Tejči
|
Hej mamike, jaz sem pa lep čas čekirala, pa ni nobena nič napisala, potem ko pa nisem več, pa evo..imam kaj za prebrat Midve se še tudi samo dojima, mlekeca za izvoz, kljub vsem mojim težavam. Še zdaj (že dober mesec) ponoči prav ne spim od bolečin, a sem trmasta, nočem injekcij, mi je pupika v tem trenutku najpomembnejša, da le lahko ziza Je pa prava zaspankica, čisto po mami - zvečer ob 20.00 zaspi, potem se zbudi med 4.00-6.00, popapca in dalje spi do 8.00-9.00 in potem se spet napapca in spi še do kakih 11.-12.00. Takrat se preoblečeva iz pižamice v dnevna oblačila, umijema obrazeka, gre spet papat in potem šibnema na sprehod - tudi midve ne vidiva ovire v vremenu V vozičku ponavadi spi, ali pa gleda svoje živalice (sem ji obesila, da ji ni dolgčas). Popoldan pa je tudi kakšni 2 urci potem pokonci, potem 15 minut drema, pa 15 minut auf itd... Hitro postane zaspana in potem bognedaj, da jo gnjavimo, pa nosimo, jo moram obvezno odložit v ležalnik ali na sedežno, da oddrema Ko je budna pa jo dam na igralno podlogo, da se uči kravice past (še jih ne obvlada čisto, a napreduje), pa različne igračke opazuje in jih že poskuša prijet, a ji redko uspe. Tudi mi je ne bomo cepili proti rotavirusu, le obvezna cepljenja. Meni lasje nič ne odpadajo, mi niti v nosečnosti niso..le novi mi full poganjajo, tako da imam full goste, tako kot ponavadi Tako, naj bo to zaenkrat vse...lepo se imejte
|