Prva anonimna
|
Punce, evo se mene po kar nekaj casa. Vidim, da imava midve full sreco, ker se lahko izkljucno dojiva. Pa ne pijem nobenega caja za dojenje, samo tekocine veliko. Kakca pa nasa puncka se vedno po petkrat na dan, ampak vsaj plenicke vec ne prepuscajo. Po mojem so nam prej vse prepustile, ker je imela tako suhcene nogice, zdaj so se ji pa ze naredili mali kolobarcki okoli in drekec vec ne more ven uiti . Danes je spal od 9h do 5h zjutraj brez hranjenja, tako da je mamica kot prerojena. Ce bi imeli vsako noc taksno, bi bili pa res na konju. Ob petih sva se previli, ponoci celo kakala ni nic, drugace se vedno ob kaksnih enih ali dveh, ko zacneva papcati. Ob petih sva se potem napapacali in spet zaspali, tako da zdajle se kar panca, mamica pa je ob pol 7h rito dvignila in na net skocila. Zdaj pa hitro se pod tus, predno se pupek zbudi. Smo vceraj vozickali dopoldan dobro uro pa se popoldan uro in pol pa se kopali smo se in jo je to ocitno tako namucilo. Danes greva pa z babi z vozickom na CSD, da oddam vlogo za doklade pa se v knjiznico. Zdaj je v vozicku cisto pridkana, kar je res super. Kot da bi dojela, da ji ni nic hudega notri. Ce je ocka doma, gremo pa ven s slingom. Mi jo je pa dvakrat celo ratalo tudi sami dati v sling. Je dezevalo in ni bilo z vozickom za iti in v sili se hudic muhe zre . Edino na vecer je se precej teckasta in jo je treba po rokah nosit. In, pregnanka, prav loci ali sedis z njo, ko jo imas v rokah ali pa hodis naokoli in seveda hoce, da hodis. Kupcka nam ne uspe vsakih podreti, tako da kar dostikrat bruhne mlekca nazaj. V posteljici zaspi, kadar jo ocka res trdno uspava in potem lepo polozi notri, drugace je pa med nama. Je veckrat med nama kot v posteljici, ampak se sploh ne sekiram vec, ker sem si dopovedala, da nekateri otroci pac potrebujejo vec blizine kot drugi. Kopamo se dvakrat na teden. Kolikokrat se vi? Jo kopate tako, kot je babca pokazala, da jo zunaj namilite in s plenicko polozite v vodo ali si poenostavite in jo kar v vodi namilite? Midva jo se vedno tako, kot je babca pokazala. Jo pa vedno oba kopava, si ne predstavljam, da bi jo eden sam. Je pa vedno full tecna in jokca, ko iz vode pride in jo je treba obleci in previti, pa vem, da je ne zebe. Mogoce jo spet moti, ker je prej v rokah, potem jo pa odlozis . Krckov ni vec, imava pa kapljice Antiflat iz AU in ji jih preventivno dajem. Prejsnji torek sva bili pri pediatru in je imela 4.175 g, odpustna teza je bila pa 2.700, in 54 cm, ko se je rodila pa 49 cm, tako da prav lepo raste. 11. novembra imava UZ kolkov, 26tega pa spet pediatra. Berem vas pridno, samo pisati mi pa ne rata najbolj, tako da, ce imate cas, ve samo pisite . Uzivajte v soncku ta teden!
|