RE: Majčice 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

tina202 -> RE: Majčice 2014 (21.10.2013 19:45:20)

kako vam na nuhalni povejo spol. Meni je rekla da do 15 tedna se sploh neda nič videt.. nevem no...

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (21.10.2013 20:10:07)

Moji sestri se je že na nuhalni videl spol. Je pa res, da se lahko prej zmotijo.

DeeD -> RE: Majčice 2014 (21.10.2013 20:42:22)

Cassiopeia sam pozitivno razmišljaj. itak bo vse ok [sm=bravo.gif] no js sem imela NS 1:7mm, DS pa 1:2581, meni je reku gin. da je to dober rezultat glede na moja leta (30). sem pa vseeno dala še kri za DHT. sicer mi ni on tega predlagal sem se sama tako odločila. zdej čakam rezultate. drugače pa spola še ni blo mogoče videt...je reku da je še prezgodaj in itak ni 100% ...

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (21.10.2013 21:06:51)

Hvala ti, Deed! Poskusam bit pozitivna, saj je ginekologinja rekla, da ni to slab rezultat, ampak vseeno naj raje dam se kri. Do petka bom pa vseeno malo na trnjih...ne morem iz svoje koze in bit cist na izi.[sm=jezicek.gif]

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (21.10.2013 21:11:01)

Aja, PDP mi je prestavila na 29.4., bomo pa vidli al bo aprilcek ali majcek.

reglja -> RE: Majčice 2014 (22.10.2013 8:26:06)

...dobro jutro moje punce.....jaz danes stopam v 9 teden hkrati pa imam prvi zaresen pregled[sm=bravo.gif]....že komaj čakam...prehlad je skoraj čista izginil, pa tudi slabosti so manjše[sm=bravo.gif]....še vedno me skrbijo te krvavitve ki se pojavijo in izginejo pa upam da tudi to mine[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]želim vam en lep sončen dan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

DeeD -> RE: Majčice 2014 (22.10.2013 16:33:28)

reglja kako je blo na pregledu?

gaya4 -> RE: Majčice 2014 (22.10.2013 17:38:03)

Evola še ena majčica2014. Baje da bomo pestovali začetek maja[sm=smiley36.gif] sem se hotla že prej pridružit, ampak sem želela počakat do nuhalne. No nuhalna je mimo - oba čist navdušena ko sva vidla "fižolček", ki je od prvega pregleda že kar zrasel[sm=smiley1.gif].

lep pozdrav vsem!

julka8 -> RE: Majčice 2014 (22.10.2013 20:04:38)

Evo me, se še jaz malo oglašam po dolgem času, vmes sem imela že pregled, PDP imam 7.5.2014, vse Ok, zdej še čakamo nuhalno, ki jo imam ta teden pol se pa naprej pridružim na fb :)

počutje v redu, slabosti je bilo tokrat veliko manj kot v prvi nosečnosti, edino trebuh se hitreje veča se mi zdi.. :P

lep večer vsem

čau

Najin_pikec -> RE: Majčice 2014 (22.10.2013 21:21:35)

Trebuh se tudi pri meni v drugo hitreje veča. Zdaj sem po mojih izračunih v desetem tednu in se mi že precej pozna. V petek imam prvi pregled in potem bom mogla že kar povedat v službi. Že opažam, da me folk v trebuh gleda [sm=smiley1.gif], tako da ne bom čakala do nuhalne, da bi povedala direktorju.
A ve ste v službi že sporočile novico? Kakšen je bil odziv?

Počutim se drugače ok, slabosti so minile. No pa sej sploh ni bilo hudo, ampak pri prvi nosečnosti ni bilo tega. Je pa res, da sem v prvo precej počivala, v drugo tega luksuza nimam [sm=smiley36.gif].

reglja -> RE: Majčice 2014 (23.10.2013 10:44:11)

...jutro punce....
DeeD na pregledu je bilo vse ok, pregledal me je celo, vzeli so mi kri in vodo za ultrazvok pa sem naročena jutri[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...podaljšal mi je bolniško in mirovanje seveda....no upam da bodo te krvavitve ki me spremljajo počasi izginile....
...punce naredite si čimlepši dan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....

miiška -> RE: Majčice 2014 (23.10.2013 15:09:07)

Hey punce!

Sem vesela da še niste vse ušle na fb :)

Jaz počasi zaključujem 9. teden, slabo mi je še vedno tok, da dopoldan komaj poskrbim za mojga navihanca potem pa komaj čakam da možek pride pa grem lahko ležat :( Čez vikend sem dala čez dve družinski kosili, bilo mi je ful slabo, čist sem bla bleda, ampak razen moje mami se mi ne zdi da je kdo opazil, še dobro da mamo make up :) Povedala še nisva. Nuhalna šele čez tri dolge tedne!

Tiste ki vam ni več slabo, kdaj vam je nehalo bit oziroma v katerem tednu je postalo znosno? Meni je bilo v prejšnji nosečnosti ful mal slabo in to vse skupaj ene 14 dni, sam nasproti temu kok mi je zdej tisto ni bilo nič.

Super za vse nuhalne in uspešne preglede :)

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (23.10.2013 17:56:22)

Ola bajsike!!

miiska svaka cast da se lahko skrivata, naju bi razneslo :)

Meni je bilo danes najmanj slabo - 10 tednov in 2 dni - sicer mi je vmes dvakrat zaslabil, ampak v primerjavi s prej to ni nic. Sem ful vesela in po dolgem casu dobre volje, ker sm bla ze prav tecna zarad tega.

Komi cakam da bom zacela lahko vse jest in neomejeno [sm=smiley36.gif] zaenkrat mi najbolj pomaga prepecenec - celo dopoldne ga glodam, cim ga 15 min ne, mi rata slabo...in ledeni caj, nobena voda, navadni caj, cocacola - ledeni caj!!!

Baje, da se mi trebuh ze pozna..do vceraj noben ni nic opazil, danes pa kar ene par.

Spim za en drek.

Obraz mam kot orto pubertetnica.

Do nuhalne se 11 dni :)

Zdej pa pocivam in to bom delala do jutri zjutraj :)

DeeD -> RE: Majčice 2014 (23.10.2013 21:21:18)

js sem pa lačna ko volk non stop....grrrrr

meni je nehalo bit slabo nekje 9t pa par dni. kako olajšanje je blo to ajme. upam da vam hitro minejo te slabosti!!!

uglavnem js sem imela danes zgodnjo morfologijo in sva z ginekologinjo pregledale plodek, če je vse na svojem mestu. tko mi je malo razložila kje je kaj...tko da je vse ok zaenkrat [sm=smiley1.gif]

Klimtovka -> RE: Majčice 2014 (23.10.2013 22:08:06)

Pozdravljene vse [sm=nosecka.gif]
Sem mislila, da bom junijka, ampak mi je včeraj ginekologinja določila PDP 31.5., zato se pridružujem vam, majčicam [sm=smiley1.gif]
Dala sem skozi prvi pregled včeraj, nekaj najlepšega... Je pa to moja prva "zaresna" nosečnost, spontana, saj bi morala po zadnji M na IUI, pa nama na srečo ni treba [sm=bravo.gif]
Danes sem 8t 4d, me pa mučijo slabosti, zaradi katerih nimam apetita in posledično trpi tudi moj fant, saj mi je kuhanje postalo veliko breme [sm=jezicek.gif]

Manitu -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 8:59:23)

Kuku,

Ravno se odpravljava na nuhalno, komaj čakam! Sporočim kako je bilo.

Meni je bilo slabo do 10. tedna, sedaj mi je pa tu in tam.

Lepo bodite

DeeD -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 9:18:10)

Klimtovka dobrodošla[sm=bravo.gif]

urskica91 -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 10:06:20)

banana_ana js bi tut sam ledeni čaj,nikol prej ga nisem tok marala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
dobrodošle vse nove nosečke, pa kmalu pridte še na fb[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 11:44:18)

jaz pa umiram nad kefirjem![sm=jezicek.gif] Aja, prej ga nikoli nisem pila!

reglja -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 13:11:30)

...hei punce....upam da ste se vse ok....jaz danes zopet krvavim....pa še ultrazvok mam popoldan....te krvavitve me čisto zmedejo....no upam da vsaj popoldan izven lepe novice....lepo se mejte

elevitka -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 16:44:25)

hej hej punce, se odkrivam, prej anonimna3

za mano je pregled, ki je potrdil da je vse ok, vidla sem srček moje pikice, veliki smo 18,5 mm, 8T3D.

Slabosti so pa jih spet ni, občasno vrtiglavice, glavoboli... obraz poln vulkanov - katastrofa, nikol nisem imela take mozolje [sm=zmeden.gif].

Trudim se jesti raznoliko hrano, več obrokov po malo, jem tudi elevit, po navadi pred spanjem- sem bila mnenja da mi je zaradi njih slabo, pa sem videla da mi je slabo tud ko je nisem vzela [sm=smiley1.gif].

Počasi se bo treba naročit na NS.

Naslednji pregled 21.11.

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 17:12:13)

Jaz sem taaaak vesela![sm=jezicek.gif] Dobila sem rezultate krvi DHT in je ful se izboljšal rezultat nuhalne. Riziko je zdaj 1:15848.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Carmina -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 17:38:53)

Dobrodošle vse nove majčice :)

Tudi pri nas zaenkrat vse ok, razen slabosti in bruhanja, ki se še ni prav umirilo. Sedaj je 12t2d in mali je velik 6,5 cm.
Boste/Ste vse šle na NS?

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 19:55:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Cassiopeia

Jaz sem taaaak vesela![sm=jezicek.gif] Dobila sem rezultate krvi DHT in je ful se izboljšal rezultat nuhalne. Riziko je zdaj 1:15848.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vesela s tabo!!!!!

Najin_pikec -> RE: Majčice 2014 (24.10.2013 21:21:34)

Cassiopeia, sem zelo vesela zate in za pikico [sm=bravo.gif].

Reglja - vem kako so te krvavitve zoprne, upam da se ti čim prej umiri. Meni so v prvo povedali, da bo prišlo do krvavitve (sem imela hematom, za katerega so povedali da bo počil in bom posledično krvavela), ampak ko je prišlo do tega sem bila vseeno čist prestrašena... Pač ne mormo iz svoje kože, da nas ne bi skrbelo.

Klimtovka - super da vama je uspelo po naravni poti. K sreči danes obstajajo načini, da nam pomagajo k zanositvi, ampak vse to filanje s takšnimi in drugačnimi hormoni sigurno ni dobro. Je pa to majhno zlo, ki ga sprejmemo, da pridemo do svojega tako želenega otročka [sm=smiley1.gif].

Drugače pa komaj čakam na jutri zjutraj, ko imam koooooonnnnnčnoooooo prvi pregled [sm=smiley1.gif]. Pa sej so dnevi čakanja kar hitro šli mimo - se pozna da imamo v službi totalno norišnico in čas pospešno beži.

Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>