Najin_pikec -> RE: Majčice 2014 (4.11.2013 20:44:51)
|
Tudi z moje strani čestitke vsem novim in dobrodošle med nami [sm=bravo.gif]. Miiška, bova skupaj odštevali [sm=smiley1.gif]. Se mi zdi, da sploh ne bom dočakala... Reglja, za ta dva dni me lahko mim''grede prehitiš [sm=smiley1.gif]. Če bova obe v Lj rodili, si bova mogoče še družbo delali [sm=smiley36.gif] Kar nekaj časa je že od mojega zadnjega posta. Vmes sem tik pred prazniki povedala v službi, da sem noseča in direktor je prav fino sprejel novico. Je rekel, da sem itak še mlada (he he, mogoče za njegove pojme [sm=smiley1.gif])in da kdaj bom mela otroke, če ne zdaj in mi seveda čestital. Se mi je kar odvalil kamen od srca - pa sploh ne vem zakaj me je blo strah, na koncu koncev pri prvem ni čisto nič kompliciral, pa še sam ima štiri otroke... Med prazniki smo imeli kar pestro, ker je moj Aljoša praznoval 2. rojstni dan. Vse najboljše fantek moj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! Ker imamo majhno stanovanje, smo imeli dve praznovanji (najprej s familijo, potem pa še s prjatlčki). Tko da z energijo sem bila čisto na dnu, ampak važno da je mulček super užival [sm=smiley1.gif]. Sem pa vesela, da bo drugi rojen maja, ko bo toplo in bomo lahko naredili kakšen piknik. Na FB se vam bom pa tud v kratkem pridružila...
|
|
|
|