Maruša35 -> RE: Majčice 2014 (26.10.2013 10:20:36)
|
Pozdravljene! Tudi jaz bom upam, da med majčicami, vendar po prvem porodu sodeč bom tukaj samo uradno...no, pa upanje umre zadnje kajne? tudi za mano je nuhalna svetlina, ki je bila kar ok z moja leta (35), sama svetlina namreč le 1,2 ampak ker leta tako nabijejo, ulomek ni ne vem kako fascinanten 1.1600 mnda?!? Dala sem tudi krvni test, ampak mislim, da bo pri meni zadevo poslabšal, saj sem vmes že 2 x krvavela...in to je potem značnilno, da DHT ni realen... v glavnem rok je v zčetku maja, sama zg. morfologija pa naj ne bi imela večji odstopanj... sem pa tudi jaz čakala, ker sem bila na napotnico v Ljubljani v četrtek, ampak sem vsaj dočakala zaželjenega zdravnika, tako da sva mogoče s sotrpinko celo čakali skupaj?!? Jaz sem bila s celo familijo po naključju [sm=smiley1.gif] Imam pa ponovno rhave izcedke, ne vem od kje...utripe si preverjam z Angelsoundom tako kot že v 1. nosečnosti in upam, da se umirijo, ko se posteljica dokončno vraste kakorkoli že in kjerkoli že... se še kaj javim slabost ? ja če jem skoz, je še kr znosna...sem pa v sredini 12 t (nekje 11 tedov 3-4 dni...kdo bi vedel čisto točno...) velikost ploda je bila 5,5 cm v četrtek...
|
|
|
|