Najin_pikec -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 21:20:44)
|
Zdravo punce, jaz bi se vam tudi pridružila - če me seveda sprejmete [sm=smiley1.gif]. Pred enim tednom sem se končno opogumila (ko mi je M zamujala že več kot tri tedne) in se spravla delat test. Kaj pa vem, nekak se mi je zdelo, da bi to lahko bilo to, ampak me je bilo strah, da bo test vseeno negativen [sm=zmeden.gif]. No in rezultat je bil pozitiven [sm=bravo.gif]. Je bilo pa to veliko presenečenje - zelo prijetno presenečenje, seveda - za oba, ker sva se za prvega mulčka kar namatrala in nama je uspelo šele z ICSI. Po mojih izračunih bo naš novi član prišel okrog 25.5., na uradno potrditev pa še čakam. Sem mogla zamenjat G, ker je šel moj v penzijo, pri novem pa so me naročili šele 25.10. na prvi pregled [sm=smiley13.gif]. Se mi zdi še takooooo daleč, kar zmešal se mi bo do takrat... Bi najrajš celmu svetu povedala, ampak sva rekla, da bova počakala, da vidiva srčka. Tko da za enkrat sva povedala mojim staršem in eni prijateljici. Počutim se kar vredu, občasno me slabi, ampak bruham za enkrat še ne. V bistvu mi rata slabo, ko postanem lačna in v avtu, drugače je dost ok. Nekih posebnih luštov glede hrane nimam - sem že po naravi bolj za sladko, tko da ni to zame nič posebnega [sm=smiley1.gif]. Se bom mogla pa začet držat diete, ker v prvi [sm=nosecka.gif] sem imela sladkorno in najbrž se bo ponovila tudi zdaj. No zdaj grem pa do konca joto skuhat, potem pa končno spat. Lepo se mejte pa upam, da dnevi slabosti za vse čim prej minejo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|