Anonimen -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 19:56:59)
|
Zivjo punce... Vas redno berem, tko mimgrede prek gsm-a, sam pr pisanju sem bolj slaba, sploh zdej na zacetku, ko se dam se pod anonimno... Men je tud ful slabo cez cel dan in ja zjutraj ko vstanem mam rahlo vrtoglavico. Vedno sem se hvalila, kako meni ni bilo slabo ne v prvi, ne v drugi nosecnosti... No, zdaj pa sem tud jst dobila svoje. Drugace pa se jst komi zbasem iz postelje med tednom, na sreco mi moz pomaga spravit oba otroka, ker jaz komaj samo sebe spravim... Ja pred sodelavci pa tud vsak dan neki izgovori, viroza, prehlad, oblezana hrana, itd... Se 4 dni in imam tudi jaz pregled, takrat bo 8t4d, na nuhalno pa sem se ze prijavila k dr.Sttrahovi in jo imam 11.11., sem bila v drugi nosecnosti tudi pri njej in sem bla ful zadovoljna. Tud js mam neke cudne apetite... Kar sem prej jedla za vecerjo, zdaj niti pod razno ne morem videt- paradiznik, kumare, fera sir, kak crispy in gor sirni namaz... To se mi kr obrne v zelodcu... Se mi pa ful lustasadja vsak dan in meni zjutraj pomaga, da pojem banano, sem potem kaksno uro brez slabosti Drzim pesti za vse nas, da se nehajo te slabosti in pomanjkanje energije, jaz mam kar slabo vest, ker se zadnja dva tedna nickaj aktivno ne igram z otrokoma, ampak bolj opazujem iz sedezne :( Lep vecer vsem, anonimna 24.5.
|
|
|
|