RE: Majčice 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

miiška -> RE: Majčice 2014 (11.10.2013 16:33:57)

Zdejle sem bla na sprehodu, sem mislila da mi je popoldan tok slabo ker sem doma in bi mi sprehod pomagal...no na sredi sprehoda mi je ful slabo ratal, sem mogla na eni klopci mal posedet, pol sem pa komaj domov prišla [sm=smiley13.gif]

Mi je pa moj mož kupil tele zapestnice proti slabosti, čeprav težko verjamem da bojo pomagale mi je zdle tok slabo da imam obe gor pa sporočim kako bo.

Tiste ki bruhate, a vam je pol po bruhanju kaj manj slabo?

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (11.10.2013 17:16:22)

Js sm rud komi domov prsla, vmes me je prehitela skupina najstnikov k so bli fuuuul naparfumirani in se mi je tko grdo dvignl.

Pojedla sm mal rizote in cwz pol ure se mal pa je blo ze prevec in pol diham k slon, da me mine slabost :)

miiška men je blo lazje po prvem pa dugem bruhanju, pol naprej pa ni vec.

purple girl -> RE: Majčice 2014 (11.10.2013 19:55:53)

[sm=smiley31.gif] za vse tiste ki še vedno bruhate, želim vam da kmalu pride dan, ko se bo to nehalo.

Pri meni so slabosti v valovih...in če grem na sprehod, je v redu, sam ne smem bit predolgo, ker mi postane slabo.(pojma nimam zakaj) Tudi meni naredi zelo slabo, ko zavoham prfum ali vonj mimoidočih na cesti ali trgovini.

Sem videla da ste me nekatere narobe razumele, da prehitevam [sm=smiley1.gif], ko sem dala za primerjavo porod in psihično pripravljenost, naravnanost oz. strah ki lahko vpliva na sam potek le tega. Daleč od tega da bi rada prehitevala, ker nas čaka še praktično več kot 2/3. Mislim da je bil govor o SS in strahu okoli tega. Hotela sem samo rečt da razmišljanje o scenarijih kaj lahko gre narobe med nosečnostjo, in o SS, ne vpliva dobro na nosečko. Seveda se vsaka bodoča mamica skozi nosečnost srečuje z določenimi dvomi, strahovi...kar je normalno, razumljivo. Da ne dolgovzeim preveč... lepe misli, čim manj sekiranja in ravnanje po notranjem občutku. [sm=smiley1.gif] Vse punce ste super in verjamem da bomo zmagale, in bodo naši majčki/majčice zdravi, veseli in srečni [sm=duda.gif]. [sm=bravo.gif]
Lep večer

namla -> RE: Majčice 2014 (11.10.2013 20:12:50)

No meni je končno nehalo bit slabo...sem pa čisto nesrečna, ker sem vsak dan bolj mozoljasta [sm=smiley19.gif] V prvi nosečnost sem imela tako lepo kožo in je trajalo vse do zdaj....imam občutek, da bo tale nosečnost čisto drugačna od prve in otrok tudi, bom vse za nazaj pokasirala [sm=smiley36.gif]

Ful mi je hudo za vse, ki vam je še vedno tolk slabo...res upam, da kmalu mine [sm=zmeden.gif]

nony -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 8:37:37)

Dobro jutro...

Današnje bruhanje že za mano ;)...malo heca...sem pa danes malo v skrbeh ,ker pri nas razsaja neka viroza bruhanja ...je imela moja prijatelica zdaj je prišla pa še v hišo jo ima nečakinja od mojega...upam, da kej ne ulovim...

še malo pa bo ponedeljek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

miiška -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 14:14:30)

Tiste, ki vam je precej slabo, povejte mi kako vam rata to skriti? Jaz imam ta vikend kao virozo, sam ne morem met še naslednjih par tednov virozo. Če pa grem zdej popoldan kam na obisk pa se bojim da mi bo tok slabo da bo vsem jasno, ko bom ležala in se ne bom hotla premaknit. Pa kot zanalašč imamo oba naslednja vikenda rojstne dneve in družinska kosila, enkrat tudi v gostilni s širšo familijo [sm=smiley13.gif]

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 15:17:29)

Uf, neugodno. Meni ni treba skrivat, ker vsi ožji vejo. Nimam pa niti enega pametnega izgovora zate, edin da si pac bolna, da mas razdrazen zelodec, da ti ocitno nekaj ne pase, pa se ne ves kaj.

Skor ure odstevam do pregleda...se 5 dni.

ellapia84 -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 15:18:54)

Živjo punce [sm=smiley1.gif] ....mene pa zanima če ma še katera vrtoglavice (sploh zjutri) in ful nizk pritisk (moj zna bit zjutri tud 77/54 drgac pa tm okol 86 oz 88 zgornji).....pijm velik ok gibam se pa zdej res ne več k niti energije nimam....upam da tole pomankanje energije mine po 3 mescih.....in ja komaj čakam ponedeljek in pregled da vidm če poteka vse ok [sm=smiley1.gif]

nony -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 16:30:25)

Miiska to je pa mal nerodna situacija...tudi midva sva ravno izhteh razlogov poveda domacim in jaz sem povedala na delu šefom. .je pa res da sem prejsni vikend skenslala en roj.dan lih iz teh razlogov , da mi nebi bilo treba razlagati kaj se dogaja.
...

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 18:23:19)

Naročila sm si pico in nutelino torto [sm=jezicek.gif] tipicna nosecka!!! [sm=jezicek.gif] sam, blo treba, takoj, nujno!![sm=smiley36.gif]

Itak mi je slabo ful, sam bom pocas papcala pa bo ok, upam [sm=smiley1.gif]

Ful se mi dogaja, da se mi zlusta ene dolocene hrane, uceri recimo mamin štrudl, in samo mamin [sm=smiley1.gif]

DeeD -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 19:07:00)

živjo punce [sm=smiley1.gif]

ah te slabosti. js sem tako zelo vesela da so mimo pravo olajšanje....
tudi js odštevam do ponedeljka...naj pride hitro [sm=smiley1.gif]

banana_ana dober tek

Anonimen -> RE: Majčice 2014 (12.10.2013 19:56:59)

Zivjo punce... Vas redno berem, tko mimgrede prek gsm-a, sam pr pisanju sem bolj slaba, sploh zdej na zacetku, ko se dam se pod anonimno... Men je tud ful slabo cez cel dan in ja zjutraj ko vstanem mam rahlo vrtoglavico. Vedno sem se hvalila, kako meni ni bilo slabo ne v prvi, ne v drugi nosecnosti... No, zdaj pa sem tud jst dobila svoje. Drugace pa se jst komi zbasem iz postelje med tednom, na sreco mi moz pomaga spravit oba otroka, ker jaz komaj samo sebe spravim... Ja pred sodelavci pa tud vsak dan neki izgovori, viroza, prehlad, oblezana hrana, itd... Se 4 dni in imam tudi jaz pregled, takrat bo 8t4d, na nuhalno pa sem se ze prijavila k dr.Sttrahovi in jo imam 11.11., sem bila v drugi nosecnosti tudi pri njej in sem bla ful zadovoljna.
Tud js mam neke cudne apetite... Kar sem prej jedla za vecerjo, zdaj niti pod razno ne morem videt- paradiznik, kumare, fera sir, kak crispy in gor sirni namaz... To se mi kr obrne v zelodcu... Se mi pa ful lustasadja vsak dan in meni zjutraj pomaga, da pojem banano, sem potem kaksno uro brez slabosti

Drzim pesti za vse nas, da se nehajo te slabosti in pomanjkanje energije, jaz mam kar slabo vest, ker se zadnja dva tedna nickaj aktivno ne igram z otrokoma, ampak bolj opazujem iz sedezne :(

Lep vecer vsem, anonimna 24.5.

urskica91 -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 7:46:03)

Dobro jutro,

najrajš mam pa ko se zbudim z bolečim grlom, zdj pa še smrkat čez cel dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 
Jutri mam pregled, komaj čakam da slišimo srčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lep dan vsem!

reglja -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 7:47:53)

.....moje punce dobro jutro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]....

...kot sem prebrala smo še vse bolj ali manj podvržene slabostim.....za sebe morem rečt da sem povedala ožjim sorodnikom takoj za nosečnost....ker moj mož ne bi znal bit tiho[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].....je komaj čakal da pove[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].....drgač pa sem vedno pozitivno usmerjena, čeprav po obisku bolnice prejšnji vikend in vse tiste punce ki so ležale zraven mene in okrevale po ss...ni blo glih fajn....drugače pa slabosti še kar naprej [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]....sedaj pa dobivam napade lakote[sm=jezicek.gif]...me tako zašraufa v želodcu da morem pod nujno kaj pojest[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].....

...vsem želim en lep začetek novega tedna[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]....čimveč pozitive in dobre volje .....

tina202 -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 8:45:13)

dobro jutro :)

da se še jaz po dolgem času javim..
Vse poteka vredu in mislim da so se tudi slabosti zmanjšale, sem pa shujšala 3kg.
Večini sva že povedla. V petek mam nuhalno in komaj čakam... [sm=bravo.gif]

Upam da nas vse te slabosti čimprej zapustijo..

Lep dan!

Manitu -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 12:21:11)

Hoj,

Tudi jaz po dolgem času ponovno z vami. Je bilo preveč gužve okrog rojstnega dneva moje tamale, mogoče so tudi zato minile slabosti oziroma so zelo redke[sm=smiley1.gif].
V prvi nosečnosti so se mi nehale, ko sem povedala v sluźbi[sm=smiley36.gif], verjetno psiha ali kako.
Držim pesti, da vam bo kmalu bolje!

Jaz imam pa nuhalno naslednji četrtek in tudi komaj čakam...

miiška -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 12:46:40)

O mate že nuhalne! Jaz šele čez 1 mesec [sm=smiley29.gif]

Še vedno mi je ful slabo [sm=smiley13.gif] Glede na to da mamo zdej na kupu tok enih družinskih dogodkov bo treba povedat vsaj staršem, bomo probali še kakšen teden zavlečt, potem pa povedat. Sicer jaz ful nebi še, sem šele v 8. tednu...

Kako ste kaj ostale nosečke?

nony -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 14:07:57)

Ojla...
Danes je za nami prvi pregled... vse ok...rok ostaja enak srcka smo tudi videli..ravno ko mi je pokazal enkran se je dojencek pretegnil in tako pokszal nogice rokice :)
11.11imam nuhalno komaj cakam...
Slabosti se vedno mocne in trajajo cel dan..

Danes grem delat po celem tednu groza se mi kr ne ljubi

tina202 -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 16:59:37)

miiška - ja to je pa res smola če imaš toliko dogodkov in ti je slabo. Take probleme sem mela tudi jaz, ampak tam misli usmeriš drugam in pozabiš na slabosti. tako je bilo vsaj pr men, razen tega da mi ni nič pasalo jest razen sladko. Upam da tud ti pozabiš na slabosti.

Meni je PDP spremenila na zadnjega aprila. 30.4 . A katera ve če na nuhalni določijo drug datum ali to napove samo G ?
Bodo šli vaši dragi z vami na nuhalno? moj obvezno. komaj čakam petek in da vidim njegov izraz. [sm=bravo.gif]

DeeD -> RE: Majčice 2014 (14.10.2013 17:09:21)

zdravo punce.
evo moja nuhalna je mimo, vse ok [sm=bravo.gif] srček bije 160, veliki smo 55mm in baje že v 12t1d tko da je PDP 27.4. samo je reku da pustimo kar 1.5. pač par dni razlike....ful sem vesela [sm=smiley1.gif] je plesal ko nor z nogicami in rokicami[sm=smiley36.gif]. kar stopila sem se

Cassiopeia -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 11:27:33)

En sončen pozdrav![sm=smiley1.gif]
Vam je že kaj manj slabo?

urskica91 -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 11:50:32)

Evo danes smo slisal srcka[sm=bravo.gif] 12mm smo veliki, mi je pa prestavila PDP na 1.6.
Trenutno sem pa oblezala z manjso vrocino, smrkanjem in bolecim grlem[sm=smiley13.gif].

Pozdravček![sm=smiley1.gif]

purple girl -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 12:38:27)

En sončen pozdrav! [sm=smiley1.gif]

Meni je malo manj slabo, lahko rečem da mi večina dneva ni slabo. Tako da, očitno mineva tole. Men je G rekla, da se po 12 tednih pri večini slabosti končajo. Še 2 tedna [sm=smiley1.gif]

Urškica91 [sm=bravo.gif] za pregled. Hitro se pocajtaj. Veliiiko C vit. Pa upam da ti ne bo treba tbl. jemat zaradi vročine.

banana_ana -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 12:58:14)

Ojla pupe!!

Jaz imam vzpone in padce, en dan sem super, potem naslednjega me spet sesuje, ampak hvala bogu ni vec tok hudo kot je bilo in vsaj popoldne ne bruham.

Se dva dni do pregleda...tak obraz mam kot bi bila stara 15 let :(

purple girl -> RE: Majčice 2014 (15.10.2013 13:36:56)

banana_ana wiiii še 2 dni. [sm=smiley1.gif] Čakamo s tabo na lepe novičke in tvoj vtis in veselje, ko boš prvič videla pikico! Boš vidla, pol bodo tud slabosti šle kmalu pa-pa. [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>