mika13 -> RE: Majčice 2014 (11.10.2013 7:05:25)
|
Jutro, debeluške! [sm=smiley36.gif] Pozdravljena nova [sm=nosecka.gif] ellapia84! Cassiopeia, upam, da hematom čimprej izgine. Banana_ana, upam, da ti bo čimprej boljše! Poskusi še z limono stisnjeno v vodo (meni je vedno pomagala, ko me je dajala slabost). In ne se sekirat glede SS. Z pozitivnimi mislimi gre vse lažje... Reglja, tebi pa želim, da si hitro napolniš baterije (ker sama dobro vem kako je to, ko si čisto povožen). [sm=smiley24.gif] Zvezdica112, odlično! Mora bit to prekrasen občutek, ko že vse razločiš...jaz tudi samo še odštevam dni do naslednjega ponedeljka, ko imam 2.pregled v že 10t! [sm=smiley1.gif] Jaz pa moram napisat, da sem zadnje dni skoraj super! [sm=jezicek.gif] Skoraj pa zato, ker mi še vedno obrača želodec ob raznih vonjavah (čebula, lignji, smeti...). Včeraj sem nesla smeti ven in ja, od zdaj naprej to vedno dela partner...sem komaj šprintala do wc-ja, da že prej nisem kaj pobruhala... [sm=zmeden.gif] Ampak drugače sem pa SuPeR!! [sm=smiley36.gif] Zadnje dni sem manj utrujena, ko pridem iz službe, noge me precej manj bolijo, počutje je boljše, slabosti je manj. Me pa prsi še kar bolijo (čeprav ne več tako hudo, kot na začetku). Mozoljčki pa kako kdaj (se mi pojavi kje kak majhen). Sem pa opazila še, da se mi manj masti lasišče, ker si lahko glavo operem na 4-5dni, ne več na 3. [sm=jezicek.gif] Trebuh pa itak vedno bolj napet...[sm=smiley1.gif] Lepo se imejte še naprej in čim manj slabosti!
|
|
|
|