mika13 -> RE: Majčice 2014 (9.10.2013 6:13:07)
|
Cassiopeia, odlične novice! [sm=smiley1.gif] Banana_ana, res ne vem, kaj bi ti pomagalo pri slabostih...mene mučijo kako kateri dan, pa sem ugotovila, da ne smem bit ne preveč lačna in ne preveč sita - takrat mi je super. Pa navadni probiotični jogurt, lepo hladen iz hladilnika, mi tudi kar hitro pomaga, če mi ni ok. Upam le, da te čimprej minejo slabosti... Tudi jaz že KoMaj ČaKaM na nuhalno! Samo, da izvem, da je vse ok!! Zdaj mi je pa najbolj čuden čas [sm=zmeden.gif] ...ena sodelavka je že sama ugotovila, da sem noseča (po očeh, ki se mi bolj svetijo, lepa koža, napet trebuh) - pa kako naj še mesec dni skrivam?! Pri meni je res problem, ker sem imela veeedno čisto raven trebuh, zdaj pa ne več! Pa pazim kaj si oblečem...da imam čim bolj neoprijete stvari. Sem se pa do zdaj zredila nekje pol kg, sem pa 8t 3d. Sploh zaradi prejšnjega tedna, ko sem imela naenkrat napade lakote - zdaj je pa že ok. [sm=smiley36.gif] V službi imamo pa norišnico...dosti jih manjka, pa samo dodatna dela in zadolžitve. Jaz včasih grem tako utrujena iz službe, da se še komaj privlečem domov. [sm=smiley13.gif] Če bo še dalj časa tako, pa grem do osebne dr. (pri njej nikoli ni bilo težave dobit bolniške), pa naj še mene nadomeščajo...jaz sem nekatere dneve čisto konec! Spim pa veliko več - vsak večer okoli 8h, 8.30 že spim in vse do 6h. Tako, zdaj sem se pa rees razpisala! [sm=smiley36.gif] Lepo se imejte, uživajte [sm=nosecka.gif]!
|
|
|
|