|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke 2014
3.9.2013 11:02:49   
_vanilija_
Evo še jst se tu prijavim. PDP 8.4, sem že bla na prvem pregledu in sem zagledala srčka user posted image . Doma imam pa aprilčico 2012, tko da bomo imeli 2 leti razlike. Meni za slabosti pomaga plazma in oreščki. Vem da bi blo boljš kakšno sadje pojest, ma mi se ne da še to v torbi nosti, itak ima 300 kil. user posted image

_____________________________

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Nosečke 2014
3.9.2013 11:46:38   
Neala
Ja, Vanilija, obe bova imeli oba otroka aprilčka user posted image .


Jaz sem se pa odločila za NS in DHT. Bomo pa to naredili v oktobru. Ko bom imela NS, bodo še kri vzeli za DHT. Upajmo na dobre rezultate.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Nosečke 2014
3.9.2013 12:54:56   
_vanilija_
Tudi jst bom šla na NS in DHT, samo se bojim kaj bom naredila če bojo slabi rezultati :S Ma najboljš je ne mislit o tem, samo... Ne vem... A bo katera uporabljala AS? Jst ga nisem v prvi nosečnosti, zdej pa razmišljam da bi ga kupila in recimo vsak 3 dan malo poslušala srček, samo da vem da je vse ok.

_____________________________

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Nosečke 2014
3.9.2013 13:05:22   
Neala
Jaz sem pri ta prvi punci imela AS - sposojen. Ja, mi je bil fajn, ker sem se (predvsem) v poznejših tednih nosečnosti pomirila, če kateri dan nisem čutila gibov.

Zdaj pa ne vem, če ga bom imela - če ga bi spet dobila sposojenega. Kupovala ga ne bom.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Nosečke 2014
3.9.2013 13:27:30   
Neala
Aja, če pa bi imela slabo NS in DHT, bi me verjetno na AC poslali. Če bi bilo tam potrjeno, bi pač naredila enako kot Tippi takrat user posted image .

Še vedno pa mi nekaj ni jasno (priznam, nisem se niti poglabljala). Zakaj pri bogu mora ženska it s popadki rodit, če gre na UPN??? Zakaj se ne naredi CR ali pač kirurška prekinitev nosečnosti?? Ne predstavljam si te bolečine (duševne in fizične), da bi imela cel dan popadke in na koncu rodila mrtvega otroka. Ne razumem torej, zakaj mora ženska it čez popadke user posted image user posted image .

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 6:55:59   
Tippi
Jaz mam tudi sposojen AC. 10 eur na mesec pri baby-nega.si
Kupovati se nama je zdelo brezveze...raj 10 eur na mesec, pa mirna bosna user posted image
ne vem do kdaj ga bom imela, mogoče celo do konca. zaenkrat sem super zadovoljna, ker ga vsako jutro za pet sekund poslušam. ravno toliko, da se pomirim. najdem ga pa takoj, ko sondo položim na trebuh. user posted image

aja, ni skrivnost. več user posted image  

user posted image  bo! user posted image

Neala sproži se splav oziroma porod, ker je vseeno bolj ''''naravno'''' (v narekovajih naravno, zato ker pač to ni čisto, glede na to, da umetno prekineš nosečnost),torej še vedno bolj ''''naravno'''' kot poseg v maternico z inštrumenti. zagotovo pusti večje posledice. tako pa žal imaš vse popadke, izstis je pač lažji, ker je plodek manjši, in tud posteljico sam izstisneš, ampak ne greš pa na operacijsko mizo, če je vse ok. in če vse štima, se po takšnem upn hitreje maternica opomore, se ne zabrazgotini, kot je to mogoče pri abraziji. zato je to tako user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.9.2013 6:57:40 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 7:15:42   
Neala
Oooo, Tippi, bravo za lulčija user posted image user posted image user posted image !! Naj bo pob zdrav user posted image .

Aha, hvala ti za razlago zakaj torej UPN s popadki. Ampak vseeno... To se meni zdi zelo kruto, res. Ker že itak si psihična razvalina, popadki vemo, kakšni so... In na koncu ne dobiš "nagrade", ampak... To mi je preveč hudo, res. Saj CR bi bil čist mogoč, če mene vprašaš. Meni se vseeno porod zdi preveč krut user posted image .

No, pa dajmo raje lepše teme user posted image : Slabosti.... hahaha... Če je to "lepša tema" user posted image . Popoldnevi so obupni, res. Zjutraj sem kot roža, ko se zbudim. In prve ure je v redu. Predvsem od dveh popoldan dalje pa se začne. Komaj, da funkcioniram. Silim se kaj pogrickat vsake pol ure, da vsaj nimam tistega težkega občutka v želodcu.

Sicer pa ja... včerajšnji pregled... Ko slišiš utrip srčka in ti pokaže tisti "fižolček", da je tvoj otrok... Prav noro in neverjetno user posted image ...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 7:22:29   
Tippi
neala kruto je tako ali tako, od prvega trenutka, ko izveš da ni ok. ampak če mene vprašaš, če bi še enkrat morala čez vse, bi seveda raje na tak način, kot pa da mi prčkajo po maternici. majkemi.

ja, bolj lepe teme! slabosti user posted image
joj vem kako ti je, ampak nimaš kaj. stisn zobke, pa bo minilo user posted image  če ne prej, aprila user posted image user posted image  sem žleht kaj? user posted image
meni je bilo včeraj za odtenek boljše. se mi zdi, da to nihanje nakazuje, da bodo slabosti počasi šle pa pa...al je to slaba tolažba? user posted image  mogoče bom jaz tud morala počakat lepo do marca user posted image

luli bo ja user posted image .... sem tastaremu že prepovedala vse pištole, sablje in brzostrelke user posted image  dovoljeni so samo doma narejeni loki in frače. drugače bomo pa bolj na spajdermenih in supermenih hohohoh user posted image

joj kolk smajlijev sem nasula. to pomeni, da bo danes krasen, smejčkast dan!

ti boš vprašala za spol?

naj bo tudi tvoj dan lep! user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:01:47   
Neala
Hehe, ne boš se mogla izognt brzostrelkam in pištolam, boš vidla user posted image . No, mogoče pa sinko ne bo preveč za pištole in bo morda raje traktorje in balirke gledal.. pa kombajne user posted image .

Ja, seveda bom vprašala za spol, že zdej pr tem fižolčku bi najraj vidla med noge, če bi se dalo user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:04:20   
*tedy*
jutro vsemuser posted image user posted image

mal sem v gužvi pa ne uspem nič napisatuser posted image user posted image ah sej bo tudi to minilo, čeprav ne vem kdajuser posted image user posted image .

Jutri grem zjutraj kri dat na polikliniko . Ne vem kako bom zdržala tešče zjutraj...men je tko slabo če takoj zjutraj nič ne jemuser posted image user posted image .

pa sem v 10 tednuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:06:24   
*tedy*
joj danes se košarka začneuser posted image user posted image user posted image user posted image imamo že vse navijaške rekvizite za domauser posted image user posted image user posted image
na naše tekme pa itak da gremouser posted image user posted image user posted image , no vsi ne ker kdo mora pa tud otroke doma pazit, vsak gre na eno tekmo sva se zmenila eden je pa doma baby sitteruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:11:14   
Tippi
Neala, če rečem nema brzostrelk, pol nema! user posted image
Ti maš od prej punčko?
itak vemo, da je vseeno, samo da je zdravo, pa vendar, kaj si bolj želiš? parček? user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:14:50   
Tippi
tedy to je mene vedno morilo, dat kri na tešče user posted image  ne samo, ko med nosečnostjo, tud sicer sem odvisna od zajtrkov in moram jest, takoj ko odprem oči. in vedno mi je bilo muka. poskusi tako naredit, da se zbudiš tik pred zdajci in imej s seboj že kaj za pojest, da boš takoj ko boš dala kri, lahko nekaj pojedla.

košarka? men je pa tko vseen za košarko, kot za lanski sneg user posted image
navdušencem pa želim veliko navijaških užitkov!! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:16:07   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

pa sem v 10 tednuuser posted image user posted image user posted image


a žeeeeeeeeeeeeee???? o je-bem.ti  gre hitr cajt!! user posted image user posted image
jaz pa jutri stopam v 14. teden user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:36:25   
Neala
Ja, Tippi, punčko mam od prej. Ja, in če gledam na to, kateri spol bi zdej zbrala... spet bi pupo user posted image . Že vem kako to gre, pa kake cote lahk pokoristim user posted image . Ampak ta želja ni zdej taaaako močna, pač samo za lušt. V prvi vrsti si želim samo zdravje, zdravje, zdravje!

Košarka? A košarka je?? user posted image user posted image  .. Mislim, da sem dokazala moje zanimanje zanjo user posted image .

Srečnice... 10. teden... 14. teden..... To pomeni manj slabosti... Jaz pa komaj 8. teden. Ufff

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:41:14   
witch
tippi čestitam za vse super rezultate in malega princa user posted image user posted image Naj gre vse po načrtih še naprej. Ti privoščim.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 8:46:49   
Perfection2014
Tippi, kako to da ste že tako zgodaj izvedeli za user posted image ? A to se da določiti na podlagi tistega krvnega testa al kako? Tnx :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:01:43   
Tippi
hahahah neala pri košarki sva glih user posted image
ma gre hitro to s tedni...jaz se počutim kot da bi bilo mal prej 8. tednov. parkrat greš spat, pa boš kle user posted image
neala tud jaz sem potiho sanjala, da bom lahko oblačila spet hlačke na zvonc, z velikimi rožami user posted image  no, zdaj pa kaže, da bodo superge in trenerke aktualne...u bistvu super, simpl. user posted image

witch hvala dragaaa user posted image  kako si ti? vse ok? veš kaj imate? daj malo povej, prosim user posted image
perfection2014 ja, s tem testom določijo tudi spol. user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.9.2013 9:03:16 >

(odgovor članu Perfection2014)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:09:22   
Perfection2014
Hvala tippi, mi veš povedat tudi koliko stane ta test in kdaj se ga lahko naredi? Hvaaaalaaaa user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:09:46   
Neala
Tippi, tvoja tinejdžerka se veseli bratca?? Bo lahk fante lovila z njim, ko ga bo vozila z vozičkom po Tivoliju... Oz. prej odganjala user posted image .

Se mi zdi, da če se v parku moški pojavi z otročkom, ga prec vse babe obletavajo... Je moj kolega pelal sinčka v park in so ženske tako gledale. Celo vprašala je kakšna tamalega: ja, kje maš pa mamico? .... Pač, preverjala user posted image .


(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:10:20   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Perfection2014

Hvala tippi, mi veš povedat tudi koliko stane ta test in kdaj se ga lahko naredi? Hvaaaalaaaa user posted image


Po 10. tednu, oziroma po 12. tednu je idealno. jaz sem kri dala v 11. tednu. stane 1.000 eur.
malenkost user posted image

(odgovor članu Perfection2014)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:13:13   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Tippi, tvoja tinejdžerka se veseli bratca?? Bo lahk fante lovila z njim, ko ga bo vozila z vozičkom po Tivoliju... Oz. prej odganjala user posted image .

Se mi zdi, da če se v parku moški pojavi z otročkom, ga prec vse babe obletavajo... Je moj kolega pelal sinčka v park in so ženske tako gledale. Celo vprašala je kakšna tamalega: ja, kje maš pa mamico? .... Pač, preverjala user posted image .




ja, vesela je, itak. bo velika sestra in bo z veseljem priskočila na pomoč. razen plenic ne bo menjala. to je že napovedala  user posted image da bi pa neki kazala ful navdušenje, tko do lune in nazaj, to pa ne. po moje nobena tinejdžerka ne hahaha ona ma čist druge skrbi user posted image  kako se upedenat zvečer za fanta in se z najinim malim nič ne ubada. no, sej štekaš... drugač pa ja, je vesela! user posted image

men so tko kjut očki z vozički...iiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:21:29   
_vanilija_
Tippi kakšen je to test? Zakaj je tolk drago????

_____________________________

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:24:00   
Perfection2014
Hvala za info Tippi user posted image
Nekje sem zasledila, da si že imela neprijetno izkušnjo z nezdravim plodkom, čeprav je NS kazala da je stanje bp. Kako to, da si se odločila delati dodatne preizkave takrat? Sem v 6. tednu user posted image in še zelooo polna vprašanj in strahov.. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Nosečke 2014
4.9.2013 9:24:30   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Tippi kakšen je to test? Zakaj je tolk drago????


http://www.niftytest.si/

user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?