Neala
|
Hej Tippi, draga , to pa je bil prenos misli. Ravno celo jutro razmišljam, da se moram končno spet javit na tej temi in da tudi prečekiram, kako ste kaj ostale. Oh, srečnica, ti si že praktično na polovici. Ni pa fajn, da so te slabosti še kr... Ampak važno, da so znosne. Pri meni so tudi. Dopoldne je nekak ok, flikam s hrano in čigumiji... Popoldne in zvečer pa je huje, sploh zvečer. Včasih tudi bruham. Je pa bolj znosno kot je bilo prej, ali pa sem se že navadila, ne vem. Imela sem nuhalno ta teden. Tveganje za mojih "rosnih" 34 je bilo primerno starosti 1:1486, nuhalna svetlina 1,5, drugo vse super. Spola nismo videli, ker mi G ni želel povedati, ker je rekel, da bi se lahko zmotil. Sem pa dala kri za DHT in v kakem tednu me pokliče, ko bo ponovno preračunal. Priznam, da me je strah, da mi bo poslabšalo rezultat (berem pri Pušenjaku, da je dostikrat tako) in bom morala na AC. Ampak dobro, četudi bom, bom pa potem končno prepričana, da je vse ok . Tudi na 3D sem vidla dojenčka in je prav neverjetno, ko vidiš to detece v sebi. Bil je bolj miren, malo je pomahal, malo si je zakrival očke z rokicami, nogice pa je imel prekrižane. Kaličopka, ti si tudi že preko polovice... Kako hitro gre čas!! Oglasite se še punce, se večkrat spomnim na vas!
|