|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
27.8.2013 11:30:20   
pikapolonica 85
mickybab konzilij, oz.razgovor za kaj? prvič, ali po kakšnem posegu?
radenska držim pesti, da ti uspe, le pogum in pozitivnih misli naprej!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.8.2013 12:33:05   
Anonimen
No, da se vam še jaz pridružim v septembru, tokrat kot anonimna.....Ne pričakujem okrog 23.9...
Zanima me, če je katera v podobni situaciji...Mi2 sva prvega otroka načrtno naredila 'v prvo', sedaj pa delava na drugem že 6 mesecev in še vedno ni nič?? Kak razlog bi lahko bil??

Drugače pa upam, da bo september čimbolj roza!!

Lp

(odgovor članu pikapolonica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
27.8.2013 12:39:41   
CECA 1
jaz se tudi pridružujem,ne pričakujem 10.9......sicer bi morala it na 2.iui avgusta,pa sem morala prešpricat.....sva pa vseeno poskušala po naravni poti,če ne pa pač septebra 2.iui.....se priporočam še med navijačice :-)))) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.8.2013 13:03:25   
Anonimen
Tudi midva sva se odločila, da sedaj bolj aktivno začneva delati na user posted image .

Prosila bi, da me date na seznamček, in sicer 15.9 je ne pričakujem.

Držim pesti za vse septemberske polulanke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
27.8.2013 13:04:40   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

23.9.
Anonimna

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala

SKUPAJ NAS JE : 22

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 12

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.8.2013 13:10:03   
Čukica
Anonimna - če slediš cikel z merjenjem T in ovul testi in po možnosti spremljaš še sluz itd in veš z zagotovostjo keri dan imaš O - in imaš primeren timing user posted image - je možnost da zanosiš 25%. Torej če je vse idealno (zdravje, spolni odnosi, O) imaš še vedno 75% možnosti, da ne zanosiš. Kar pomeni da si prvič imela srečo in si bila v unih 25%, zdej pa sreče nimaš in si v unih 75% že 6 ciklov - ali pa kak cikel tudi zgrešila O... Mi2 sva tudi prvega user posted image naredila v prvo. Zdej pa...smo bili v unih 75user posted image % :)
Tako da upamo na 25% septemberuser posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.8.2013 13:16:43   
zlatolasek
Živjo!

Bila sem članica skupine user posted image pričakujemo Avgusta, pa se je izkazalo, da bomo čakali kar septembra. Prejšni teden sem bila pri G, dobila klomifen, zdaj pa zgleda, da bo jutri prišla M. Jedla naj bi ga 5-9 dan cikla, a kaj, ko naj bi ob takem jemanju O bila ravno v času ko sem na potovanju-stran od moža....tako da me zanima, ali je hudo narobe, če bi jedla 3-7 dan cikla, da bi imela O prej, in s tem vsaj malo možnosti da nama ta mesec uspe? G me zdaj ne bo spremljala, dogovorjeno je bilo, da me bo spremljala tretji cikel klomifena, ko bi jedla po 2 tbl/dan.

Tako da bi prosila, če me lahko daste na seznamček za september, zaenkrat naj pod datum piše kar x, ker še ne vem točno, kdaj naj je ne pričakujem.

Se že veselim klepeta z vami, ker po obisku G prejšni teden in slabi novici, sem imela kar malo pavze in danes, ko sem zagledala pričetek M, sem spet dobila eno veliko žlico optimizma user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.8.2013 13:34:02   
kyl24
Čukica hvala za odg....No potem pa upam da bomo septembra v teh 25% ;) ... Jah nič nisem na tekočem s temi zadevami, ker se nisem nikoli ukvarjala...O pa vem kdaj mam, ker mam res šolske primere cikla...

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.8.2013 13:34:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kyl24

Čukica hvala za odg....No potem pa upam da bomo septembra v teh 25% ;) ... Jah nič nisem na tekočem s temi zadevami, ker se nisem nikoli ukvarjala...O pa vem kdaj mam, ker mam res šolske primere cikla...

(odgovor članu kyl24)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
27.8.2013 13:39:01   
kyl24
No pa sem se izdala jbg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.8.2013 13:49:47   
Neala
Vas samo malo pozdravim, da vam povem, da še zmeraj ful navijam in vsake tolk malo prečekiram kako ste kaj! Pa seveda bom zelo navijala, da se boste čimbolj roza barvale v septembru!

Držim pesti, da september uspe in se kmalu lahko katera priduži tudi v Nosečke 2014 (splošna tema za vse stare znanke in vse, ki se želijo pridružiti a nas razlikujejo različni meseci poroda, a bi vseeno rade klepetale skupaj) user posted image .

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.8.2013 13:54:56   
Katte
Dobrodošle nove!

IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek
Živjo!

Bila sem članica skupine user posted image pričakujemo Avgusta, pa se je izkazalo, da bomo čakali kar septembra. Prejšni teden sem bila pri G, dobila klomifen, zdaj pa zgleda, da bo jutri prišla M. Jedla naj bi ga 5-9 dan cikla, a kaj, ko naj bi ob takem jemanju O bila ravno v času ko sem na potovanju-stran od moža....tako da me zanima, ali je hudo narobe, če bi jedla 3-7 dan cikla, da bi imela O prej, in s tem vsaj malo možnosti da nama ta mesec uspe? G me zdaj ne bo spremljala, dogovorjeno je bilo, da me bo spremljala tretji cikel klomifena, ko bi jedla po 2 tbl/dan.

Ja, lahko jemlješ klomifen od 3. dneva dalje. Oba režima sta OK. Jaz sem ga sicer jemala 5. - 9. dan, O je bila pa 15. dan (kot običajno).

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 162
27.8.2013 13:57:22   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek

Živjo!

Bila sem članica skupine user posted image pričakujemo Avgusta, pa se je izkazalo, da bomo čakali kar septembra. Prejšni teden sem bila pri G, dobila klomifen, zdaj pa zgleda, da bo jutri prišla M. Jedla naj bi ga 5-9 dan cikla, a kaj, ko naj bi ob takem jemanju O bila ravno v času ko sem na potovanju-stran od moža....tako da me zanima, ali je hudo narobe, če bi jedla 3-7 dan cikla, da bi imela O prej, in s tem vsaj malo možnosti da nama ta mesec uspe?

Jaz na tvojem mestu tega nebi naredila, saj ti je predpisala dneve na podlagi cikla. Ko sem jaz jedla K sem tudi vmesni cikelj naredila pavzo, ga sploh nicem jedla ker je biu moj odsoten. Pa sem pač naslednji mesec s5 jedla. Pri K je tako da se vsak cilej začne znova se nič ne navezuje na prejšnjega tako, da nisem naredila velike zrbrke. Ko sem ga jedla nisem imela O tako kot piše v navodilih, pač pa veliko kasneje. To je tudi odvisno od vsake posameznice, kako tableti vplivajo nanjo. Tko da je sploh tudi možno, da nebo O takrat ko boš načrtovala.

Jaz bi K začela jemati mesec kasneje, ko bosta skupaj. user posted image

Želela bi iti na seznamček, pod navijačice. Pri meni je že 15 krog tako da se bova počasi odpravila po napotnico za naprej.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 163
27.8.2013 13:59:25   
Anonimen
Čukica še eno anonimno si pozabila user posted image

Prosim še mene na seznam:15.september

Hvalaaaauser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
27.8.2013 14:27:39   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Jaz na tvojem mestu tega nebi naredila, saj ti je predpisala dneve na podlagi cikla. Ko sem jaz jedla K sem tudi vmesni cikelj naredila pavzo, ga sploh nicem jedla ker je biu moj odsoten. Pa sem pač naslednji mesec s5 jedla. Pri K je tako da se vsak cilej začne znova se nič ne navezuje na prejšnjega tako, da nisem naredila velike zrbrke. Ko sem ga jedla nisem imela O tako kot piše v navodilih, pač pa veliko kasneje. To je tudi odvisno od vsake posameznice, kako tableti vplivajo nanjo. Tko da je sploh tudi možno, da nebo O takrat ko boš načrtovala.

Jaz bi K začela jemati mesec kasneje, ko bosta skupaj. user posted image

Problem je v tem, ker ni samo en mesec čakanja, ampak se lahko zavleče kar 2-3 mesece, da dobim naslednjo M, ali če sklepam po preteklih mesecih, ko je od jeseni do spomladi sploh nisem imela, potem mi je ta varianta od 3-7 dne (če ni bisvtene razlike) bolj odgovarja. Tudi zato, ker če bo O in je ne bova ujela, bom po vsej verjetnosti dobila naslednjo M po pričakovanjih, če pa ne bi jemala klomifena, pa bog si ga vedi, kdaj-če sploh bo letos še kakšna M.
G pa mi je klomifen predpisala 5-9 dan cikla samo zato, ker sem na ta način zanosila tudi v prvo, ni gledala nobene dolžine cikla....

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.8.2013 14:42:09   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

23.9.
Kyl24

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika

SKUPAJ NAS JE : 24

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 13

user posted image NOVIH NOSEČK:

< Sporočilo je popravil Čukica -- 27.8.2013 14:44:32 >

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 166
27.8.2013 14:51:15   
Čukica
Zlatolasek tukaj imaš navodila: http://www.zdravila.net/nujna/Navodilo%20za%20uporabo_Clomid.pdf
drugače jih najdeš tudi v škatlici in 2x jasno piše, da je potrebno jemati po NOVODILIH SVOJEGA zdravnika. Mislim da te najmanj stane da dvigneš telefon in po telefonu svojega ginekologa vprašaš, če to lahko narediš. Glede na možne stranske učinke takega zdravila se jaz ne bi nanašala kar na mnenje uporabnic foruma in na lasto laično sklepanje. Konec koncev se je ginekolog za to šolal z razlogom.
Si predstavljaš da se ti recimo zgodi izvenmaternična ali pa bog ne daj še kaj slabšega, in se boš po tem skozi spraševala, če si si to slučajno sama zakuhala? ni lepo bit vtakih dvomih. izogni se temu s preprostim klicem.

< Sporočilo je popravil Čukica -- 27.8.2013 14:54:41 >

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
27.8.2013 15:25:39   
Katte
Drugače tudi strokovnjaki (npr. Pušenjak) pravijo, da ni razlike med 3-7 in 5-9. Ginekologi ne predpisujejo glede na tvoj cikel, ampak po defaultu.

< Sporočilo je popravil Katte -- 27.8.2013 15:26:06 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
27.8.2013 15:26:05   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Zlatolasek tukaj imaš navodila: http://www.zdravila.net/nujna/Navodilo%20za%20uporabo_Clomid.pdf
drugače jih najdeš tudi v škatlici in 2x jasno piše, da je potrebno jemati po NOVODILIH SVOJEGA zdravnika. Mislim da te najmanj stane da dvigneš telefon in po telefonu svojega ginekologa vprašaš, če to lahko narediš. Glede na možne stranske učinke takega zdravila se jaz ne bi nanašala kar na mnenje uporabnic foruma in na lasto laično sklepanje. Konec koncev se je ginekolog za to šolal z razlogom.
Si predstavljaš da se ti recimo zgodi izvenmaternična ali pa bog ne daj še kaj slabšega, in se boš po tem skozi spraševala, če si si to slučajno sama zakuhala? ni lepo bit vtakih dvomih. izogni se temu s preprostim klicem.

Seveda Čukica, to bi v vsakem primeru naredila user posted image , pred tem sem se pa tudi sama hotela čim več pozanimat o tem.
Sicer pa, če smo čist odkriti, glede na to da klomifen ni nedolžna stvar, bi morali G spremljati vsako uporabnico VEDNO, ampak moja G me bo (če prej ne rata) šele v tretjem krogu...tolk o tem žal

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
27.8.2013 15:27:57   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Drugače tudi strokovnjaki (npr. Pušenjak) pravijo, da ni razlike med 3-7 in 5-9. Ginekologi ne predpisujejo glede na tvoj cikel, ampak po defaultu.

Točno tko, sem dobila občutek, da je to že kr en standard pri nas, da se predpisuje kot po tekočem traku. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 170
27.8.2013 15:39:32   
mamica deklicam
jaz sem šla skozi ceremonijo s klomifenom že trikrat po tri cikle. In me je moja G samo pri prvem ciklu naročila na UZ, nato pa nikoli več. In vedno mi je dala enako terapijo: prva dva cikla po eno tableto, tretji cikel 2 tableti na dan. Glede na to, da me ni nič spremljala, po mojem mnenju ne more trditi, da sem vsakič enako odreagirala nanj. Kaj če v tretji rundi sploh več nisem in bi bilo bolje, da bi povečala dozo, ne pa da sem tablete jemala kot bonbončke.

In na zadnjem pregledu pred dvema mesecema, mi odvrne, ja saj se bodo na neplodnostni odločili, kaj je najboljše za vas. Pa se mi zdi dobra zdravnica a včasih je tako furjastauser posted image . Ali niso zato tam, da nam pomagajo?

Neposredna povezava do sporočila: 171
27.8.2013 16:34:34   
tara.81
Eila punce...vsak dan vas berem, pišem pa ja, malček manj user posted image .

Ta cikel je bil tako zmešan, da mi ni nič jasno. Po 3 dneh po O, ki je bila 27. dan, sem imela te blesave izcedke do prejšnjega tedna, ko je prišla user posted image , danes je tako 5. dan novega cikla in se "poigravam" z mislijo, da bi spet poskusila s klomifenom, ki mi ga je Reš predpisal. Imam skoraj polno škatlico, ker sem ga jemala 3 cikle vendar samo po 1/2 tabletke. Pa še ta mesec sem zmenjena v vsakem primeru z mojim osebnim G, da se oglasim pri njemu v času O, da vidi na UZju kaka je situacija. Bom potuhtala kaj naredit imam še neki ur časa user posted image .

A me lahko daste po dolgem času spet na seznam? Je ne pričakujem nekje okoli 26.9., verjetno user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 172
27.8.2013 20:08:26   
Anonimen
Pozdravljene! Zanima me samo eno vprašanje. Pred M oz. med N je maternični vrat visoko, ko pa prihaja do M in čas zanjo čeprav je še ni se pa spusti? Imam prav? hvala za odgovor! 

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
27.8.2013 20:38:22   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene! Zanima me samo eno vprašanje. Pred M oz. med N je maternični vrat visoko, ko pa prihaja do M in čas zanjo čeprav je še ni se pa spusti? Imam prav? hvala za odgovor! 

kolker vem se MV v N ne spusti ampak ostane visoko. Lahko se samo mehča in odpira. Če se ti je spustil boš dobila na žalost M. Nisem sigurna lahko se motim
Drugače povedano, imaš prav.

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 27.8.2013 20:40:52 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
27.8.2013 22:01:20   
mickybap
prosim vas,pomoččččččč zakaj vas klicaju na konzilij,imam urejeno zavarovanje in dopolno,a se plača postupek?????? lahko mi pisete na mail milica.knezevic.bps@gmail.com

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?