Radenska_ -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (9.9.2013 13:32:29)
|
savanah in ela, hvala vama ful :) ela23, to je tako, tretji dan sem začela z injekcijami Gonala, najprej z malo dozo, potem so mi jo še za enkrat povečali, ker reagiram lepo ampak počasi. Skupaj se špikam zdaj že 17 dni in hodim na UZje (imela sem jih 5) in jutri imam (upam da) zadnjega pred "akcijo" :) Skratka špikaš se, hodiš na UZje, ko so folikli dovolj veliki (ne smejo biti več kot trije, če ne zaradi možnosti več kot treh zarodkov prekinejo postopek) dobiš stop injekcijo, ki sproži ovulacijo v točno določenem časovnem okviru. V tistem časovnem okviru prideš nazaj na kliniko, zjutraj tvoj partner da seme, ki ga prečistijo...obdržijo samo najbolj hitre plavalčke in jih še bolj naspidirajo. Ko je seme prirpavljeno pa ti prideš na pregled, v kateter dajo seme in ti ga vstavijo v maternico. Odležiš 10-15 minuti n greš domov in upaš da se čez 14 dni ne prikaže tečka [sm=smiley36.gif] Nič groznega....Je asistirana oploditev, ampak ni niti slučajno tako uspešna kot IVF... Jaz pa vseeno upam, da zame bo [sm=bravo.gif][sm=nosecka.gif]
|
|
|
|