aspera -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (6.9.2013 19:11:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ aspera, se popolnoma zavedam, da ima IUI bolj "bogo" uspešnost...Priznam da bom ful jokala če mi ali skenslajo postopek ali pa da ne uspe...Itak da bom, saj bi najbrž vsaka :( Upam da bo navijanje punc in moj optimizem dovolj, da vseeno rata. Res bi bila ful srečna če bi bila Witch 2 :) Ampak, vse se zgodi z namenom, tako da tudi če ne uspe se bom po par dneh pobrala in šla z dvignjeno glavo v nove boje... Držim pesti zate, da ti rata, vso srečo [sm=pikapoka2.gif]. Jaz pa dojemam, da se zaenkrat še kar nekako dobro psihično držim, čeprav tudi že 2 leti delava na otročku in imam za sabo vse te preiskave in neuspešen IUI. Zaenkrat me še ni zlomilo in tudi nisem nič jokala in obupovala, ko sem dobila menstruacijo po IUI, ker sem jo nekako pričakovala. No, jaz sem itak tista, ki je vedno z nogami na trdnih tleh [sm=smiley36.gif]. Ampak to, kar se meni dogaja, še ni nič v primerjavi s tem kaj nekatere prestajate in imate za sabo že ne vem koliko neuspešnih postopkov in splavov [sm=smiley19.gif]. Kakor koli že, res nam vsem želim velike trebuščke [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|