Neala -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (28.9.2013 9:40:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brioš Neala naj slabosti minejo čimprej [sm=smiley13.gif] Pri meni za 1x trkam ( ampak vem, je še prezgodaj ), ampak me pa daje to, da sem totalno brez energije. V službi sem bila prav fuč in nezbrana[sm=zmeden.gif] Obup. Se moram zdaj vzet malo v roke. Danes sem tako slabo spala, zjutraj sem vstala in sem imela občutek take teže spodaj[sm=zmeden.gif] Sem se prav ustrašila. Uf so se pojavili strahovi. Se mi zdi, da je čist na začetku največ težav s telesosm. V obeh nosečnostih sem takoj po testu teden ali dva čutila dosti bolečin v jajčnikih, pritisk v maternici, utrujenost, vrtoglaviso, žive sanje v spanju, nemir... Se mi zdi, da hormoni začnejo delat na polno. Potem se to malce umiri in ni več teh bolečin, je pa slabost (če je) in zgaga pri kateri. Čuj, pridruži se nam na temi Nosečke 2014 (tam klepetamo take, ki imamo rok poroda v različnih mesecih, vendar si želimo medsebojnega čveka, če smo se zaštekale pri kateri drugi temi in bi si potem tudi tam želele še naprej deliti izkušnje [sm=smiley1.gif]. Navijam za ostalle punce!!! Seveda za ta preostanek septembra, kar ga še je.
|
|
|
|