banana_ana -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (12.9.2013 10:18:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka Ojla bejbe :) Radenska držim pesti in želim srečo!!!! eno pitanje...vgnezditev se zgodi 6-8 po O. Ok to je jasno. Se začne nosečniški hormon izločat takoj? Lahko telo odreagira na ta hormon takoj, glede na minimalno količino hormona bi moglo bit telo ful občutljivo a ne. Ampak teoretično je možno, a ne? Pa še drugo pitanje, se kateri pojavlja izcedek teden dni po O. Meni se je že prejšnji mesec in ta tudi. Ne smrdi, nima sploh nič vonja, nima veze z gljivicami itd. Je samo beli, kremni izcedek, tako da moram met dnevni vložek. Ne spomnim se, da bi to kdaj prej imela, vsaj v taki količini ne. Tudi mi ni jasno v čem bi bla fora tega izcedka [sm=zmeden.gif] Nosečniški hormon se ob vgnezditvi začne izločati, ampak so količine ful male in raste nekako na 2-3 dni. Glede občutljivosti je pa spet odvisno od vsake posebaj, verjetno bolj kot misliš na to, bolj opažaš spremembe. Jaz sem imela beli tok, k ga nikol prej nisem mela. Ja res punce, ne delat testov prej, ker te tako napsihira, da adijo...jaz sem tud prej gledala pod lučjo, na šipi, na listu...povsod, smo da bi videla tisto črtico. Zdej sm jo pa vidla celo brez očal [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|