|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
14.11.2013 7:21:21   
mina55
Pozdrav vsem user posted image !
Včeraj smo imeli pregled, kjer smo slišali srčka in potrdili so, da je vse v redu user posted image . Naslednji pregled 11. december- morfologija. Upajmo, da takrat zvemo tudi spoluser posted image Do takrat pa spet čakanje. Je pa res, da bo kmalu polovica za mano, gre kar hitro?

(odgovor članu spelcamarelcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.11.2013 8:45:04   
Trobenticaa
Jutro user posted image
Kako ste?
A bo katera rodila v lj? Oz.je katera iz okolice Lj?

(odgovor članu makaroncek)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.11.2013 9:39:45   
spelcamarelcaa
Ojla makaronček... user posted image rodila bom na jesenicah user posted image ti?

Neposredna povezava do sporočila: 728
14.11.2013 9:50:24   
spelcamarelcaa
Pikaba, a je možno da tudi jaz že čutim brce (18 tednov) in jih le ne prepoznam? Ti jih pa, ker imaš več izkušenj s tem? Komaj že čakam, da ga začutim.. user posted image

Hlače sem pa jaz kupila v C&A v kranju na nosečniškem oddelku... imajo tudi fine črne hlače...

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Pikaba)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.11.2013 12:00:18   
mamix4
Pozdravljena dekleta !
Sem na bolniški in mi je dolgčas zato sem se prijavila na ringaraja. Pričakujemo št.4... 26.4. imam rok sam bom verjetno rodila prej zato ker je 3 carski. Rodila bom v lj tja hodim tudi v APN. Drugače je pa tole ŽE moja 8 nosečnost in zadnja mi je ginek. že omenila sterilizacijo.
Lep dan vam želim in čimmanj slabe volje

Neposredna povezava do sporočila: 730
14.11.2013 12:57:40   
kinvils
trobentica jaz sem iz Ljubljane in bom tudi rodila tukaj.
Sem pa danes imela pregled, kjer sem slišala srček , ki je delal 100/h user posted image naslednji pregled pa imam 19.12. ko bomo imeli morfologijo upam da bomo izvedeli tudi spol user posted image . Drugače pa vse ok slabosti ni več, trebušček je že viden, ker je to moja druga user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu mamix4)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.11.2013 13:23:48   
pathra
Dobrodošle nove.. uuu mamix4 že četrtega.. to pa bo.. ali smem vprašat koliko so pa stari tvoji sončki?

No jaz imam vse nosečniške stvari še od prve nosečnosti, si pa morem vsaj še ene jeans hlače kupit tako da bom kmalu šla po trgovinah. Drugače pa smo včeraj kupili rabljeni večji posteljici. Eno smo pospravli za kakšni 2 leti, drugo pa sestavli in moja mala miška zdej veselo že spi v večji posteljici. Tako smo že sprostili posteljo za malega dojenčka ko bo ta prišel. user posted image

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.11.2013 14:45:30   
Trobenticaa
Kinvils .........kam pa hodiš k ginekologu? Jaz hodim v leonišče. Rok imam 20.4., datuma za morfologijo še nisem dobila, se moram jutri teden narocit. Spola še nevem. Se mi pa zdi da sem danes čutila brcike...vsaj upam da je to to in da bo jih vedno več, in da jih bo čutil tudi partner. user posted image trebuh se mi sicer že vidi, in jaz ga pripisujem nosečnosti, ostali pa pravijo da zgeda kot da sem se zredila, je tak mehek . Pregled pa imam 3.decembra.
Zelo si želim zvedet kaj bo user posted image .

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.11.2013 19:42:46   
kinvils
trobenticaa jaz hodim na Metelkovo k dr. Petra Eržen Vrlič sem komaj dobila eno novo G, ker prej sem jo imela na Bledu, ker sem bila tam doma. Ja tudi jaz si želim zvedeti spol upam,da se bo naslednjič dobro videlo user posted image

(odgovor članu Trobenticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
14.11.2013 19:43:44   
kinvils
aja rok imam pa 28.4. glede na menstruacijo, je pa rekla da bova drugič k bova delali morfologijo videli če bova kaj spremenili

(odgovor članu Trobenticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.11.2013 20:57:28   
b3jbika
Pozdravcek vsem novim. Upam da ste vse ok. Jst sm mela ucerej uz pa je vse super :-)
Spelcamarelca iz kje pa si?

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.11.2013 21:05:01   
Pikaba
Spelcamarelcaa, cisto mozno, tud jaz nisem bila takoj prepricana da je to to kljub tretji nosecnosti. Je pa res,da nisem nikoli cutila teh prvih gibov kot kaksne metuljcke ali kaj podobnega, ampak so ze od zacetka take rahle brcike,ki so ze navzven tudi vidne. Je pa res cisto odvisno, baje tudi od polozaja posteljice. Definitivno bos pa kmalu docakala :).
Hvala za nasvete glede nosecniskih oblacil. Sem pozabila na c&a :) plascek bo pa res velik izziv.

Mamix4 pri vas bo pa tudi pestro a ne da. Mi ze komaj cakamo na novega clana/clanico. Cas gre tako ali tako zelooo hitro, da bo april kar naenkrat tu.

Neposredna povezava do sporočila: 737
14.11.2013 23:59:58   
mamix4
Ja pri nas je bilo in še bo pestro.. najstarejši je 12 in pol rojen v 26 tednu -extremni nedonošenček-790 g -lepo mu gre v šoli je odličnjak le telovadba mu ne gre najbolje... potem je tu 5 letnik in še 3 letnik sami boysi. Vmes je bilo 4x ss 19., 21. 22.in 23 teden potem me je dr.Šajina napotila do prof.Tomaževiča, ki mi je naredil abdominalno laporoskopsko cerclege.In zato sem zadnja dva rodila s CR...diagnoza slab materični vrat čeprav dovolj dolg ni mogel zdržati teže več kot 500g z navadno cerclage.

Drugače pa jst tudi kupujem v C&A zelo zadovoljna še posebej ker imam že drugače XXL konfekcijsko št. pa tam edino najdem stvari , ki mi res pašejo da ne izgledam še bolj okrogla.

(odgovor članu Pikaba)
Neposredna povezava do sporočila: 738
16.11.2013 9:02:12   
makaroncek
Ojla!

Spelcamarelca: Oprosti za pozen odgovor. Sem bila cele dneve okupirana z ljudmi in nisem bila nič na računalniku. Jaz sem iz Ljubljane in bom rodila kar tukaj.

No ta vikend bo pa lepši kot je sprva kazalo. Dežja ne bo, upam da se malo pocrkljamo na sončku in premigamo na svežem zraku.

Uživajte! M.

(odgovor članu mamix4)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.11.2013 19:16:18   
spelcamarelcaa
Iz Bohinja sem... user posted image mene pa v ponedeljek čaka morfologija in upam da bo vse ok, pa da mi potrdijo, da nosim fantka... user posted image user posted image

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 740
16.11.2013 19:29:38   
makaroncek
Ojla!

Spelcamarelca jaz imam tudi v ponedeljek pregled in PDP 16.4., ampak nisem racunala, da bom imela ze morfologijo. A ni se malo zgodaj, midve bova komaj konec 18. teden. Hmm. A tebi so rekli, da bos imela morfologijo?
Drugace grem pa jutri v Bohinj na izlet pa na obisk k stricu, ki ima tam vikend. A je tam kaksna lustna soncna lega z zimski sprehod? Midva greva ponavdi kar okrog Blejskega jezera, ker v Bohinju ne poznava sprehajalnih poti. Edino poleti se hodiva kopat v Bohinj in takrat nama je lustno, ker je sencka in gozd okoli jezera...

No se priporocam za kako informacijo.

Lp vsem!

Makaroncek

Neposredna povezava do sporočila: 741
16.11.2013 22:04:13   
spelcamarelcaa
Makaronček, v bistvu jaz kar sama sklepam da bom imela morfologijo... user posted image misliš da je še prezgodaj? se pravi, da me bo naročil čez 2 tedna še enkrat?
Glede sprehajanja po sončku je pa prav tako lep sprehod ob obali bohinjskega jezera... Ne vem, a imaš že kaj otrok, po nekaj kilometrih se ne da it z vozičkom, je pa kar nekaj časa lepa potka... danes je bilo lepo vreme, zna bit jutri tudi, mogoče malo megle zjutraj... user posted image uživajte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
16.11.2013 22:10:29   
Agnes27
Živjo punce,
se že kar nekaj časa nisem oglasila. Totalno pomanjkanje časa kar pomeni da tudi počitek ne pride na vrsto. Maxim4 svaka čast, izgleda da si veliko hudega že dala čez pa se še kar borišuser posted image

No moj naslednji pregled je 4.12., takrat bom 20 tednov. Prosim spremenite mi PDP na 23.4. Mi je G svetovala naj si izberem raje tega, no saj je tudi zaradi psihe, da nisi kao čez rok, bolje. Pregled sem imela prejšnji teden in je vse ok. Za spol še ne veva vendar bova mogoče izvedela nasldenjič. Do sedaj sva bila mnenja da naju ne zanima sedaj pa se firbec veča in bova verjetno vprašala. Pa še z imenom imaš manj težav, ker se mi ne sanja kako bo našemu otroku ime.user posted image

Premike sem že redno čutila, sedaj pa že en teden nič. Poskušam da ne bi komplicirala ker ene še pvega giba v tem tednu ne čutite, mi je samo hecno ker sem že redno čutila sedaj pa kar nič. Ma verjetno se je samo tako obrnil da brca v manevrski prostor.

Ta teden sem imela pregled za ščitnico ker sem na tabletah, za nameček imam še gomolj. Ker se je povečal so mi spet naredili punkcijo ki ni bila čist najbolj uspešna. Še sama ne vem ampak očitno sem vmes pogoltnila slino kar se strogo ne sme zarad poškodb in so se ful ustrašli. No včeraj dobim telegram da se moram v ponedeljek zglasiti nazaj na preiskave. Lahkko si mislite kako me je zadel. Tko hitro moraš nazaj samo če je nekaj hudo narobe. Saj sem se malo umirila ampak včer me je pa čist sezulo. Upam na najboljše.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 743
17.11.2013 9:57:26   
Tincamarinc
user posted image ---

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.11.2013 18:51:20   
babri
Tako, če dovolite se še jaz pridružim aprilčicam.
moj PDP 27.4., za spol ne bomo vprašali...
za menoj nuhalna in amniocenteza, tako da sedja čakam na rezultate amnio... upam, da bo vse ok.
je pa to moj 3 sonček, ki ga čakam, doma imam dva fantka (2005 in 2007)... premikov pa kljub temu da je tretji še ne čutim.
smo nabavili angelsaund da tavelika fanta poslušata srček, pa še meni je lepo, ko lahko vsak dan slišim tiktakanje svoje pikiceuser posted image
naslednji pregled pri ginekoliginji imam 4.12. - mislim da je morfologija
slabosti so se nehale kak teden nazaj... tako da sedaj upam, na tiste lepše mesece.
uživajte in pobožajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu Tincamarinc)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.11.2013 20:02:40   
tina_malina
babri potem mava pa na isti dan rok :)

bo se katera rodila v kranju? oz. je ze? jaz se nevem ali lj ali kranj, ampak sem bolj za kranj, ker poznam tam eno babico :)
drugace smo pa ok, brc se ne cutim.. sem imela pa prejsni teden pregled-kontrolo po biopsiji in je bilo vse ok pridno raste :) morfologijo mam pa 17.12.
Sem kar vesela da je končno malo oddiha od teh vseh pregledov..
uživajte ;)

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.11.2013 17:37:54   
babri
kaže da sem jez edina, ki bo rodila v Brežicah:)
sem bila sedaj obakrat zadovoljna - osebje je krasno...

(odgovor članu tina_malina)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.11.2013 20:40:56   
Žabika
Uf, nekaj dni me ni tukaj, pa polno novih nosečk. Priznam, da ne sledim več.

Tudi jaz bom rodila v LJ, trebuh raste, mala brca na polno, sestrica se pa veseli. user posted image

Da še tukaj opomnim ljubljanske nosečke, da vodim vadbo za nosečke in vabim aprilčice, da se nam pridružite. Vadba je ob torkih ob 19:30 na Vegovi 8 v Lj, v prostorih Pelvigym. Več nas bo, bolj luštno bo in bolj bomo čebljale in seveda telovadile. user posted image

Lepo se imejte, pobožajte bušije!

Petra

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.11.2013 10:33:15   
branky
Zdravo vse noseckam in cestitke. Tudi jaz sem aprilcica pa me zanima ce ste za da se na fb odpre skupina aprilcice 2014 za lazjo komunikacijo? Lp :)

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.11.2013 11:18:21   
AdrijanaU
Skupina aprilčice na fb že obstaja, dobrodošle...

(odgovor članu branky)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?