|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
20.11.2013 11:26:43   
AdrijanaU
aja, no skupina je skrita, tako da eni od nas na zs dajte imena da vas lahko dodamo najprej seveda za prijateljice in potem v skupino user posted image

(odgovor članu AdrijanaU)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.11.2013 11:27:53   
AdrijanaU
skupina je skrita, tako da eni od nas na zd dajte imena da se vas na fb doda za prijateljice in kasneje seveda v skupino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 752
20.11.2013 13:18:17   
branky
Adrijana...sem nasla aprilcice pa je se od lani...bi bilo fajn aprilcice 2014 :)

Neposredna povezava do sporočila: 753
20.11.2013 13:27:14   
pathra
Branky.. če je skupina na fb skrita pomeni da je nobeden ki ni v skupini ne mora najdet v iskalniku, zato rabiš eno od nas dodat, ki je že v skupini da te potem dodamo noter... pošlji ime meni na ZS in bo takoj rešeno.

(odgovor članu branky)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   Aprilčice 2014
20.11.2013 13:40:32   
Clarita
Živjo!

Prijateljica mi je priporočila ta fortum in sedaj sem tudi jaz (končno) tukaj. Sicer sem že noseča dobre 4 mesece, a se je bolje pridružiti pozno, kot nikoli.
Jaz imam rok 26.04.2014..zaenkrat vse poteka čisto brez vseh problemov in težav (na srečo mi tudi niti en dan ni bilo slabo), tudi biopsija horionskih resic je pokazala rezultat BP (kar me posebej veseli, ker je v moj straosti 37 let, večja verjetnost za kakšne težave). Bo to najin prvi otrok :)

Lp vsem!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 755
20.11.2013 13:57:27   
pathra

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

31.3.

hrchy, 2 user posted image , 1 user posted image ,

1.4.

pikica*1.4.*, MB,

Daisy12

Inchy_7, 2user posted image , 1user posted image (2012), LJ

2.4.
_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012), Šempeter pri Gorici

3.4.

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012), NM

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008), Postojna

tamvada, 1 user posted image , 0user posted image , Kranj

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

6.4.

Njegova

wisteria, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

aurora6, 2 user posted image , 1user posted image (2008)

7.4.

ZzZaspanka, 2 user posted image , 0 user posted image , Kranj

binky30, 1 user posted image , 0user posted image

8.4.

9.4.

Žabika, 2 user posted image , 1user posted image (2007), LJ

Intruder24, 2 user posted image , 1user posted image (2008)

10.4.

aqualina, 1 user posted image , 0 user posted image

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012), Izola

12.4.

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

13.4.

Tadea, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

Punchy, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec

Kalli, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image

14.4.

trischa

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008), Kranj

barchy81, 3 user posted image , 2 user posted image (2x 2008), Celje

Sladkiš, 1 user posted image , 0user posted image

kalica, 1 user posted image , 0user posted image

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

b3jbika, 2 user posted image , 0user posted image , Kranj ali Jesenice

16.4.

branky, user posted image

pridkana, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image

makaroncek, 1 user posted image , 0user posted image , LJ

17.4.

aprilcica

Karmen90, 1 user posted image , 0user posted image

spelcamarelcaa, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

nejtad, 2 user posted image , 1 user posted image (2008)

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Jinah

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

Nataška982,

Trobenticaa, 1 user posted image , 0user posted image

21.4.

Maeve, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

22.4.

zel14, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image

mina55, 1 user posted image , 0user posted image , Postojna

23.4.

pbiba, user posted image

zvezdica01, 2 user posted image , 1user posted image (2013)

mismaš*, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

24.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image (2010), MB

cvetka27, 1 user posted image , 0user posted image

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

sandri91, 3 user posted image , 0 user posted image

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Kranj

26.4.

kalla, 3 user posted image , 2user posted image

tincaaa, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

mamix4, 8 user posted image , 3 user posted image

Clarita, 1 user posted image , 0 user posted image ,

27.4.

KajaNagaja, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Jesenice

sensiTive, 2 user posted image , 1user posted image

tina_malina, 2 user posted image , 0user posted image , user posted image , LJ ali Kranj

babri, 3 user posted image , 2user posted image (2005, 2007), user posted image , Brežice

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010), Ljubljana

spring14, 1 user posted image , 0 user posted image ,

29.4.

MVJC, 2 user posted image , 1user posted image (2004),

Cassiopeia

PRIČAKUJEMO:
user posted image 4
user posted image 4
user posted image 65

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 73

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

user posted image *tedy*user posted image

PREGLEDI

25.11.2013 - pathra morfologija

26.11.2013 - corti morfologija

3.12.2013 - Tadea morfologija, novopecena* morfologija, sandri91 morfologija, Trobenticaa

4.12.2013 - Agnes27 morfologija, babri morfologija

11.12.2013 - mina55 morfologija

17.12.2013 - tina_malina morfologija

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 756
20.11.2013 18:39:14   
mismaš*
Hojla punce... prosim, če mi pomagate pri eni stvari, že dva dni grozno kašljam saj je hči iz vrtca prinesla neko virozouser posted image in zdaj sem zbolela še jaz. Imam tako grozen suh dražeč kašelj da sploh ne vem kaj narediti.. Včerajšno noč sem celo preživela v dnevni sobi ker nisem spala in še fanta nočem motit. Vse me boli od kašlja in sem čisto zmedena od neprespanosti. Domača zdravila mi nekak ne primejo pijem pa tudi Prospan in Slezev sirup... In danes me še tašča ko sem tako že cel dan nervozna in se bojim za user posted image prestraši da nej se pazim da nebi imela splava.. Samo kolko jaz vem zarad viroze in kašlja ne more bit kaj narobe. Veste mogoče še ve za kakšno domače zdravilo ki bi pomagalo.user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 757
20.11.2013 18:45:34   
spelcamarelcaa
Ojla! Joj, boga... jaz bi na tvojem mestu se šla pokazat zdravniku... pa tudi če ti da zdravila, jih ni treba pojesti... samo da vidiš kje si... ma da bi pa kar tako imela splav zaradi kašlja pa ne pomoje... :) kar pomiri se... :)

pa še neki... a me lahko ena doda v skupino na fbju.... keri naj pišem na zasebno sporočilo? user posted image

(odgovor članu mismaš*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
20.11.2013 18:57:19   
mismaš*
Bla pri zdravniku ona mi je priporočala ta dva sirupa. Za fb pa mislim, da PATHRI piši na zasebno

(odgovor članu spelcamarelcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 759
20.11.2013 19:09:20   
pathra
Jaz sem tudi obupno kašljala in je trajalo precej dlje kot pri moji tamali.. pila sem slezov sirup in se mazala z nekim oljem na prsa in hrbet (neka mešanica, pa mislim da se imenuje badem al neki takega.. dobila sem v lekarni). Drugo nisem uporabljala. Sicer pa res zaradi kašlja našim user posted image v trebuščku ne bo hudega.. verjetno niti ne ve da se kaj dogaja z mamico user posted image . Sicer pa kot pri otroku: lahko greš v kopalnico in pod paro se malo razdihaš, pa malo vn mrzel zrak potem, pa menda pomaga še čebula + sladkor gor da imaš pri postelji ko greš spat... pač ta naravna domača zdravila... pa čakat da mine..

(odgovor članu mismaš*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
20.11.2013 19:35:56   
mismaš*
Hvala, za čebulo in sladkor pa res nisem vedela. In še to se mi dogaja če stojim ko zakašljam se zraven polulam user posted image . Da se bila včeraj ko sem bila čist boga prestrašena da ni slučajno plodovnica... A se še kateri dogaja ob kihanju ali kašljanju?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 761
20.11.2013 20:09:14   
pathra
Ja ja.. zadnjič sem kihnila in sem mogla it direkt si zamenjat vse user posted image ... to so malo bolj šibke mišice medeničnega dna se mi zdi.. jaz jih skušam krepit z vajami, da se mi to bolj redko dogaja... to se še bolj pozna če si prej že rodila..

(odgovor članu mismaš*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
20.11.2013 20:29:25   
b3jbika
Evo pa se spet oglasam. pri nas je vse ok :-) sporocam pa da sem iz Radovljice in da imam morfologijo 4.12, da boste lahko posodoble tist koledarcek noseck :-)

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 763
20.11.2013 21:04:07   
mismaš*
Ja Pathra jaz sem tudi mela srečo da sem bila domauser posted image evo pa še zame lahko posodobiš imam morfologijo 25.11. tako da smo že nekje na polovici ...

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.11.2013 9:01:56   
kinvils
pozdravljene user posted image

tudi pri nas je vse ok, ja ta kihanje tudi pri meni dela take posledice. Morfologijo imam pa 19. 12. upam da bomo videli spol user posted image

(odgovor članu mismaš*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.11.2013 9:49:04   
mina55
Pozdravljene user posted image !
Zgleda, da nas je kar veliko z azmašenimi nosi in kašljem user posted image . Upajmo, da bo hitro minilo. Jaz za enkrat kar dobro prenašam vse skupaj, rečmo da ne bo hujše. Lepo se mejte

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.11.2013 12:27:37   
spelcamarelcaa
No tudi jaz imam morfologijo naslednjič... 9.12. .... jaz pa delam v vrtcu in mi kljub vsem zelenim smrkljom in kihanjem, kašljanjem otrok v moj krožnik ZAENKRAT nič ni... veliko pijem takoj zjutraj sok stisnjenih pomaranč pa ogromno mandarin pojem, zvečer pa čajčkam...

pa še zmer nisem prišla v skupino na fbju... :(

(odgovor članu mina55)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.11.2013 12:36:15   
Clarita
Živjo!

Glede uhajanja urina pri kašljanju najbolj pomagajo Keglove vaje. Tako boste utrdile mišice medeničnega dna, kar bo še posebej prav prišlo po porodu, da se te mišice čimprej vrnejo v stanje pred porodom. Vaje delajte vsak dan, kar ne bo problem, saj gre le za neakj minutk na dan, vaje lahko delate kadarkoli in kjerkoli (jaz kar med službo ali pa vožnjo v avtu) (na spetu je veliko o tem napisanega in točno so razložene vaje) in se bo že v roku meseca pokazal napredek (tudi fant ali mož ga bo občutil in bo navdušen nad tem ;) ). Obstajajo tudi posebne 'uteži' za to :) ...vem, sliši se smešno, a deluje, če se hočete te neprijetnosti uhajanja urina znebiti tudi za bodoče. Samo po sebi se stanje praviloma žal ne izboljša in je treba utrditi mišice, potem bo vse ok. Jaz sem imela recimo bolj nizko ležečo maternico in sem jo s temi preprostimi vajami lepo spravila v normalno višino in tudi urin mi pri kihanju, kašljanju ali v fitnesu, ni več uhajal. Te vaje resnično delujejo, zato vam jih toplo priporočam.

(odgovor članu spelcamarelcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.11.2013 17:26:35   
pridkana
Za v skupino na FB lahko tudi meni pošljete ime na zasebno sporočilo pa vas dodam...

Mi je pa ravno danes gin.sestra na Jesenicah spremenila datum morfologije iz 4.12. na že 27.11., kar pomeni da bom v sredo že vidla mojo bejbikouser posted image

Dobrodošle vse "tanove" user posted image

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.11.2013 13:11:09   
Trobenticaa
Pozdravljene user posted image
Se malo javljam po dolgem času. Končno sem tudi jaz dobila datum za morfologijo in sicer 9.12. user posted image
Zadnje dni imam izredno nizek pritisk, glavobole, vrti se mi.....grozno. Kak dan pa je popolnoma ok. Gibe čutim že skoraj vsak dan, tako da sem malo bolj mirna. Komaj čakam morfologijo da vidim najinega sončka, in upam da izveva spol. user posted image

Pa lep deževen dan vsemuser posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.11.2013 20:45:11   
pridkana
midva sva bila pa v avstriji danes. sicer je res da imajo znižanja ampak dejansko nisva nič takega našla. sva na koncu v ikei vzela eno previjalno mizo, zdaj moram kupit še blazino, pa tetra plenice sem gor vzela ker so jih na internetu ful hvalili. nabava vsega ostalega naju pa še čaka user posted image

posteljico je obljubila teta, tako da niti otroške sobe še ne rabiva kupit....bomo za začetek kar vsi trije skupaj, potem bomo pa videli kako pa kaj pa kdaj bomo šli narazen....

zdaj pa odštevam do morfologije da spet vidim user posted image

(odgovor članu Trobenticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 771
23.11.2013 9:32:03   
makaroncek
Ojla!

No pa se še jaz malo javim. Zadnji pregled sem imela v ponedeljek in je le čez trebuh malo pokukal in pogledal srčka. kakekga utripa ni povedal, rekel je, da je to to kar je hotel videti, da pa se takole bolj malo vidi in da bo ključna morfologija, ki jo imam 10.12.2013. Izvedela sem tudi spol in bomo menda dobili user posted image .

Počutim se kar v redu. Včeraj me je sicer popoldne malo tiščalo dol in napihnjena sem bila kot balon. Pa zdi se mi, da sem čutila rahle brcike. Ampak jaz težko rečem, če je to to, ker sem prvič noseča in itak nič ne dojemam najbolje tam doli user posted image Pač nekaj novega je bilo, lahko bi bile rale brcike...?

Zdaj grem pa na obisk še k enemu malčku, da vidim kako se rihtajo in da se začnem malo učit akko to gre :)

Lep deževen dan želim vsem aprilčicam!

M.

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.11.2013 8:42:12   
elia
Jaz sem 19. teden, pa še nič brcik ne čutim.. Ampak sem jih tudi pri prvem ful pozno, po 21. tednu.

1 teden me že čaka angelsound na pošti, pa še nisem uspela it iskat. Verjetno bom šla jutri user posted image

Včeraj sem si nabavila 2 majčki in ene debele pajkice...vse v name it. Malo dražje kot h&m, ampak drugje nisem dobila debelih pajkic. So super, imajo pri trebuhu orng prostora, tako da bodo zdržale do konca. Ker kavbojke pri meni no go, zdaj mam tak trebuh, da me folk že sprašuje, kdaj grem rodit user posted image  da o zizah en govorim, 2 št. so že šle gor user posted image

Sem pa že ene 3 tedne na meji s prehladom. Me nos ful jezi, prav gnojno se mi čez noč nabere. V bistvu smo vsi 3 neki prehlajeni. Imam počasi dovolj. Ampak tako ni čudno, v vrtcu so vsi otroci nenormalno smrkavi, same zelene smrklje imajo.

(odgovor članu makaroncek)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.11.2013 8:57:18   
sooncek04
apriilčice prosila bi eno od vas dame doda v fb skupino aprilčice 2014!! hvala :))

Neposredna povezava do sporočila: 774
24.11.2013 13:05:53   
Trobenticaa
Pozdravljene user posted image

Imam težavo in sicer. Že nekaj časa me občasno boli trtica. Danes je pa ta bolečina konstantna in se širi v desno nogo. Boli zelo....ko sedim, hodim, ležim.....noben položaj mi ne paše.user posted image Skoraj nemogoče se mi zdi da bi plod pritiskal, ker je še majhen in lahek. Če se bo bolečina nadaljevala bom obiskala zdravnika, pa nevem katerega.....osebnega ali ginekologa? In katera podobno težavo ali pozna koga , ki ima tako težavo?

Res bi prosila za kak nasvet.

Pa hvala že v naprej

(odgovor članu sooncek04)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?