|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
3.11.2013 15:54:41   
pancia
Sem prebrala samo zadnjo stran, ker ste veliko napisale :-)

Meni je zjutraj se kar slabo, danes sem vstopila v 17.teden (srečka jaz, da imam vse nosečnosti slabosti ful dolgo :-( ).
Prejšnja dva tedna sem imela stalno rahle glavobole, pa itak sem brez neke energije (no razen te 4. dni podaljšanega vikenda, mi je ful pasalo kuhat :-) ). Danes se mi že nič več ne da- pa še nekaj mi je cel dan slabo.

v Četkrtek imam pregled pri G. Komaj čakam da rodim in poskrbim zase- da pridem spet v formo, ker sedaj se počutim kot bi imela 70 let :-(

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.11.2013 19:50:34   
Neala
Ojla punce!
Uh, prehitro so minili tile prazniki.

Jaz sem tudi stopila v 17. teden, torej polnih 16 tednov. Metuljčkov še ne čutim, pričakujem jih morda čez kak teden. Tako je bilo tudi v prvi nosečnosti. Čeprav občasno čutim neke mehurčke ali pokce, ampak nisem sigurna, da bi to blo to, ker enako dela tudi prebava, kar se mi dogaja tudi, ko nisem bila noseča. Tako, da bom še malo počakala s temi gibi in ko bodo bolj konstantni, bom verjetno prepričana, da je to to user posted image .

Pancia, se pa počutim isto kot ti. Še vedno se ne počutim dobro, čeprav so slabosti ful manjše. Ampak še vedno so. Kuhat tudi meni ne paše, le redko me zares prime, da imam voljo skuhat. Ampak je vseeno treba in mi je res muka. Pa tudi energije nimam veliko. Po daljšem sprehodu me začne bolet trtica in sem čisto fuč. Tudi jaz koooomaj čakam, da rodim in da bo moje telo spet moje user posted image .

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.11.2013 9:14:06   
corti
oj oj
Ja tile prazniki so hitro minili in bi se človek kar navadil,da bi delal 3 dni potem dva dni doma in spet en dan delal in spet en dan doma :) Ampak ne gre to tko. Ta teden sem popoldne in sicer od enih pa do osmih,tako da hčerko vidim samo zjutraj ko jo peljem v vrtec in zvečer ko jo dam spat. Pa ugotavljam da se to njej fino pozna,ker ko pridem domov bi ona govorila in govorila,samo spala ne in se dogaja da kadar sem popoldne da zaspi tudi šele ko je ura deset. Ampak bo že bolje... :)
Joj končno so moje slabosti minile,sem že mislila da ne bodo!
Ali ima katera doma od vas muco? mi jo imamo in se je začela zdaj vedno bolj crklati pri meni,še ponoč mi pride in me s tačko toliko časa budi,da se odmaknem in ji dam prostor zraven mene.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.11.2013 9:15:31   
Trobenticaa
Pozdravljene! Sem nova na tem forumu in se še ne znajden. Rada bi se pridružila skupini aprilčice 2014! Moj PDP je 20.4.2014
S partnerjem sva oba zelo vesela, a kljub temu me je zelo strah. Letos sem imela konizacijo zaradi pozitivnega pap izvida, ki je bil CIN 2-3. Upam da se bo dobro izteklo. Spola še ne veva.

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.11.2013 10:27:53   
mina55
Pozdravljene bodoče mamice. Na forumu sem nova. PDP imam 22.4.2014. Do sedaj je vse potekalo lepo, brez slabosti, upajmo da bo še naprej tako. Je pa to moja prva user posted image zato sem še malo zmedena in se počasi navajam na vse. Aja, pa rodila bom verjetno v Po.

(odgovor članu Trobenticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.11.2013 11:55:23   
Karmen90
Pozdravljene še iz moje strani!!
Sem tudi nova na tem forumu, zato bi se tudi rada pridružila vam, aprilčice. PDP imam 17.4.2014.

(odgovor članu mina55)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.11.2013 12:59:03   
ZzZaspanka
Pozdravljene vse nove! user posted image
Tudi jaz sem kar ornk zmedena ker je to "1.". 
Ampak bomo že zmogle. user posted image

(odgovor članu Karmen90)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.11.2013 13:06:32   
Karmen90
ah seveda bomo. :)...
samo je pa zanimivo, da je v vsakem tednu nekaj novega opaziš sam pri sebi :)...

(odgovor članu ZzZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.11.2013 14:48:08   
b3jbika
Ja jaz imam doma muco, ki se pa ne crkla radauser posted image . je pa res zadnjic prvic spala pri meni kaksnih 15 minut, kar je cudna sprememba. mene bolj skrbi kako bo potem k bo dojencek pri hisi s tole naso muco...

(odgovor članu Karmen90)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.11.2013 15:47:26   
ZzZaspanka
Pri mucah je največji problem s tem, da je treba samo WC z rokavicami pucat.. Drugače pa NP.. sploh če so notranje..
Za novga člana, pa tud nimajo izbire kot se navadit.. Samo vsem je treba dost pozornosti posvečat :)

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.11.2013 16:11:05   
sandri91
Tudi sama imam mačkona v stanovanju... pa ni problema z njim.. sicer se ne carta dosti, spi pa redno pri nama, v vseh možnih položajih, pri najinih nogah ali pa med nama user posted image

Pri čiščenju wc-ja ni problem v samih iztrebkih, ne čistimo samo z rokami ampak z lopatko, problem je vonj in ta amoniak v iztrebkih, kolikor je meni znano, seveda pa je nevarno delo na vrtu brez rokavic, nevede si kakšne bakterije odneseš do ust...user posted image

pri nama bo ostal v stanovanju, ker ga sploh nikdar nisma mela veni in ne mislima nekih šokantnih sprememb delat, je samo šok za mačka, pa še kaj hitro lahko ostaneš brez njega... če si se odločla za njega, naj se navadi na bebico in bo to to :P moral ga bo sprejet, pa še za otročka je vredi, da neka živalca raste z njim...user posted image jih je prav lepo opazovat v duetu, ko se cartajo in igrajo...user posted image

(odgovor članu ZzZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.11.2013 17:57:56   
Žabika
Uf, aprilcice se se kar nabiramo. Lepo! Srecno vsem!

Jaz se zadnje dni pocutim res odlicno, danes sicer po desetih dneh brez sluzbe in pri temle vremenu malo otozno, ampak saj bo jutri ze bolje.

Da vas samo spomnim in povabim nove nosecke: jutri startamo s nosecnisko vadbo na Vegovi 8 v Lj. Ura: 19:30, lokacija Pelvigym (www.pelvigym.si).

In se to: ringarajke telovadimo ceneje user posted image ; 40€ /mesec. Potrebujes samo udobno sportno opremo in nedrseco obutev.

Ce si za, se nam pridruzi!

Lp,
Petra

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.11.2013 19:12:11   
b3jbika
Zaradi muce mene skrbi ravno zato ker ni preveč crkljiv (razen ponoči spi pri nama) in ne mara božanja. Pa govorijo, da lahko muc hodi spat k doječnku, ker voha mamino mleko.
No bomo videli kako se bo obnesel, mogoče se bo pa navadil na bebiko.
Ali katero boli, pa špika v trebuhu? Mene stalno nekaj matra trebuh user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.11.2013 0:41:03   
Intruder24
Čer,

Na hitro se javim, sem malo preletela skozi...

Tudi jaz sem fuč in komaj čakam, da rodim, ker sem res izčrpana, sicer se bolje počutim, ampak to še zdaleč ni to...

Mačka jaz imam že 13.leto. Je zunaj, čez noč obvezno noter, ker smo doma pb cesti...do rojstva otroka je spal z nama, pred rojstvom smo uredili stanovanje tako, da smo spalnico prestavili in ni več spal z nama...So pa bili kr problemi, saj je prvih nekaj mesecev po rojstvu markiral stanovanje, se drl...v glavnem je maček kr rabil da se je navadil... pa otroku ni nič naredil, dejstvo pa je da smo tudi otroka naučili kako se do živali obnaša in da to pač ni plišek, je pa maček drugače zelo napadalen in razdražljiv, zna grdo krampat..mene najbolj motijo dlake, sploh potem ko se začne plazit, pa vse v usta nosit..pa je šlo skozi user posted image
Več dela je če imaš žival v stanovanju...nam še včasihmiš not prinese in imamo laufarijo...

Grem probat spat...lahko noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.11.2013 8:22:20   
sandri91
No midva glede mačka neboma neke komplicirala, če bo silil k dojenčku, ker je najin muc bolj čist ko marsikeri človek, živi samo v hiši, skopan je 1x tedensko, kremplčke mu režema... itd, vglavnem higiena na višku :) user posted image in si dejansko želima, da bi se oba navadla en na drugega... ko mama kake obiske z malimi otroki, vedno hodi okrog njih pa se igra z njimi, četudi ga malo bolj grobo potegnejo, pokaže na pravi način da mu ne paše...

glede trebuha: sem v 16. tednu, en teden skup mi je že slabo.... bruham ne, sem čist zjeb*** user posted image ob pol9 padem v postlo, vjutro pa komaj živim, mi ful pade pritisk in to... boli glava... groza je zadnji teden...user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.11.2013 9:18:26   
Trobenticaa
Sandri91
Oj. Meni je blo slabo 3 mesece, vrtelo se mi je, hrana se mi je gnusila, migrene sem imela,oz.jih še imam ampak ne več vsak dan. Le pogumno naprej.
Imam pa sedaj druge težave in sicer ko sem na nogah kaki 2-3 ure skupaj mam močne krče, ko se vsedem me pa spodaj špika....nevem opisat. Zelo me je strah.....ne morem se včakat teh pregledov da vicim če je vse vredu. Na koncu pa so še pregledi taki da moram prav prosit če pogleda ali je z mojim plodom vse vredu. Skratka groza. Danes mam pregled in upam da bo vse ok.....že dva dni ne čutim več metuljčkov, mehurčkov, ki sem jih zadnji teden prav lepo čutila vsako jutro in večer. Strah me je......no upam na najboljše.
Pa še ta dež mi počasi preseda.....

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.11.2013 9:58:21   
sandri91
Trobentica, fascinantno mi je, ker v prvih 3 mesecih sploh ni blo slabosti..zdaj pa naenkrat, se kar stopnjuje, mam danes pregled in upam da naredi ultrazvok, ko ji povem za težave... Tudi sama že čutim črveka malega user posted image ne sicer vsak dan, le občasno ko sem čist umirjena... user posted image za krče v nogah pa je , moji sotrpinki v bolnišnici priporočala nogavice za krčne žile, ki žile malo stisnejo in niso tak obremenjene... probaj kaj takega, je baje dobro tudi za omotice...

Neposredna povezava do sporočila: 692
6.11.2013 8:02:18   
Trobenticaa
Jutro punce! Malo se javim. Sem bla včeraj pri ginek.in je vse ok. Na hitro je poslušala srčka in ga tudi slišala, user posted image naredila mi je uz samo toliko da sem najinega pikca vidla, ni pa imela časa za meritve. Dala mi je tudi napotnico za morfologijo. A bo katera šla še na 3D uz?? Zelo si želim zvedet spol. No zdaj pa spet sledijo 4 dolgi tedni čakanja na naslednji pregled.....spet bo kriza doma.....jaz nevem kako ste ve, jaz sem neučakana in paničarim od enega do drugega pregleda samo da vidim srčka. Upam da bodo gibi kmalu prišli in bom bolj pomirjena. Aha pa še to, dobila sem 1 mesec bolniškega staleža zaradi krčev, ki bi naj bili povezani z mojim skrajšanim materničnim vratom. Torej počitek, zelo kratki sprehodi, buscopan....no ja....zelo si zelim da bi prišel počasi čas uživanja v nosečnosti. Sicer bom pa potrpela še teh nekaj mesecev, samo da dobim zdravga sončka v naročje.
Punce pište kaj!

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.11.2013 8:22:38   
Sladkiš
Dobro jutrouser posted image !

Kako ste? Jaz sem super. No, da še tukaj malo pokomentiram moj pester teden user posted image .
Čez praznike sem spet letala po urgenci zarad blage krvavitve in končno mi je dežurna G povedala zakaj se mi to dogaja...ker mam na znunanji strani MV žleze, ki so občutljive na drgljaje in zato potem zakrvavim. Drugače se te žleze nahajajo na notranji strani oziroma se skozi nosečnost položaj speminja. Tako, da me je s tem pomirila. HB da že čutim tudi brce in tako vem da je vse ok.

Včeraj sem imela tudi jaz pregled in je tudi meni samo srček poslušal. Naslednjič pa imam morfologijo. Ma glede na aparate, ki jih ima moj G, dvomim da bo sploh 3D user posted image . Dobila sem pa tudi izvide od toxoplazme in sem jo prebolela user posted image , tako da zdaj ne bom rabla vsak zrezek trikrat okol obrnit in gledat če je zadost popečen user posted image .

Včeraj zvečer ob 18:30 pa me je še dr. Brezigarjeva z Medgena klicala zaradi izvidov amniocenteze, in mi sporočila lepo novico, da bomo imeli zdravo punčko user posted image . Tako sem bla srečna, vesela, pomirjena...neopisljivouser posted image . Samo da se mi tej krvavi izcedki, ki se mi pojavijo vsake toliko ustavijo in smo na konjuuser posted image .

Lepo se mejte in uživajte v sončkuuser posted image !

Aja, pa dobrodošle "tanove" nosečke in lahko se nam pridružite še na FB.

Neposredna povezava do sporočila: 694
6.11.2013 10:49:26   
Cassiopeia
Pozdravljene nosečke! user posted image

Se vam pridružujem, ker so mi malo PDP prestavili in ga imam 29.4. Tak, da malo vas berem in malo majčice.

Imate kakšno fb skupino?

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.11.2013 18:02:33   
AdrijanaU
Živijo punce. Se oglašam po dolgem času. Torej PDP se mi je prestavil na 25.4. rodila bom tudi v drugo v Kranju. Mi je bilo prvič tam kr fajn. So bile sestre fajn. Prvič sem imela CR, sedaj pa res upam na naravni porod. Za zdaj je vse ok, edin sladkor si moram merit :D sem ta sladka user posted image . Spola še ne vem, vendar mislim vprašati, nekak čutim da bo spet fantek user posted image Včeraj sem čutila prve prave brce, danes pa spet. Končno, komaj sem čakala. Čeprav ravno ni bil lih trenutek ta pravi, sem bila ravno na pogrebu svojega dedka... user posted image No saj pravijo, eni grejo, drugi pridejo, tako je treba sprejemati življenjski ciklus ane. Aja, na fb pa nisem, me lahko doda katera...

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.11.2013 19:20:48   
b3jbika
jst bi se vam tud pridrižila na fb... kako pa?

(odgovor članu AdrijanaU)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.11.2013 21:41:01   
pancia
Ker je ravno tema o mačkah.

Meni so v prvi nosečnosti, lasje stali po konci, ko so mi brihtne glave, ki nikoli niso imele živali ali živali ne marajo govorile z nasmeškom: jah, zdej boste pa dali mačka stran. Jaz sem samo odgovorjala: NITI SLUČAJNO!!! ne dam mačka stran.

Pri vseh mačkah- domačih, zunanjih, čisto tujih, bolnih...nisem prebolela toskoplazmoze, z vsemi smo imeli lep odnos in zame mačka ni predmet, ki ga pač odstraniš. Naš maček se je sam umaknil, ker ni prenašal joka otrok. pri prvem ga skoraj 2 leti ni bilo v najino stanovanje, samo k mami je šel (je pa zunanji). Potem se je opogumil in občasno prišel, sedaj ko je tamala stara 2 leti pa se jih je že navadil, tamalima dvema pa sem zabičala, da naj z živalni lepo delata- in ga lepo božata in upoštevata on pa prede. Sedaj par dni pa pride k nam počivat, ponoči gre pa, že vseh 10 let odkar je pri nas, ven.

Vsak naj presodi ali je karakter živali primeren za sožitje z dojenčkom. Če ni, se bodo pač vsi morali prilagoditi novi situaciji :-)

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.11.2013 6:01:53   
novopecena*
Hej :) se vam javim se tu :) dobrodosle nove nosecke :) nas je pa ze kar veeeliko user posted image vceraj sem imela pregled, UZ ni delav, sma srcka poslusala pa mene je pregledoo -.- .. Naslednjic imam 3.12. in imam morfologijo user posted image komaj cakam, da vidim ce mi bo kaj drugace povedal glede spola user posted image .. Lepo bodite in cim manj tezav :)

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.11.2013 10:12:15   
sandri91
uuu, novopečena, tudi jaz imam 3.12. morfologijo, ko bom že v 20. tednu user posted image že komaj čakam, mogoče se bo videl spol, vsaj upam.... v torek sem mela pregled, me je samo malo povprašala, pa srčka sma poslušale ... me je malo pomirlo vse, brike tudi že čutim, sicer blage... črvek mali... adrijanaU, moje sožalje, tudi sama sem mela isti primer 2 tedna nazaj, umrl je moj dedek, in 5 dni po pogrebu sem čutila prve metuljčke. Tako kot si rekla, eni grejo, drugi pridejo... tisti, ki so odšli pa bojo pazli na naše male angelčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?