|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
7.11.2013 12:19:28   
ZzZaspanka
Pozdravljene vse nove!!
Mačka tudi jaz ne dam stran.. 
Za FB sem pa jaz pisala Pathri. Lahko pa tudi meni napišete Ime pa priimek (ali pa link do vašega FB računa) na ZS tu na Ringaraji, pa vas jaz dodam najprej na FB potem pa v skupino. user posted image

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.11.2013 7:59:24   
Trobenticaa
Jutro nosečke! user posted image kako ste?? Imam eno vprašanje. Ali katera še jemlje Elevit? Jaz sem ga nareč kupila veliko pakira je in mi je trenutno ostala še ena tablica. Ena ginekologinja mi je rekla da je brez pomena da ga jemljem naprej, ker naj bi svojo funkcijo že opravil, druga gin.mi je p rekla da ga naj kar do konca jemljem ker dobro vpliva na plod. Trenutno ga jemljem ko se spomnim.
Glede mojega počutja pa je tak da če počivam je ok, po dveh urah stanja, recimo ko kuham, sesam, nič težkega ne delam, ne dvigujem, imam pa take krče kot pri menstruaciji oz.močnejše. Ima katera podobne težave??

Lep dan user posted image

(odgovor članu ZzZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.11.2013 10:22:33   
nejkec
Pozdravljene!

Za današnje prijave na nrozmanphotography@gmail.com s pripisom APR2014 nudim 20% popust na slikanje novorojenčkov. Redna cena je 90 eur.

Lp

(odgovor članu Trobenticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.11.2013 14:17:55   
b3jbika
jaz še jemljem Elevit in ga bom toliko časa, da mi ga zmanjka :) torej imam še 2/3 škatlice (veliko pakiranje). Mi je ginekolog rekel, da naj ga kar čim dlje jemljem, da res priporoča. Sicer pa prihaja zima in že zaradi tega ne bom prenehala z jemanjem, ker ima Elevit poleg folne kislikne tudi nekaj vitaminov.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.11.2013 18:24:42   
pridkana
Jaz ga ne jem, se mi je izteklo tako da se je pokrila zadnja tabletka z dopolnjenimi 3. meseci....

Se mi pa trebušček že ornk pozna, na službeni srajci se mi občasno že odpne spodnji gumbuser posted image brc pa še vedno ne čutim....

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.11.2013 18:46:28   
makaroncek
Jupiiii vikend :) Imejte se fino. Sicer vreme ne bo bog ve kaj, upam pa, da bom vseeno kej prešetala, ker imam že zadosti tegale sedenja.

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.11.2013 19:08:14   
b3jbika
Meni se trebuscek tudi ze lepo vidi, ceprav eni pravjo da se skor nic. ampak srajce komaj se zapnem :-)
Komaj cakam uz v torek da slisim srcek... glede brcik pa ... danes se mi je parkrat zdelo da se nekaj premika pa nevem ali je to to ali ne
:-) user posted image vikend ja jupiiiiii

(odgovor članu makaroncek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.11.2013 21:37:31   
makaroncek
Ja trebušček veselo raste. Zaenkrat sem se zredila za 3 kg, ampak sem pa kar vesela, da so zaenkrat napadi volčje lakote mimo. Sedaj jem spet normalno, ampak kak teden nazaj, sem bila pa tako požrešna, da me nič ni nasitilo in bi jedla vsako uro nekaj... Groza!!! user posted image

Jutri grem pa v H&M po nosečniške "žabice", da bom lahko nosila krila. Sem jih kar nekaj dobila od svakinje, z nosečniškim pasom, ampak žabic pa nimam...
Ima katera izkušnje s H&M oz katerimi drugimi?

Kako ste sicer z oblekami, še nosite kar vse normalno? Jaz majice, puloverje, trenirke, jakne - razen hlač, to mi pa paše bolj na komot, nosečniške.

Lepo se imejte! M.

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.11.2013 22:09:01   
Trobenticaa
Makaronček.

Jaz sem si kupila dvoje hlace v h&m....ene crne in ene navaden džins. Super se pocutim v njih, ker me nic ne tisci in so ful udobne. Drugo pa se nisem nic kupovala.

Neposredna povezava do sporočila: 709
10.11.2013 8:33:14   
Žabika
Tudi jaz sem zdaj presaltala na nosecniske hlace. Ne gre vec z ostalimi. Sem si v H&M kupila ene pajkice, samo so tanke za zimo in imam ze ene kavbojke od prejsnje N iz Popka. Majice pa se gredo nekako.
Tole vreme je pa res bolj adijo. Predvsem temperature so padle.
Lepo se imejte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
10.11.2013 8:41:28   
b3jbika
Jst mam dvojne hlace iz popka, ucerej sem si pa se v h&m nardila zalogo majck, ker so mi stare skoraj vse prekratke. sicer sem skoraj bankrotirala user posted image ampak sedej pa imam dovolj za cez zimo.
Me je pa vcerej tko krc prjel v noznico, da nism nic mogla. a se je kateri to ze zgodilo?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.11.2013 10:53:29   
pridkana
Jaz imam k sreči kar nekaj dosti dolgih majčk, da zaenkrat še opravljajo svoje delo :) bolj bo kriza pri puloverjih in jopicah.

Sem se pa spravla spet mal kvačkat, k je itak skoz dež uzuni, pa še spol vem tak da je lažje user posted image Prej smo mal izkoristil ko lih ni deževalo, pa še dobr nismo šli na sprehod pa se je spet ulilo. Res obup. Hribi gor pa že pobeljeni user posted image Brc še vedno nič ne čutim, me pa občasno zaboli v desnem predelu, ampak vedno bolečina tudi mine. A ima še katera konstantno zabasan nos? Še najbl zvečer oziroma ponoči, nisem pa prehlajena in nimam vročine.

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.11.2013 12:53:27   
Pikaba
Pozdravljene..se dolgo nisem kaj javila,zdaj so slabosti končno popustile in imam spet malo več volje :)
Zabasan nos mene matra že lep čas, najhujše je pri meni tudi ponoči. Mislim,da je to kar pogosto v nosečnosti. Je pa zoprno.

Sem pa tudi sama že mogla preklopiti na nosečniške hlače. Me pa zanima, če katera ve,kje bi lahko kakšne bolj elegantne hlače pa tudi krila nabavila? Kavbojk imam dovolj,bi pa rabila kaj takšnega.pa kje boste kaj kakšne zimske plašče nabavile. Sem že malo gledala,pa še nisem kaj pametnega zasledila.

Gibe pa že kak teden prav konkretno čutim. Se pozna, da je to že tretja nosečnost :)

Lp

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.11.2013 14:51:08   
elia
Elevita jaz nisem jemala, v bistvu niti folne...pojem dovolj "zdrave" hrane, tako da pomoje niti ni potrebe po nekih dodatnih vitaminih.

Nosečniške hlače jaz nosim že od začetka, ampak si bom morala nabavit še kakšne. Vse so stare več kot 4 leta in takrat je skoraj vse bilo na trapez. Jao, ne vem, kako sem to lahko nosilo user posted image  pa še ene črne pajkice bi rabila. Sem takrat kupila superske v h&m, take zimske, ampak mi niso dovolj dolge, ker sem jih takrat odrezala, ker je spodaj bila neka zadrga pri gležnju, pa samo na škornje sem jih nosila. Zdaj pa rabim ene dovolj dolge za v službo user posted image

Gibov jaz še ne čutim, sem jih v prvo tudi bolj kasneje od ostalih. Ampak potem pa se je dogajalo. Je bilo kar moteče včasih user posted image

(odgovor članu Pikaba)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.11.2013 18:07:27   
Cassiopeia
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=6096398

Meni so najboljše h&M nosečniške žabice, ker sem tam edino našla, da imajo zadaj na riti eno črto. :)

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.11.2013 18:35:51   
sandri91
No tudi jaz že nosim vse gumbe odprte na hlačah, za preko pa porabim fajn dolge majčke ali tunike, ali kake oblekice :) sem si pa prek bolhe naročla troje rabljene, pa sem tudi zelo zadovoljna, mi je skoraj nesmiselno kupovati nove stvari, razen majčke, ker jih bom nosla eno sezono, pa ni rečeno, da ko bom drugič noseča, da nebom poleti, pol mi te zimske stvari odpadejo user posted image

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 716
11.11.2013 8:33:39   
pridkana
Jaz sem črne elegantne hlače kupla v c&a in sem dala 30 eur. upam, da bojo zdržale :) za doma mam pa 2 trenirki, k sem ju kupla v šparu v akciji že neki časa nazaj in mata ultra visok raztegljiv pas tak da sta res super (nista nosečniški). no v bistvu so samo hlače ma jst rečem kr trenirka....

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 717
11.11.2013 10:18:27   
kalica
Tudi jaz sem prejšni teden opravila malo večji šoping- kupla pa sem si ene kavbojke in ene pajkice ter tuniko v H&M, ene žametne hlače in črno tuniko v C&A, pa še en plašček (ki vem, da ne bo zdržal do konca nosečnosti) v H&M. Ampak se mi zdi škoda kupovat neko ultra široko jakno, da jo bom nosila mesec dni. Bomo videli sproti.
Elevit jaz še jemljem, ker sem si kupla novo škatlico in jo bom pač do konca pojedla.

Sicer pa sem bila prejšnji teden pri ginekologinji, je baje vse super...mi je pa skoraj spol razkrila, čeprav ga nočeva vedet. Tako, da ga zdaj na žalost sumim... Do zdaj sem se zredila 4 kg, se bi pa zdi da imam kar nekam velik trebuh za 18 teden... Ne ve, ker je vse to prvič zame nimam občutka. user posted image
Lepo preživljajte te jesenske dni...

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.11.2013 13:29:01   
Trobenticaa
Tudi jaz bom morala kupit kake majčke, ker so mi vse premale in prekratke. Tudi kake pajkice bi imela ampak tiste v h&m niso ravno za mrzle dni, nevem kje jih naj nabavim. Trebuh mam pa še zmeraj tak čuden, mehek, zjutraj ga skoraj ni ko se najem pa je grozen. user posted image upam da se bo kmalu videlo da sem noseca, in ne samo špehasta v trebuh. user posted image
Elevit sem se odločila da ga bom kar jemala dokler ne zmanjka, mogoče še kupim mali paket. Aja....gibov pa še ne čutim....res jih komaj čakam user posted image . Pa tudi spol si želim zvedet......čakam datum za morfologijo.

(odgovor članu kalica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.11.2013 20:28:16   
makaroncek
Ojla!

Jaz sem si dvoje kavbojke in ene bolj elegantne hlače na rob - prav nosečniške - kupila iz druge roke - prek Bolhe. Se ful splača. Dobila 3 par hlač za 30 eur, pa lepo ohranjene.
Za pozimi pa sem vedno nosila krila, škornje, volnene žabice, legiske ipd., manj hlače in mi je k sreči svakinja posodila ful lepe žametne kikle, prilagojene z nosečniškim pasom. Ona jih je dala šivilji predelat. Po mojem to niti ni drago.
Danes sem si pa v H&M kupila kar navadne bombažne majčke z dolgimi rokavi, ker so ful raztegljive in pa 2 navadni-nenosečniški volneni jopici, s tem da trebušček kuka ven in lahko neomejeno raste. Dobijo se tudi legiske in volnene žabe v H&M. 20 denskih nosečniških v H&M nimajo, tako da bom skočila še v Popek.

Največji problem za vse nas bo pa najbrž plašč user posted image Jaz bom nosila stare dokler bo šlo, pač malo odpete?! Mogoče si sposodim še kak pončo od tašče user posted image

Pozdravčke vsem user posted image , M.

Neposredna povezava do sporočila: 720
13.11.2013 10:52:55   
Karmen90
pozdravljene user posted image . !!

kako ste kaj?
Ste že zvedle za spol? :D... ali ostane skrivnost? :)

Neposredna povezava do sporočila: 721
13.11.2013 20:51:10   
Ms.Jackson
Lepo pozdravljene vse,
tudi jaz sem nova na forumu. Upam, da se počutite izvrstno! user posted image Zanima me, če mogoče še katero boli v spodnjem predelu reber, z rahlo močnejšo bolečina na levi strani. Opažam jo zadnja dva tedna. Blazno me skrbi in komaj čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek. Upam, da gre za normalen nosečniški pojav. user posted image

(odgovor članu Karmen90)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   Aprilčice 2014
13.11.2013 21:10:06   
spelcamarelcaa
Živijo! Tudi jaz bi se včlanila... :) PDP je 17.4., prvi otrok, pričakujeva pa fantka :D Ravno pred pol ure sem z angel sounds prvič slišala njegov srček... user posted image Lep pozdravček :)

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.11.2013 7:18:51   
makaroncek
Ojla speclamarelcaa!

Dobrodoršla. Imaš pa rok čisto blizu mene - jaz imam 16.4.2014. Spola še ne vem. Od kod pa si oz. v kateri porodnišnici boš rodila?

Lp, M.

(odgovor članu spelcamarelcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.11.2013 7:19:31   
makaroncek
Jao se opravičujem za moje jutranje tipkanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?