banana_ana -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (8.8.2013 11:30:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili25 Radenska: upam, da vama uspe! jaz nisem tako pogumna kot ti, da bi povedala, da imava probleme... Starši napeljujejo med vrsticami, da bi bil čas.. Nekako se izmuzneva iz debate ali pa rečem, da nimava denarja še sedaj, saj z eno plačo res ne moreš ne vem kaj ustvarit. povedala sva par prijateljem, eni razumejo in naju ne sprašujejo, češ, ko bo, bosta tako povedala. spet ena dva pa nama vsakič, ko le pride prilika, če je pa ni, pa jo naredita, povesta, da kako sta onadva pač boljša, ker njima je uspelo in potem sta nekaj pokroviteljska, da bo že, a hkrati, sploh on, mojemu, da lahko doseže vse, a otroka pa ne more zaplodit, kar je njemu takoj uspelo in da s tem tempom jih bosta imela onadva že 3, ko midva še enega ne. sedaj jih dokončno nočem več videt. in še en razlog več, da ne bova več pravila. raje sem tu, pred ekranom, ko se mi vsaj nekdo ne smeji v glavo in mi privošči neplodnost. tudi to mi povzroča dodaten stres, da si v tem sam, da se izmikaš okolici v zvezi s temi temami. drugače sem optimist, a tole sedaj me je pa kar dobro zadelo.[sm=smiley5.gif] Ne razumem, zakaj bi se bilo potrebno sramovati težav z zanositvijo? Saj ni nihče sam kriv za to. Ljudje, ki pa ti govorijo take stvari pa niso vredni niti ene sekunde, da bi se sekirale zaradi njih. Kaj ni lažje povedat "delava na tem, zaenkrat nama še ni ratalo, očitno rabiva malo več časa" kot pa se zmišljevat neke zgodbice? Jaz verjamem, da nihče od bližnjih ne bi potem vsak dan vrtal kdaj bo kaj, da je že čas itd itd itd. Za ostale pa - klinc jih gleda!! Prosim ne vzeti to kot "napad" to je moje mnenje...škoda se mi zdi, da se ukvarjate in obremenjujete s tem - to vpliva na psiho, psiha vpliva pa na vse ostalo. Meni je tudi sestrična rekla, da je vesela da še nisem zanosila, da me bo imela še malo zase - pa sem ji lepo povedala, da jaz si to želim in da nihče ne bo mel nič manj in nič več od mene, da pa če že ona ne misli tako, je lahko gladko tiho. Od takrat naprej ni bilo več debate in prepričevanja, da naj pa še malo počakam.
|
|
|
|