Neala -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (7.8.2013 14:24:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek Ja, če bi bila jaz tako super plodna, da bi me mož oplodil že samo s pogledom, najbrž tudi ne bi vse to študerala, ker pa imam težave, in mislim da jih ima vedno več parov, pa ker imamo google, se potem znajdemu tukaj kjer smo. Poznam eno, ki samo pomežikne in je noseča, tko da vem, da njej ni treba skozi vse to opazovanje, tempiranje, testirsanje kdaj je O in potem načrtovati SO, jst pa nimam te sreče, kaj čm. AMPAK tudi v tem je čar (če se seveda to zdajne vleče res dolgo), da se imaš čas veselit, kot pa da se danes odločiš da bi imel še enega otroka, jutri si pa že noseč....vsaj pri meni je tako, zdaj v drugo se razume. Točno, te povsem razumem. Evo, midva zdej prejšnji mesec nisva uspela, zdaj bomo videli kaj bo. In je tako, da čeprav se ne morem primerjat z nobeno, ki ima težave, je vseeno tako, da vse živo preguglam, gledam dneve, opazujem sluz... Ker dejstvo, ki je najpomembnejše je tudi, da seks res ne paše vedno. In četudi so O dnevi in bi takrat najraje kar vsak dan, da bi bilo za ziher, je sigurno tak, da vsaj enemu ne paše ali pa so okoliščine take, da ne moreš. In ko k vsemu temu še prišeteješ ginekološke težave.. hja, ni fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Zato pa srčno upam, da vsem rata in se preselimo na drugo temo in še potem tam fajn čvekamo, ker ste prav super punce!!!
|
|
|
|