banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (30.7.2013 8:47:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka Banana ana...a test pokaze, ce si jo ze pprebolela? Tega podatka nisem se nikjer zasledila in me prav zanima. Sama sem celo zivljenje v stiku z macki...tak da sem skoraj 100% da sem jo...ampak zaziher bi se tudi sama dala testirat. Bom svojega G vprasala...drug teden itak moram tja. Ja, če jaz to prav razumem, potem se da: "Nosečnici odvzamejo kri približno v 12. tednu nosečnosti. Če nosečnica ni okužena s toksoplazmo, je test negativen in se ponovi nekje v 20. tednu nosečnosti in nato še enkrat pred rokom poroda. Če pa je pri preiskavi test pozitiven oziroma gre za nizke vrednosti protiteles, gre za staro okužbo in za plod tako ni nevarnosti." Moja muca je samo hišna muca, z drugimi pa niti nimam stika. Je pa res, da sem jo vzela v zavetišču, kar pomeni, da naj bi bila zdrava ko so jo oddali, pa vseeno, previdnost ni odveč. Moj sicer zeeelo naglas govori, da ko bom nosečka, bo on vseeee delal kar se muce tiče - no, ne vem če bo to lih držalo, ker zdaj gladko prestopi prazno posodico vode ali briketov, da o polnem wc-ju ne govorim...pač on ne vidi tega [sm=smiley24.gif] utapljam se v šalci kave [sm=kava.gif]
|
|
|
|