asyka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 12:58:22)
|
Glede [sm=sloncek.gif] pri nama sploh ni problema. On bi lahko kadar koli, je ko na gumbek [sm=smiley36.gif] ponavadi se meni ne da, ali pa me kdaj tako jajčniki bolijo, da mi na kraj pameti ne pride kakršna koli akrobacija, ker že avkam ko ga da malo bolj na fejst vame[sm=zmeden.gif] Je pa dostikrat zjutraj užaljen in potem cel dan tečen, če nisem za akcijo. Tako, da priznam mi je sedaj večinokrat že kar malo stalna praksa zjutraj. Čeprav takrat je to malo bolj na hitro, toliko da ni tečnobe v bati [sm=smiley36.gif] zvečer pa si vzame čas za mene pa se odolži za tistega brzaka zjutraj. [sm=smiley36.gif] Bi mu pa lahko zdajle vrat zavila, pa ga za jajčke obesla čez balkon. Ga pustim spat do 10ih, ker je delal do pol 2. Ko se vstane ga čaka zajtrk. Ob pol 1 gre v službo, zato sem šla takoj kosilo kuhat. In ga prosim, če lahko skoči v trgovino po mleko za pire krompir. Jooj kaka katastrofa, on ima ravno 5 minut časa zase in sem iz čistega ljubusumja, ker je malo telovadit začel in se ni ukvarjal z mano zahtevala da more v trgovino. Bog pomogaja, njemu, ne meni. Totalno nemogoč je kadar dela popoldne. In valda sva si bla takoj v laseh, ker kako nisem mogla včeraj v trgovino, pa cele dneve sem doma in nič ne delam. Podn mi je zbil. Pa sendvičev mu tut nisem ok nardila za malco, ker zakaj mu nisem pohanih zrezkov dala not, če sem že v naprej vedla da bodo ostali. Sej ne vem kater hudič ga včasih obsede. Da pol komaj čakam, da mine ta teden ko dela popoldne... pol je spet normaln in mu ni nič težko.... eh[sm=smiley13.gif] mamica deklicama držim pesti za uspešno izpeljano prošnjo :)
|
|
|
|