mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (23.7.2013 16:36:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili25 mamica deklicam: kako to misliš, da naj bi se maca pila le do ovulacije? tole mi kar ne gre iz glave... in odkrito rečeno, pri teh mojih kratkih ciklih, sploh ne vem kdaj, če, je ovulacija [sm=zmeden.gif] sem jo pa včeraj pila, ko si rekla, da je tebi 'pomagala' pri menstruaciji, in je bilo nekaj malega, a razen tega, da se je v nedeljo ulila, do sedaj ni bilo več kot par kapljic.. meni sploh ni več jasno! kdaj si prav želim, da bi me en dan krči, da bi vsaj vedela, da je vse ok... sej vem, nikoli ni prav, ne [sm=smiley36.gif] tale polna luna je bila res zanimiva [sm=smiley36.gif] se strinjam, dopust je superca! bi šla kar nazaj [sm=smiley36.gif] čeprav nimava ravno problemov s pomanjkanjem [sm=sloncek.gif], a na dopustu imaš res cel dan zase... cikacaka, upam, da te jutri razveseli [sm=rozacrtici.gif] in ne [sm=hudicek1.gif] uživajte [sm=smiley2.gif] sem na eni temi brala, ko so pisale, da jo je treba piti samo do ovulacije, če pa jemlješ tablete za vzpodbujanje ovulacije (klomifen...) je sploh ne smeš piti. ker tudi maca vzpodbuja ovulacijo in je potem prehud efekt. Meni se je očitno vse izlilo ven, sem prejle prišla domov in je bil tampon skoraj čist. Bom videla ali imam prav. Če je tako, jo jaz jemljem od prvega dne moje tečke in nato nekako do ovulacije. Samo upam, da so se mi cikli sedaj znormalizirali
|
|
|
|