RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:18:09)

čao,

mava tudi midva zadnje čase kr precej usklajevanj glede [sm=sloncek.gif] je tudi prisotna utrujenost enkrat pri enem enkrat pri drugem, ampak pol že nekako rata, se potrudmo [sm=smiley36.gif] nima pa na srečo nobenih pritožb čez mojo kuho in je nad njo kr navdušen. zdele glih špinačni sufle delam k ga obožuje pa itak je blo treba špinačo pobrat.
glede mescov pa nism tud jst nč zbirčna, bi mi blo še bol fajn, če bi blo nekje od aprila do oktobra. čez 4 tedne grem pa spet na uz, da vidi, če se sluznica kej debeli pol pa še na hormonske teste. že komi čakam. pika žal mi je zate, sm bolj da to poštimajo pa bo pol kmal [sm=rozacrtici.gif] in še manj nevarnosti je pol v nosečnosti.
mamica deklicam veliko sreče v Leku, jaz grem pa jutri na en razgovor. se mi že prov meša k sm skos doma.

asyka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:19:24)

Saj mene dvigne samo zato, ker nardim vseh ostalij 500 stvari, da njemu ni treba. Vrjamem, da ni fajn delat celo popoldne in del noči... Ampak to pa ne pomeni, da pa njemu niti prdnat vmes ni treba. Pa konec koncev saj ga nisem prosla, da gre sestat[sm=smiley36.gif] eh, da bi ga le kdaj pamet srečala pa ne bi bil taka driska [sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2013 13:23:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2013 13:28:47)

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:33:00)

oh to tud men moj dragi skos naprej meče, kao kr si cel dan doma in nimaš kej počet bi pa ja tud to lahko nrdila. me tud prov razpizdi. kot da to kar nardim pa nč ne šteje, jst bi bla tud raj v službi k pa doma!
sva se pa spravla vsa notranja vrata barvat pa kljuke bova zamenala, da bo mal lepši [sm=smiley1.gif]
a se dobi konopljika pri nas, ker mislim da sm brala da ne.

banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:33:58)

hahaha, prav zabavam se danes [sm=jezicek.gif] bi mu kar dala za prebrat vse tele ugotovitve kakšni so - VSI!!!

jaz najbolj popi**** ko me pokliče pa reče, sem nesel smeti, pa mački sem wc spucal pa posodo sem dal prat - za vsako stvar mi pove kaj on naredi....ma ko mu jaz začnem naštevat koliko stvari naredim mimgrede pa tega ne obešam na velik zvon mi pa reče "pa jaz sem delal ponoči/popoldne/cel dan/ustat sem moral ob 5h" ja no shit sherlock, jaz pa nimam vsak dan službe pa celodnevne pa tudi nočne kdaj. Jao jao jao...sej potem je en teden mir, sam v tistem tednu tudi bolj malo naredi, da bi se lahko pohvalil [sm=jezicek.gif]

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:45:33)

aja lili sufle je men super za prilogo, lahko pa tud samga ješ. mi je dala recept ena teta iz amerike pri kateri sm živela gor in oni to za zajtrk jejo ob nedelah [sm=smiley1.gif] sm na maslu čebulo prepražiš, dodaš špinačo in česen in še mal potenstaš. pol k je mal ohlajeno daš pa še cottage cheese al pa skuto not pa nariban sir in jajca, vse skup zmešaš, lahko še kej začiniš po želji in pol pečeš ene 3/4 ure. lahko daš pa tud kako drugo zelenjavo, npr bučke, gobice.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2013 13:49:01)

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 13:51:06)

haha pa ne morš verjet, zgleda da so tile naši fanti vsi isti [sm=smiley36.gif] sej res ne morš drugač k da bi jih mel rad [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2013 13:57:01)

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 14:49:01)

UUUU ste pridne danes [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kar se sexa tiče midva sploh ne koplicirava in noben ni užaljen če keremu ni. In ne, saj tudi jaz ne ko mi ni hehehe, sam hecam se pa mu rečem, da lahko opravi sam [sm=jezicek.gif] itak da NE ;) Sicer pa jaz ko mi ni mu že naprej povem in sploh ne teži...in obratno. Čisto na izi sva s tem..res.

Zarad mene smo lahko tud avgustovke sam da smo ;) Upam, da čimprej [sm=bravo.gif]

banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 16:42:20)

Kok se jim je kej danes kolcalo [sm=jezicek.gif]

evo, jaz sem še vedno v službi in še ene 5 ur bom, moj gre v nočno...pa bo šlo dva dni [sm=sloncek.gif] v nič [sm=smiley19.gif]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 16:46:00)

banana_ana nič ti ne zavidam, ne glede službe ne glede [sm=sloncek.gif]

Jaz sem si pa danes kupila en tak multivitamin tablete. Se mi zdi, da čeprav pojem dosti sadja, mi nekaj manjka v telesu. Pa še dodatno folno kislino vsebuje tako, da je to še en + :) So pa tablete tako ogromne, da komaj spravim po grlu [sm=zmeden.gif]

banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 16:50:49)

kašne tablete pa si vzela? jaz ne jem skoraj nič sadja, zelenjave pa tudi ne kaj dosti...ja vem, grozna sem!! [sm=smiley1.gif]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 17:35:28)

v DM-u sem vzela ene od Sensilaba. bomo vidli če bom kaj bolje po njih. Izbira je takšna, da samo glej in se čudi kaj vse natuhtajo. Jaz sem iskala predvsem takšne, da imajo vse potrebne vitamine pa tudi minerale. Te so se mi zdele cenovno najugodnejše, ker jih je 60 noter torej za 2 meseca, ostalih je za podobno ceno po 24 notri...

Sedaj pa iščem za kaj hudiča je dobro konjsko mleko v kapsulah, ker tudi to prodajajo[sm=smiley36.gif]

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 20:11:56)

Jaoo ce gledas v DM kaj vse prodajajo in zakaj...ima da prezivimo 1000 + let :))) ampak konjsko mleko v kapsulah????? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Drugace pa jaz jem..ne lih vsak dan...ampak obcasno..encian multi 24..tudi iz DMja..pa folno..tud ne vsak dan. V bistvu se mi zdi da ob raznovrstni orehrani ni potrebno vsega tega jest vsakodnevno, ampak tako po obcutku.

Glede [sm=sloncek.gif] je pa res zoprno, ce zamujas dneve..ampak ob urnikih ki jih imamo je vcasih res nemogoce uskladiti cas, voljo, zeljo, itd. :/

banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (31.7.2013 21:14:25)

Tok mi je simpaticen tale [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] prav nasmeje me vedno, ko ga vidim [sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.8.2013 9:35:51)

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (1.8.2013 10:08:43)

Dobro jutro! [sm=kava.gif] za vse!

Lili25: Si bom pogledala oddajo, zna bit zanimiva.

Ja tile slončki so res luštni. [sm=sloncek.gif]

Kdaj bo katera sporočila lepo novico? A vse čakate na jesen?

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (1.8.2013 10:12:00)

tud jaz pojem tolko sadja in zelenjave, da ne rabim dodatnih vitaminov [sm=smiley36.gif] za konopljiko sm pa gledala, če bi jo kr prek e-baya mogoče naročila, ker v avstrijo greva šele konc septembra. mava nov avtoček, tokrat karavana (velik prtljažnik[sm=bravo.gif])in me bo dragi pelal na izlet v graz z obveznim postankom v ikei [sm=smiley36.gif] za vikend planirava pa kak obisk kolpe k bo spet pasje vroče in bo [sm=sloncek.gif] spet bolj težko izvedljivo [sm=smiley21.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.8.2013 10:45:41)

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (1.8.2013 10:53:22)

Lila25: Vau, nov avto. Pol so pa priprave na naraščaj v polnem teku. Tudi midva razmišljava, če je sedanji avto sploh dovolj velik za še enega člana, ali bo potreben nakup večjega.

Glede Ikee ... Jaz imam kar nekaj stvari iz te trgovine in je vse zelo v redu (nisem kupovala najcenejših stvari). V Slo še nisem kupila OK omare ali kaj podobnega, vedno so bile reklamacije.

Lili25: Jaz o O sploh ne vem več kaj in kako, ker imam vse tako zmešano. Midva [sm=sloncek.gif] na dva do tri dni, tako da če bi le prišlo do O, da je ne moreva zgrešit. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.8.2013 11:06:05)

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (1.8.2013 11:57:39)

lili te popolnoma razumem, jaz tud ko vidim okol nosečnice mislim blagor njim, jaz bi tud [sm=smiley1.gif] drugače sva se pa odločila novo postlo kupt pa mal dnevno sobo uštimat. mi majo pa v ikei tko lepe stvari, da me mora moj kr za roke držat, da ne zbezlam preveč [sm=smiley36.gif] pa tud kvaliteta se mi zdi kr ok. za konopljiko sm pa mami prosila, če mi pogleda na hrvaškem k je glih na dopustu. upam da dobim, bi raj na naraven način to zrihtala ko pa da moram en kup kemije jest.
joj punce jst sm že čist zmešana, že vozičke in ostalo opremo gledam [sm=smiley29.gif] upam da se bo baby boom še na našo stran ceste preselu kmal, kr sta v zadnjih treh tednih dve sosedi rodili [sm=bravo.gif]

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (1.8.2013 11:58:45)

Dobro jutro...no ja...daaaan :)

Meni Ikea ni všeč! ne trgovina, ne stil...sem pač ena tistih hehehe. Baje tudi obstajamo :)))

Jaz sem za O točno vedela kdaj je..UZ..pa se kljub temu ni prijelo, tako da se človeku zdi skoraj nemogoče jo ujet kar tako na pamet [sm=zmeden.gif] No danes zadnji klomifen, v torek UZ pol sreda al četrtek pa O. Ampak bomo že kar zdaj med vikendom pridni...ziher je ziher [sm=jezicek.gif]

Ej tole sadje in zelenjava je pa itak grozna...v hladilniku zdrži mesec in dlje in potem se človek res vpraša kaj da v usta. Samo na žalost smo tisti ki nimamo svojega vrta obsojeni na kupovanje in kupujemo v trgovini. Saj na tržnici bi blo boljše ampak sem bla včeraj in kila fižola stročnega npr. 6 eur[sm=zmeden.gif] Cene res previsoke. Pol se pa pač zastrupljamo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>