|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.1.2014 12:43:26   
*tedy*
mamica deklicam nimam izkušenj , ker O teste tud jest prvič delam, ampak tudi meni je prvi dan pokazalo rahlo črtico, potem pa dva dni čisto nič in sem že rekla danes ga pa ne bom delala škoda testa..........in seveda nisem zdržala in sem ga danes spet delala in se drugo črtico kar lepo vidi user posted image user posted image user posted image tako da bom videl koliko bo močna jutri. Sicer sem pa delala po navodilih po najkrajšem ciklu (sicer imam M na 24-27dni) in danes je 10dan od začetka M.

Kakšen lep dan user posted image user posted image user posted image pri nas kaže 15stopinj user posted image user posted image čist za kratke rokaveuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.1.2014 13:06:41   
Tara9
MD jaz sem vprašala G glede O testov in je rekla, da lahko Klomifen vpliva na rezultat. Meni je namreč prejšnji cikel test kazal drugo črtico, ki je postajala močnejša, ampak se ni nikoli izenačila z drugo, pa O sploh nisem imela.

tedy midve imava pa res ta mesec enak tajming, tudi moja O naj bi bila včeraj, danes, jutri, no enkrat zdaj. Še zdaj ne morem vrjet, da imam O, sej vem, da sem smešna, ampak je res čudež user posted image .

Žabinčica a veš, da ne vem kakšna je teperatura morja na Kanarcih, amapk moja dva sta se februarja kopala, upam, da se bova tudi midva. Drugače pa mi je važno, da greva nekam, že prav komaj čakam malo potepanja.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.1.2014 14:27:32   
azalea
da vas malo pozdravim po dolgem časuuser posted image

na UPN mi ni bilo treba it, ker se je moj sonček sam odločil, da je čas da pride na svet - 25.11. Sem bila iz Mb pripeljana v Lj (ker kao v mb niso mogli sklicat komisije), v Lj pa je komisija rekla da ne smejo prekinit, če se je porod že začel. Edino kar sva podpisala je da odklanjava oživljanje in intenzivno nego. po 15 urah se je potem rodil najin Jakob - za mene najlepši otrok. Edino kar mi niso povedli, zvedla pa sem naslednji dan na odpustnici je to, da je živel 5 minut. Sva ga pa vidla in tudi pustili so ga pri meni 2 uri - so ga prinesli potem ko sem se zbudila iz narkoze, ker so me ščistli.

Na genetskem posvetu je potem res predlagala IVF+PGD; tako da imava naslednji teden že datum posveta pri dr. Writzl. Potem pa upajmo da bo leto 2015 našeuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.1.2014 14:44:50   
*misi*
Draga azaela, žal mi je za tvojega sončka user posted image . Želim ti da bo leto 2015 zares tvoje user posted image user posted image

Mene je pa danes prijateljica presenetila s krasno novičko, da bodo imeli še 3jega otročka, oooo kok sem bla vesela user posted image
No, če bo vse posreči nas bo kar nekaj prijateljic skupaj vozičkalo letos user posted image . Že pri prvi nosečnosti sem mela en kup kolegic in sorodnic ki so bile v prišakovanju, tokrat bo zgleda podobno hehe

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.1.2014 16:51:11   
_pika_
Eno vprašanje imam. A je smiselno danes spet delat test za O, če je včeraj pokazal -? Ali ga naredim raje jutri?user posted image Joj, ti testi. Sem tako nestrpna, da bi kar vsak dan naredila en test za O in en test za nosečnost.user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.1.2014 19:12:42   
lila25
tedy in tara pridno user posted image !!! res upam, da vama rata user posted image
pika ko sm jst delala o test, nism ujela pravga trenutka, kr je bla o kasnej in mi je vedno - kazalo. mal si še sluz opazuj al pa bt meri.
dejmo punce user posted image
jst mam pa jutri že prvi pregled in upam, da bo srček lepo delal. držite pesti user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.1.2014 19:16:18   
_pika_
lila25: Držimo pesti, da bo vse tako kot mora biti.user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.1.2014 7:41:31   
Tara9
Lila25 srečno na pregledu, močno stiskam pesti, čeprav vem, da bo vse ok. Javi nam lepe novičke in občutke, ko boš videla svojega srčka user posted image .

Jaz sem pa ravno prišla spet z UZ in mi je G potrdila, da je O bila user posted image , tako da po res, res dooooolgem času vsaj vem, da imam lahko šanso, drugače je noben cikel skoraj nimam. Je pa rekla, da če ne bo nič, ponoviva terapijo 3 cikle, potem me pa pošlje naprej. Resnično si želim, da ne bo treba.

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.1.2014 8:52:58   
*tedy*
Tara9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.1.2014 10:20:39   
*misi*
Jaz sem pa tik pred O. Tko nestrpno jo čakam....vsak mesec pride točno na 14 dan cikla in danes naj bi bil dan D. Jooj pestke pestke prosimmmmm user posted image da se prime in da je ta mesec ne dočakam user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.1.2014 10:53:11   
lila25
tara user posted image močno močno držim pesti, da je ratalo. in tudi za ostale seveda user posted image
naši pikici pa dela srček user posted image je pa še mejčkena, tako da bo zgleda kar septembra pdp. več zvem 6.2. presrečna sm user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.1.2014 11:16:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

naši pikici pa dela srček user posted image je pa še mejčkena, tako da bo zgleda kar septembra pdp. več zvem 6.2. presrečna sm user posted image

važno da rasteuser posted image user posted image

mogoče si imela kasneje O in vse potegne za sabo. Nič bat, saj ti bo kmalu žez glavo zlezlauser posted image user posted image dobesedno

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.1.2014 12:32:23   
*tedy*
Lila25 sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image in srečno še vseh 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.1.2014 17:45:23   
bibica 23
imam vprašanje, in sicer že 2 dni imam v ustih toliko sline, da bi jo lahko izvažala. Tudi ko sem žejna. Pa še desna bradavica se mi je vidno povečala. Do M imam še nekje 8 dni, tako da je skoraj nemogoče, da bi bili to kakšni znaki. A je mela mogoče katera podobne težave al pa kera ve kaj bi to bilo?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.1.2014 9:24:38   
*tedy*
O test danes pokazal lepi dve enaki črtici, tako da sedaj user posted image in nekaj bo žeuser posted image user posted image user posted image .
Neki sem tečna zadnje dni se kar nekaj derem na otrokeuser posted image , čeprav to ni v moji navadi, kar nič se mi ne dauser posted image user posted image .....gremo jutri smučat pa se bom malo gorskega zraka nadihala in bo mogoče kaj boljauser posted image user posted image .

(odgovor članu bibica 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.1.2014 9:46:31   
mamica deklicam
tedy, potem sva pa skoraj na istem. Tudi meni sta se izrisali dve črtici, edino da je druga malenkost svetlejša od kontrolne, tako da se tudi pri meni očitno pripravlja O.

Poleg tega bo vikend bolj na izi, ker bo doma samo mlajša. Starejšo hči gre dedek iskat v vrtec in upam, da bo pri njima do nedelje in ne samo do jutri.

Včeraj se mi je zgodilo nekaj nepričakovanega. Oče mi je dal vizitko od ene gospe, da naj jo pokličem glede službe. Sem že govorila z njo in moram poslati svoje podatke na direkotorjev mail user posted image user posted image user posted image

grem pisatuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.1.2014 9:48:37   
Sabine
MD, kdaj si pa jemala Klomifen? Če si 5-9 dan, potem imaš lahko ovulacijo šele 15, 16 dan. ti kar delaj O teste, vsak dan ob istem času...ampak ne z jutranjim urinom. Držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.1.2014 10:07:27   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

MD, kdaj si pa jemala Klomifen? Če si 5-9 dan, potem imaš lahko ovulacijo šele 15, 16 dan. ti kar delaj O teste, vsak dan ob istem času...ampak ne z jutranjim urinom. Držim pesti!!

ker imam sedaj daljše cikle (zadnja dva sta bila 35dni), tako da jo res pričakujem kasneje. Če bi gledala na cikel, potem nekako 18-20 dan. Danes sem 16dan in bo verjetno zaradi klomifena prej. Vsaj sumim glede na barvo črtice. Se ne testiram z jutranjim urinom. Pri meni to niti ni problem, ker grem ponoči sigurno vsaj 1x na WC. So redkokatere noči, da jo v kosu prespim.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.1.2014 12:44:55   
*tedy*
Mamica deklicam držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image .

Ta vikend bo najin boš videlauser posted image user posted image čez 14 dni same roza barveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.1.2014 13:09:40   
Tara9
MD in Tedy user posted image  user posted image  user posted image , smo vse nekje na kupu. Upam, da bomo kar vse tri lulale rozasto user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.1.2014 13:17:55   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Mamica deklicam držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image .

sem že ob 10h poslala mail. Sedaj čakam odgovor oz, dobiti bi morala en vprašalnik, da ga izpolnim. Ker razgovore bodo imeli v ponedeljek ali torek. Tole čakanje ubija, ker hodim vsakih nekja minut gledat, če me med pošto že kaj čakauser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.1.2014 13:19:07   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD in Tedy user posted image  user posted image  user posted image , smo vse nekje na kupu. Upam, da bomo kar vse tri lulale rozasto user posted image .

jaz itakuser posted image user posted image , sem odprla februarsko temo

drugače pa user posted image , se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.1.2014 15:11:50   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

jaz itakuser posted image user posted image , sem odprla februarsko temo

drugače pa user posted image , se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole odpiranje teme zna biti zanimivo in rozauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.1.2014 22:04:13   
_pika_
*tedy*: Čestitke za + na O testu! Sedaj pa samo še akcija user posted image .

mamica deklicam: Čestitke za o, kar user posted image . Držim pesti, da dobiš službo!

Tara9: Upam, da se ti želje uresničijo. Kaj, če se kar vse preselimo med oktrobrke? Ste za? user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.1.2014 15:07:06   
*tedy*
_pika_ takoj podpišem za oktobrke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?