Tara9
|
Zdravo, jaz sem nazaj v realnosti, sem kar malo žalostna, da je konec vikenda, sva se prav lepo imela. Končno sva bila par dni skupaj, zdaj dragi spet popoldne dela, tako, da se bova malo videvala. Lili25 močno upam, da bo pri novi ginekologinji kaj bolje in bo zgruntala kaj novega glede tvojih ciklov. Te pa razumem kaj prestajaš, ker so tudi moji jajčniki na dopustu zdaj ko ni treba. Moji so bili sicer zmeraj malo leni, ampak nikoli tako, kot zdaj, ko je čas za pikico. Najbrž tudi psiha dela svoje, ne vem, samo vem, da sem jezna in da upam, da jih vse s temi težavami zbudimo. Lila25 mogoče pa je bila O in je nisi čutila? Sporoči kaj bo rekla G, upam, da te vzame na pregled. Pismo, najhuje je, ko v mesecu niti šanse nima človek, da bi naredil pikico, brez O vse upanje dol pade. Upam, da jo dočakava. Mene je dr. Reš malo zmedel, ker je rekel, da bi mi dal polovičko Klomifena, moja G pa mi je zvišala dozo na 2. Bom njo poslušala, ampak njemu ni bilo všeč. Cikacaka ja noro, dve O na enkrat, to pa je dogodek. Navijam, navijam in še enkrat navijam, upam, da sta izkoristila obe . Jaz sem drugače ful vesela, da je vsaj moj dragi brez problemov, tudi četrtkova izkušnja na pregledu je bila zanimiva. Sem bila tako prestrašena, na koncu pa sva umirala od smeha . Močno upam, da morava samo dočakati, da se moji jajčniki zaženejo. Nič, jaz grem že pod odejico, greva še malo izkoristit nedeljo. Uživajte vse skupaj.
|