|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.12.2013 12:02:31   
Tara9
Lila25, midve sva pa res v podobni kaši user posted image , sej ni smešno, samo jaz se zadnje čase samo smejim, ker ne razumem zakaj se to dogaja tistim, ki si želijo pikico, tistim, ki je nočejo, jo pa takoj dobijo. Jaz bi bila manj žalostna, če bi vedela, da imam O, in pač ne rata takoj. Brez O pa niti upat ne morem, ne štet krogov, ne nič, ker dejansko brez O nisem nikjer, se ne premakneva ne naprej ne nazaj. Tako, da bom vesela kot norec, ko mi enkrat na UZ rečejo, imate O user posted image . Ufff, prav razburila sem se zdaj. Ampak bova zmagali, boš videla, bova.... Denarja sva tudi midva že tok zmetala, da bi lahko šla na en konkreten dopust user posted image , od čajčkov, vitaminčkov, samoplačniških UZ, itd.....

MD, kaj ta kolegica ve, da si ti želiš še eno pikico, ker da ti vse to razlaga, če ve kako je na stvari je pa res mimo, mene bi tudi razkurilo user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.12.2013 12:12:37   
Marker
Hojla!

Lila25, Tara9 upam da se vama stvari spravijo v red. Pošiljam user posted image Jst sm tud v prvo probala vse, sem šla že sama sebi na živce, ko en čarovnica s samimi zverki :)

Lalola jupiiii, mogoče pa le bo!

MD in Sabine, jaz tudi vseeno držim pesti za vaju.
MD tele pametne kolegice se pa povsod najdejo... najbolj mi grejo pa na živce, ko vejo da ne rata pa kar nekaj pametujejo. Madona a nemorjo biti malo bolj obzirne!

No, midva sva preslončkala ovulacijo, zdaj pa čakamo in čakamo. Sicer je prvi mesec, tako danekega hudega občutka da bo ratalo nimam, ampak še vedno odštevam ure, ne samo dneve :)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.12.2013 13:00:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD, kaj ta kolegica ve, da si ti želiš še eno pikico, ker da ti vse to razlaga, če ve kako je na stvari je pa res mimo, mene bi tudi razkurilo user posted image .

oja, ve, zelo dobro ve, da si jaz želim imeti tri otroke.

Zato je pa sedaj tako "zlobna". Saj mogoče se bo iz moje strani sedajle grdo slišalo, a mi je kar všeč, da ima teslo za partnerja. Gospod svojo plačo zase lepo porabi, ona jih pa gor drži. Dokler ima mamo živo, to še gre, ker vse stroške glede hiše in hrane onidve krijeta. A ko mame ne bo več, nimam pojma, kako bosta to vlekla naprej. Kakor jaz njega poznam, je prisklednik in se je k njej prislinil, da lepo živi na tuj račun.

**** gleda take dece, ki dajo samo seme, vse ostalo mora pa ženska sama urejati. Moj je aktivno vključen v vse. Edino kar jaz sama urejam, je to, da ju vozim k zdravnikom, pa še to je on naredil., če nisem imela časa.

Če mene vprašate, sploh ni dobro premislila, kako je imeti več otrok z nekom, ki ti ne pomaga niti finančno, niti drugače.

Tudi midva bova imela še enega, sem že ven iz tistih črnih misli. Tudi za vse nas bo prišel tisti čas, boste videle. Samo ne smemo se smiliti samim sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.12.2013 13:16:52   
Tara9
No vidiš, všeč mi je tvoje razmišljanje MD. Ko pogledaš z druge strani, vidiš, da je tebi veliko bolje kot njej, imaš partnerja, ki ti stoji ob strani, ki ti pomaga in je partner v pravem pomenu besede. Imata dve sončici, tretja pa še pride, ko vama bo namenjena, ampak bo. Ne razumem pa ljudi, ki uživajo v tem, da mučijo druge, naj ta kolegica raje pri sebi pomete, uffff, kar besna ratam, ko slišim kaj takega. Lahko bi ti stala ob strani in kaj spodbudnega rekla, ne pa da se hvalila glede svoje ovulacije in kako ji je ratalo v prvem šusu user posted image .

Drugače pa ja, uspelo nam bo prav vsem borkam tukaj, sem prepričana. Včasih se moramo malo smilit same sebi, ampak ker smo prave močne ženske, se hitro poberemo. In zato ker smo vztrajne in odločne, bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.12.2013 13:32:49   
Marker
Joj sploh ne morem verjeti, da lahko bodoča mamica to nekomu reče MD. Sicer pa če je tako kot si opisala, jo bo še teplo to njeno obnašanje, sem prepričana.

Sem vesela da si iz črnih misli, tudi jaz sem prepričana da bom vsem tukajle uspelo. Malček dlje bo treba mogoče počakati, bo pa veselje nepopisno večje, kot če bi ratalo takoj.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.12.2013 13:46:18   
Radenska_
Tara9 in lila 25, me smo si kar podobne :)
Jaz imam PCO. Ampak en tak zanimiv PCO, ki mi dela sive lase user posted image
Jaz sem brez tablet podobno kot vidve. Pa saj to smo že debatirale. Kateri dan ciklusa sta zdaj? Jaz sem v prejšnjem mela ovulacijo na 53 dan.
Sam po drugi strani pa samo da mi dajo malo hormonov se jajčnikom strena. Na vse odreagiram, še preveč v bistvu.
Zdaj sem na Femari pa me je tud strah da mi bodo prekinli IUI, spet, ker mam 2 folikla + več manjših. Upam da se dobro razplete.
Ta PCo je hudič...Skoz je notri ful jajčec...Vsaj pri meni...In ker mam zelo visok AMH (dobra rezerva jajčnikov) + PCO so mi že rekli da bom zgleda vedno imela ful celic...In tudi padem v kategorijo za veliko verjetnost oreng hiperstimulacije.
:S
Tara9, a nisi odreagirala na Klomifen potem? Kaj je zdej s tem foliklčkom?Lahk osem nekaj zamešala samo si pisala da je 14 mm...
Lila25, zakaj ne greš k G po Klomifen ali kaj podobnega?
Drugače pa vsem toplo priporočam da najprej svoje dečke naterate da oddajo svoj vzorček v kozarček, preden same papcate tabletke. Manj škode za vse :)

Danes je lep sončen dan, kaj boste počele?
Jaz ne bom nič zunaj, sem glih virozo prebolela, bo mse pa lotila preurejanja garderobe :) Moram jo pospravit, še zdaj imam poletne cote na enih policah.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 4.12.2013 13:47:11 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.12.2013 13:54:48   
Tara9
Radenska jaz sem že 25. dan cikla in je folikelček samo 14mm velik, tako da ta cikel nisem odreagirala in z naslednjim večamo dozo na 2 tabletki, pa še to jih moram jemati 7 dni, kar prvič slišim user posted image . Sem trenutno na Dabrostonu 7 dni, da sprožimo menstruacijo in potem jovo na novo, 23. 12. naj bi imela O, takrat grem na UZ. Jutri pa gre moj dragi na pregled, ker je G rekla podobno kot ti, da se ji škoda vidi, da me fila s tableti, če slučajno pri njemu kaj ni ok. Upam, da je problem samo odsotnost moje O.
Močno stiskam pesti zate, da gre postopek do konca in seveda, da bodo rezultati, takšni kot si jih želiš user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.12.2013 20:58:16   
lila25
radenska jst sm zdej prvi krog klomifena, dans sm 19. dan cikla in še čakam na o. sm mela pa dans malo prozorne in vlečljive sluzi in mal bolj sm napihnjena dol, tko da mogoče pa še kaj bo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.12.2013 7:13:57   
*tedy*
tara9 sam da se je začelom premikatiuser posted image in se je G zavzela zate, to se mi zdi da je bistvo. Morda pa ne bi bilo slabo če bi ji enkrat namignila, da nima glih prijaznih sestreuser posted image .

mamica deklicam vse se ji bo vrnilo verjemi, vidva pa le pogumno naprejuser posted image user posted image

Moram vam povedat kako psiha dela pri meni......včeraj zjutraj še v postelji razmišljam-konec tedna pa moram pa M dobit- in me začne takoj spodaj bolet kot pred M. Potem grem v kopalnico in si rečem kaj pa če sem noseča in ko se tuširam me začnejo joške bolet , pa zdi se mi da mam ful velike joške pa kar neki me pika tam spodajuser posted image user posted image user posted image skratka sem se potem sama sebi nasmejala, kako psiha vpiva na mene, to kot hočem to me pač boliuser posted image user posted image .

lep sončen dan vsem

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.12.2013 9:58:25   
Tara9
Jutro!

Lila25 navijam za ovulacijo user posted image  user posted image  user posted image , nekaj se pa le dogaja user posted image , upam, da sta pridna in da bo božiček prinesel najlepše darilce. Bi ti res privoščila, tako kot seveda vsem.

Tedy mogoče pa le ni psiha v igri user posted image . Boš kakšen testek delala? Čez vikend me ne bo nič na internetu, tako da upam, da me v ponedeljek pričakajo lepe novičke.

Jaz sem danes čisto fertik z živci, greva  z dragim na pregled in se tko bojim, da je groza. On je čisto miren, nič živčnosti ne kaže, jaz pa komaj folgam. Samo, da bo vse ok, in da bodo rezultati super, da potem samo sprožimo mojo O in je to to user posted image . Vam v ponedeljek javim kakšno je stanje, ker greva danes na podaljšan vikend.

Že zdaj vam želim lep vikend in veliko user posted image . Pri nama je zdaj zatišje, ker imava ta teden prepovedano slončkanje user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.12.2013 10:23:29   
lila25
danes spet ni nič vlečljive sluzi user posted image jajčnikov pa še vedno nič ne čutm. bom mogoče še tist zadnji o test pokurila dans pa pač bo kar bo. pridna pa nisva kaj preveč, ker se je moj včeri čudno počutil in se mu ni dalo user posted image tko da nama cca na 3 dni ratuje. sploh mi ni jasno kaj mu je, včasih je bil za skor vsak dan in je mogu on mene prost včas, zdej morm pa jst njega user posted image
tara vse bo ok danes, tako da kar mirno z živčki. lepo se sprosti in uživajta čez vikend. jst mam šele čez 2 tedna frej vikend, do takrat pa polno dela.
tedy mogoče si pa le ne domišljaš in je to to user posted image jst si tud s psiho ne morm pričarat, da bi me kej špikalo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.12.2013 10:30:57   
Tara9
Lila25 hvala za spodbudo in optimizem user posted image . Drugače pa naj ti povem, da se je pri meni 1. cikel dogajalo enako kot se zdaj tebi. 19. dan vlečljiva sluz, samo tisti dan in konec, boleči jajčniki pa šele 2 dni po tem in so me boleli točno dva dni in konec. Tako da ne obupaj, mi je G rekla, da se po Klimifenu res O lahko zavleče do 14.dne po zadnji tabletki.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.12.2013 12:24:04   
lila25
tara tudi tebi hvala za spodbudo user posted image res upam, da bo kaj iz tega, čeprav je bla danes na testu spet belina. no zdej jih nimam več in se ne bom več sekirala user posted image res bi bil že čas, da tud midve prideva na vrsto. še enkrat lep vikend, sončka bosta imela na pretek user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.12.2013 13:11:24   
Tara9
Lila25 pusti teste, se boš manj živcirala in samo čakala končni izid, res te samo ob živce spravijo. Pri meni so pa kazali črtico, ki je celo vse bolj močna nastajala, pa O vseeno nimam user posted image . Tudi jaz mislim, da je čas da se pri nama kaj premakne, midve morava za začetek vsaj O dočakat user posted image , ampak sej jo bova, booš videla in potem še kaj drugega.

Lep vikend tudi tebi in vsem ostalim, imejte se lepo.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.12.2013 14:01:57   
mamica deklicam
ja, punce, jutri je Miklavžuser posted image . Mora vsaj kakšni prinesti user posted image , navijam.

Jaz bi bila za eno nežno masažo, ker sem bila štorasta in me vse boli. me je kar strah, kako bo šele ponoči in jutri. me iz ure v uro bolj. Čez dve uri in pol moramo iti k našemu župniku, ker imejo otroci Miklavža. Jutri gre tavelika nastopat na dobrodelni koncert in me je sedajle groza, kako bom jaz vse to izvedla. user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
6.12.2013 9:51:21   
*tedy*
Kaj vam je prinesel MIklavž??? Našim otrokom en velik kup sladkarij , sadja in tople nogavičkeuser posted image user posted image user posted image

Meni pa user posted image , ki sem jo tokrat še zadnjič veselim, ker sedaj gre pa zaresuser posted image user posted image

lep sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1741
6.12.2013 11:47:40   
mamica deklicam
mojima dvema barbiki in nekaj pohištva in oblekic zanju. Tamala je dobila sestavljanko s krtkom in jo je hotela takoj sestavit. Tavelika kovček s krtkom. Potem pa še obe predpasnik, kapo in majčko. Manjkale pa seveda niso niti sladkarijeuser posted image

Že včeraj zvečer so bili otroci iz naše župnije pri Miklavžu. Bi morale videti tamalo, kako je bila huda, ko je imelo polovica otrok že darila ona pa neuser posted image user posted image . Vsakič ko je šel nekdo drug gor, je bolj protestirala. Potem je pa še starejša sestra dobila pred njo in je bilo kar pestro. No in jo končno pokličejo. Je Miklavžu vrečo dobesedno iztrgala iz rok, kot češ No saj je bil že čas, da tudi jaz dobim.

Popoldne ju moram peljati še k babicamauser posted image . Bo še pestrouser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
6.12.2013 11:51:31   
Marker
Ojla!

No, pri nas je prinesel suho sadje, pa tamalemu kapo pa barnija in pižamo. V bistvu kar je rabu, razen sladkarij seveda, ampak to spada zraven :)
Meni pa gate :) Drugače je pa mali kapo dobil zjutraj ampak ostalo pa ko pride domov, drugače bi bila cela štala zjutraj, se nebi nikakor spravli...

No, mi mamo še dobr tedn čakanja na user posted image . ah ja.
Eno vprašanje, jaz imam izcedek samo med ovulacijo, drugače skoraj nič, zdej pa mam tazga... gm, rumenkastega... pa nič ne srbi al pa karkoli, sm najprej mislila da je kakšno vnetje al pa kej, pa tudi vonja nima.. Kakšna ideja?

MD mislim da si ti pisala o tem da si brez službe par objav nazaj. No jaz sem na istem, pišiljam prosšnje pa nič. Na zavodu so mi rekle najbolje da imate še enega, ker službo bote težko dobili v tem času. Sm ji nazaj odgovorila: kdo mi bo pa porodniško dajal? :)

Lep dan in predvsem lep vikend vsem, čimmanj stresa in čimveč uživanja v decemberskih radostih.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
6.12.2013 12:16:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marker

MD mislim da si ti pisala o tem da si brez službe par objav nazaj. No jaz sem na istem, pišiljam prosšnje pa nič. Na zavodu so mi rekle najbolje da imate še enega, ker službo bote težko dobili v tem času. Sm ji nazaj odgovorila: kdo mi bo pa porodniško dajal? :)

Lep dan in predvsem lep vikend vsem, čimmanj stresa in čimveč uživanja v decemberskih radostih.

ja, jaz sem doma sedaj že leto in pol. Meni tega na zavodu ni rekla, mogoče zato ker ve, da imam dva otroka in misli, da ne mislim imeti več. Maslo si preračunaj. Namesto porodniške bi dobivala starševsko nadomestilo. ne vem čisto točno ali je 250 ali 290€. Ker že imaš enega otroka, potem si razvrščena v določen razred za OD. Če bi bili 4, bi šla vsaj en razred nižje.

Jaz sem prej zato silila, da bi imela takoj še tretjega, ker bi se mi v obračun pisali tisti meseci, ko sem imela še službo. Je neka formula: če si bil zaposlen najmanj 12 mesecev v zadnjih 36 mesecih, potem tu gledajo 55% od minimalne plače + 2% za vsak mesec zaposlitve. Max kar lahko dobiš po tej formuli, je 105% minimalne plače.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
6.12.2013 12:31:17   
Marker
Ja, vsak evro se pozna.

Ampak je pa to res, ker sem še precej mlada, da ko enkrat zaštartam kariero, ziher ne bom hotla drugega takoj, pol bo pa prvi že toliko večji, je pa itak vprašanje kako in kaj.
Mah, mi2 upava na user posted image . Se mamo tok, lepo da bi blo prav fino gledat in poslušat še en otroški smeh več :)

Neposredna povezava do sporočila: 1745
6.12.2013 12:34:18   
mamica deklicam
če si skromen, se da. Midva imava sedaj že eno leto samo eno plačo, pa redno odplačujeva in kredit in položnice. Poleg tega smo šli poleti tudi na morje. je bolj fajn, če skupaj rastejo, ker drugače imaš dva edinca

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
6.12.2013 12:43:20   
Marker
Ja, se strinjam, zato delamo na še enem zdej :)

Drugače pa mamo mi isti šmoren... porodniške že zdavnej konec, prihodka z moje strani nobenga. Pač ne moreš imeti vsega, ampak še vedno nam nič ne manjka (ravno tako smo bili na morju - kot vi).

Neposredna povezava do sporočila: 1747
6.12.2013 12:50:44   
mamica deklicam
pridna_janja, vidim, da nas bereš. Kako je pa kaj s tabo?

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
6.12.2013 12:57:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marker

Ja, se strinjam, zato delamo na še enem zdej :)

Drugače pa mamo mi isti šmoren... porodniške že zdavnej konec, prihodka z moje strani nobenga. Pač ne moreš imeti vsega, ampak še vedno nam nič ne manjka (ravno tako smo bili na morju - kot vi).

user posted image user posted image

ja, se da. Je res, ko pravijo, kjer je volja, je tudi pot.
Zelenjava je bila z vrta, solate nismo nič kupovali, imam še sedaj nekaj rediča in zelja. Edino paradižnik je bilo potrebno dokupiti, ker ga vsi obožujemo in sta ga tamalidve radirali user posted image

drugo leto bova povečala njivo, tako da bomo imeli še več. Sadna drevesa bodo tudi kmalu začela delati. Aronija je letos obrodila a sva midva samo poskusila te jagode. Jih je tamala našla. In meni najprej spolh ni bilo jasno, zakaj vsa modra hodi okoli, sem mislila, da grozje rabutauser posted image

Kupujemo v akcijah in vse kar je možno damo v skrinjo. Imam polno in skrinjo in zamrzovalnik od kombiniranega hladilnika.

Če otroci niso scrklani, potem tudi tukaj gre. Ko moj prinese domov kakšno igračo, ki jo je nekdo vrgel stran v bloku in je mogoče malo pokvarjena a se še vedno da igrati z njo, sta je velikokrat še bolj veseli, kot če bi bila nova

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
6.12.2013 13:22:42   
Marker
No evo, pa bote imeli še tretjega. wiiii :)
Pri nas sicer nimamo vrta, ker pač to tukaj ni mogoče, ampak gledamo kaj kupujemo, da se poje, ne meče stran, pač kje je ceneje. Dobimo pa čez poletje od babic, k majo vrtove in njevi. Moram pa priznati da za oblečt ma mali vse skoraj novo, igrač na tone (sicer jih 99 procentov dobi - babi in dedi servis:) pa od familije od otrok) Skratka, za drugega pa opreme je dovolj od prvega, za oblečt tudi... bomo že pokombinirali, kej si pa sposodli, pa tko. Dokler bojo pa večji stroški, ko bota v šoli, bom pa valda že mela službo, nebom 6 let brez :) (no, to upam :))
Skratka, če ma vsaj en službo, se kar da, sam mal je pač treba preračunat in ugotovit kaj je nujno in pomembno, kaj pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.