|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.12.2013 12:04:04   
mamica deklicam
ja, je včasih kar super, da nas ne poslušajouser posted image

in ker smo imeli v soboto mrzlo, sem tamalidve oblekla v žabe in termo hlače. Popoldne sta bila naša dva na obisku in je mlajša hči izsilila, da tokrat gre ona na počitnice. Čez dve uri jo je moral moj oče pripeljati nazaj. Ko se je spustila tema, je na vsak način hotela domov k mamiciuser posted image user posted image . In v bloku se ni pustila sleči, pa tako ji je bilo dol vroče. Je razlagala moji mami, da ji je to mamica dala, da je oblečena.

Ja, mi bi kmalu zakurili hišouser posted image . K sreči je vse mimo a me je bilo danes kar strah zakuriti kmečko peč. Sem nonstop zraven stala in takoj ko je bilo mogoče porinila drva bolj v notranjost.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
2.12.2013 13:12:59   
lila25
joj MD, sam da se je vse dobro končalo in da ja hiška cela user posted image treba bit pa kar pazljiv pri teh zadevah s kurjenjem in redno dimnik pucat.
tara upam, da je to to in si dočakala o user posted image sicer meni je g rekla, da pri klomifenu lahko o malo kasneje pride, sam saj veš ko smo pa vse neučakane. keri dan si danes?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
2.12.2013 13:22:39   
Tara9
Lila25 ne vem, smešno mi je, da me je začelo zvijat ravno danes, ko imam pregled user posted image , sem skoraj sigurna, da so živci krivi, prav jezna sem da psiha toliko naredi, groza. Sem pa že 13. dan po zadnji tabletki user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
2.12.2013 17:07:11   
Tara9
Evo, pregled za mano, naj vam poročam.

Kot sem že sama zaključila, nisem reagirala to rundo, moj folikelček je velik celih 14mm user posted image . Se je pa ginekologinja končno zavzela zame in me bo zdaj redno spremljala. Dobila sem Dobroston za 5 dni, da sproživa menstruacijo, potem pa Klomifen, 2 tabletki na dna in to 7 dni morem jemat user posted image , 23. 12. imam UZ in takrat naj bi pridelala lepe folikelčke, tako ona pravi, bomo videli, če je res user posted image . Me je pa zmedla v lekarni, ker je rekla, da morem pojest celo škatlo Dobrostona, ampak mislim, da mi je ginekologinja rekla, naj jem 5 dni. A ima katera izkušnje s tem? Sej, če ne bom pa poklicala, samo sestre so res obup, danes je bilo enako koz zmeraj. Niti čez vrata nisem stopila, me je že nadrla, če sem šla na wc in sem rekla, da ja v službi in me je napodila, da moram še enkrat, naj si preberem navodila na vratih user posted image . To je to, aja pa moj more na spermiogram, da njega izključimo in da se prepričamo, da se jemanje hormonov sploh splača. Je rekla, da je brezveze, da me nafila s tem, če je pri njemu kaj. Sem mu že sporočila in nima težav. A katera ve koliko se to čaka in kam se splača it v Ljubljani?

Bodite lepo

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
2.12.2013 17:36:28   
_pika_
Tara9: Meni je omenila, da naj bi namesto Femare (na katero nisem reagirala), sedaj dobila klomifen in še ene tablete za debeljenje maternične sluznice, ker se mi sploh ne debeli. Moram ta teden poklicat, da mi pove, kaj se je z drugimi G zmenila. Držite pesti, da je končno kaj dobrega. Jaz imam zlato G in sestre, takoj dobim termin, pa tako so prijazne. Še ko mi gre na jok, me znajo nasmejat. Jih ne zamenjam.
Jaz sem na Dabrostonu sedajle in ga moram jest 10 dni, eno tableto zjutraj in eno zvečer). Moj je bil pred enim mesecem na spermiogramu v Ljubljani. Je v stavbi, poleg porodnišnice (1. nadstropje). Naroči se po telefonu. Datum dobi čez cca. 3-4 tedne. Potem gre čez 14 dni po izvide.

Sabine: user posted image user posted image

Dajmo ... kje so pluski!!!???user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
2.12.2013 17:58:02   
Tara9
Pika hvala za info user posted image . Sem vesela, da se tudi pri tebi nekaj premika, potem bo pa naslednji mesec najin, kaj praviš user posted image , enkrat bo že, ni vrag. A potem misliš, da je možno, da jaz jem Dobroston samo 5 dni po 2 tabletki. Tako me je strah tja poklicat, ker so sestre res katastrofa, ti vzame voljo do ginekologov, tako da sem prav jezna, da si nisem zapomnila. Je bilo toliko enih infomracij, da sem pozabila, nikjer mi pa niso napisali. Glede ena to, da imam 23. 12. UZ, takrat naj bi bil 13 dan cikla, se mi zdi, da prav razmišljam, ker če bi Dobbroston jemala dlje, potem do UZ sploh ne bom še konec z Klomifenom. Uffff, toliko zdravil imam zdaj, da se mi dejansko rola user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
2.12.2013 19:05:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.12.2013 20:17:38   
Marker
Dober večer!

Kje so zdaj pluski... december se je že začel!

Vse, ki imate težave, držim pestke da se uredi.
Tara9 nimam pojma o teh stvareh, bo mogla katera druga poedat.
MD madonca maš pa srečo da se je tako dobro izšlo. Huh! No, ti pa dnevi hitreje minejo... :)

Vse, ki že dolgo traja in imate polhn kufr (pri meni je blo tako pri prvem) pošiljam user posted image user posted image user posted image
To je kut tisto, ko pravijo da za vsakega na svetu obstaja pravi partner, le najti ga moreš. Tudi za vas bo posvetil sonček in prinesel user posted image , škratek že čaka na vas, le še najde tapravo mamico :)

LEpo noč vsem in čimmanj živčkov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.12.2013 6:20:03   
Sabine
Hvala za vse objeme user posted image

MD prava drama. Kot v filmu user posted image

Tara9 kako je bilo na pregledu?

Vse puncam zelim cimvec pozitivnih misli user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.12.2013 9:21:20   
lila25
jutro

sabine tara je že zgoraj napisala o pregledu user posted image
mi prav paše popoldne delat, da se malo naspim zjutraj user posted image drugače pri meni nič novega user posted image
tara super, da se je vsaj g malo zganila zdaj in te bolj resno jemlje user posted image mi je pa res čudno, da moraš 7 dni jest klomid user posted image nisem še slišala za to varianto, sm pa prebrala, da so delal neko študijo in da naj bi se ga jedlo vse do o. a maš 2 tbl na enkrat al eno zjutrej eno zvečer? za dabrostan ti pa ne znam nič povedat, ker nimam izkušenj. upam, da ti tokrat pa res uspe. bom močno stiskalapesti. se pa lahko za svojga v gospo božičko oblečeš, da bo bolj za akcijo, ko boš mela o glih med prazniki user posted image glede info o tabletah pa kar pogumno pokliči g in povej sestram, da so ti v lekarni rekli drugače in da zdej nisi sigurna kako ješ. jst mojo g kar na mobi kličem in se direkt z njo zmenim vse, tako da preskočim sestrsko tečnobo user posted image no pa saj pri nas niso tako slabe, so večinoma kar prijazne. če pri meni ne bo o do druzga tedna, bom tud g poklicala.
lili pejdi se ti za vsak slučaj do g malo pokazat pa da te pogleda kaj se dogaja.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.12.2013 9:58:37   
Tara9
Lila25 tudi jaz še nisem slišala, da bi se Klomifen jedel 7 dni, ne vem, očitno so moji jajčniki resnično leni. Je pa rekla naj pojem eno zjutraj in eno zvečer, sem zanalašč vprašala, ker vem, da vsaka druge napotke dobi user posted image . Jaz sem zadovoljna, kljub temu, da ta mesec ne bo nič, ampak sva nekako dodatno upanje dobila, ker mogoče pa res samo moja O šteka in morava samo počakat, da pride do nje. Je rekla, da predvideva, da je to problem in da je prav, da takoj ukrepava in da nima smisla čakat 1 leto. Mi je rekla tudi, naj začnem Elevit jemat, ker bojo rezultati kmalu, tako da je bila res pozitivna in sem še danes dobre volje user posted image . Imam pa zdaj toliko enih tablet, da se mi meša počasi user posted image . Danes pokličem še za pregled mojega dragega, upam, da so vsaj njegovi plavalčki aktivni user posted image . Močno stiskam pesti za tvojo ovulacijo user posted image  user posted image .

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.12.2013 13:51:00   
lila25
sm prav vesela, da ti je g vlila nov optimizem user posted image jst že par mescev jem folno od sensilaba, ko bom dejansko mela o bom pa elevit kupla. zdej moram pa še nove o teste kupt, kr sm že vso zalogo ponucala v upanju, da bo kaj user posted image moj mora pa na pregled, če zdaj s klomidom ne bo ratalo. vseeno upam, da mu ne bo treba user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.12.2013 14:02:09   
Tara9
Jaz sem tudi upala, da mojemu dragemu ne bo treba tega prestajat, ampak je rekla g., da se raje prepriča, da me ne fila zastonj s hormoni, tako da sem mojemu prenesla sporočilo in je pač pristal user posted image . Sva pa dobila termin že v četrtek, tako da bo kmalu za nama, morava priti oba. Joj, to bo še zabavno, se mi že zdaj smili, ker je tak sramežljiv user posted image . Kakšno je pa stanje pri tebi lila25? Kaj kaže na O?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
3.12.2013 14:16:51   
mamica deklicam
punce, najmanj boleča preiskava je za moškeuser posted image user posted image

bolje, da preverijo zamanj, kakor da je pri njemu slučajno kaj narobe in vas zastonj filajo s hormoni. Pravijo, da je v 50% primerih moški kriv, da par ne zanosi. In če ta del čimprej izločite, toliko bolje.

Mene so pa ravno klicali iz zdravstvenega doma, ker je imela starejša hči včeraj sistematskega. Mora še enkrat dati vodo. Jaz računam, da ni nič hujšega, ampak je problem v tem, ker mi zelo malo pije. Moram jo prav siliti in jo hecati, da ji dam kaj takega, ki ji gre v "rit" ali pa da je zanimiv kozarec, steklenica...user posted image . Kar nima potrebe, da bi pila.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.12.2013 8:48:53   
Sabine
No, zdaj sem uspela vse prebrati.
Ko berem na telefonu, pol sploh ne vidim, ker ali hitim ali pa sem malo zmešana user posted image

Moj test je bil danes snežno bel in sem prenehala s prometriumom. Danes se počutim malo bolje in mi pravzaprav dol visi za vse user posted image
Itak imam že dva otroka. Če bo, bo, če ne bo, pa hja klinc kaj češ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.12.2013 9:22:08   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Danes se počutim malo bolje in mi pravzaprav dol visi za vse user posted image
Itak imam že dva otroka. Če bo, bo, če ne bo, pa hja klinc kaj češ user posted image

dobrodošla v klubuser posted image user posted image
točno tako se zadnje čase počutim sama. Zgleda sem se že kar sprijaznila, da bosta samo dva. Bolje dve zdravi hčeri, kakor da dobimo še enega in bo bolan. Sem mi enostavno ne da več.

ja, danes imam moralo ne samo na psu, ampak še kje nižje. Sem vesela na teh temah za vsako, ki ji uspe zanositi ali roditi, ampak vsaka taka novica vedno bolj boli. Pa se sprašujem, zakaj ravno jaz? Komu sem naredila toliko hudega, da gre ravno meni vse narobe? Že pol leta nisem bila niti na razgovoru, vedno manj je razpisov.....user posted image

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 4.12.2013 9:25:36 >

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.12.2013 9:37:51   
Tara9
Sabine in MD, jaz pa vseeno mislim, da bo pri vama ratala še tretja štručka. Mogoče bo pomagalo ravno to razmišljanje, da imata dva sončka in da je že to velika sreča. Ampak jaz se vseeno ne predam in bom še naprej navijala za vaju, tako da vesta. Vrjamem pa, da vsaka novička o novi nosečki zaboli, ker se to dogaja tudi meni, pa na sončku delava okrog pol leta user posted image .

Tudi jaz se včasih vprašam, kaj sem naredila narobe, da so me zdaj jajčniki izdali in nočejo delati, ampak se za enkrat še držim in sem polna optimizma. Upam samo, da ne bom jutri razočarana nad izvidi mojega dragega, potem me bo pa res v depresijo vrglo, tako da sem danes že kar pošteno na trnih.

Bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.12.2013 9:53:04   
Lalola
Lepo pozdravljene punce,

Mene me pa nekaj zanima in sicer čez 6 dni bi morala dobiti predvideno M, vendar me v desnem jajčniku špika. Nikoli me ni pred M špikalo v jajčnikih razen prvi dan M. Na forumu sem prebrala, da vas je večino bolel oz. špikal levi jajčnik mene pa desni. A je kaj narobe? A se je mogoče že kakšna srečala s podobnimi znaki?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.12.2013 10:26:11   
lila25
lalola, lahko da vama je ratalo in te zato špika user posted image držim prsti da je to to, sicer boš pa itak čez par dni zvedla user posted image
MD in sabine verjamem, da imata že vsega dost, mam na čase tud jst, ampak poglejte nas, ki nimamo še nobenega sončka doma, ki bi nas pokonci držal in se trudimo zanj. mogoče bo pa ravno to pomagalo, da malo odmislita vse skupaj.
tara pri meni še vedno nič novega, nič ne kaže na o user posted image izcedek sicer mam, sam ni nič vlečljiv. po eni strani bi najraj vidla, da me kar takoj na to laparo pošlje pa da poštimajo kar je za poštimat in bo pol mir, ne pa da žrem te tablete brez učinka in pol vsa živčna čakam al bo o al ne user posted image upam, da bo tvoj dragi dobro in brez težav prišel čez jutri.

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.12.2013 10:28:11   
lila25
aja tara sem te hotla še vprašat, če maš tud ti pco. jst si bom kupila čaj cistobris od kmetije plavica, ki baje zlo pomaga za to. bom pač še to probala, če sem že ene sto drugih stvari.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.12.2013 10:33:59   
Lalola
No upam da je res to to user posted image , malo me je zmedlo ker gre za desni jajčnik - očitno vsaka ženska drugači sprejema znake. Če nama je naprimer uspelo, kako bi vedla da ne gre za izven materično nosečnost?
Kaj si kompliciram življenje, ker sem ne vedna, s premalo izkušnjami user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.12.2013 10:52:29   
Tara9
Lila25 jap, pred kratkim sem izvedela, da imam tudi jaz PCO. Imam od nekdaj težave z dolgimi cikli, ampak sem za PCO izvedela šele zdaj. Prej sem bila na KT in me niso ravno opazovali, na vsake 3 leta dam bris, to je pa vse. Mi je letos prvič UZ delala, prej nikoli. Res upam, da je najina ovira samo to in da ni nič narobe z dragim. Se greš ti še kaj pokazat ta cikel? Mogoče pa vseeno imaš O, oziroma si jo imela in ni bila tako očitna. Navijam zate do konca user posted image .

Lalola špikanje pomoje ni nič hujšega, ali nakazuje na M ali pa na veselo novičko, upam, da je to drugo user posted image . Aja, mene enkrat boli desni jajčnik, enkrat levi, včasih pa kar oba, tako da ni nič groznega.

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.12.2013 11:11:11   
Lalola
Hvala Tara9, malo pomirjena user posted image

Lila25 in Tara9 želim vama da se bo vse uredilo in navijam za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.12.2013 11:17:09   
lila25
nimam več uz ta cikel. o nism še mela, kr so bli testi skos - in po moje bi mogla sigurno kej jajčnike čutit, jih ne pa čisto nič user posted image zdej pa testov sploh ne delam več, no itak mi je sam še 1 ostal na zalogi in bo treba nove kupt. mi je že prav bedno k tolk dnarja za to stran zmečem, pa eni čajčki, pa ti tableti, pa testi, ... groza.
drug teden spet kličem g pa naj pove kako naprej. prov jezna sm od vsega tega. hvala bogu da vsaj delam zdej vsak dan in sm na polno zaposlena, da vsaj takrat ne mislm na to.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.12.2013 11:25:57   
mamica deklicam
običajno boli vsak cikel drug jajčnik, se izmenjujeta. Jaz vedno čutim bolj desnega kot levegauser posted image

Saj vem, da se nimam kaj pritoževat, ko imam že dve čebeli doma, a me je danes spet tista kolegica raz******a. Mi že cel teden razlaga, kako si je na koledar napisala, kdaj ima O in potem sta morala 4 dni prej in 4 dni potem. In sedaj je vsa pametna, ko jima je ratalo. In že vse plane dela, kako bo dopust pokoritila, koliko bo imela sedaj OD in vrtec za prvega.... Bolj kot ji razlagam, da nimam rednih ciklev in ne vem točno, kdaj imam O, bolj je pametnauser posted image user posted image user posted image

Še dobro, da se v živo bolj malo vidiva, ker bi jo verjetno kar natolkla, jo imam že tako poln kufer. Na mail pač ne odpišem takoj in imam potem malo mir

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.