Tara9
|
Evo, pregled za mano, naj vam poročam. Kot sem že sama zaključila, nisem reagirala to rundo, moj folikelček je velik celih 14mm . Se je pa ginekologinja končno zavzela zame in me bo zdaj redno spremljala. Dobila sem Dobroston za 5 dni, da sproživa menstruacijo, potem pa Klomifen, 2 tabletki na dna in to 7 dni morem jemat , 23. 12. imam UZ in takrat naj bi pridelala lepe folikelčke, tako ona pravi, bomo videli, če je res . Me je pa zmedla v lekarni, ker je rekla, da morem pojest celo škatlo Dobrostona, ampak mislim, da mi je ginekologinja rekla, naj jem 5 dni. A ima katera izkušnje s tem? Sej, če ne bom pa poklicala, samo sestre so res obup, danes je bilo enako koz zmeraj. Niti čez vrata nisem stopila, me je že nadrla, če sem šla na wc in sem rekla, da ja v službi in me je napodila, da moram še enkrat, naj si preberem navodila na vratih . To je to, aja pa moj more na spermiogram, da njega izključimo in da se prepričamo, da se jemanje hormonov sploh splača. Je rekla, da je brezveze, da me nafila s tem, če je pri njemu kaj. Sem mu že sporočila in nima težav. A katera ve koliko se to čaka in kam se splača it v Ljubljani? Bodite lepo
|