|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.11.2013 13:58:57   
Lalola
Lepo podravljene!

Sem nova v vašem forumu kot tudi na portalu. Lepo vas je bilo brati in zato sem se odločila da se vem pridružim user posted image
Z mojim dragijem sva tokrat prvič seksala brez zaščite med O, vendar si mislim da verjetno v prvo ne uspelo a po drugi strani pa komaj čakam na čas M in upam na to, da je ne bo in da bo + user posted image .

Čestitam vsem, ki vam je uspelo! user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.11.2013 17:19:06   
Sabine
Ojooooj cveke user posted image ne dohajam user posted image

MD pa saj je boljse, da gre kasneje v solo. Moj je zdaj v tretjem in ima sosolca, ki je ponavljal drugega, ker je sel prekmalu v solo.
Zdaj mu pa nic ne manjka.
Lej, nasa geneacija smo sli tudi s 7 leti v solo. Sicer se v prvem vec ali manj prvo polletje igrajo, ampak pol se gre pa zares...pri 6 letih je ful prekmal, za moje pojme.

Midva se trudiva....januarja bo 2 leti. Imela sem ss marca letos. Imam pa ze dva cmrlja.

Pijanke cvekaste user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.11.2013 19:57:54   
Radenska_
Čao punce...
Meni so se stvari nepričakovano zasukale. Spisali mi bodo dokumentacijo za IVF/ICSI ampak ker sem ravno četrti dan ciklusa, so mi rekli kaj če bi probal še en IUI, tokrat s Femaro (z gonadotropini ni blo fajno....)....Tako da sem mela danes že prvi UZ in vzela prvi tablet in ne-pričakujem okrog božiča :D
Kr ne morem verjet....Da se to dogaja, haha. ČE bo šlo tole čez bo to prvi IUI, uni je bil tak prekinjen zaradi preveč foliklov, kar se pri femari ne more zgodit.

A jo je katera že jedla?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
28.11.2013 20:24:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.11.2013 7:45:28   
*tedy*
sabine včasih je bilo v prvem razredu res bolj igranje, od lani pa se vse črke naučijo v prvem, pa računanje do 10, da ne govorim o branju,zelo malo igranja, na žalost.....smo že pred leti, ko so rekli da bo prvi razred kao mala šola vedeli da se bo čez leta to spremenilo....in tako tudi je. Tako da če so bolj proti koncu leta, kar prestaviti za eno leto, seveda je pa vse odvisno od otroka.

mamica deklicam nič se ne sekiraj, to je zanjo samo dobro Pa saj verjetno tudi doma sama opaziš razlike med obema. Jest imam tamalega , ki je sedaj tretji razred in je februarja rojen, tamala je pa konec oktobra in gre drugo leto v šolo in se ful pozna ta pol leta in v razvoju in v ostalih stavreh , čeprav je punčka in je bolj pridna in bolj delavna. Ona se veseli šole bomo pa videli kaj bo jeseni.

Radenska dobri možje prihajajo naj vama kaj soatvijo, samo naslov jim javi , eden se bo sigurno spomnil na vajuuser posted image user posted image user posted image

lili25 posodim test????user posted image user posted image user posted image

uživajte en lep sončen dan user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.11.2013 8:24:15   
Lalola
Ojla,

lili25 hvala za dobrodošlico user posted image

Radenska čeprav ne vem skozi kaj boš šla, sem ugotovila da bo nekaj dobrega. Sem popolnoma nova na tem področju, kar pomeni da nimam nič znanja in izkušenj.

Zato mi je pa fajn, da vas berem....se bom marsikaj naučila od vas user posted image

Lep in čudovit petek vam želim user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.11.2013 8:27:59   
lila25
lalola dobrodošla, držimo pesti za user posted image user posted image
lili moja draga, res močno močno upam, da tokrat zagledaš user posted image
radenska tudi zate upam, da bo femara naredila svoje user posted image
tara kaj novega pri tebi? mene še nič ne špika dol user posted image bom z o testom še kak dan rajši počakala.
sm pa dobila urnik za december in bomo delali na polno user posted image vsaj tolko ne bom razmišljala o tem. pa zvedla sm, da dobim še štipendijo in nagrado v službi, vsaj nekaj dobrega user posted image

lep dan in vikend vam želim user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.11.2013 8:36:13   
Lalola
Hvala lila25, enako tudi zate držim pesti za user posted image user posted image

Lep vikend tudi tebi user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.11.2013 9:44:17   
mamica deklicam
radenska, pojdi vprašat na tisto temo november/december kjer so sotrpinke, ki probavajo po umetni poti. Ti bodo znale več povedati.

tedy, se čisto strinjam s tabo, da prvi razred ni več mala šola in jih na žalost kar privijejo. Je na roditeljskem mamica, ki uči prve razrede, rekla, da vse ki imamo možnost, jih naj za eno leto prestavimo. In točno to bom naredilauser posted image . Pa kaj, če je velika za svoja leta. Mi je ena kolegica rekla, da ni važno, koliko je velika, ampak kaj ima v glavi. Zato bom napela vse sile, da jo obdržim še eno leto v vrtcu. Bo pa kasneje znala že vse črke ko bo šla v šolouser posted image user posted image , ker ima interes in se jih uči. Saj kakor poslušam, nekje že kar zahtevajo, da otrok zna abecedo. Mi smo se včasih vse naučili v šoli.

Moja user posted image je prišla, imam doma zaradi nje žehto, ker sem umazala pižamouser posted image

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.11.2013 12:28:38   
Marker
MD ah pa ta user posted image . Upam, da bomo vse naslednji mesec imele darilo za božič.
Radenska_ veliko sreče, no ostalim jo pa prav tako želim.

No pr men je pa ful sluzi, tako da zgleda da O bo v naslednjih dneh.

Uživajta v soncu!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.11.2013 7:42:12   
lila25
pri meni še vedno belina na o testu, špikanja tudi še ni pa je danes že 1 teden po zadnji tbl user posted image mah kar bo bo, upam pa da bo vseeno ratalo. zdej pa delat.

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.11.2013 9:10:24   
Tara9
Jutro punce,

ste me kar presenetile, me ni bilo 1 dan, pa ste se razčvekale na polno. Sej je prav, sem uživala ob branju. Ravno pijem kavico, sem sama doma in vas berem user posted image .

Dobrodošla lalola in srečno, da boš čim prej srečka nosečka user posted image .

Radenska kako lepe novičke, od srca ti želim eno lepo božično darilce. Stiskam pesti zate in srečno user posted image

Lili25 upam, da si nabavila testek in seveda čakam na tvoje super novičke user posted image user posted image user posted image .

Marker super za O, upam, da sta pridna, želim ti vikend poln user posted image user posted image user posted image in čez 14 dni en lep plusek user posted image .

Lila25 moja situacija je tudi bolj bedna. Špika me zelo malo, konstatno nekaj, ampak nič konkretnega, sluzi nimam nič od nič, O test pa še zmeraj kaže II, tako da sem pomislila, da mogoče narobe kaže, ne vem. Nekje sem brala, da lahko zaradi PCO daje lažne rezultate. Sem pa že 11 dni od zadnje tabletke user posted image . Včeraj je bila črtica na O testu najbolj izrazita v tem tednu, ampak še zmeraj za pikico svetlejša od druge. Midva sva vseeno pridna, ampak nisem ravno navdušena nad rezultati.

Želim vam lepo soboto

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.11.2013 11:58:21   
_pika_
Dobrodošle vse nove!

Radenska: Jaz sem jedla Femaro, a na žalost nisem reagirala nanjo.user posted image Nisem imela nič stranskih učinkov.

Ves čas mislim na vas, saj vas sedaj bolj redko berem, ker nimam veliko časa.
Moja situacija je iz dneva v dan slabša. Ne reagiram več na tablete, sem bila pri G in ni vedela kaj bi, grem ta teden še enkrat, saj bo imela posvet še z drugimi G. Je rekla, da slabo kaže glede M, saj se nič ne dogaja user posted image

user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.12.2013 16:03:36   
*tedy*
_pika_ user posted image user posted image nič obupat enkrat že bo nekaj, važno je da se G zavzame zate in da te spremlja in potem če ne gre drugače čimprej na umetno.

Mi so bili včeraj na izletu v rudniku Velenje in malo na obisku na tistem koncu....prov luštno je bilo, danes pa malo na najbližjem hribu, malo na zraku. user posted image user posted image

sedaj pa malo za šolo bo kmalu konec dnevauser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.12.2013 21:04:16   
Marker
Čer,

no mi pridno user posted image user posted image user posted image . Skoraj vsak dan, tako da bi moglo prej ali slej ratat, če bova še naprej tako pridna.

Upam da ste ok in da se stvari premikajo v pravo smer.

Lep nedeljski večer,

M.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
2.12.2013 8:15:53   
Žabinčica
Pozdravljene punce.

Najprej dobrodošli obe novi Lalola in Marker.

Radenska super user posted image , glavno da se stvari premikajo. Držim pesti, da bo tokrat uspešen postopek in zagledaš +.

Mamica deklicam in ostale, ki vas je obiskala m. in imate težave velik user posted image user posted image , da vam veseli december in praznično vzdušje prinese najlepše darilo user posted image .

Mi smo čez vikend okraševali, sicer smo mislil pripravit adventni veček ampak sta bila mala dva tako navdušena, da smo okrasili kar vse, smrečko, pa dekoracijo za predsobo in mizo pa malo njuni sobici. Je bilo prav lepo user posted image .

In evo, je že leto naokrog, da sem bodočka...čas leti. Mi pa se še vedno nismo odločili pričet delat na novem +...že celo leto ga prestavljam. No, pa ok, ta mala je še vedno toliko mala da tudi če še par mesecev počakava ni prehudo...mogoče do njenega 2. rojstnega dne...
Sploh ne vem, mislim da zdaj že vse tukaj delate na plusku, ni več nobene takšne, ki šele načrtuje? Pa spomnila sem se na Michelle in se vprašala kako je ona in ali se ji je poletni plusek uresničil. Ok,dovolj mojega notranjega dialoga user posted image ...

Ta teden imam prvi izpit, držite pesti. Pa uživajte veseli december :).

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 2.12.2013 8:23:12 >

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
2.12.2013 8:28:28   
Sabine
A boste jokale z mano? user posted image

Sicer 3 dni pred pricakovano, vendar testek popolnoma bel user posted image
Vzamem Prometrium se danes in jutri, v sredo ponovim test....ampak nimam upanja...zdaj je pa res ze 2 leti in sem sita cisto vsega. Ko imam O moram bit vesela, pripravljena in nasmejana, ko se bliza M, mi pa vse dol pade in bi najrajsi kricala in zlezla vase...
Najhujse je to, da delam z ljudmi...in danes bi dalana vrata napis: vstop na lastno odgovornost user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
2.12.2013 8:32:55   
Žabinčica
Sabine velik user posted image .

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
2.12.2013 8:38:31   
Tara9
Pozdravljene v novem tednu!

pika user posted image user posted image user posted image , sej ne vem kako bi te potolažila, me take zgodbe prav razžalostijo. Vseeno upam, da boš zbrala dovolj moči, da se ne predaš, ker bo enkrat posijalo sončke. kot je že tedy rekla, fajn je, da se je G zavzela zate, tako da se bo našla neka rešitev, boš videla. Srečno.

Marker držim pesti, če sta tako pridna, bo kmalu kakšna nagrada padla user posted image . Navijam za vaju.

Žabinčica ste pa hitri z okraševanjem user posted image , jaz sem letos rekla, da bom počakala kar do božiča, nekako ne čutim pravega vzdušja, čeprav ko tako berem kako ste uživali me malo prime, da bi tudi jaz user posted image . To so tako lepi trenutki, vsaj meni, ko z dragim okrašujeva, vrjamem pa da je še lepše, ko so otročki zraven. Komaj čakam, da bo pri nas tako. In ja, srečno na izpitih.

Sabine user posted image user posted image user posted image  danes se podobno počutim kot ti.

O moji O ne duga ne sluha, nič ne špika, nič skuzi, nič od nič, prav žalostna sem user posted image . Popoldan imam pregled pa bomo videli kako in kaj. Tokrat ne grem samoplačniško, ampak sem končno prišla v poštev pri svoji zdravinici in me prav zanima kako se bom počutila popoldan, ampak nekako imam občutek, da bom slišala kar že vem, nisi reagirala na Klomifen user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
2.12.2013 9:18:42   
*tedy*
Sabine tudi jokamo s tabo, če ti bo kaj lažjeuser posted image user posted image user posted image

Tara9 a si potem zamenjala G ali greš še k tastari G??

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
2.12.2013 9:26:17   
Tara9
tedy k tastari grem. Nisem dobila nobene druge, sem klicarila okrog in ali ne sprejemajo novih, ali pa je čakalna doba od 3-6 mesecev, meni se pa malo mudi, ker sem na Klomifenu. Moji sem takrat še enkrat pisala in vse razočaranje v mail zlila, tako da sem le dobila termin user posted image . Sem jim napisala, da vem, da se ponavadi čaka 1 leto, ampak da ne vidim smisla čakati, če sploh nimam O. Sej pri meni so problem sestre, ne dohtarca, ona je krasna. No, bom videla danes, če me bo samo odpikala in bom čez 3 leta spet na vrsti, ali bo kaj naredila.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
2.12.2013 9:30:25   
lila25
punce moje user posted image user posted image user posted image kaj je zdaj to, da mamo vse neke slabe novice, ko da bi nek urok nad nas spustili user posted image pri meni tudi ne duha ne sluha o O, špika nič. sluz sicer imam, ampak je bolj gosta in ne taka kot bi mogla bit. počasi zgubljam upanje, da bo ta krog kaj ratalo. ampak se ne bom predala. sva se z mojim odločila, da greva do konca, pa naj stane kar hoče da bova imela user posted image
tako da ne še obupat punce, bodite borke za svoje user posted image vem da nam bo enkrat vsem uspelo, ker si to preprosto zaslužimo in bomo najboljše mamice!
tara sporoči kaj bo rekla g. upam in držim pesti, da bo kaj pozitivnega user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
2.12.2013 9:52:54   
Tara9
Lila25 sporočim kakšne so novice, čeprav ne pričakujem nič hudo dobrega, prav smešno je že vse skupaj user posted image . Me je pa zdaj začelo špikat, ampak to vse psiha dela. Ti imaš pa še nekaj dni fore za O, tako da kar pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
2.12.2013 11:28:03   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Najprej en velik user posted image user posted image , za vse ki vam ni ratalo. Jaz sem kar pozabila, da je prišla, ker smo v petek reševali hišo.

Moj je prišel s tamalima domov in je naložil na ogenj. nato so začeli jesti. In kar naenkrat sliši, da mu zelo močno gori. So se vnele saje v dimniku. Hvala bogu, da se je to njemu zgodilo, ker jaz bi verjetno otrpnila. In hvala njemu ker me spet enkrat ni ubogal. Sem mu že pred tednom rekla, da naj zadaj za hišo odstrani pipo, ker je sedaj tako mrzlo in da ne bo slučajno voda v njej zamrznila. A je ni user posted image in je lahko "šlauf" nanjo namestil, ter takoj dimnik pogasil user posted image . Tako da smo jo dobro odnesli. Ko sem se jaz čez pol ure pripeljala domov, sta z bratom že vse uredila, drugi dan sta potem še dobro sčistila dimnik.

Tista polurna vožnja domov je bila najdaljša v mojem življenju. Kako sem cela prišla, mi še sedaj ni jasno. Verjetno mi je ta dogodek vzel ene 10let življenja.

žabinčica tudi jaz se sprašujem, kako je z našimi starimi borkami. Tudi mene firbec matra, kateri so se uresničile sanje in katera še kar čaka.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
2.12.2013 11:51:45   
Tara9
O madonca MD, pri vas pa je bilo pestro vidim. Samo, da je vse ok in da ste uspešno rešili hišo. Se pravi, da je včasih fajn, če nas dragi ne poslušajo takoj, ko jim nekaj rečemo user posted image . Malo heca, sem vesela, da se je tako dobro končalo.

Jaz sem danes čisto odsotna, v službi vegetiram, ta pregled me tko skrbi, oziroma sem tko živčna, da mislim samo še na to user posted image . Jajčniki me zdaj tko bolijo, da je prav smešno user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.