Tara9
|
Pozdravljene v novem tednu! pika , sej ne vem kako bi te potolažila, me take zgodbe prav razžalostijo. Vseeno upam, da boš zbrala dovolj moči, da se ne predaš, ker bo enkrat posijalo sončke. kot je že tedy rekla, fajn je, da se je G zavzela zate, tako da se bo našla neka rešitev, boš videla. Srečno. Marker držim pesti, če sta tako pridna, bo kmalu kakšna nagrada padla . Navijam za vaju. Žabinčica ste pa hitri z okraševanjem , jaz sem letos rekla, da bom počakala kar do božiča, nekako ne čutim pravega vzdušja, čeprav ko tako berem kako ste uživali me malo prime, da bi tudi jaz . To so tako lepi trenutki, vsaj meni, ko z dragim okrašujeva, vrjamem pa da je še lepše, ko so otročki zraven. Komaj čakam, da bo pri nas tako. In ja, srečno na izpitih. Sabine danes se podobno počutim kot ti. O moji O ne duga ne sluha, nič ne špika, nič skuzi, nič od nič, prav žalostna sem . Popoldan imam pregled pa bomo videli kako in kaj. Tokrat ne grem samoplačniško, ampak sem končno prišla v poštev pri svoji zdravinici in me prav zanima kako se bom počutila popoldan, ampak nekako imam občutek, da bom slišala kar že vem, nisi reagirala na Klomifen
|