Tara9
|
Zdravo punce, končno ste se malo razpisale, je zadnje čase bolj tiho tukaj . Sabine točno vem kaj prestajaš s Klimifenom, jaz sem bila v 1. ciklu tako panična, da sem se ustrašila zaradi vsakega špikanja, prav bala sem se. Sem pa pila 1 tableto na dan in sem jo komaj pogoltnila. Že tako imam težave z goltanjem tablet, potem sem pa še preveč mislila na to, kaj mi vse naredil, ampak sem preživela . V 2. krog vstopam bolj sproščena, jutri začnem s prvo tableto. Mi je rekla naj probam z dvema, ampak si ne upam, me je že pri 1 zelooooo bolelo v času O. Radenska na polno izkoroistita O, sem vesela, da se nekaj dogaja. Katere testke pa imaš, razmišljam, da bi tudi sama probala s tem, ker G pravi eno, torej, da nimam O, jaz sem pa skoraj sigurna, da jo imam, oziroma, da sem jo imela. babysmile razumem te. Meni je zadnjič ena izmed boljših prijteljic omenila, da počasi načrtujeta, pa me je kar malo stisnilo, ko sem pomislila, da bosta mogoče prej kot midva uspela. Pa sploh ne mislim nič slabega, itak da vsakemu privoščim, ampak sem se počutila malo čudno. Ampak saj bo, boš videla. Meni je dragi včeraj nabavil ženski čaj, tako da sem tudi jaz začela s pitjem. Pila ga bom sicer samo zvečer, da ne bo prehude reakcije s Klomifenom, ampak neko dodatno upanje pa imam , enkrat bo valda ves ta trud poplačan .
|