|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.11.2013 7:58:33   
Tara9
Dobro jutro!

babysmile user posted image user posted image  vaš angelček vama bo kmalu poslal eno lepo pikico, boš videla. Tudi mene stisne, ko nekdo zanosi nepričakovano, češ se je slučajno zgodilo. Sej vsakemu privoščim, ampak ne morem preko tega, da ne pomislm, kdaj se bo nama to zgodilo. Glede čaja bodo druge punce več vedele, si morem tudi jaz nekam zapisat, da ga začnem pit, ko se tečka odloči prikazati.

Anaina jaz sem iz okolice Ljubljane, pa ti?

Jaz sem danes sanjala plusek na testu, te sanje me že ubijajo. Jaz upam, da ga bom kdaj tudi v realnem svetu zagledala user posted image .

Lep začetek tedna vam želim.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
11.11.2013 9:55:42   
mamica deklicam
ašičev čaj se pije trikrat na dan po 3dl. To izvajaš tri mesece, kuro prekineš za 14dni, nato spet začneš piti. Ko se cikli uredijo, ga piješ po potrebi. Mislim, da enkrat na dan.

Če nisem napisala prav, naj me prosim ena popravi. Jaz sem ga kupila kar preko interneta in so mi ga že naslednji dan dostavili na dom. Sem vzela več stvari, tako da sem skompenzirala ptt. Itak bi porabila nekaj bencina, če bi ga šla iskat v Kamnik, ker le nisem blizu trgovine doma.

Ali je že katero odneslo danes user posted image . Jaz sem morala mlajšo hči držat do avta, ker pri nas zelo močno piha. Se niti ne upam zakuriti, da mi veter ne bo dima h hišo potegnil. Bom rajši malo počakala, da se umiri

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
11.11.2013 13:44:26   
Wishes
A katera ve kje bi čaj "plahtice" dobila? Mi je ginekologinja priporočila pa ga ne najdem (nima veze z zanositvijo)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
11.11.2013 13:53:00   
Tara9
Jaz sem plahtico kupila v Sanolaborju

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
11.11.2013 16:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.11.2013 16:36:19   
lila25
asyka najprej tebi in vsem tvojim iskreno sožalje user posted image morda pa vama tašča kakšnega angelčka pošlje user posted image
dobrodošlica vsem novim user posted image
čajčkarice, v sanolaborju imajo res dobro izbiro, sm sama tam kupila ašičev čaj, plahtico in krvomočnico. pa na lj tržnici jo po moje tud imajo. sm našla pa še ene čajčke bolj iz mojega konca http://kmetija-plavica.si/si/izdelki_plavica/index.html, si bom verjetno tistega proti cistam kupila. no bomo vidl kaj bo g v četrtek rekla, kakšno je stanje. upam, da se bo čajčkanje obneslo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
11.11.2013 16:37:50   
Wishes
Včeraj me je tako brutalno v križu zahakljalo, da nisem spala celo noč, danes pa se premikam slabše kot moja 90-letna stara mama. :( Grozno.
Precej piha tudi v Ljubljani ja :)
Plahtico mi je priporočila zaradi poslabšanega stanja na materničnem vratu - pravi da naj bi pomagal pri virusu papiloma. Imam tudi razkužila in gel za tuširanje in kreme... Vse kar bi lahko pomagalo pri temu, da se malo ustavi to širjenje poskušam. Nisem pričakovala tako šokantnega poslabšanja, ginekologinja pa tudi ne. Kar s strahom čakam teh 5 tednov do rezultata iz laboratorija - kako hudo dejansko je. :( Ampak dobro, nasmeh na obraz pa čim manj sekiranja :) (čeprav, ko me je v križu zagrabilo je moja hipohonderska glava najprej pomislila na to, da se je rak kam razširil in me je zato uščipnilo :) Dokler mi zdrava pamet ni namignila, da bi tisto bolelo stalno, ne pa kot en krč :) )
Jaz sem šele v prvem krogu in optimistično gledam naprej. Še to nevem ali bo v prvo uspelo ali ne, tako zgodaj sem :)
Če ne bo, optimistično v drugega :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.11.2013 18:09:34   
asyka
Punce še enkrat iskrena iskrena hvala. Jutri nas čaka za moje pojme še najtežji del... potem pa verjetno nekaj, tudi ne preveč lahkih dni. Zdaj tudi vem zakaj so mi vedno govorili, da šele po pogrebu dojameš da je človek umrl. Dejansko samo zato, ker je pred njim toliko enega letanja in urejanja stvari, da enostavno nimaš časa razmišljat o tem, da človeka več ni. Najraje bi prespala jutrišni dan...

Upam, da nama res pošlje kakšnega angelčka k nama na zemljo. Ve da sva si ga zelo želela in sem prepričana, da bo okej izbrala, ker je imela res dar za otroke. Mi je zaradi tega še bolj hudo, ker vem, da moji otroci ne bodo mogli uživati njene ljubezni v vlogi babice.

Wishes jaz držim pesti, da se rak ne širi in, da se umiri.

Ostalim pa, ploden november. Sedaj bodo tako bolj mrzli dnevi in bo več razlogov za stiskanje in slončkanjeuser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.11.2013 6:55:53   
babysmile
Hvala punce, upam, da res pošlje novo pikico. Si jo zelo želimouser posted image

saj nas bodo dobri možje obdarili s pluskiuser posted image user posted image
navijam za vse!

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.11.2013 7:13:34   
*tedy*
asyka drži se danes user posted image user posted image

Babysmile seveda bodo dobri možje kaj prinesli tudi namuser posted image , sedaj pa le pisalo v roke in hitro pismo napisat , da bo pravi čas dobil in potem poslal pošiljko samih pikicuser posted image user posted image

bluegirl
kako si kaj ??kakšne slabosti?? kdaj imaš pregled?? joj kolk sem firbčnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.11.2013 11:12:34   
Tara9
asyka user posted image user posted image user posted image  današnji dan bo res težek, amapk drži se.

Bluegirl tudi jaz bi rada, da se nam še kaj javiš, kakšno je počutje, pregeld., ipd?

Punce tudi jaz upam na dobre može, morem začet pisat svoje željice, sicer je samo ena user posted image , naj bodo radodarni. Drugače je moja tečka včeraj le prišla, me je 4 dni prej nekaj hecala. Zdaj sem pa zmedena, ker sem očitno dejansko imela O, tiste moje bolečine in sluz so bile prisotne ravno 2 tedna nazaj, tako da sem prav predvidela. Zmedena sem zato, ker potem najbrž ni treba večati doze Klomifena al kaj. Sej vas nočem obremenjevat s tem, samo na glas razišljam user posted image . Vem, da bi morala ginekologinja najbolje vedeti, ampak imam pregled šele 2. 12., do takrat pa morem sama nekaj zmisliti. Razmišljam i isti dozi in še malo čajčka zraven. Aja, sem pa dobila na 36 dni, kar je zame rekord glede na zadnje leto user posted image user posted image user posted image , nekaj se le premika na bolje.

Lepo bodite

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.11.2013 11:58:14   
babysmile
Tara9 očitno je bila res ovulacija. Po besedah dr. Reša naj bi poskusili s čim nižjo dozo klomifena in začeloi s pol tabletke, nadaljevali s celo, nato z 1,5,..., ker naj bi zaradi neke negativno povratne zanke ob previsoki koncentraciji le taga dosegli ravno nasprotni učinekuser posted image user posted image pojma nimam, jaz sem že čisto zmedena...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.11.2013 15:01:12   
Tara9
Jaz sem začela z 1 tabletko, ampak mi je na UZ rekla, da najbrž ne bo O in naj najslednji cikel povečam, ampak iskreno povedano si kar ne upam. Če me je že zdaj v času O tako zelo bolelo, kaj bo šele z 2 tabletama, uffff. Bom jaz kar vztrajala na tej dozi in pozorno opazovala svoje telo in upam na čim hitrejši rezultat. Smešno je, da sem vesela tečke, ampak kar ne morem vrjet, da je tako "kmalu" user posted image , bolje bi bilo, če je sploh ne bi bilo, ampak že to mi vliva neko upanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.11.2013 18:54:17   
Bluegirl
Punce, pozdravljeneuser posted image

Vas pridno beremuser posted image in zelo pogrešam.

asyka, drži seuser posted image user posted image

Wishes, tudi ti se držiuser posted image Eno user posted image zate.

*tedy* in Tara9, da vama odgovorimuser posted image Po testu so se kar začele raahle slabosti (hmm, psihauser posted image ), drugače pa me je vse tiščalo v trebuhu pa malo napete prsi in utrujenost pa lakota. Ampak saj veste, kako je to. Pol od tega je lahko namišljeno. Se pa te dni počutim skoraj tako, kot da ne bi bila nosečauser posted image Hja, nočem preveč razmišljat, vse sorte ti lahko roji po glavi. Tako da sem kar hvaležna sestri, ki me je čez 2 tedna že naročila na pregled. Sem mislila, da bo čisto prekmalu, saj bom nekje v dopolnjenem 8. tednu, a sem zdaj kar vesela, da vidim, če je vse okej.user posted image Drugače pa sem fajn, še vedno nisem čisto dojelauser posted image

Držim pesti za vse, resnično. Tara9 in lili25, kaj se dogaja z vajinimi ciklusi? Eni se daljšajo, drugi krajšajo. No, zate, Tara9, sem vesela, da so krajšiuser posted image , lili25, zate pa upam, da bo ta mesec tvojuser posted image

Lep pozdrav vsemuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
13.11.2013 7:52:57   
babysmile
Jutro!

Punce kako ste? Kaj novega pri kateri? Kdaj ne pričakujete user posted image ? Jaz upam, da me razveseli user posted image naslednji teden. Se mi že tako vleče.... Je pa ta mesec zadnji v terapiji s klomifenom in progesteronam, tako da res močno upam da uspe, ker potem ne vem kaj bo,...user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
13.11.2013 8:39:19   
mamica deklicam
dobro jutro.

Imam te dni bolj malo časa, pa vidim, da nič ne zamujam, je kar zatišje tu user posted image user posted image

Mi smo v nedeljo z naše trte pobrali ves grzdje in sedaj delam sok iz njega. Madonca, je dela. Vsako jagodo osmukat, podstavljat posodo, da ne gre mimo, potem prelivanje. Je pa letos tako sladek, da imam probleme, kako ga s sladkorjem še dodatno konzervirat, da se nam ne bo pokvaril. No saj se verjetno ne bo imel časa user posted image user posted image , ker ga bomo hitro popili.

Veste, kaj je največji hec? Mlajša hči ima zelo rada grozdje, tega soka pa noče pitiuser posted image . No mogoče jo bom še pripravila do tega?

Katera nas bo naslednja razveselila????

Neposredna povezava do sporočila: 1541
13.11.2013 9:30:04   
tinncyka
Ojla! Evo spet pozdravček od mene po dolgem času... Uu na seznamčku sem pa ostala user posted image  v glavnem zrihtali še nismo nič, ta mesec me user posted image  zelooo heca, namreč zadnjo sem imela 7.10 ponavadi jo imam na 32-33 dni, do danes je še pa ni user posted image  tudi test sem danes delala ampak je bil en debel - user posted image  tako da čaka da se ulije in da gremo nov krog.

Iskrene čestitke tistim, ki je uspelo user posted image  in navijam za ostale user posted image

Brala za nazaj nisem ker je preveč :D 

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1542
13.11.2013 9:30:17   
tinncyka
...

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.11.2013 9:31:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.11.2013 14:27:35   
Sabine
ojla punce.

jaz sem začela s Klomifenom. Polovičko. Mi je že to kar malo preveč user posted image za živce, v bistvu. Ker imam občutek, da me kar nekaj špika in boli user posted image

drugače sem ok, edino dela imam v službi za znoret user posted image

Jaz sem pila (oba sva jo) krvomočnico in je pomagala pri tem, da sva imela oba ful več želje po user posted image
Sem jo pa kupila pri zeliščarici v Ljubljani na tržnici, ampak je ena mercia 4,20€!!! me je skoraj kap...ni dolgo nazaj, je bila 2,10 ....

a bi še katera rada sneg? pri naši hiši ga kooooomaj čakamo user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
13.11.2013 17:55:24   
Anaina
Večer punce

Po treh dneh gužve v službi sem končno uspela do foruma. Kako ste? Kaj novega?
Jaz še kr čakam na user posted image
Tara jaz sem pa z okolice MB. Je se kakšna štajerku tukaj?
Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 1545
13.11.2013 20:13:22   
azalea
da vas malo po dolgem času pozdravim.

sem ze v 23t1d user posted image Trenutno morem počivat, ker smo včeraj dali skozi amniocentezo. Je na morfologiji opazil (bila je ze tretja, prej se dojencek ni pustil motit; je bil prezivahen) da ima nekaj v glavici. Naj bi neka cista bila ali nekaj podobenga, si nisem zapomnila; je pa njegova kolegica tudi opazila, tako da sta svetovala amnio....

Zdaj pa mam preveč časa pa mi grejo neumnosti po glavi...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
13.11.2013 20:16:57   
Radenska_
Ojla punce, jaz imam pa dobre novice.
Že ene dva dni imam toliko žele izcedka da od mene teče. Danes sem naredila O test, moja črtica je močnejša od kontrolne. KONČNO.
Ovulacija se bo dogajala na 50. - 53. dan od zadnje M.
Kar pomeni da bo ta ciklus dolg okrog 66 dni. Kristus ej.
Ampak tako močne črtice pa tudi še nisem imela.
Tri tedne normalno jem, se redim in jem Vitex, začela bom še ženski čaj pit zdaj jutri.
Upam da me kaj pričaka konec meseca, čeprav se ne veselim preveč (sem bolj realistični pesimist).

Kako pa kaj ostale?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.11.2013 21:18:20   
Katte
Radenska_, izkoristita O in srečno!

azalea, držim pesti, da bodo rezultati amnio ok!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.11.2013 22:00:52   
lila25
ojla,

sabine srečno s klomifenom, da bo le pomagal user posted image
azalea držim pesti, da bo vse ok, eno user posted image za srečo in probaj ostat pozitivna.
radenska super za o user posted image čez 2 tedna nas pa razveseli s user posted image user posted image
meni se zdi, da je čajček neki začel učinkovat, zadnje dni čisto malo čutim kot da se neki dogaja, pa prej sm opazila malo roza izcedka, ampak m moram dobit šele v petek (do sedaj tega nisem imela še nikoli). no možno, da je tudi kaka cistica počila. bom jutri več zvedla, ko grem do g user posted image čaj pa res pridno pijem vsak dan 1l.

srečno vsem user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.11.2013 7:16:03   
babysmile
Jutro!

lila25 lahko je pa vgnezditvena user posted image držim pesti, da bo konec tedna user posted image

Radenska tud jaz sem si zadala, da se malo zredim, če bo kaj pomagalo. Sicer nisem ravno shirana, samo škodovat pa ne more. Po ITM bi bila moja idelana teža 65 kg - imam jih pa 60. Dobro izkoristita O, pa da bo čez 14 dni presenečenje.

Azalea joj, upam da je z otročkom vse vredu!

Sabine tudi jaz sem jemala pol tabletke, tale mesec pa celo. Imam sicer redne ovulacije, vendar naj bi se ga jedlo v kombinaciji s progesteronom v drugem delu cikla,...(imam sum na popuščanje rumenega telesca). Edino kar sem opazila je bilo to, da je bilo sluzi veliko manj kot običajno brez tablet, pa da me je kar dobro bolelo ob ovulaciji, pa še bradavice so bile grozno občutljive. Upam, da se je obrestovalo.

tinncyka naj user posted image čim prej pride, pa da štartata nov krog.

Joj, držim pesti da bomo čim prej med user posted image . Včeraj sem izvedela za 3 kolegice, da so noseče user posted image saj sem vesela zanje, obenem me pa kar stisne ko pomislim kako se morava truditi za to da nama bi uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.