|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
17.11.2013 10:27:12   
_pika_
Lili25: Upam, da tudi nama kdaj uspe, da se preseliva na drugo temo. Mene očitno čaka operacija, saj mi je dal dr do decembra čas, da zanosim s tableti, drugače moram na operacijo. In glej ga user posted image , menstre ni na spregled in ne morem vzet tablet (3. krog). Groza.
Potiho še vedno upam, da nama v decembru uspe, če se user posted image seveda prikaže, saj je ni že več kot 40 dni.
Aja, še user posted image za vse vas!!
Sabine: Poskusila sem s homeopatijo, pa ni bilo učinka.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.11.2013 19:19:11   
Anaina
Dober večer punce.
Kako ste? Med tednom mi sploh ne uspe prit do forumauser posted image
Lili in pika tudi jaz se isto pocutim. Veš čas razmišljam zakaj ravno jazuser posted image
user posted image me zelo zafrkava. Kljub user posted image na o testih pred 4 tednih M se kar ni.
Upam da tudi za nas kdaj posije soncek.
user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.11.2013 7:08:13   
babysmile
Sabine jaz sem probala bioenergetika, pa ne vem če je kaj pomagalo. Sem zanosila čez 3 mesece po obisku, pa še to prepisujem tabletam in ne bioneregiji,...

punce z dolgimi cikli user posted image user posted image user posted image , si sploh ne predstavljam kako je čakati na M dva meseca,... poznam pa veliko punc, ki so kljub dolgimi cikli vseeno zanosile. Tak, da ne obupat!! midva sva čakala na prvo štručko 2 leti, sva dala skoz vse možne preiskave (HSG, spermiogram, Laparo, klomifen, ...). Zdaj se pa tudi že vleče leto od kar poskušam spet zanositi. Naj bo tale november ploden mesec!!!! tako zavidam parom, ki jim uspe v prvo, ali pa celo po nesrečiuser posted image user posted image druge se pa matramo za naše štručke....

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.11.2013 12:29:45   
Sabine
Eno blond vprašanje user posted image

Kdaj je fajn slončkat, ko je O test pozitiven? Saj vem, po vseh teh letih truda, bi lahko vedela user posted image
Jaz imam občutek, da vedno pravi trenutek zamudim user posted image

Slončkala sva včeraj zvečer, danes je O test pozitiven. Kdaj potem naslednjič? Samo ne rečt, ko mi paše, lepo prosim user posted image

A je boljše, da danes, ali počakava do jutri? Ampak a bom potem zamudila? Na testu piše, da pride do O 24 ur po pozitivnem testu user posted image

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.11.2013 12:34:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Eno blond vprašanje user posted image

Kdaj je fajn slončkat, ko je O test pozitiven? Saj vem, po vseh teh letih truda, bi lahko vedela user posted image
Jaz imam občutek, da vedno pravi trenutek zamudim user posted image

Slončkala sva včeraj zvečer, danes je O test pozitiven. Kdaj potem naslednjič? Samo ne rečt, ko mi paše, lepo prosim user posted image

A je boljše, da danes, ali počakava do jutri? Ampak a bom potem zamudila? Na testu piše, da pride do O 24 ur po pozitivnem testu user posted image

če je bil test danes pozitiven, bo jutri ovulacija. In ker pravijo G na dva dni, potem dajta jutri. Vsaj glede na to, da sta že včeraj. Če vama paše, pa punca v akcijo danes in jutri user posted image user posted image

jaz mojemu sploh ne povem več, kdaj morava in kdaj ne. ker ravno takrat štrajka. pa pri nas doma je zadnje čase suša. Madonca, nisem vedela, da imajo deci toliko izgovorov. Saj me šiša v tej smeri. user posted image user posted image . Tako, da jaz sploh ne upam, da sva kaj naredila, ker je moj kapituliral. Če mu pa že paše, je to enkrat na mesec ob taki čudni uri, da je grozauser posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.11.2013 13:42:59   
Radenska_
Ni res da pride do O v 24 urah. V 24 - 48 urah pride, povprečje je cca 36 ur, s tem da ni rečeno da je hormon narastel ravno takrat ko si delala test, ker v urin pride kasneje.
Jaz sem imela pozitiven test popoldne, do ovulacije pa je moralo priti res po cca 36 urah...
Fino je uporabljat zraven še merjenje bazalne temperature.
Midva sva vsak dan od + O testa, 3 dni zapored torej, dokler ni temperatura narastla in je bila ovulacija "uradno" mimo.

Jaz mojega kar na teram, nima izgovorov. Ponavadi mu takrat tudi ni, ker je treba na horuk...si pač prej za par minut prižge še kak XXX program na tv pa je problem rešen :P Men tud takrat SPLOH ni, samo pač, kar se mroa se mora. Pri meni je tak dogodek (ovulacija) redek in ga ne smeva zamuditi.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.11.2013 14:57:01   
*tedy*
mamica deklicam daj malo ušesa navi tvojemu dragemu, malo bi se pa lahko potrudil vsaj tiste dniuser posted image .

radenska kar se mora ni težkouser posted image user posted image za tak rezultat pa sploh

jest sem konec user posted image , je prišla kar na 25dni in zdej spet nevem kako izračunat O. Vedno sem jo imela na 28 dni, od ss naprej pa kar neki zmešano. No upam, da tud decembra kmalu pride in bo O še pred božičem ker potem moj dragi odpotuje in se vrne šele 1.januarja. Sem mu že rekla , da če že gre na pot čez vse praznike naj mi vsaj kaj konkretnega pustiuser posted image user posted image user posted image , pa je rekel ja še slabo ti bo ko bom šeluser posted image user posted image user posted image . No, tokrat upam da resuser posted image user posted image

MI imamo sonček in je prov luštnouser posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.11.2013 21:45:55   
Cikacaka
Zivjo bejbike...je kaj novih crtic? :)

Eno pitanje imam za tiste, ki so na klomifenu...a ima kera cudne menstruacije? Ker meni grejo cist cudne stvari ven...ponavadi nimam toliko gostega in toliko sluti, ki se vlece..sori za nazornost :)) zdaj sem koncala cetrti cikel s klomifenom (en mesec premora vmes)...kolk casa sploh lahko to jemljes?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.11.2013 21:47:24   
Sabine
Ja, sej na testu pise 24-36 ur. Bomo danes, pa mogoce tudi jutri.
Sem mojemu rekla, da se ni ovulacije, da bo konec tedna user posted image
Da ne bo potem spet vse v vodo padlo, kot ze 3 mesece zaporedoma user posted image
A ne mamica deklicam, najina sta 40+, pa se ze malo pozna user posted image

Tedy upam, da bos fejst bruhala, ko bo tvoj sel user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.11.2013 6:51:19   
babysmile
Cikacka klomifen se običajno jemlje tri mesece, potem pa vsaj tri mesece pavze, potem pa spet tri mesece,... jaz sem imela user posted image običajno tako kot kadar nisem jemala. Edino v času ovulacije sem imela bolečine in ful občutljive bradavice. ampak se je obrestovalouser posted image

Zjutraj sem delala test in je user posted image . Še nisem dojela. sem tako vesela!!! Ob enem me je pa tako strah... upam da bo tokrat vse ok!

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.11.2013 7:24:50   
*tedy*
babysmile kakšna lepa novička za dobro jutro, čestitke nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno do konca.............ampak sem ti vseeno malo, čisto malo foušuser posted image user posted image user posted image čestitke res iz srca, pa ne pobegni takoj drugam, malo moraš še poročatuser posted image

sabine midva sva tud oba že 40+, pa se pozna, nimaš kajuser posted image user posted image user posted image

mamica deklicam čist sem pozabila, kaj novega z službo???

Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.11.2013 7:36:38   
babysmile
*tedy* hvala!! Ti čisto verjamem in to tako je ;) Upam, da tudi vidva konec meseca doživita isto!!!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.11.2013 8:24:13   
lila25
wiiiiiiiiii user posted image nova nosečka user posted image čestitke babysmileuser posted image naj se vse dobro izteče do konca.
no jst sm pa dons prvo tabletko clomida vzela user posted image bom pa dve na dan jemala, eno zjutrej in eno zvečer. pa bomo vidl čez dobre 3 tedne rezultate. sem pa pozitivna user posted image jst tud mojmu ne bom povedala za o (upam da bo bila), da ga ne bo pol glih takrat kej zvilo.
še eno vprašanje za klomifenke - kdaj ste začele čutit jajčnike po tabletkak? sam da vem, kdaj lahko kej pričakujem. me kr matra kako bo, kr jajčnikov nisem čutila že olala user posted image

držim pesti za vse, fante pa kar pohopsajte in pridno user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.11.2013 8:36:32   
babysmile
Lila25 jaz sem jih čutila tam 11-15 dan, s tem da je bilo 15. dan kar boleče

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.11.2013 9:28:52   
Tara9
iiiiiiiiiiiiiiiii babysmile čestitkee, čestitke, juhuuuuuuuuu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , kako vesela sem ob takih novičkah. Vse bo ok boš videla, čim bolj uživaj nosečnost. Tudi jaz sem malo fouš user posted image , ampak sem prepričana, da se ti kmalu pridužimo še ostale, malo po malo pa bo. Res sem vesela in ti privoščim.

Lila25 moji jajčniki so začeli delati šele 19. dan cikla, tam okrog 22. je bila bolečina zelo močna, prej pa se je veš čas nekaj kuhalo. To rundo se še nič ne dogaja, čeprav sem poskusila odmislit in sploh ne gledam več na to, mogoče bo tako bolje user posted image . Danes me čaka še zadnja tabletka, potem pa na delo veselo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.11.2013 12:08:22   
Mali medo
Pozdravljene punce, pa se tudi jaz javljam po dolgem času. Pri meni nič novega, prejšnji ciklus sem bila skoraj prepričana da se je primlo ampak nisem hotla sploh govorit dokler se ne prepričam. In kot nalašč po treh dneh izcedka, ko sem upala da je to to, pride user posted image in sem bla tako slabe volje, da nisem imela moči o tem govorit. To je tudi razlog, da nobenemu (družina, prijatelji) ne govorim da tako intenzivno delava na user posted image , ker potem vsi sprašujejo in delijo nasvete, kadar ti to najmanj ustreza. Že tako naju po 10 letih zveze vsi to sprašujejo.. kaj bi šele bilo če bi vedli... Zdaj čakam in upam da se bo ta mesec primlo. Probam čim manj o tem razmišljat, čeprav ni tako enostavno, sploh ker so okoli mene vse noseče ali pa so pred kratkim rodile. Smo v takih letih, ni kaj. Pa si rečem, tako kot je že ena pred mano napisala, da bo pa to obdobje tolko lepše za nas ki se trudimo in si tega močno želimo. Upam da res.

babysmile čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image , vsem skupaj pa eno user posted image za srečo!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.11.2013 15:38:22   
mamica deklicam
pozdravljene.

Mi je šele sedajle uspelo priti sem gor in kaj jaz vidim, IMAMO NOSEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image

prosim pošlji ta virus še malo na to temo, da se bomo v čimvečjem številu okužile user posted image user posted image

tedy: glede službe ni še nič novega. tako, da sploh ne upam več nanjo

z mojim dragim šele drugo leto oba vstopiva v okroglo obletnico. Sva oba 74 letnika in trenutno še nisva 40user posted image user posted image . Bo pa to en dva tri. Je drug problem pri njemu, da se mu ne da user posted image tako pogosto, kot bi si jaz želela. Ga preveč skrbi služba, finance, ampak mislim da je poglaviten razlog preveč kg. Ali pa lenobauser posted image in če ga ravno ne spomnim, da bi midva kaj morala on kar pozabi. Oziroma naj se izrazim takole, moj dragi nima nobenega občutka za čas in se zgelda tudi tukaj pozna. Ko mu malo v hecu rečem, če se še spomni, kdaj sva nazadnje, ugotovi, da ne ve več user posted image . Ja, je samo na prvi zmenek prišel točno, ker je hotel narediti vtis

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.11.2013 17:20:49   
Katte
Babysmile, cestitke! Srecno se naprej.

Lila25, jaz sem jajcnike cutila ze med jemanjem klomifena. Bilo mi je tudi malenkost slabo in prsi so me scemele. Tudi O sem precej cutila. Jemala sem pa po 25mg.

< Sporočilo je popravil Katte -- 19.11.2013 17:21:58 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.11.2013 21:41:49   
Sabine
Babysmile cestitam user posted image

Tedy, super, da smo tud malo starejse tukaj user posted image

Lila25, jaz sem danes 4 dan po zadnji tabletki, pa v bistvu cutim maternico in ne jajcnike.
Sem pa prebrala pri Pusenjaku, da je bolje vzeti obe naenkrat.

Jaz imam danes zopet O test pozitiven - celo nekaj prozornega izcedka sem imela po dooolgih mesecih koncno.
Skratka, diplomirala bom ta mesec iz te ovulacije user posted image
Vcera O test + in danes isto.
Kdaj torej pride O? Sem pa danes 13 dan cikla, Klomifen sem jemala 5-9 dan in po pravilih naj bi bila O 6-10 dni po zadnji tabletki.
Ah.
Saj je vseeno user posted image
Bomo jutri spet slonckali in tako do konca meseca user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.11.2013 22:03:16   
lila25
hvala za info punce user posted image tiste, ki mate o pridno user posted image te dni, da nas razveselite čez dva tedna user posted image
jst sm se po pogovoru z g odločila 2x1 tableto vzet, da ne bi imela kake reakcije prehude. bomo vidl kaj bo. če ne bo ratalo v prvo, bom pa drugi krog pol obe na enkrat. a vas g kaj spremlja? meni ni nič rekla naj pridem na uzuser posted image mam pa o testke doma, tako da bom preverjala.
držim pesti user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.11.2013 22:16:32   
Sabine
Lila25, tudi jaz drzim pesti.
Mi je pa cudno, da te ne spremlja z UZ pri 2tbl user posted image
Mene prvic je, potem pa ne vec. Jemljem pa vedno polovicko.

Ja, cez 14 dni pa veseli crtasti deceber user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.11.2013 22:26:04   
Dgirl
Po kolikem času probavanja ste pa sle do ginekologa? A prva stvar ki jo dajo so potem te tablete?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.11.2013 23:42:07   
Sabine
Dgirl, jaz sem pri tadrugem otroku po enem neuspesnem letu sla do G. Prvo je dal moz semensko tekocino, potem pa vse ostalo...
Zdaj po 21 mesecih nezascitenih odnosov, sem pa zopet na tabletkah. Ampak jaz sem stara 40 in nekako lovim zadnji vlak user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.11.2013 7:01:13   
babysmile
Jutro!

Evo virus vsem!!! Le okužte se ;)

DGirl midva sva imela po enem letu neuspeha najprej spermiogram in nato slikanje maternice in jajcevodov (HSG; da se preveri prehodnost jajcevodov in odkrije morebitne nepravilnosti maternice - če to ne štima je razno dodajanje hormonov brezpredmetno, vendar to večina osebnih ginekologov dela ker je pač ceneje če te ne pošlejo naprej na preiskave in katera res rabi samo nekaj za spodbujanje O, pri drugih se pa samo podaljša čas preden uspe končno zanositi,.....). NO, izkazalo se je, da je kao en jajcevod slabše prehoden in sem imela čez pol leta laporoskopijo, kjer so ugotovili, da je vse tako kot mora biti in da so bili slabi rezultati HSG le posledica zakrčenja med dodajanjem barvila.
Potem sem dobila tri mesečno terapijo s klomifenom - nič. tri mesece pavze in nato posvet pri dr. Rešu, ki je ugotovil, da imam probleme s popuščanjem rumenega telesca. Dobila sem progestereonske tablete za drugi del cikla in zanosila v prvi rundi..

drugič sem spet zanosila s kombinacijo klomifena in progesterona (Prometrium), a sem imela v 10. tednu zadržani splav.

tokrat spet ista kombinacija tablet in upam, da tokrat nosečnost obstane in da julija naša pupa dobi družbo.
a...

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.11.2013 7:04:25   
*tedy*
mamica deklicam potem bo pa veselo drugo letouser posted image user posted image , kaj lepšega je še lahko kot darilo user posted image za okroglo .....držim pesti da vama uspeuser posted image user posted image . kako pa kaj tvoji sprehodi s psom?? Si še vedno pridna??

Jest sem kr čajčka spet začela pit, čeprav sem imela ta mesec M na 25 dni prov zarad čaja....bomo videli kako bo decembra

babysmille si že dojela kaj se dogaja?? Kdaj imaš pregled??

Bluegirl kmalu boš pa tud ti že imela pregled, a ne??

sabine sej leta so samo na papirjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.