Bluegirl
|
pilotgirl, tudi z moje strani dobrodošla Sem prej kar pozabila Hvala, savanah in tara9, sem tako vesela, da se nekaj premika Tudi če bo čez dva tedna , ne bo krize Pa srečno pri lovu za ginekologi, Tara9, sigurno najdeš pravo/ega! Joj, cikli, Radenska_, pri meni obup. Pred KT, ki sem jo tudi rahlo pozno dobila, sem imela mogooooče 2 menstruaciji na leto (in NE pretiravam), vmes pa izcedke in take probleme. Sedaj po KT je bil prvi ciklus dolg 38 dni, kar je bilo zelo spodbudno, potem pa vmesne krvavitve in nič. Po tabletih, ki so mi umetno sprožili menstruacijo, je danes 66. dan. O naj bi bila, tako da pričakujem v dveh tednih, se pravi suma sumarum ciklus okrog 80 dni PCO nimam, teža pa tako. Pred KT sem bila presuha (nikakor se nisem poredila), sedaj pa imam 57 kg na skoraj 170 cm, kar je okej, a se kakšnega dodatnega kg ne bi branila. Kaj, ko ne bo padel na prava mesta Savanah, sem se v tvojem opisu (pozna menstruacija, urejanje po KT) prav našla. Se mi zdi, da sem prehitro začela s KT, ko se mi cikli še niso imeli niti časa uredit. Mogoče sedaj tudi rabijo več časa. Radenska_, ti si v vseh teh postopkih (klomifen, IUI) zaradi redkih O oz. tako dolgih ciklov? Da odgovorim še na par tvojih vprašanj: jaz še nimam doma nobenega razgrajača, za počitnice pa nimam nekih planov. Že to, da bova malo več časa doma, bo luksuz Mmmm, kavice naših babic Nostalgični spomini na mojo prababico, ki jo je vedno pila... Jaz spijem kakšen domač kafe ob vikendi, drugače pa čaje, takšne in drugačne, trenutno ženski čaj Ne vem, če je to posledica tega, a po skoraj 3 tednih pitja je začelo dogajati. Ti jih tudi jaz priporočam, Radenska_. Jaz tudi pogrešam sprehode, hribe... Saj vem, da bi se morala spravit kam. A vseeno: če vstaneš pred 5. zjutraj, prideš čez 12 ur domov, kuhaš, ješ, ura sedem. Ne vem, no. Čudežev takrat ne morem delat. ela23, jaz se tudi sprašujem, kako je s temi čaji. Kako dolgo jih piti? Jaz kar nadaljujem, čeprav je skoraj 100 % prišlo do O. Super za napo pa čim bolj produktiven pogovor s taščo Mmmm, čokoholičarke! Kaj mislite, da sedajle jem v službi? Manner CUBI DOO Ko bi meni kdo vse spekel, rajši ne