Radenska_
|
xsandrax, čestitke za plusek pa srečno do konca :) bluegiril in Tara9 a vidve imata tudi dolge cikluse?Kako dolge pravzaprav? Imata PCO?Kaj pa teža, imata normalno, preveč/premalo? Hja, pri meni je tako, da imam cikluse dolge kot ponedeljek. Ko dobim Klomifen, ali injekcije je vse super. Ovulacija normalna, na normalne dni (Klomifen 13-16 dan), reeakcija na hormone odlična. za sabo imam dva ciklusa klomifena + en prekinjen IUI, tako da v epruveti še niti nisva bila, greva pa sedaj. Posvet pred postopkom imava konec novembra. To bo kmalu, čez en mesec...Čas leti :) Savanah, saj vem ja :) Saj ne obupujem, samo tako, včeraj sem za foro naredila ovulacijski test in itak belina. Jaz sicer ovulacijo imam - ker če je ni mi tudi M štrajka, ampak so redke, v povprečju imam 6 ciklusov na leto... Ne vem kdaj je naslednjič ne pričakujem, pitaj boga, ampak v oktobru očitno ne...Prvi dan zadnje M sem imela 25.9. Koliko tu vas ima že kakšnega razgrajača? za MD vem, da ime dva babnci :) Kje boste kaj za krompirjeve počitnice? Midva doma, greva pa teden kasneje na zaslužen vikend oddih :) Kako je s krvomočnico? Kaj pravzaprav počne?Je dobra, če imaš predolge cikluse? Jaz bi se rada spet mal čajčkom posvetila, mogoče mi bodo pa kaj uredili...mogoče maco ali karvomočnico, kaj je boljše? Plahtica nima učinka, pri meni. Kako se jo pije? Kava - jaz le še redko pijem kofeinsko, ruknem pa 1-2 beli žitni kavi (kavice naših babic ) na dan. Imam mešanico Kneippa, Divke in Proje :) Kofeinsko spijem samo tako, kdaj v kafiču ali na kakem obisku. Pravih čajev ne maram, sadnih tudi ne, sem pa tolikobolj nora na zeliščne. Sploh sem nadvušena nad koprivovim čajem in ga bom naslednje leto sigurno delala doma! Lili25, brez izgovorov, hitro na zrak :) Si iz mesta? Zapelji se na kak travnik al pa bližnji hrib, stran od izpušnih plinov. Jaz imam hrib za hišo in itak živim na kar dosti nadmorske višine (no saj tako hudo pa tud ni, nisem na kakšni samotni kmetiji, haha), tako da svežega zraka ne manjka, vidim pa tudi jaz razliko ko grem v "taprave" hribe, kako je tam zrak bolj čist. Pilotgirl dobrodošla nazaj, pa čimprej spokaj s te teme :)
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 23.10.2013 9:14:14 >