|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.10.2013 19:11:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Bodoče nosečke
18.10.2013 20:56:44   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

MD ma sem prav ponosna nate user posted image user posted image le tako naprej! zdrav duh v zdravem telesu user posted image pa naj zveni še tako klišejsko user posted image

user posted image user posted image hvala.

Sem imela popoldne še en sprehod. Tako, da že samo malo presenečam. Sedaj moram pa samo še nadaljevati v tej smeri in mislim, da bodo rezultati že kmalu vidni.

lep vikend vsem. Jutri me ni, upam da vas v nedeljo uspem prebrati, drugače se slišimo pa drug tedenuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.10.2013 7:19:55   
savanah
Dobro jutrouser posted image

MD, lepo se imejte na krstu (saj sem se prav zapomnila?).
Tudi jaz sem zato že pokonci, grem na krst - samauser posted image . Moj dragi danes še dela pa ne more. Jah kaj pa čem. Na take dogodke tako nerada sama hodim, pa nevem zakajuser posted image .

Ko sem se zbudila me je tako tiščalo v jajčnikih, sem mislila, da me tako lulat tišči. Ampak ne, očitno bo to kar ovulacijauser posted image . Je kar močno ta ciklus. Že ko se vsedem zelo zaboli. Se komaj premikamuser posted image . Pa še včeraj nisvauser posted image , sva prejšnji dan, in obvezno morava danesuser posted image . Me ne zanima, tudi če mi nebo pasalo (pa smo spet tamuser posted image ).

Punce lep vikend vam želim, in sigurno pridem še kaj pokukat!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.10.2013 8:00:47   
*tedy*
Mamica deklicam le tako pridno naprej user posted image user posted image user posted image . Jest sem bila tud danes že pridna, sem že zgodaj odtekla svoj kroguser posted image

Savanah navijam za vaju in upam da vama uspeuser posted image user posted image

danes imajo otroc delovno soboto in sem včeraj ugotavljala da nadomeščajo 24.12. k je itak torek in v bistvu ne vem zakaj morajo nadomeščat???user posted image v ponedeljek bodo v šoli , v torek je bil pa vedno tak bolj na izi oz.kakšna proslava al pa mal zabave. No naša šola je itak vedno nekaj posebnega , kr neki user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.10.2013 7:42:27   
Bluegirl
Jutrooouser posted image

xsandrax, dobrodošla in srečno - pa le ponovi test, da boš vedela, pri čem si, vse je možnouser posted image

Tara9, kakšna lepa novička?user posted image

Joj, punce, bi že naredila kakšen test, če si ne bi pridno merila BT, ki stagnira, tako da škoda testa za vnaprej zagotovljen minususer posted image Kakorkoli: imam vseeno eno novico. V petek zvečer se je tole špikanje v jajčnikih kar stopnjevalo, v soboto je bilo pa ekstremno. Špikalo me je, ko sem se premikala in sigurno ni bilo plod moje domišljije, tudi bradavičke sem mela boleče IN tudi BT je naraslauser posted image Sem bila cel dan tako vesela, da me tudi dveurno likanje ni spravilo v slabo voljouser posted image Potem pa je včeraj in danes špikanje popustilo, bradavičke so še rahlo boleče, BT je pa padlauser posted image Tako da sem čisto: WTF? Saj upam, da naraste nazaj in da je dejansko bila ovulacija, ampak vseeno me je zmedlo. Res upam, da je bilo to to (saj ne razumem, kako ne bi bilo, ker sem jajčnike zelo močno čutila?) in da se čez dva tedna pokaže user posted image . Na kaj drugega ne računam, ker nisva bila ravno pridna suser posted image . Tako, sem si olajšala dušouser posted image Sem komaj čakala, da nekomu razložim stvariuser posted image Bom veselo čajčkala naprej, ker očitno se nekaj dogaja...

Kako ste drugače preživele vikend? Sama sem bila po praznovanjih, v soboto sem celo malo zažurala po dolgem času. Sicer sem bila voznik, kar pomeni, da sem žurala ob čaju, ampak je vseeeno tako pasalouser posted image

Lep teden vsem skupajuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.10.2013 9:00:26   
savanah
Bluegirluser posted image user posted image , supercauser posted image , sigurno je bila ovulacija, kaj bi lahko bilo drugega? mogoče pa le bo čez dva tedna en plusek? upam da to da nista bila nevem kaj pridna ne pomeni da nista bila čisto nič pridnauser posted image . No saj ni važno, vesela sem zate in tvoje jajčnike, da se vsaj nekaj dogajauser posted image .

Tara, čakamo novičkeuser posted image user posted image

No tudi jaz sem imela v soboto takšne bolečine, komaj sem stala. Tako da tudiuser posted image nisva mogla, ker me je res bolelo. sva pa včeraj, no upam da bo dovoljuser posted image . Moram si kupiti enkrat tele O teste, da vidim kdaj točno mi nastopi O, ali takrat ko me špika, ali dan kasneje, ali dan prej? Še vedno nevem. No saj poskušava biti pridna tam okoli, tako da niti ni tako važno, ampak me vseeno zanima.

Aja Bluegirl, ti ki si meriš to BT. Kako to gre? Se pravi, ko nastopi O, temperatura naraste, in kaj potem? Ali ostane takšna vse do M oz. če je nosečnost še dlje ali kako?

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.10.2013 9:55:15   
mamica deklicam
bluegirl, to je bila sigurno O user posted image user posted image

Jaz mislim, da je vse to špikanje preden folikel poči in se jajčece sprosti. Bomo morale v kakšni literaturi preveriti. user posted image

Tako, še moje poročanje, v soboto nismo imeli samo krsta, ampak tudi cerkveno porokouser posted image user posted image . Po končanem krstu je mladi očka povedal, da ima za nas presenečenje in da se bosta še poročila. Vedeli niso niti tasti in taščeuser posted image user posted image user posted image . Meni je izpadlo dobro, mogoče ima pa kdo pripombe na vse to.

Kar poglejte, imata že dva otroka, hišo sta si kupila, živita skupaj že 9 let. In najcenejša varianta je bila ravno ta. Tako ali tako smo šli nato še na kosilo, ki se je zavleklo do noči. Vsaj midve s hčerko sva šle domov ob 7h. Do doma sva imeli še 70km vožnje. Ta velika je cel popoldne tako letala okoli z ostalimi otroci, da jo je že v avtu zmanjkalo, nato sva jo komaj preoblekla in je še oddelala 13 ur spanja. user posted image user posted image . Sta se pa s sinom od mojega bratranca na vrhu hriba ruvala, kdo je močnejši, tako da sta bila umazana oba do ušes. Ja, za moje otroke niso primerne roza oblačilauser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
21.10.2013 11:13:19   
asyka
Ah pesjani. Vidim da imate vse probleme z njimi. Naš ni nikoli pobegnil, nekako niti ni mogel ker je bil skoraj ves čas na povodcu. Iz čisto praktičnega razoga, ker drugače bi se fajter hodil pretepat.

MD če ti tako hitro skapira kdaj se hodi na sprehod pa tebi ni, poizkusi da se ne držiš neke stalne ure (prihod poštarja) kdaj greta. Tako bo težje dobil nek ritem in začel z lajanjem izsiljevat da bi šel na sprehod. Že če boš šla vsaj pol urce po odhodu poštarja ne vrjamem, da bo uspel to dvoje poštekat. Psi ponavadi poštekajo rutino, ki jo lahko z nečim povežejo. Za vse tiste, ki pa vas pasja mularija vleče... poli klobasa ali pa hrenovke delajo takšne čudeže :) samo na sprehod si vzamite na micene koščke narezane, prva dva sprehoda bo trajalo da pošteka, da če ne vleče dobi nagrado potem bo pa tako priden da bo veselje gledatuser posted image Naš bi za tele nagradice na sprehodu še prevale delal, če bi bilo treba. Jooj, pogrešam psa. Moj je nekaj proti, da bi si ga umislila ampak mislim, da ne bo dolgo veljala njegova beseda. JAz preveč pogrešam eno pasjo dušo zraven sebe pa da me stera na sprehod :D

Sem tudi sama ugotavljala kako brez kondicije sem. Sva z dragim šla na Pohorje in potem na en stolp. Mi je na vrhu sape zmanjkalo, da sem ventolin mogla vzeti. Sem se kar zgrozila nad sabo user posted image

Danes dobimo taščo iz bolnice, jo je šel moj ravno iskat. Upam da bo ok, ker imamo malo na sumu da je izzsilila tale odpust :S

Včeraj je bil pri nama cel praznik, moj si je končno vzel čas in me pobarval. Sem imela že tak narastek da joj. Zdaj ga samo še prepričam en dan da mi s škarjami malo zareže v lase. Tak je, maš frizerja doma pa najbolj obupno frizuro v okolici, ker se njemu ne ljubiuser posted image

Bluegir upam da pridno user posted image ker tole so zagotovo dobri znaki ovulacije :)

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.10.2013 11:52:47   
mamica deklicam
asyka, še dobro, da naš poštar nima rutine, kdaj prideuser posted image user posted image . Odvisno koliko pošte ima za razvozit, tako da je včasih pri nas ob pol desetih, drugič pa šele krepko čez enajsto. Moram ga pa vsak dan počakat, ker prodajam oblačila preko bolhe in še ene spletne strani, tako da velikokrat dobim kuverte kot priporočeno pošiljko. Če mi znese, mu pa še kakšen paket oz. pošto dam, da mi jo odnese na poštouser posted image user posted image .

Če bi jaz imela kakšno hrenovko pri sebi, mislim da bi me kar celo preslinil, da bi prišel do njeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa pasja mrcina zdresirana in me še kar uboga. Spustim ga zaradi tega, ker je lovski pes in rabi, da se zleta. Pri nas na vasi je ta problem, za vse je kriv naš pes, samo sedaj tega ne morejo reči, ker ga imava vedno privezanega. Sva z enimi sosedi bolj na ostro, ker sta nama hotela zemljo lastninit in sedaj širita laži okoli. Drug sosed pa pride sem gor samo, da služi z drvmi in je itak tak lolek, da jima vse verjame. Če se jima da, ga tudi napumpata in potem se gre kregat naokoli. Je že tretjemu sosedu grozil s sekiro, mojemu pa da ga bo pretepel. Mu je moj lepo obrazložil, da če misli to narediti, bova lepo policijo poklicala, potem se naj pa z njimi zmeni. In sedaj imava pred njim trenutno miruser posted image

Veš, sem malo jezna na mojega, ker je psa privlekel domov, a po drugi strani kar paše, da nisem čisto sama. Malo razmišlja, da bi si omislili kastrirano muco, ker pri nas je veliko miši, ker so kmetije blizu. Je edino ta problem, da bi ji me tri pustile, da bi tudi po hiši špancirala, on je pa alergičen na dlako. user posted image tako, da je zaenkrat še nimamo. Ja, kaj hočem, če sem pa nežna duša in se mi smili. ker mislim, da ji bo zunaj mrzlo.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.10.2013 12:13:46   
Tara9
Ojla, se na hitro javim, potem pa vas natančneje preberem user posted image . Sem ravnokar iz vikenda prišla, sva imela podaljšan vikend, zdaj pa šibava na pregled mojih jajčnikov user posted image . Nič več me ne bolijo, neko zatišje je, tako da nimam ravno visokih pričakovanj user posted image . Bolelo me je samo 2. in 3. dan po zadnji tableti klomifena, ne vem a je lahko tako hitro O, pravijo, da je šele 5 do 10 dni po zadnji tableti, no zdaj je pri meni nula. Bomo videli.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.10.2013 13:14:50   
Bluegirl
savanah, hvalauser posted image Sem tudi sama vesela, samo naj bo to to. Sva bila enkrat pridna, včeraj, kot vi2user posted image Ja, jaz si merim zjutraj (ne čisto vsak dan; kak dan spustim, ker me spanec premaga), preden vstanem. Naj bi bilo tako, da ko se BT zviša, je O že za tabo. Zato mi je čudno, da se mi je za en dan zvišala, potem pa padlauser posted image Bomo videli, kako bo naprej. Drugače pa ja, po O BT naraste in je visoka še naprej, vse do menstruacije, ko pade. Ali pa ostane visoka še dlje, kar pomeni nosečnostuser posted image

Ja, MD, bi rabile Čukico (saj je ona enciklopedija znanja, a ne?)user posted image Ooo, super za porokouser posted image user posted image Meni se zdi to čisto fajn. Poceni pa še spontano, ne obremenjuješ drugih z darili pa še čim. Pa še eno veliko presenečenje, resuser posted image

asyka, saj veš: kovačeva kobila je vedno bosauser posted image Takole, ko vas berem, bi tudi sama imela psa. A kaj, ko bi se mi revež smilil, saj sva cele dneve zdoma. Mogoče pa kdaj. Ko bom na porodniškiuser posted image user posted image Imam pa muco, vsaj touser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.10.2013 14:23:15   
savanah
Bluegirl, no pa saj sta bila pridnauser posted image , upam da pravi časuser posted image .
Saj jaz bi tudi v soboto ampak mi ni bilo niti malo do tega ob tako bolečih jajčnikih. Sem potem razmišljala, kaj pa če je prišlo do kakšne hiperstimulacije..in potem verjetno ne pride do O?user posted image , ah še to... Upam da je bolelo zato ker sta oba folikla počilauser posted image . No bom zadovoljna samo z enimuser posted image

tara9, ne pusti nas predolgo čakati, babji firbec dela sto na urouser posted image (no vsaj pri meni)

Asyka, super za novo barvouser posted image . Jaz bi tudi imela frizerja domauser posted image . ker glede tega sem pa kar malo malomarnauser posted image . No da nebo izpadlo da sedaj hodim okoli z narastkom in mastnimi lasmiuser posted image . Samo k frizerju grem res malokrat. sem se odločila da pustim svojo naravno barvo, in ker se mi narastek ne pozna skoraj nič, je res dobra šansa da pustim svoje. pa še dolge bi imelauser posted image , pa nikamor ne zrastejo.

Upam da je tašči boljeuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.10.2013 16:57:50   
Tara9
Zdravo punce,

bluegirl tako vesela sem za tvoje jajčnike, to pomeni, da se nekaj dogaja, sem vedela, da bo čajček naredil svoje. Mogoče je bila pa res ovulacija pa še pridna sta bila, držim pestke user posted image .

No moji jajčniki so me spet pustili na cedilu, sicer pravi ginekologinja, da napredujejo in so bolj živahni kot zadnjič, zato me je desni tudi špikal user posted image , ampak moj vodilni folikel je le 15mm velik, tako da je zelo malo šanse, da bo cikel ovulatoren. Vam povem, da mi je kar vse dol padlo v momentu. Na čisto vsakem področju grem skozi težjo pot in mi ni jasno zakaj, s čim sem si to zaslužila. Je pa res, da vedno prilezem do cilja, samo sem res že obupana, da more bit zdaj tudi to področje takšno. Vem, da sva šele na začetku, ampak sem res žalostna. Na srečo je bil moj z mano in me je spravil k sebi, sva šla na kosilo in v lunapark kot dva otročka, tako, da sem veliko bolje zdaj. In tudi hecal me je, da bova že zbudila moje jajčnike in da bo vse ok. No, naslednji cikel sem že na dveh tabletah, mogoče bomo tako zlomili odpor mojij jajčnikov. Še ena briga več, že z eno tableto sem cel halo delala in iskala stranske učinke, kaj šele z dvema user posted image . Zdaj se morem najprej par dni v roke prijet in spravit k sebi, ker trenutno je moj optimizem na nuli.

Vesela sem za vse vas, pri katerih se kaj premika in res ste v veliko oporo, tako da hvala vam.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.10.2013 17:25:25   
asyka
Tara9 Optimizem. Poglej po 1 tabletki so se začeli zbujat in so se odzvali nanjo. Sedaj ko bosta dve bo doza večja, kar pomeni, da jih bo še bolj spodbudilo k dejavnosti. Jaz verjamem, da je to dober znak in da boš začela ovulirati v prihodnjih mesecih, sicer pod malo večjo dozo tablet ampak imam občutek da si na dobri poti. Vse pohvale tudi tvojemu, ker ti tako stoji ob strani in te razume.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.10.2013 17:32:19   
Tara9
asyka user posted image user posted image user posted image , hvala. Kljub težki situaciji pri vas doma, vseeno najdeš pozitivne besede za vse, tako da res hvala user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.10.2013 17:38:52   
asyka
To je najmanj kar lahko naredim. S pozitivnim razmišljanjem sem imela kar nekaj časa težave, ampak mi je moj uspel dopovedat, da ne bo čisto nič bolje in lažje, če bom negativno gledala na stvari, ampak samo težje. In tako se trudim tako iti preko vsega in na tak način pomagati tudi drugim. Že od nekdaj pa mi je všeč tudi stavek; življenje ni samo črno belo, vmes je še cela mavrična paleta barv.

Sem pa zadnjič naletela tudi na en posnetek mojega prijatelja, ki se je 100% opomogel po hudi možganski kapi. Priporočam ogled. Ko to pogledaš si dejansko ne moreš več dopustit, da bi postajal pesimist, ker vidiš kaj se lahko doseže le z voljo, voljo in pozitivo. http://www.youtube.com/watch?v=KQH_3961R8I

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.10.2013 18:05:43   
_pika_
Punce ... I am back. user posted image user posted image user posted image
Vau, kolko ste napisale. Si moram vzet čas in prebrat.
Pri nas nič novega. Drugi mesec klomifena je za nami, te dni naj bi bila o. Bomo videli, kaj nam prinese jesen.
Uživajte!

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
22.10.2013 8:06:30   
Tara9
Jutro,

uf kakšna zgodba asyka, sem pogledala filemček in mi je kar dalo za mislit. Imaš prav, brez pozitive se nikamor ne pride, stvari lahko samo poslabšamo. Hvala ti še enkrat za tole. Danes sem že bolje, sem prespala in odklopila, tako da se pobiram nazaj user posted image . Leni jajčniki niso najhuje kar te lahko doleti v življenju, zato ne bom žalostna, ampak odločena, da jih spravim v red, pa če za to rabim dve tableti klomifena, naj bo, ampak zbudila jih bom in pika user posted image .

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
22.10.2013 8:11:41   
Bluegirl
Tara9, veliko user posted image ti pošiljam, saj bo! To je tisti prvi šok, ampak sem prepričana, da bo naslednji cikel uspešen in da se jajčniki prebudijo. Se pridružujem asyki, ta dodatna doza bo sigurno spodbudila tvoje jajčnike. Filmček pogledam takoj, ko najdem čas. Tara9, me veseli, da si že bolje. Seveda jih boš prebudila!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
22.10.2013 8:19:44   
savanah
Tara9, tudi jaz ti pošiljam en močan virtualen objemuser posted image user posted image . Tudi jaz se sprašujem, zakaj moram jaz vedno po težji poti? Ampak veš kaj... po tej težji poti gremo, ker pač zmoremo. Ker smo močne! In ker nas to dela še boljše! Tako da punca, glavo pokonci. Ker ti bo uspelo, in ker si to zaslužiš!
Vsaj prebudila si jih že, tele tvoje jajčnike, naslednji korak pa je en ali dva, ali tri, super folikliuser posted image , no in potem seveda ena zdrava pikica. Pa tudi ta ciklus ne vrtži puške v koruzo. Imaš ga, in kje piše da še nebo zrasel?

In hvalabogu za takšne dečke kot je tvoj, res. Kapo dol. Zelo vama privoščim, in uspelo vama bo, kmalu!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
22.10.2013 9:35:21   
Tara9
bluegirl in savanah user posted image user posted image user posted image  .Prav solzice so mi potekle, ko berem vse vaše komentarje in vso podporo, ki jo vse nudite. Punce res ste od sile in prav vse si zaslužite samo najboljše in boste to tudi dosegle, oziroma bomo user posted image .

Res sem veliko bolje, hvala vam vsem, vi in dragi ste mi resnično vlili novo upanje in sem že danes spet nasmejana. Sem govorila s kolegico, ki je v podobni situaciji, oziroma še malo slabši, že dolgo hodi na postopke in mi je tudi ona rekla, da kako sem lahko tako prepričana, da 15mm folikel ne bo več zrastel. Njej se zdi rezultat čisto ok, posebaj glede na moje cikle, tako da ne bom niti ta cikel obupala user posted image . Drugače pa intenzivno iščem ginekologinjo, tako da se zadeve premikajo.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
22.10.2013 9:44:00   
Bluegirl
Tara9, zdaj sem pa jaz postala malo solzna, presneti hormoniuser posted image Tale forum je res od boga poslanuser posted image Jaz ti povem, da ti bo kmalu uspelo!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
22.10.2013 10:07:00   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Zato smo pa tukaj., da druga drugo podpiramo user posted image user posted image

Imam eno vprašanje, sploh za tiste, ki živite v bloku. Ali ste opazile, kako nekateri delajo s hrano. Jo mečejo stran na tone, ne samo na kg. Moj je hišnik v enem bloku in velikokrat za psa prinese domov kaj, kar so ljudje vrgli stran, pa ni še niti pokvarjenouser posted image . Je ravno včeraj prinesel 9 jajc. Je rekel, da jih je nabral iz dveh paketov. No in jaz jih danes dam v vodo, da vidim kako sveža so. VSA SO POTONILA NA DNO!!!!!!!!!!!!!!
Pa saj to so sveža jajca. Po eni strani polno ljudi prešteva cente za kruh, po drugi strani pa drugi mečejo stran dobro hrano. Meni je kar dvignilo pritisk. Da vam rajši ne povem, kaj vse najde, ker mora presotrirati smeti, ker kljub vsem listom na vratih in kontejnerjih mečejo kamor jim pade. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
22.10.2013 10:36:50   
savanah
joj punce, tudi jaz sem dobila solzne oči...ja tile hormončki, že dva dni sem vsa občutljivauser posted image . tara9, res sem vesela, da si spet polna upanja, in tudi jaz navijam že za ta cikel. pač bo O malo kasneje, ampak sem sigurna da bouser posted image
tudi zate bluegirl, vesela sem za tvoje špikanjeuser posted image no za vse navijam, resnično, iz srca.

joj zdaj sem pa že preveč čustvenauser posted image

MD, sicer ne živim v bloku, ampak vem kako ljudje ravnajo s hrano. Ne rečem pa, da jaz nikoli nič ne vržem stran. Poznam pa eno, ki res ogromno hrane zmeče stran, in me to vedno čudi. Nevem najhuje mi je stran vreči kruhek, če že ostane, ga posušim pa sosedi odnesem za kokice ali konje. pač eni so takšni, sto ljudi, sto čudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1299
22.10.2013 10:55:02   
Tara9
Mah meni je ginekologinja vzela upanje, ker je rekla, da najbrž ne bo ovulacije, ne vem pa kako to oceni, oziroma kako ve, da folikel ne bo več zrastel. Tudi večjo dozo mi je dala šele, ko sem sama vprašala, če naslednji cikel enako jemljem ali povečamo. Je rekla, ja ja imate prav, pojdiva na dve tableti in kontrola šele čez 3 mesece user posted image . Sem imela občutek, da se me je na hitro znebila, pa še fino sem plačala, ker sem bila samoplačniško. Ampak sem se odločila, da se ne predam user posted image .

Jaz sem včasih živela v bloku in je res groza glede metanja hrane, nekateri res nimajo občutka. Pri nas zdaj skoraj nič v košu ne pristane, ker naša pasja zverina vse popapca user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.