|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.10.2013 12:20:42   
mamica deklicam
upam, da se našim prikolicam danes ne kolca user posted image user posted image

Ko sem zbirala torto, je morala biti hči seveda zraven in potem MAMI, PA TO BI.... MAMI, PA TO BI
Če bi bilo po njenem, bi verjetni imeli doma najman 5 tort. Ja za vsako leto enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo ne vem, kam bi jih dali. Že za to sem komaj našla prostor v hladilnikuuser posted image . Februarja, ko je imela mlajša 2 leti, sem morala dati eno polico ven, ker so bile višje figurice na njej.

Mojemu bi jaz brezproblema kakšne čajčke podtaknila, ker jih rad pije. Samo kaj ko je G rekel, da ni z njegovo spermo nič narobe. Celo kontra, da je superuser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.10.2013 12:21:02   
Bluegirl
Savanah, saj veš, kaj te bom vprašala: recept, pretty please?user posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.10.2013 12:23:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

jaz pa svojemu kar sama spečem tortico, banana nutella, ker jo obožuje. no tudi jazuser posted image . sicer ni tako lepa kot tiste na slikah MD, je pa sigurno okusna, in jo popapcamo takojuser posted image . prej sem še sama pekla biskvit, pa mi nikoli ni uspel tako lep, vedno se je na sredini dvignil, kar taka gora ja bila, pa nisem mogla lepo na tri dele narezat...zdaj pa še biskvit kupimuser posted image

a veš, zakaj se dvigne? Ko delaš biskvit, se notri ujame zrak in med peko se ta zrak širi in posledično se na sredini dvigne.

Naredi naslednje: biskvit zlij v pekač, nato pa s spodnje strani po pekaču tolči s kuhovnico. Boš videla, kako bodo izhajali mehurčki. Bolj in dalj tolčeš, bolj bo po peki pecivo ravno

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.10.2013 12:42:51   
savanah
mamica deklicam, hvala ti, tole pa nikoli nisem pomislila...saj sem brala že o tem, zakaj se tako dvigne, pa so pisali, da baje zato ker ne namažem pekača ob strani?? ali ravno obratno nevem...bom naslednjič poskusila...hvala

Bluegirluser posted image user posted image . jaz naredim čisto preprosto. tiste kupljene biskvite malo polijem s smetano za stepanje (vedno uporabljam alpsko), in seveda namažem z nutelouser posted image , narežem gor banane na kolobarje (pa kar malo debelejše dam, da se dobro okusijo potem tudi banane), in na banane še kremo (krema: smetana za stepanje 0,5l, približno 8 veliiiikih žlic nutele, in dodam še mascarpone- mi naredi tak dober okus) in tako v tri štukeuser posted image . je čisto enostavna ampak midva jo obožujevauser posted image ...mmmm mogoče jo pa celo danes naredim, in poskusim še biskvit, tako da upoštevan nasvet MDuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.10.2013 12:46:21   
savanah
malo še gledam za recepte, za tole torto kaj še kaj dodajo, in naletim na tole:
http://www.kulinarika.net/recepti/10448/sladice/crnec-brez-jajc-z-veliko-banano/

hahahahuser posted image user posted image
mogoče pa pripravim kaj takegauser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.10.2013 12:51:16   
Bluegirl
Savanah, hvala, bom poskusilauser posted image Pri delanju tort sem čisti začetnik (niti ene še nisem naredilauser posted image ), tako da eno butasto vprašanje: a to ni treba nič pečti?

Haha, tale črnec je pa superuser posted image user posted image user posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.10.2013 12:56:07   
savanah
Bluegirl, nobeno vprašanje ni butasto...butasto bi bilo da ne vprašašuser posted image . Ker ponavadi jaz že kupim pripravljen biskvit, se torta samo še dokonča..se pravi namaže s kremo in doda banane. Lahko pa poskusiš tudi sama speči biskvit, kaj pa veš mogoče si pa mojstrica za torte, pa tega še ne vešuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.10.2013 13:04:34   
Bluegirl
Haha, bom najprej poskusila brez peke, da me ne mine prehitrouser posted image Saj rada kaj spečem, ampak veliiiiko rajši jem, tako da bi rabila eno osebno kuharico/pekačico sladicuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.10.2013 13:31:58   
savanah
se ti pridružimuser posted image , škoda da moje tašče ni veliko v Slo, ona tako veliko peče, pa še dobro..mmmm:D no verjetno tudi zato obstaja dober razlog...naprimer da se zato kar dobro razumevauser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.10.2013 13:56:59   
*tedy*
Kolk ste se razpisaleuser posted image user posted image in to o torticah, zdej sem pa lačnauser posted image . jest tud sebi vedno spečem torto za rd, ker je vedno isti recept že ene20 let al pa še več. Je pa taka brez moke, sama jajca in orehiuser posted image user posted image . Otrokom pa ponavadi naročim al pa grem kar v leclerc. Moj pa obožuje sadne torte in jest pa tega ne znam delat, tako da jo kar naročimo.

tara 9 jest bi resno razmisila o menjavi G. Zdej bi te mogla redno spremljat , sploh če imaš težave in leni jajčniki so težava. Da pa vsakih plačuješ je pa res brez veze.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.10.2013 14:27:02   
Tara9
Madonca ste našle temo, torteeeee user posted image  packe male, izogibam se sladkarijam in med user posted image  me še bolj razganja za sladko, vi pa tukaj nuteline in podobne torte spominjate. Prav razmišljam zdaj kaj bi si šla kupit sladkega user posted image . Drugače pa tudi jaz nimam sreče z biskvitom, tako da včaih kupim narejenega, tako kot ti Savanah, pa čisto ok izpade. Sicer pa moj ne mara tort user posted image , tako da nič kaj takega ne pripravljam, ker bi sama pojedla. Pa sej se ne branim, ampak potem se pa tehtnica pokvari in čudne številke pokaže user posted image .

tedy tudi jaz pravim, da so leni jajčniki težava, ampak ginekologinja trdi, da se najprej čaka 1 leto, midva pa sva šele na začetku in to še ni težava user posted image . Samo mi je butasto nekaj čakat, če mi bo recimo majhna spodbuda koristila. Saj mislim, da jo bom kar zamenjala, samo Klomifen začnem jutri, tako da bom to rundo plačala, vmes pa poiskala kakšno, ki se ji bo dalo ukvarjat z mano.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.10.2013 14:27:22   
Anonimen
Živjo punce, imam eno vprašanje in bi prosila, če mi lahko pomagate. Sicer tudi tukaj sodelujem, ampak zaenkrat še anonimno....

Imam namen odpreti s.p., služba me že čaka, zdaj pa me zanima, ker res nimam pojma in ker mi stric google nič pametnega ne pove, kako je s tem, če imam s.p. in grem potem po cca 9m na porodniško. Plačevala bi minimalne prispevke. Ali lahko sploh računam na kakšno porodniško in kakšen znesek potem to je, oz. kaj mi priporočate v tem primeru.....
Če ima katera kakšne izkušnje s tem bi bila vsakega nasveta zelo vesela!
Hvala

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.10.2013 15:31:00   
lila25
o punce ste pa pridno klepetale danes user posted image bo res dež, ko tako obirate user posted image
tara kaj če greš pa kar v čakalnico in zahtevaš svojo g, ko bo dežurna. probaj še to, če ne pa res zamenjaj. pa srečno v novem krogu, bo pa tokrat uspelo. meni je moja g takoj rekla, da mi bo dala neki za o sprožit, ko je vidla, da moji jajčniki komirajo user posted image . zdej jem še neke tablete, da se mi maternica pripravi in da mam sploh m, pol pa akcija če mesec in poluser posted image .
MD kapo dol tvoji kolegici za tortice, krasne so. in tvoji punčki tudi user posted image mene pa moj pelje danes na tortico, se zadnje čase skos neki pričkava in se mi mora malo oddolžit user posted image
bluegirl upam da bodo čajčki kaj pomagal in zbudil jajčnike, moji so očitno gluhi user posted image
savanah držim pesti, da bo klomifen učinkovit user posted image
lili user posted image ne se pustit pesimizmu. pogumno naprej in boš tudi ti zagledala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   [Brisano sporočilo]
8.10.2013 20:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.10.2013 20:02:14   
*tedy*
tara9 kar pogumno zamenjaj. Imam prijateljico, ki je tud imela čist zmešane cikle, pa je njen G vedno govorril, sej bo...samo ta sej bo je trajal kar dolgo. Potem je zamenjala G dobila neke tablete in prvo je ratalouser posted image user posted image . Samo pazi da zamenjaš preden boš noseča , ker komplicirajo zaradi zavarovalnice.

lepo nočko, moji palčki že spijouser posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.10.2013 20:38:36   
Tara9
Evo, še tukaj se malo javim preden se vržem v posteljo. Sem vas prebrala pa najprej nisem mislila več pisat, ker sem danes čisto crknjena, ampak sem potem rekla, da se vam morem vseeno zahvalit. Ste mi dale mislit s tem ginekologom in sem se res odločila, da grem v lov za novim. Ubistvu človek včasih rabi samo malo brce v rit, da se zgane user posted image . Sej sem se tudi sama zavedala, da tak način ne štima, samo nikoli nisem ukrepala, samo razburjat se znam.
Zdaj ko ste me malo dreznile, sem trdno odločena, da prvi cikel Klomifena kontroliram samoplačniško, pri tej, ki mi ga je tudi predpisala, vmes bom pa intenzivno iskala drugo ginekologinjo, tako da me bo v 2. krogu že ona lahko spremljala, če bo potrebno. Zlate ste res. Zdaj pa grem, rabim en konkreten spanec user posted image .

Lahko noč in bodite fajn

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.10.2013 8:13:37   
Bluegirl
Jutro,

savanah, super za taščino pekouser posted image Moja tudi odlično kuha, samo peče ne veliko.

lila25, lepo, da si se oglasilauser posted image Pa kaj imamo vse težave z lenobo naših jajčnikov?user posted image Jaz se trenutno še malo na čaje zanašam, če ne, pa grem po novem letu na pregled in se zna zgodit, da tudi sama dobim kak pospešek v obliki tablet.

lili25, njami, si mi spet naredila lušte, štrudelj in pito obožujem!user posted image Imaš čisto prav: ko se mudi in v naglici želiš, da vse dobro izpade, se sigurno kaj zalomi. Meni tudi. Potem pa za nekaj časa obupamuser posted image Hmmm, kako to misliš, da misliš, da si dobila user posted image ? A se pripravlja? Ma, saj nič čudnega, da smo že vse zblojene od težav in sekiranj in vsega. Smeh je pa vedno dobra rešitev, sama se ga poslužujem na dnevni bazi. In pomagauser posted image Kaj pa nam preostane?

Anonimna, pojma nimam o tej temi, tako da ti žal ne znam nič pomagat.

Tara9, srečno z menjavo gin.!user posted image Zato pa smo tukaj, da se beremo, spodbujamo, tam pa tam malo brcnemo v rit, nasmejemo, pa so dnevi lepšiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.10.2013 8:26:55   
savanah
dobro jutro, dameuser posted image
evo mene spet doma, tokrat z vnetim ušesomuser posted image user posted image ...sita sem že tega..no saj nisem velikokrat bolna, ko pa me zadane me pa ZADANEuser posted image
lili25user posted image , trkam na lesuser posted image , zaenkrat se tudi midve s taščo dobro razumeva, verjetno pa gre to zaslugo pripisati veliki razdaljiuser posted image . Sicer sem človek, ki se res poskuša prilagoditi in velikokrat požrem kakšno neprimerno opazko, ampak, kot vsak, tudi iz mene izbruhneuser posted image , verjetno še toliko bolj, ker toliko stvari zadržim v sebiuser posted image . je pa tast zato težka mašinauser posted image , in ker on nikoli nobene stvari vsaj malo ne olepša, ponavadi nanj zgrmijo vsi moji izbruhiuser posted image (hvalabogu da je to malokrat), no saj ne da se derem nanj, ampak tudi jaz potem nazaj malo piknemuser posted image .
si še kaj ponavljala test lili25?

njami torticeuser posted image , upam da bom tale vikend že super duper zdrava, in da se lahko spravim na kakšno sladico, ker se mi je resnično tortica zaluštala. no pa saj ni čudno, ko pa gledam te slike tortuser posted image . Zadnjič sem si sprintala recept za jabolčno pito, mogoče pa res poskusim. Lli25, če ti ostane kaj štrudla, se priporočamuser posted image

Tara9, evo še mojo brcouser posted image user posted image . kar pogumno, zamenjaj! naj nebo tvoj avto bolje servisiran kot tiuser posted image (lili25, sem se pošteno nasmejala).

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.10.2013 8:50:11   
mamica deklicam
dobro jutro.

Saj so avto bolje servisirani kot me user posted image user posted image user posted image user posted image

jabolčno pito bi tudi jaz naredila. Mi je tašča dala domača jabolka, samo recept moram najtiuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.10.2013 9:00:24   
Bluegirl
savanah, pozdravi se. Kaj se te zdravje nekaj otepa?

Ja, tale z avtom in servisi je dobrauser posted image Čeprav je malo žalostno, ko pomislimo, koliko denarja ljudje vložimo v avto... Če bi ga vsaj po, v zdravje?user posted image

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.10.2013 11:09:23   
Žabinčica
Evo....mislim da lahko dobite prvo nagrado za čvekanje na tem forumu...madona ste bile včeraj spet pridne user posted image .

Torte/sladice vseh vrst tudi jaz obožujem in ste mi prave lušte naredile.

Ginekologi, a ni zdaj pri vseh redni pregled na 3 leta? Meni so pri mojem tudi tako rekli? No, je čisto drugo, če so kakšne težave ali želja po zanositvi, ampak bris in to pa mislim da je zdaj v javnem zdravstvu na 3 leta določen.... Sicer pa tiste, ki niste zadovoljne je res bolje menjat, ker v nosečnosti pa mislim, da je še bolj pomembno da se pri ginekologu počutiš vredu.

Mamica deklicam super lušni punčki imaš. Torta pa tudi zgleda dobra. Kakšna pa je ledena torta - a to je v smislu kot tisti bonboni; pravzaprav ne vem iz česa je?

Savanah, naj se ti zdravje čim prej izboljša user posted image ...

Anonimna, seveda ti pripada porodniška če si s.p., saj vsakomur, ki je zaposlen. Sicer ne vem v kakšni višini, ker se dejansko obračunava glede na prispevke oz. plačo preteklega leta (preden nastopiš porodniško). Mislim pa da si lahko preračunaš na spletnih straneh od CSD (csd Šiška, ali kdo je že imel to kar vredu razdelano) oz. jih pokličeš, kako se porodniška izračuna v primeru s.p.-ja. Sklepam, da je glede na najnižje prispevke tudi porodniška najnižja, koliko pa to trenutno znaša pa res ne vem... Ali pa povprašaj na finančnem delu foruma. Če dobiš kakšen odgovor, pa ga prosim posreduj tudi sem. Bo tudi za mene aktualno enkrat, čeprav zdaj še nisva tako daleč z načrtovanjem novega člana, da bi se sama o tem informirala kaj bolj natančno; je pa vedno fajn kakšen info dobit.

Pri nas je sivo, ampak dokaj toplo...je treba izkoristi še te dni. Tudi mi smo v nedeljo jedli prve pečene kostanje user posted image , sicer kar kupljene...

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.10.2013 11:09:48   
savanah
MD, jaz sem pomoje recept za jabolčno pito celo tukaj na RR našla...no je bil link. in jo moram poskusiti, njami se že veselimuser posted image
Bluegirl, ne morem se bolj strinjati s tabo..res včasih se prau zamislim. Pri nas je moj oče tako mahnjen na avtomobile, in jih neprestano menja...in tako sem kot ponavadi punce najdemo moške podobne našim očetom, naletela na enakegauser posted image ...saj je vse lepo in prav, ne rečem, avto se mora servisirati...ampak moj že razmišlja o menjavi??!! zakaj??saj ta se tudi peljeuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.10.2013 11:13:41   
Tara9
Ojla,

no ta avto in njegovo servisiranje mi je še najbolj dalo za mislit, haloooo, dejansko avto večkrat štelava kot mene ginekolog poštela user posted image  user posted image , zato mi je prekipelo. Sem že začela z iskanjem, upam, da bom imela srečo, za enkrat zbiram infomacije in izkušnje kolegic potem bom pa klicarila okrog. Sem pa danes klicala to privat ambulanto in se morem 17. dan cikla šele pokazat, ker imam tko dolge cikle. Torej, če bo vse kot more bit, bi morala imet v tednu od 21. oktobra naprej ovulacijo.

Žabinčica jaz tudi mislim, da bris pripada na 3 leta, ostali pregledi pa samo, če je kaj nujnega. Samo moje lene jajčnike in željo po zanositvi ne tretirajo kot nujno.

Mene ste tudi zmešale s temi tortami, tako da razmišljam, da bi čez vikend kaj sladkega skupaj spravila user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.10.2013 11:25:46   
Bluegirl
Jaz imam pa srečo - moj ni nor na avte, hvalaboguuser posted image Mi je to tako mimo, da bi živčni zlom dobila, če bi jih mogla pogosto menjat.

Ja, bris pripada na 3 leta, ostalo je odvisno od gin. Ko sem imela še KT, sem morala na pregled vsako leto.

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.10.2013 18:00:06   
_pika_
Vau! Ste se razgovorile. Spet nobene dobre novičke v zvezi z nosečnostjo. Pri nas ta mesec tudi ni prinesel user posted image . user posted image Je pa gospa user posted image prišla celo na 32. dan. Očitno tableti pomagajo pri tem, da se prej prikaže.
Sedaj pa spet ti tableti. Bljak. Čez 14 dni pa spet u orto akcija user posted image , da končno uspe.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.