Žabinčica
|
Lili, tudi za tebe . In z pozitivo in našim navijanjem v naslednji krog . IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Ubistvu se ne trudiva tako dolgo, zdaj je bil 4. krog, da sva brez zaščite. Problem je v tem, da sem bila le za 2 cikla prepričana, da je ovulacija bila (in ta cikel je bil tak), ampak glede na to, da so moje menstruacije na 45 pa očitno vse do 70 dni, se mi zdi, da je že kar nekaj časa naokrog. Želela sem še malo počakat z zdravili, ampak pomoje nima smisla glede na to, da so tako dolgi, plus, da ni vsak ovulatoren, zdaj pa ti zadani Ja 4 cikla res še ni predolgo...bolj je nerodno to da so menstruacije na tako dolgo obdobje... Ne vem, sicer imam eno kolegico, ki je imela podobno, m. na vsak drug mesec torej na nekje 60 dni. Ampak se je odločila da najmanj 2 leti počaka (njenih 12 ciklov pač, ki se drugače zvrstijo v enem letu), se trudi in potem šele gre k zdravnici, če ne bo šlo. Pa jima je prosti koncu tega obdobja uspelo. Sicer pa je res to zelo individualno in stvar lastne presoje, tako da če si/sta se odločila za klomifen, potem je to sigurno prava odločitev. Je pa res kot pravi mamica deklicam, potem te naj spremljajo, da boš vedela kaj se dogaja in na čem si... . Kaj drugače počnete to jesensko nedeljo? Mi smo bili malo na sprehodu, nabirali"material" za jesensko dekoracijo in ustvarjanje, zdaj pa grem malo pospravit...
|