|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.10.2013 16:21:26   
Žabinčica
Tarauser posted image user posted image user posted image , zelo mi je žal. Sem bila prepričana, da bo rezultat drugačen user posted image . Držim pesti za naslednji krog user posted image .

Pri nas je zdaj začel dež, smo se ravno vrnili domov in kuhamo čaj. Smo bili na jesenskem sprehodu. Po mestu tudi že dišijo pečeni kostanji. Bo jih treba it nabrat, pa še prej malo za lušte kupit... Obožujem jesen user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.10.2013 16:33:01   
Tara9
Hvala Žabinčica, sem tudi sama potihem upala, da tiste črtice na kaj nakazujejo, ampak sem jih vseeno vzela z rezervo. Je pa lažje zdaj, ko vem na čem sem, razpoloženje je bilo včeraj res že na nuli. To rundo so hormoni res dobro oddelali svojo vlogo, pa tudi tečka je podrla rekord, je 70 dni čakala da pride. Malo sem kolebala glede Klomifena, ker pravijo, da si je fajn dat 1 leto časa brez vsega, amapak pri tako ekstremnih ciklih bo leto kmalu naokoli user posted image , tako da bom raje že zdaj na tabletah pristala s prepričanjem, da bojo obrodile sadove.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.10.2013 16:44:25   
Žabinčica
Uh ja, 70 dni pa je res precej dolgo...potem je res mogoče bolje ukrepat. Kako dolgo pa se že trudita (saj lahko da si to že pisala, samo se ne spomnim več)?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.10.2013 17:20:44   
Tara9
Ubistvu se ne trudiva tako dolgo, zdaj je bil 4. krog, da sva brez zaščite. Problem je v tem, da sem bila le za 2 cikla prepričana, da je ovulacija bila (in ta cikel je bil tak), ampak glede na to, da so moje menstruacije na 45 pa očitno vse do 70 dni, se mi zdi, da je že kar nekaj časa naokrog. Želela sem še malo počakat z zdravili, ampak pomoje nima smisla glede na to, da so tako dolgi, plus, da ni vsak ovulatoren, zdaj pa ti zadani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1079
6.10.2013 8:13:54   
*tedy*
tara9user posted image user posted image sej bo pa naslednji kroguser posted image . Joj tile dolgi cikli so pa res smotani, upam da se ti s klomifenom uredi in da bo kmalu lepa novička.

lili25 navijamo še zate , oglasi seuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
6.10.2013 9:17:56   
savanah
Tarauser posted image user posted image , zelo mi je žal zate. tudi sama sem bila prepričana da ti je uspelo. No tebi in Lili25. za Lili pa še držimo pestke da nam polepša nedeljouser posted image . Zdaj pa kar veselo papcat klomifen. Meni je dal tako veliko upanja...No najbolj prvi kroguser posted image . Tako da Tara upam da ti uredi cikle in na testku pokaže lepi dve JASNI črticiuser posted image .

Sedaj pa spremljam še Lili25, ne pusti nas dolgo čakatiuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
6.10.2013 9:19:54   
mamica deklicam
tara user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
6.10.2013 9:29:36   
Bluegirl
Jutro,

tudi sama sem zjutraj vsa nestrpna odprla forum. Tara, zal mi je, en veeeelik objem ti posiljam (zal imam na telefonu tezave s smeskoti). Sedaj pa v boj s klomifenom! Ocitno skupaj podirava rekorde v dolzini ciklusov. Pri meni ze 50. dan in NIC. Racunam na cajcke.

Lili25, javi se :)

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.10.2013 10:25:24   
Tara9
Hvala vam punce, prav lepo je vidit toliko podpore, res sem vam hvaležna in vesela sem za ta forum, sem že stokrat rekla, kako fajn je, pa morem še enkrat user posted image .

Tudi danes sem dobre volje, vsaj pms je zginil, če nič drugega user posted image . Glede klomifena ne vem, ali mi vliva dodatno upanje ali ne, vem samo, da si zelo želim, da bi se mi cikli vsaj malo uredili, ker to je res neznosno. Bluegirl, dajva rajši podirat rekorde v čim krajšem ciklu, a prov. Dajva prit vsaj na 40 dni user posted image , ker tole res ni prijetno. Jaz se morem naročit na UZ, da vidim, kako bom reagirala, pa pojma nimam kateri dan naj se naročim, glede na to, da ne vem kaj naj pričakujem.

Lili25, stiskam pesti, resnično si želim vsaj tvoj plusek user posted image user posted image user posted image . Ostale se pa pridružimo naslednji krog, a ne punce.

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
6.10.2013 10:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
6.10.2013 10:41:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Jaz se morem naročit na UZ, da vidim, kako bom reagirala, pa pojma nimam kateri dan naj se naročim, glede na to, da ne vem kaj naj pričakujem.

Lili25, stiskam pesti, resnično si želim vsaj tvoj plusek user posted image user posted image user posted image . Ostale se pa pridružimo naslednji krog, a ne punce.

Lepo nedeljo vam želim

povej, da jemlješ klomifen od 5 dne dalje in da nujno moraš priti na pregled, ker si imela prej tako dolge cikle, če si sploh kaj odreagirala nanj. Mislim, da bi morala biti na pregledu nekje 12 -15 dan. ne me držat za besedo, naj pove tista ,ki je že šla skozi te kontrole

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
6.10.2013 14:17:22   
Žabinčica
Lili, tudi za tebe user posted image user posted image user posted image . In z pozitivo in našim navijanjem v naslednji krog user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Ubistvu se ne trudiva tako dolgo, zdaj je bil 4. krog, da sva brez zaščite. Problem je v tem, da sem bila le za 2 cikla prepričana, da je ovulacija bila (in ta cikel je bil tak), ampak glede na to, da so moje menstruacije na 45 pa očitno vse do 70 dni, se mi zdi, da je že kar nekaj časa naokrog. Želela sem še malo počakat z zdravili, ampak pomoje nima smisla glede na to, da so tako dolgi, plus, da ni vsak ovulatoren, zdaj pa ti zadani user posted image

Ja 4 cikla res še ni predolgo...bolj je nerodno to da so menstruacije na tako dolgo obdobje... Ne vem, sicer imam eno kolegico, ki je imela podobno, m. na vsak drug mesec torej na nekje 60 dni. Ampak se je odločila da najmanj 2 leti počaka (njenih 12 ciklov pač, ki se drugače zvrstijo v enem letu), se trudi in potem šele gre k zdravnici, če ne bo šlo. Pa jima je prosti koncu tega obdobja uspelo. Sicer pa je res to zelo individualno in stvar lastne presoje, tako da če si/sta se odločila za klomifen, potem je to sigurno prava odločitev.
Je pa res kot pravi mamica deklicam, potem te naj spremljajo, da boš vedela kaj se dogaja in na čem si... .

Kaj drugače počnete to jesensko nedeljo? Mi smo bili malo na sprehodu, nabirali"material" za jesensko dekoracijo in ustvarjanje, zdaj pa grem malo pospravit...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.10.2013 7:53:37   
Bluegirl
Punce moje, pozdravljeneuser posted image

Lili25, 100x user posted image . Mi je tako žal. Drži se in pogumno naprej, vem, da ti bo kmalu uspelo! user posted image In ja, služba ti bo pomagala malo preusmeriti misli. Jaz lahko z gotovostjo rečem, da bi se mi že rahlo utrgalo, če ne bi imela službe. Tako pa imam toliko dela in dnevi tako hitro tečejo, da je lažje.

Tara9, se strinjam, bi se šla tudi sama rajši podiranje rekordov v drugi smeriuser posted image Kaj čmo, tudi me bomo enkrat na vrsti, a ne? Po pravici povedano si že tako želim ene O in potem tudi user posted image . Čeprav se čudno sliši, a tako bi vsaj vedela, da se nekam premikam.

Upam, da ste se imele lepo med vikendom. Jaz sem malo pospravila po omari, pripravila kup cunj, ki jih bom podarila (res ne vem, zakaj jih imam par let v omari, če jih ne oblečem NIKOLI), skuhala kosilo za nekaj dni, pa še kostanja sem se najedlauser posted image

Sedaj pa veselo na delouser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.10.2013 8:27:22   
Tara9
Lili25 user posted image user posted image user posted image user posted image , to je vse kar lahko rečem. Resnično mi je žal, od srca sem ti privoščila in sem si tako želela, da je uspelo. Ampak ne obupaj, prišel bo tvoj/ naš čas. Izgleda, da moramo bit res potrpežljive, kar je izjemno težko. Želim ti, da se čim hitreje pobereš.

Bluegirl navijam za O in potem M, ali pa še bolje, samo za O in da potem M ne pride nekaj časa user posted image . Saj bo, čajček bo pognal zadeve, sem prepričana. Meni je pospešil dogajanje tam spodaj, tako da vrjamem vanj.

Pri meni je user posted image  še zmeraj na obisku, se me je kar pošteno lotila tokrat. Čakam sredo in prvo tabletko, moram se samo prepričat, da ne bo stranskih učinkov, se mi zdi, da se preveč sekiram in potem zna psiha naredit svoje. Tako da delam na svoji psihi zdaj dva dni user posted image .

Uspešen začetek tedna vam želim

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.10.2013 9:19:21   
marina17
mene bi pa zanimalo sedaj se mucima s fantom za zanositev pa nama kar neuspe sedaj imava redne spolne odnose od maja
tesko je ugotovit točno ovulacijo ker imam različno dolge user posted image v septembru je bila 2.09 do 7.09.2013 sedaj je se nisem dobila so pa kar neredne
zeliva si user posted image imava stanovanje ter fant ima redno zaposlitev tko da ni problem.. v koliksnem casu povprecni pari zanosijo? ter vprasala bi kdaj delati test za nosecnost danes je bil negativen sicer me pa bolijo prsa in bradavice

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.10.2013 13:02:45   
savanah
lili25, pošiljam objemčkeuser posted image user posted image , nimam pravih besed... Upam da se v novi službi zamotiš, in odmisliš. Gremo v nove bojeuser posted image . Vsem nam se bo izpolnila želja, verjetno samo čaka pravi trenutek.

evo mene spet v službi, malo sem bolje, hvala bogu vročina ni več.. nevem za sabo imam radiator, pa me vseeno zebe, upam da me spet ne preseneti kakšna vročinauser posted image ..Doma smo vsi zboleli, saj ni čudnega ko pa je takšno vreme...Poletjeee kje siii??!!user posted image

No danes vzamem prvo tabletko klomifena, in upam da bo ta tretji krog srečen. jutri pokličem G, da se naročim še na UZ. Joj upam da bodo lepe novičke, kar malo se bojim, da mogoče klomifen ne deluje..Nevem, kar nekako se bojim nadaljnih postopkov... Se mi zdi da se potem vse to še bolj zavlečeuser posted image . eh, pa kaj čmo, što se mora nije težkouser posted image

Marina17, ponovi test čez kakšne tri dni. Držim pesti za plusekuser posted image

(odgovor članu marina17)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.10.2013 9:00:52   
*tedy*
lili25user posted image user posted image pogumno naprej v nove bojeuser posted image držim pesti

Pri meni nič novega, user posted image še ni čeprav me je prejšnji teden špikalo in mislim da sem imela O , točno 14 dni po ss in zdeja čakam da pride M čimprej.

SEj vem da je čudno vprašanje ampak zakaj se uporablja klomifen?? a za urejanje ovulacije???

lep dan želim vsem skupaj

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.10.2013 9:24:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

SEj vem da je čudno vprašanje ampak zakaj se uporablja klomifen?? a za urejanje ovulacije???

klomifen ti sproži ovulacijo. Povzroči rast foliklov. Je edino hakeljc, ker je večja doza, kot tega hormona sprošča telo, zato se lahko zgodi večplodna nosečnost.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.10.2013 9:30:32   
Bluegirl
Živjo,

Tara9 in savanah, srečno s klomifenom! Držim pesti. Tara9, ne preveč mislit na to (saj vem, obrabljena in neuporabna fraza). Delaj se, da jemlješ bonbončkeuser posted image

MD, čajčkaš? Jaz pridno uporabljam termovko in med službo spijem okrog 5, 6 dcl. Včeraj sem si še zvečer naredila eno šalco. Upajmo, da bo kaj uspeha.

Kje ste ostale? Cikacaka, lili25 - vse okej?

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.10.2013 9:31:18   
mamica deklicam
upam, da mi bo uspelo dati gor slikico torte

http://www.mojalbum.com/mojisoncki42/torta

in to sta moji dve frajli

Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.10.2013 9:33:14   
Bluegirl
MD, super torta, bi jaz tudi imela takouser posted image In še lepši tvoji frajliuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.10.2013 9:33:41   
mamica deklicam
bluegirl, ja čajčkamuser posted image . Bomo videli ali bo čez 14 dni kaj učinka. Če se gospa ne bo raztegnila na več kot 5 dni, potem sem zmagala. user posted image user posted image . Ker trenutno ga pijem premalo časa, da bi lahko rekla, da je tudi pri ovulaciji pomagal, ker mislim da je dan D že mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.10.2013 9:35:23   
Bluegirl
Potem bom pa jaz povedala, če bo delovalo tudi pri O. Saj bo, pravijo, da se vztrajnost splačauser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.10.2013 9:45:07   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

MD, super torta, bi jaz tudi imela takouser posted image In še lepši tvoji frajliuser posted image

jo je naredila kolegica, ki je izučena slaščičarka. Bila je tudi zelo dobra, figurice imata sedaj za igranje. Sedaj se moram spomniti, kaj bo naredila za mojega, ker ima aprila 40 let. user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.10.2013 9:45:49   
Tara9
Jutro,

Savanah za kdaj se boš pa naročila na UZ? Jaz tudi planiram danes poklicati ginekologinjo pa ne vem kdaj bi bilo najbolje. No, sej najbrž ona kaj predlaga, nekje 13.-15. dan al kako ste že rekle? Pri meni je šmoren, da sem ga dobila na samoplačniškem pregledu, ker moja dohtarca me sploh ne sprejme, samo na 3 leta jo lahko obiščem, zato sem vzela stvar v svoje roke in si privoščila detaljni pregled. Zdaj bom pa še enkrat plačala, ker hočem vseeno vedeti, če deluje.

MD in bluegirl pridni sta, da takole čajčkata, itak da bo trud popolačan, more bit user posted image . Samo smo res dobre, vsaka ima en svoj šmoren, blaženi moški, samo opravijo svoje in adijo user posted image , pri nas pa celi projekti.

Lepo se imejte

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.