|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
9.10.2013 19:25:16   
marina17
Zdravo punce danes sem bla pri ginekologinji in mi je rekla da trenutno se ni nic za vidit je rekla pa da je mozno in mi je dala neke tablete Dabroston in rekla naj jih jemljem naslednih 5 dni po tem mi je pa rekla da lahko se malo pocakamo pa da vidimo ce bouser posted image ker naj bi se uposteval najdalji ciklus preteklih mesecih to je bilo 36 -37 dni danes 9.10 pa je 32 dni bolijo pa me prsa ter bradavice kolobarji okoli bradavic so se povečali učasih začutim špikanje v jajčnikih pomalo ter umes imam slabosti pojavljajo se mi mozolji ter pojem neverjetno velik slatkega

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
10.10.2013 7:38:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marina17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.10.2013 8:20:56   
Bluegirl
Jutro,

lili25, hvala za recept, sem si ga še jaz shranilauser posted image . To je pa čudno, da je še ni. Hmmm, kaj pa tvoje počutje, znaki? Misliš, da se ti je vse zmešalo? Jao. Ampak če je ovulacija bila, bi morala prituser posted image Si se pridružila nam, čajčkarjem?user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.10.2013 8:27:38   
Tara9
Jutro,

lili25 koliko dni je pa že ni? A je kaj v zraku al kaj, da imamo vse neke zmešnjave s to tečko, prav smešno je že.

Bluegirl kako pa tvoje čajčkanje, se kaj dogaja spodaj user posted image ?

Marina17: držim pestke za plusek, naj bo vsaj eden ta mesec user posted image .

Jaz sem včeraj popapcala prvo dableto Klomifena. Imam od nekdaj težave z goltanjem tablet, ponavadi vsako zgrizem user posted image , te pa baje ne smeš, vsaj tako pravijo navodila. Sej vem, da je majhna, ampak jaz sem res smotana. Tako, da sem porabila pol ure, da sem se prepričala, da mi ne bo nič, če pogoltnem, jaooooooo, cel projekt. Sem pa mojemu včeraj lepo povedala, da pričakujem, da se bo tudi on malo angažiral, jaz jem Klomifen, folno in ne vem kaj še vse, on naj pa vsaj en vitamin na dan pogoltne, da bo v času O vse tipi topi user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.10.2013 8:37:03   
*pikapoka
Dobro jutro,
naj se vam pridružim še tukaj. Malo bolj aktiven je tukaj čvek kot pa pri čakajočih mesecih.
Pri meni bo v nedeljo 28.dan ciklusa, imam cikle od 23 do 30 dni, tako da če je ne bo nekje do srede naslednjega tedna naredim test. Je pa ta mesec prvi krog ko sva bolj aktivna in smo se odločili da bi se našemu 6-letniku lahko pridružil še kakšen user posted image
Upam, da nam uspe čimprej.
Lep dan kljub turobnemu vremenu.

LP user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.10.2013 11:22:08   
savanah
*pikapoka dobrodošlauser posted image upam da ti naslednji teden pokaže test en lep plusek.
kako ste punce?kam ste se skrileuser posted image

tarauser posted image , jaz pa ne morem pregrizti tableta, to mi gre pa na bruhanje...že tako si ga kar vržem da je že skoraj v grlu, da ga slučajno ne dobim na jezikuser posted image . jaz pa samo še danes in jutri vzamem klomifen, potem pa čakamo na O. no še prej pa UZ, da vidimo kaj so kaj moji jajčniki proizvedliuser posted image .

lili25, super recept, bom tudi jaz poizkusila.

marina17, kdaj delaš test? tudi zate držim pestkeuser posted image

(odgovor članu *pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.10.2013 11:36:49   
Bluegirl
Tole s tableti me je prav nasmejalo. Jaz tudi ne prenesem, da ga pregriznem, ga hočem čim prej spravit po grlu. Mam pa težave, ker se mi večkrat zatakne.

Mah, kaj pa vem, Tara9, saj veš, kako je s tem. Se mi je že 2 tedna nazaj zdelo, da me vse špika in tišči, pa ni bilo nič. No, včeraj in predvčerajšnjim me je tudi, sedaj 0. Vam sploh ne omenjam. Se mi zdi, da mogoče me je tudi včasih kaj špikalo, včasih že ne vem, a je prebava al kajuser posted image Kakorkoli, dokler ne bo kaj konkretnega, se delam, kot da ni nič.

*pikapoka, welcomeuser posted image

savanah, držim pesti za UZ, tara9, pri tebi pa za delovanje klomifena in čim manj mučno goltanjeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.10.2013 11:47:22   
Tara9
Pozdravljene,

savanah a ti jemlješ po 1 tableto al kako? Sem se malo izgubila, najbrž si mi tudi že povedala, samo počasi res mešam vse naše zanimivosti. Jaz imam še 3 tablete potem pa čakamo na O, upam, da bo do nje prišlo.

bluegirl, ja saj vem kako je s tem špikanjem, bolj si pozoren na to, bolj te špika. Najbolje je ubistvu odmislit. Tukaj tudi psiha igra pomembno vlogo, jaz sem tako zafrustrirana zaradi Klomifena, da imam že zdaj občutek, da me spodaj vse žuli, pa valda ni po eni tableti takoj reakcija. Vse je v  moji blesavi glavi user posted image .

*pikapoka tudi jaz te pozdravljam in seveda navijam za tvoj čimhitrejši plusek user posted image .

drugače pa je tudi meni slabo če žvečim tablete, ampak drugače je ne spravim vase, od nekdja je to grozen problem, ne vem od kje mi to. Najraje sem imela kontracepcijsko, tisto sem edino lahko pogoltnila user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.10.2013 12:09:46   
savanah
Tara9, ja jaz jem po eno tableto..ti? mah nič se ne boj, tole o klomifenu malo strašijo, saj ne rečem da ni stranskih učinkov, in verjetno nekatere malo bolj špika kot druge...samo kaj pa vem no. mene je bilo tudi prvi ciklus zelo strah, in se mi zdi da sem ravno zaradi tega tudi občutila te "stranske učinke". en večer grozna napihnjenost, pa ene tri dni špikanje v jajčniki, in posledično boleči spolni odnosi. no naslednji ciklus pa nič od nič...en da je parkrat špiknilo in to je bilo to. verjetno zato ker se nisem nekaj obremenjevala s tem in iskala nekih znakov...tako da sprosti se. no vem da je lahko to reči, sama pa sem bila tako prestrašena ko sem prvič vzela klomifen, pa sem si rekla, če bi bilo to tako nevarno ga G nebi kar tako predpisali. saj so samo še tri tabletkeuser posted image

bluegirl, hvala. Upam da tole tvoje špikanje pomeni kaj lepega. mogoče te je dva tedna nazaj špikalo ker si imela O, včeraj pa zato ker te mala pikica grizeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.10.2013 12:27:46   
Tara9
Hvala ti savanah vidim, da si dojela moje predsodke. Sej dokler nisem brala o vseh možnih stranskih učinkih, se sploh nisem sekirala. Tko pa stalno nekaj razmišljam, če me kaj špikne sem že panična. Pa me najbrž špika zato, ker imam zadnje dneve tečke, tako da praktično ni nič čudnega. In vem da si bom s takim razmišljanjem sama priklicala stranske učinke, zato se moram skulirat madonca. Drugače pa ja, imam tudi jaz po 1 tableto na dan od 5.-9- dne, in kontrolo 17. dan.

jaz imam tudi tebe na sumu bluegirl, imam občutek, da  te bo po teh čajčkih ovulacije kar presenetila in tečke sploh ne bo več nekaj časa user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.10.2013 12:35:33   
Bluegirl
Jaz tudi mislim, da psiha naredi ogromno. Upam, da se ti uspe sprostit, Tara9 in da bo čim manj stranskih učinkov.

Ah, dajte no, jaz nisem pod srečno zvezdo rojena, kar se plodnosti tičeuser posted image Moja bazalna temperatura je ista že skoraj 2 meseca, tole špikanje je pa zelo verjetno delno tudi plod moje domišljije. No, ja, skušam odmislit, saj bo!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
10.10.2013 14:43:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
10.10.2013 14:48:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.10.2013 15:39:45   
savanah
jap psiha dela svoje...ampak nič ne moreš.
Lili25, verjetno je nekaj na tem, da bo uspelo ko najmanj pričakuješ. Toliko dekelt je že to povedalo. Tudi so se dolgo trudile, potem pa ko nič ne pričakuješ pa boom črtica...no naj bo še z nami takouser posted image
lili, malo prerukaj tele tvoje jajčnike (ali pa tvoj dragiuser posted image ), kaj se pa grejouser posted image ...joj malo me že razganjauser posted image , ker bo kmalu vikend..nevem a se samo meni zdi a je ravno bil vikend? kako gre hitro teden okoli. Ubistvu celo letouser posted image

No, lep dan še naprej, jaz grem pa malo dragemu najedat, sem ravno prave volje (dobreuser posted image , mu ne bom tečnarilauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.10.2013 19:25:10   
*pikapoka
Čer,
moja user posted image se je pojavila danes popoldan, tako da se bomo morali še truditi. Je pa mogoče ne bo v mesecu novembru. user posted image
Prvič nama je uspelo takoj, zdaj sva čakala kar dolgo in se po šestih letih odločila da bi se našemu korenjaku lahko pridružil še eden. Upam, da nam vsem čimprej uspe. Držim pestke za vse in vsem pošiljam user posted image za srečo.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.10.2013 8:11:32   
Bluegirl
Jutro, babeuser posted image

Kako ste?

*pikapoka, saj bo, naslednjič!user posted image

Savanah, jaaaaaa, čas gre tudi meni tako PREhitrouser posted image Saj mi je lepo in vse, verjetno bi ga ravno zato rada kar ustavila. Pa ne gre, pišukauser posted image

En deževen pozdrav na vse konce Slovenijeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu *pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.10.2013 8:52:54   
Tara9
Jutro,

kakšen kisel dan no, spet tečka ratujem, se mi zdi, da zmeraj najdem razlog za tečnobo, al je pms al je vreme user posted image , sploh ne vem kaj je zadnje čase, amapk rada sitnarim.

*pikapoka navijam za naslednji krog user posted image . Meni je november že sam po sebi tako depresiven mesec, zato bi bilo res res res lepo, da nalulamo čim več pluskov v novembru. Tako, da punce pridne bodite user posted image user posted image user posted image .

Joj, sej vem, da resnično pretiravam in vam tečnarim okrog tega, da sem že sama sebi butasta, ampak savanah te morem vseeno vprašat. A je možno, da mene jajčniki bolijo že po 2 tabletah. Sej ni neke hude bolečine, samo po tečki je po navadi ful zatišje, zdaj pa kar nekaj dogaja spodaj. Najbrž je fajn, da se jajčniki zbudijo, samo je nekaj novega zame pa takoj skeptična ratujem.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.10.2013 9:01:43   
*tedy*
jutro punce

pri nas dežuje no, bolj lijeuser posted image . To pa pomeni, da je dan za crkljanje in gledanje risankuser posted image user posted image . Ne vem , če bomo uspele danes jit kej na sprehod, čeprav je to v dežju pravi žur za otroke, sam pri nas ful piha.

Tara9 dobro jutro tudi za tvoje jajčnike, mogoče pa rabijo jesen da se zbudijouser posted image user posted image .

Res bi bilo lepo se s katero v novembru veselituser posted image sem vaša navijačica

mamica deklicam kako kaže s službo???kaj novega?? kaj pa čajček že kaj deluje?? sem hotela včeraj naročit pa mi ni hotelo sprejeti naročila bom danes še enkrat probala

deževen dan je kot nalašč za crkljanje in razvajanje in sevedauser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.10.2013 10:31:26   
mamica deklicam
Pozdravljen.

Sem bila dva dni brez interneta, tako da se šele sedaj oglašam. Pito bom probala narediti. Bom poskusila kar ta recept, ki ga je ena napisala (se opravičujem, da ne vem sedajle katera je user posted image user posted image )

Tedy glede službe ne vem nič. Sem klicala in so rekli, da sedajle zbirajo prijave, nato bodo odločali. ja ti pa čiči in čaki, saj imaš čas user posted image

Tudi pri nas lije kot iz škafa. Se bom morala sedajle spraviti iz računalnika in iti zakurit. Potem pa naredit testo za pizzo user posted image user posted image En del ga moram prihraniti, da ga bo starejša hči obložila. ker drugače bo huda name. Mislim, da bo še bolje, da prihranim za dve majhni pizzi testa, ker bom imela dve pomočnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.10.2013 10:45:52   
savanah
pozdravljene, upam da vas ne zebeuser posted image

tara9, ne znam ti pomagat tukaj, ker mene ni pri prvem jemanju nič špikalo med jemanjem klomifena, je pa potem toliko bolj, ampak nekoliko kasneje (ciklus je bil dolg 31 dni), v drugem ciklusu (28 dni) pa samo en dan mogoče dva, ampak res malo. Tako da verjetno je odvisno od vsake posebej, oz. že od vsakega cikla posebej. tako da se nič ne sekiraj, sigurno je čisto normalno...mogoče že občutiš rast foliklov?? kaj pa vem, nisem pametna večuser posted image

joj punce, jaz kar sama sebe presenečam...ponavadi sem ob takih dnevih zelo slabe volje in zoprna, zdaj me pa že dva dni razganja od dobre volje...so me že malo sitiuser posted image user posted image . nikoli ni prav, če sem zoprna, če se smejem, če jokam...ah kdo bi jih razumeluser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.10.2013 10:48:17   
savanah
*pikapokauser posted image user posted image bo pa naslednji kroguser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.10.2013 12:34:04   
Tara9
Savanah si me pomirila. Mislim, oziroma vem, da pretiravam, tako da sem se odločila, da se bom prijela v roke. Ne bom mislila negativno, ampak pozitivno. Špikanje v jajčnikih sigurno pomeni, da se nekaj dogaja, tako da naj me špika user posted image . Preveč sem brala samo o negativnih straneh tablet, zato sem tak paničar, ampak bom nehala.

Punce želim vam lep vikend, naj vas fantje/možeki čim bolj razvajajo. Jaz se za ta teden poslavljam. Adijo user posted image  user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.10.2013 15:00:55   
asyka
A pol neč dobrih novičk al kaj? user posted image Ja nič bom pa čakala da vam telele tablete primejo, da bodo jajčeca kr sama ven skakala... pol pa ni vrag da še eno semenčece končno opravi svoje delo kot se spodobi.

Pri nas ni nič novega, razen da sem jaz staknila spet eno tak grdo vnetje tam dol. Pa mi je kristalno jasno, da se mi to vedno naredi ko uporabim tampon, ki je prepoln vse kemije. Ampak ni šlo drugače. Že naslednji dan mi je bilo žal. Sem si danes šla po Canestin tabletke, ponavadi so pomagale. Če ne bodo pa k zdravnici. Ah jeejuser posted image

Pa komaj čakam da je letošnjega leta konec, ker nič ne kaže da se bo stanje izboljšalo pri nas doma.... Tašča nam hira iz minute v minuto boljuser posted image Grozno je...

Punce uživajte, naj vam dežek ne pokvari vikenda. Pa upam da pri nobeni ni bilo snega, Avstrijce je baje že "razveselil". user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.10.2013 15:07:34   
mamica deklicam
asyka kaj pa če bi uporabila tiste tampone, ki so res kot naravni, nič beljeni ...
Moja kolegica ima tudi probleme in uporablja samo naravne tampone in vložke. Da so samo iz bombaža, nobena plastika. Mi je enkrat razlagala, da dobi potem vnetje.

mi je prav žal, da se vam to dogaja z taščo, ko trpi ona in vi vsi z njo. Držite seuser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.10.2013 15:25:46   
asyka
Ja saj drugače imam te naravne, ampak me je malo presenetila (okej čisto iskreno sem pozabila, da me čaka v kratkem)user posted image in jih nisem imela pri roki. Bila je opcija še vložek, ampak po njih imam še večje probleme, ker se mi vname vse kar se je sploh možno vnet :/. Edina slabost teh naravnih, je, da zelo hitro premočijo in jih je potrebno res pogosto menjavat, ampak drugače so pa meni občutno boljši kot vsi drugi.

Jaz mislim, da trenutno še najbolj ona trpi. Vsaj sebe si ne znam predstavljat, da bi tako jasno vedela da je to to in da je konec. Itak me je res zelo strah smrti, ker je tako nepoznana zadeva. Zdaj pač delamo tisto kar lahko in se trudimo vsaj malo omilit tole zadevo ob koncu. user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.