Bluegirl
|
Dan asyka, joj, grozno. Nimam nobene pametne tolažbe, drži(te) se Ostale sem na hitro prebrala. Da še na hitro pokomentiram: midva sva včasih dosti filmov pogledala, sedaj se je pa to malo umirilo. No, moj fant jih zvečer še gleda, sama pa večkrat kakšne serije ali pa knjigo primem v roko. Ne vem, so me kar malo razočarali. Ponudba je včasih takšna, da joj prejoj. Bo pa sedajle malo več časa za to Mogoče mi uspe pogledat kakšnega s seznama (beri: seznam filmov, ki ga pridno dopolnjujem, ko slišim za kakšnega fajnega ) savanah, sporoči, kaj boš izvedela na pregledu . Tara9 in Žabinčica, lepo za poroko . Jaz bi se tudi poročila . Sva rekla, da morava najprej it za sebe. Sedaj sva to uspela uresničit, nama je pa malo škoda denarja za poroko. Vem, da se sliši grozno in da se da naredit tudi poceni, a se mi zdi, da kakorkoli obrneš, če želiš povabit vsaj najbližje, kar nanese nekaj ... Pa še vsa ta organizacija ... Mogoče, v roku parih let . Če ne, bom pa mojega na občino zvlekla in bo to to Midva sva bila med vikendom v šopingu. Je moj dragi nabavil skoraj celo jesensko-zimsko garderobo Kaj, ko to pomeni, da sem cel vikend tudi prala, še več, kot ponavadi. Malo smo pekli kostanj, se družili s prijatelji in evo, ponedeljek je tu. Že komaj čakam na podaljšan vikend konec meseca, da si vzamem kakšen dan frej in delam popolnoma NIČ. Še v službi je gužva, tako da je res pestro. Čajček še naprej pijem, danes že 12. dan, ampak rezultatov še ni. Včeraj se mi je zdelo, da me je nekaj tiščalo tam dol. Ne vem. Lili25, koliko časa se priporoča pitje teh čajev? Neomejeno? Dokler ni rezultatov? Vem, da si nekaj omenjala 3 tedne ... Lep teden, punce, se beremo