|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.10.2013 18:31:00   
asyka
Mah punce kako se vidi, da se je zima začela. Jaz vas tako redno berem, ampak nekako ne najdem pravega časa za pisanje. Niti volje, ker niso najbolj prijetni dnevi za nas. Mama od mojega namreč bije zadnje bitke z rakom, ki napreduje s svetlobno hitrostjo. Danes je umrla še njegova oma. Uglavnem sem čisto mimo in popolnoma brez neke pametne energije, ker mi vso dobesedno požrejo te stvari, ki se dogajajo. Edina svetla točka je, da sva danes dala aro za nov-rabljen avto. Čeprav mi je tako čudno kar nočem se poslovit od starega, včasih se mi zdi da se na kako stvar čisto nerazumno preveč navežem user posted image

Čestitam Lili za službo in držim pesti, da ima user posted image namen zaostajati še nadaljnih 9 mesecev :). Tudi Savanah želim enako. Je že res skrajni čas da nas katera razveseli z plusekom.

Mamica deklicama pocajtaj se. Pij čajčeke pa ne skači po hrbtu več po stopnicah, to boli user posted image

Ve ste pri opremljanju stanovanja. Jaz sem že 100x rekla, da ne kupim nič več za v to stanovanje, ker itak ni moje... no pa sva kupila zadnjič živo zelene police za v kopalnico (ker je lastnik tako super prenovil kopalnico brez policuser posted image ) In logično, da je potem potrebno zamenjat še tepih, da je zelen pa kupit koš za smeti pa nov dozirnik za milo pa za zobne ščetke.... Potem pa sva presenečena zakaj je luknja v denarnici 15 dni pred plačo.

In punce, ne mi zmrznt... jaz bom namreč znorela, ker sem v bloku odvisna od kurilne sezone in pri nas se še ni začela. Imava 15 stopinj v stanovanju.... K sreči imava en električni radiator, da se malo zagreje ampak ga morem imeti malo pri nama, malo v jedilnici, ker mi bosta drugače činčili zamrznili...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.10.2013 18:54:43   
_pika_
Joj, midva sva tudi v renovaciji. Že komaj čakam, da bo konec tega.

savanah: Končala sem prvi krog Klomifena. Upam, da ne bo treba v drugega. Ne vem kdaj naj bi lulala, ker imam celo zmešnjavo z M. Če bi bila redna, bi v začetku naslednjega tedna lulala.user posted image Kdaj bi ve na mojem mestu delale test? Jaz se kar ne upam, ker me bo čisto potolklo, če bo I.
Sem že par dni napihnjena kot balon. Grem danes na avtobus, stojim v gneči, pa reče ena punca: Gospa, a se boste usedla.user posted image user posted image user posted image

lili25: Bravo!!! Za službo!!! Seveda pa čakamo še na drugo dobro novičko.user posted image

pikapolonica: user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.10.2013 19:20:54   
Tara9
Zdravo punce, naj vam povem, da me je pot danes odnesla v DM po puder in sem se trudila mimo police s testi, pa nisem zmogla, groza kakšen karakter sem, bravo jaz user posted image , res sem jezna sama nase, da me vedno premaga. Skratka, potem sem si rekla, če je test ravno doma, ga bom pa valda naredila in rezultat je tak, da sem na istem kot če ga ne bi user posted image . Tam, kjer bi se morala pojavit ta druga črtica, se je za nekaj časa dejansko pojavila, sicer je bila po mojih občutkih preširoka, širša on tiste testne, kot bi se razpacala. Vmes sem ravno telefon imela in sem test pustila v kopalnici, ko sem prišla nazaj po 10 minutah ni bilo ničesar več, samo obris črtice, če dobro pogledaš user posted image . Saj vem, da to pomeni, da je bil najbrž test negativen, samo smešno mi je, da sem se tako bala beline, da sem na koncu nek zmazek dobila, vsaj za par sekund user posted image . Zdaj pa ne delam več testov to rundo, amapk čakam na user posted image .

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.10.2013 20:33:12   
Žabinčica
Dober večer.

Tara, meni je pa ta tvoj zmazek zelo sumljiv...po mojem te čez dan, dva čaka en lep rezultat user posted image .

Savanah, torej za tebe tudi navijamo user posted image . Dajmo punce, da nas končno res razveselite z lepimi jesenskimi novičkami.

Asyka, joj vidva sta pa res v enem težkem obdobju. Saj ne vem kaj ti naj rečem, drži se, če rabiš kaj, se malo razpisat - tukaj smo user posted image . Sicer pa pri nas v bloku že kurijo. Ne sicer še čisto na polno, ampak radiatorji so topli. Čeprav mene je kurilne sezone vedno malo groza, stanovanje je veliko, ogreva ga toplarna, zneski položnic zelo visoki, pa ne odpiramo sploh ne vseh radiatorjev, ni potrebe; ponavadi še polovico ne, strošek pa user posted image ...

Tippi, lepo da si nas prišla malo pozdravit. Če boš še kaj sem pokukala, napiši malo kako si. Te nisem nič spremljala; kako poteka nosečnost? Kdaj imaš sploh točen rok, nekje marca, če se ne motim? Ti resnično želim, da uživaš v tej nosečnosti z enim zdravim user posted image na koncu user posted image .

Grem počasi pod tuš, ta mala je danes zelo hitro šla spat, je kar sama želela v posteljo, kakšno urco prej kot ponavadi, sin gre zdaj. Jaz pa potem še malo knjigo v roke...

Lep večer in lahko noč od mene user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.10.2013 7:28:57   
Bluegirl
Jutro, punce,

asyka, drži se, res nisi v zavidljivem položaju. In tako kot je rekla Žabinčica: tukaj smo, če bi rada kaj pojamralauser posted image .
Drugače pa super za avtouser posted image . Čeprav sem sama ista, se sama kar navežem na ene stvari in jih s težavo menjam. Mi pa že rahlo kurimo. Smo v hiši in vsaj to je ena prednost. Sicer pa ne maram preveč toplega stanovanja, tako da so zaenkrat radiatorji odprti samo v kopalnici in na hodniku. Cene so pa grozne. Se spomnim še iz časov, ko sem živela v bloku: skoraj vse zaprto, račun pa nemogoč. No, saj tudi v hiši kar nekaj denarja gre za to, ampak imaš vsaj toplo.

Haha, _pika_, tale z avtobusom je dobrauser posted image

Tara9, tole z drugo črtico je malo sumljivo? Mogoče pa je kaj, držim pestiuser posted image

Joj, punce, sem čisto zmedena od vseh težav in posebnosti, ki jih imate v zvezi z user posted image . Bi morale met še seznam za to, kakšne težave ima vsaka, katere tablete jemlje itd.user posted image Skratka, za vsako držim pestiuser posted image

Lili25, kje si? Sem tako firbčnauser posted image Kdaj pa začneš s službo?

MD, od danes naprej čajčkamo skupajuser posted image Sem si danes v skoraj pollitrsko termovko naštimala ženski čaj in začela s pitjem. Potem pa še zvečer kako šalčko, pa bo. Saj prav delam, a ne lili25?user posted image

Zdaj pa veselo na delo. Se mi obeta, da bo še vikend delovniuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.10.2013 8:23:49   
*tedy*
Tara 9 držim pesti da je to kar mora bitiuser posted image user posted image , kdaj ponoviš test sem ful firbec.....

Jest grem pa danes s tamalo na primorsko po še eno našo bejbo k je bila nekaj dni pri noni na razvajanju. Je šla prvič od doma za več dni ampak pri noni je itak samo uživanje tako se je imela super.

uživajte pri nas je že sonček , čeprav kar pihauser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.10.2013 8:49:15   
Žabinčica
Dobro jutro.

Tara in Savanah, je to jutro že kaj novega user posted image ?

Tedy, lep izlet na primorsko user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Smo v hiši in vsaj to je ena prednost. Sicer pa ne maram preveč toplega stanovanja, tako da so zaenkrat radiatorji odprti samo v kopalnici in na hodniku. Cene so pa grozne. Se spomnim še iz časov, ko sem živela v bloku: skoraj vse zaprto, račun pa nemogoč. No, saj tudi v hiši kar nekaj denarja gre za to, ampak imaš vsaj toplo.

Pri nas je sicer toplo v stanovanju. Smo fajn vmes, zgoraj je nekdo, pa spodaj, pa se pozna ker tudi kurijo...Stranski sobi sta malo bolj mrzli ampak ni tako hudo (čeprav sta to ravno spalnica in dnevna, kar za mene ni ravno idealno, ker imam zelo rada toplo,ampak OK)... Edino cene...že vodo oni ogrevajo, tako da je že poletna položnica brez kurjave konkretna, kaj šele pozimi.

Danes imam predavanja, pa nekaj morem na računalniku delat, tako da mogoče še kaj pokukam sem. Pa veselo čajčkanje vsem, ki danes začnete user posted image .

Lep dan.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 3.10.2013 8:50:22 >

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.10.2013 8:54:46   
mamica deklicam
ja, bluegirl, od danes naprej pa skupaj čajčkava user posted image

baje morava 3 x na dan po 3dl tega čaja. Čeprav na škatli piše tako čudnouser posted image . Do tam ko precediš, vse lepo in prav, potem pa piše da jo piješ po požirkih večkrat na dan.
Potem si pa dešifrirajte: ali 3dl čaja raztegneš na cel dan, ali si 3dl čaja narediš večkrat na dan.

Ali se tudi vam zdi, da so včasih navodila pisana tako, da jih človek ne razume?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.10.2013 8:59:18   
Bluegirl
tedy, uživaj na Primorskem, sem ti foušuser posted image

Žabinčica, ja, je odvisno tudi, kje v bloku imaš stanovanje. Uf, potem je pa tole ogrevanje res en konkreten strošek. Uživaj na predavanju, če se dauser posted image

MD, se 100 % strinjam! To - 3x po 3dcl na dan - mi je napisala lili25 in sem isto našla na spletni strani od Ašiča (naj bi veljalo za vse njegove čaje). Na škatli pa nič ne piše, kaj je s tistimi 3 dcl. Sem tudi sama jezna na navodila.

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.10.2013 9:00:48   
Tara9
Asyka včeraj sploh nisem komentirala tvoje situacije, ker sem bila zaslepljena s tem testom, tako da šele danes prav berem. Pošiljam user posted image  in ti želim, da se kmalu odpre svetlejše obdobje. Za olajšat dušo, smo pa, kot so že ostale punce rekle, tukaj, drži se.

Bluegirl, si pa resno vzela glede čajčka, bravo ti. Zdaj pa navijamo, da bo deloval kot more in da bojo jajčniki delali sto na uro user posted image .

tedy hvala za stiskanje pesti. Ne vem kdaj bom ponovila test, ker se nekako bojim razočaranja user posted image . Bom počakala še par dni, če se mi bo vlilo, ker je takrat razočaranje nekako manjše. Plus, da me čaka prva runda Klomifena in se bom  s tem potem motivirala. Belina na tetsu bi me preveč razžalostila.

Sem pa danes take čudne volje. Prijateljica mi je ravno kar javila, da je rodila, in sem se kar razjokala v službi. Ubistvu sem presrečna ob takih novičkah, ampak ne morem si pomagat, da ne pomislim na to, kdaj bom jaz dočakala ta trenutek. In tale zmazek na testu me je čisto zmedel. Danes je na testku viden samo nek obris druge črtice, tako da komaj čakam da ga fliknem v smeti, da ne razmišljam več o tem.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.10.2013 9:04:02   
Tara9
Žabinčica danes nisem nič testa delala, bom počakala še ene dva dni oziroma do konca in potem ponovila. Tudi user posted image  še ni, tako da vse po starem user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.10.2013 9:04:53   
Tara9
* ups, do konca tedna bi moralo pisat

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.10.2013 9:07:44   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Sem pa danes take čudne volje. Prijateljica mi je ravno kar javila, da je rodila, in sem se kar razjokala v službi. Ubistvu sem presrečna ob takih novičkah, ampak ne morem si pomagat, da ne pomislim na to, kdaj bom jaz dočakala ta trenutek. In tale zmazek na testu me je čisto zmedel. Danes je na testku viden samo nek obris druge črtice, tako da komaj čakam da ga fliknem v smeti, da ne razmišljam več o tem.

Veš kaj pa jaz mislim, nazaj grede iz službe, idi ponovno v DM, kupi en clearblue in spet testiraj.

Sama sicer nisem veliko testekov porabila, ampak ko sem testirala, mi res nikoli mi ni izrisalo čisto nič, če nisem bila noseča. Tako da močno, močno sumim, da boš vesela user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.10.2013 9:09:33   
Žabinčica
Ok, malo čudno sem napisala...se mi že malo mudi, ampak verjetno se da razbrat kaj sem hotela povedat user posted image ...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 9:12:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.10.2013 9:25:10   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: lili25
žabinčica: kako je študij?? imaš to redno/izredno? sprašujem, ker sem že sama na to mislila.

Izredno; saj verjetno druge možnosti ni, če si zaposlen user posted image . Je pa bila že lep čas moja želja se malo preusmerit in mislim da je že skrajni čas, tudi glede na moja leta da to zares naredim.

Sicer grem danes na redno predavanje, ker mi ravno znese, pa da se malo ponovno navadim na vse skupaj. Je kar malo drugače vse, od moje diplome bo že namreč počasi 10 let... Drugače se izredna predavanja začnejo nekje v drugi polovici oktobra in bom na tista hodila.

Zdaj pa res hitim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.10.2013 9:29:43   
Tara9
Žabinčiča hvala za pozitivne misli in spodbudo, sem dojela kaj želiš povedat user posted image . Pomoje bom vseeno še kakšen dan počakala, edino, če bom spet popustila in me bosta ego in trma izdala user posted image .

Lili25 lahko bi počakali do ponedeljka ja, do takrat se mogoče tudi vlije. jaz sem bila včeraj tako zmešana, da tudi nisem več vedela, če vidim kaj, al se mi samo blede, kar ne bi bilo čudno user posted image . Sem nesla test kar k mami, ker mojega ni bilo doma (živimo v dvostanovanjski hiši), jaz pa na robu z živci in je tudi ona videla obris. Čeprav iskreno povedano, obsiom ne vrjamem, pomoje samo nakažejo kje bi morala bit črtica. Če ne bi bilo tistega par sekundnega zmazka, bi rekla, da je 100% negativen. Ahhhh, no bomo videli kako bo naneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.10.2013 9:32:03   
Bluegirl
Joj, punce, s temi testi me kar živčno delateuser posted image Se počutim, kot da jih sama delam. Če jih že v realnosti ne, pa vsaj na forumu dobim občutek, kako to zgledauser posted image Pa lili25, tebi pa sedaj že več kot en teden zamuja? Joooj, naredi test, nouser posted image Mislim na vseuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 9:41:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 9:52:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.10.2013 9:54:14   
Bluegirl
Lili25, sliši se super zanimivo, bom pobrskala za naslovom in si ga zdownloadala na računalnik.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.10.2013 9:56:31   
Bluegirl
Btw: tudi sama vem za kar nekaj takih primerov, ki so obupali (ker so mislili, da nič ne bo), pa je potem uspelo. Bi kar rekla, da je ogromno v glavi.

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.10.2013 9:57:29   
Bluegirl
Našla naslov: Vsak petek in svetek (Tutti i santi giorni).

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.10.2013 9:57:46   
asyka
Hvala vam punce. Jaz samo pravim, da naj bo že konec tega leta. Saj se še kar nekako sestavljamo vsi skupaj iz dneva v dan, ampak so trenutki ko se res samo vsedem na kavč in zjočem ker ni več niti malo energije. Včeraj je bil eden izmed takšnih dnevov, ker je imela tašča obisk pri zdravniku, ki je našel nove bule še na desni strani telesa, kjer je bilo do sedaj vse ok... pa je svetoval, da jo zadržijo v bolnici, da čimprej naredijo še preiskave glave (ker nima desne zenice več odzivne tako kot bi moglo bit) pa pljuča... in ni hotela. Sem bila potem tako cela malo našpičena pa izmozgana, ker smo se skoraj 2 uri pregovarjali o tem. In seveda ni pri tem čisto nič pomagalo, da je na isti dan oma umrla v bolnici na operacijski... user posted image Za piko na i pa je tukaj še njena hči, s psihotičnim fantom (živita skupaj s taščo), ki punco tako psihira, da mami ne pomaga nič in ji samo konstantno ponavlja, da se napravlja. In da je vseskupaj še bolj smešno, ko punca končno reče, da gre z mamo k zdravniku jo on vrže na finto in začne igrat na njeno ljubusumje (ker mu ona pač ne zaupa) in jo prepriča da ostane doma... Bah... včasih bi grizel pa veš da ne moreš in da ni haska.. Pa hudo mi je zanjo, ker vem da bo njej hudo ko bo prepozno. Moj pravi da se preveč sekiram in sebe ubijam. Saj vem. Ampak ne morem drugače, ne znam. Res komaj čakam prva predavanja naslednji teden, da se malo odklopim od vsega.

Kaj zdaj ste noseče ali niste. A ve vete da sem si nohte že čisto dol pogrizla od včeraj, ko čakam na vaše končne rezultate user posted image . Dajte malo pritisnat na hormončke da se hitreje nardijo, ker jaz kar verjamem da se tukajle nekaj lepega kuhauser posted image

Žabinčica, kaj pa študiraš če ni skrivnost? Sem pa tudi jaz slišala da je precej sprememb. Sošolka, ki je šla študirat po parl etnem premoru je rekla, da je se ji predvsem zdi vse lažje in da so se študijski programi prevveč poenostavili. Pravzaprav kar delim to mnenje z njo. In mi zadeva ni nič simpatična. Ne vem pa sicer kako imaš ti oz katero stopnjo si imela prehodno doseženo, moja mami se je letos lahko redno vpisala na magisterij kljub redni službi. Ker ti pripada v kolikor ga še nisi nikoli delal. Pa tudi sošolko imam, ki ima isti primer (oz več njih). So pred leti diplomirali po starem programu in so se lani vpisali redno ob redni službi. Edino nimajo študentskih ugodnostih. Naš fax je tudi prilagojen potem njim in imamo večino predavanj po 15ih.

Hmm ne vem ali sem tako lačna ali pa meni ful od nekod diši po sveže pečenem kruhku user posted image user posted image

Ogrevanje je meni cela znanstvena fantastika. Mi imamo v bloku lastno kurilnico in so stroški v mejah normale. Sva pa prtlično stanovanje in se nama to precej pozna. Upam samo, da letos ne bodo čakali na poziv stanovalcev da vklopijo to zadevščino, lani smo bili že krepko sredini oktobra ko se je prvič začelo ogrevat. Pa okej, pa oblečemo še bundo doma user posted image Je pa res, da me motijo tile merilci toplote na radiatrojih, ker se še vseeno stroški delno delijo med stanovalce in bolj malo pomaga če jih jaz čisto zapiram. Pri starših ima vsako stanovanje svoj števec na hodniku in se res šteje samo tista toplotna energija ki pride do stanovanja in se mi zdi to precej bolj fer. Se tudi na položnicah pozna. Imajo moji doma 1x večje stanovanje in skoraj za plovico manjše stroške pa bolj toplo stanovanje...

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 10:27:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.