asyka
|
Hvala vam punce. Jaz samo pravim, da naj bo že konec tega leta. Saj se še kar nekako sestavljamo vsi skupaj iz dneva v dan, ampak so trenutki ko se res samo vsedem na kavč in zjočem ker ni več niti malo energije. Včeraj je bil eden izmed takšnih dnevov, ker je imela tašča obisk pri zdravniku, ki je našel nove bule še na desni strani telesa, kjer je bilo do sedaj vse ok... pa je svetoval, da jo zadržijo v bolnici, da čimprej naredijo še preiskave glave (ker nima desne zenice več odzivne tako kot bi moglo bit) pa pljuča... in ni hotela. Sem bila potem tako cela malo našpičena pa izmozgana, ker smo se skoraj 2 uri pregovarjali o tem. In seveda ni pri tem čisto nič pomagalo, da je na isti dan oma umrla v bolnici na operacijski... Za piko na i pa je tukaj še njena hči, s psihotičnim fantom (živita skupaj s taščo), ki punco tako psihira, da mami ne pomaga nič in ji samo konstantno ponavlja, da se napravlja. In da je vseskupaj še bolj smešno, ko punca končno reče, da gre z mamo k zdravniku jo on vrže na finto in začne igrat na njeno ljubusumje (ker mu ona pač ne zaupa) in jo prepriča da ostane doma... Bah... včasih bi grizel pa veš da ne moreš in da ni haska.. Pa hudo mi je zanjo, ker vem da bo njej hudo ko bo prepozno. Moj pravi da se preveč sekiram in sebe ubijam. Saj vem. Ampak ne morem drugače, ne znam. Res komaj čakam prva predavanja naslednji teden, da se malo odklopim od vsega. Kaj zdaj ste noseče ali niste. A ve vete da sem si nohte že čisto dol pogrizla od včeraj, ko čakam na vaše končne rezultate . Dajte malo pritisnat na hormončke da se hitreje nardijo, ker jaz kar verjamem da se tukajle nekaj lepega kuha Žabinčica, kaj pa študiraš če ni skrivnost? Sem pa tudi jaz slišala da je precej sprememb. Sošolka, ki je šla študirat po parl etnem premoru je rekla, da je se ji predvsem zdi vse lažje in da so se študijski programi prevveč poenostavili. Pravzaprav kar delim to mnenje z njo. In mi zadeva ni nič simpatična. Ne vem pa sicer kako imaš ti oz katero stopnjo si imela prehodno doseženo, moja mami se je letos lahko redno vpisala na magisterij kljub redni službi. Ker ti pripada v kolikor ga še nisi nikoli delal. Pa tudi sošolko imam, ki ima isti primer (oz več njih). So pred leti diplomirali po starem programu in so se lani vpisali redno ob redni službi. Edino nimajo študentskih ugodnostih. Naš fax je tudi prilagojen potem njim in imamo večino predavanj po 15ih. Hmm ne vem ali sem tako lačna ali pa meni ful od nekod diši po sveže pečenem kruhku Ogrevanje je meni cela znanstvena fantastika. Mi imamo v bloku lastno kurilnico in so stroški v mejah normale. Sva pa prtlično stanovanje in se nama to precej pozna. Upam samo, da letos ne bodo čakali na poziv stanovalcev da vklopijo to zadevščino, lani smo bili že krepko sredini oktobra ko se je prvič začelo ogrevat. Pa okej, pa oblečemo še bundo doma Je pa res, da me motijo tile merilci toplote na radiatrojih, ker se še vseeno stroški delno delijo med stanovalce in bolj malo pomaga če jih jaz čisto zapiram. Pri starših ima vsako stanovanje svoj števec na hodniku in se res šteje samo tista toplotna energija ki pride do stanovanja in se mi zdi to precej bolj fer. Se tudi na položnicah pozna. Imajo moji doma 1x večje stanovanje in skoraj za plovico manjše stroške pa bolj toplo stanovanje...