banana_ana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Joj, hvala vam punce, zlate ste res in v veliko oporo. Da lahko tako človek ven vrže vse neumnosti brez obsojanja, ker moj bi mi že rekel, da sem zmešana , pa saj sem, ampak je hudo tole in edino ljudje v isti situaciji razumejo. Ubija me to, včeraj samo zmazek, danes kot nek obris, ampak viden, brez da pod različnimi koti gledam, samo je tko švoh . Lili25, dajva res zdržat vsaj do nedelje nekako, ker to sekiranje nikamor ne pelje. Katere teste pa ti delaš? Jaz sem včeraj FS, danes pa tisti baby check mini Ko sem jaz priletela iz kopalnice direkt k mojemu in mu pokazala listek je reku "ja fajn, pol pa v soboto ne boš pila pa kadila". Sem se sam oblekla in šla v službo, jokala k dež, ker je tko kretensko odreagiral... Sred dneva mu pošljem skor morilski sms, da kaj se gre, in mi napiše "sej sem vesel, samo ko boš naredila pa kakšen bolj konkreten test bom pa verjel, v tele listke js nč ne vrjamem" ... no, k je bil pa na CB plus se mu je pa strgal sem pa jaz delala test en dan prej, pr prejšnjih rundah pa tud 4 dni prej pa take fore..tko, da te čist razumem. Če bi še ene pol leta trajal bi lahko dobila že količinski popust na teste
|