|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 10:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Bodoče nosečke
3.10.2013 13:25:23   
Žabinčica
Asyka, glede svakinje se ne sekiraj, na njena dejanja ti pač ne moreš vplivat, kako bo ona in kako na njo deluje njen partner naj rešita sama; ti se drži sebe in tvojega in pomagaj njemu in tašči v mejah svojih sposobnosti.

Glede ogrevanje je super da imate svojo kurilnico, tu so načeloma stroški konkretno manjši kot pri toplarni na primer; sicer pa mislim da se pri stroških razen števcev tudi zelo pozna kdo ogreva in kje je stanovanje (pritličje res moreš dosti bolj kurit; pa npr. gor na vrhu, kot sva imela midva prvo stanovanje).

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Žabinčica, kaj pa študiraš če ni skrivnost? Sem pa tudi jaz slišala da je precej sprememb. Sošolka, ki je šla študirat po parl etnem premoru je rekla, da je se ji predvsem zdi vse lažje in da so se študijski programi prevveč poenostavili. Pravzaprav kar delim to mnenje z njo. In mi zadeva ni nič simpatična. Ne vem pa sicer kako imaš ti oz katero stopnjo si imela prehodno doseženo, moja mami se je letos lahko redno vpisala na magisterij kljub redni službi. Ker ti pripada v kolikor ga še nisi nikoli delal. Pa tudi sošolko imam, ki ima isti primer (oz več njih). So pred leti diplomirali po starem programu in so se lani vpisali redno ob redni službi. Edino nimajo študentskih ugodnostih. Naš fax je tudi prilagojen potem njim in imamo večino predavanj po 15ih.

To pa nisem vedela, hvala za informacijo. Naš fax sicer rednih predavanj nima tako prilagojenih kot pri vas, za vpis lahko da velja enako. Sicer itak koristim en star "bonus", ker sem bila že pred leti vpisana, tako da se za to možnost nisem niti zanimala. Delam mag. ja, ostajam znotraj svoje stroke - ekonomija, menjala sem pa smer.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.10.2013 14:21:05   
Tara9
Joj punce, jaz nisem več normalna, nisem si mislila, da me bo ta proces pripeljal tako daleč, da bom delala take neumnosti. Sem šla po test, ker sem danes čisto fuč in nisem produktivna ne nič in komaj čakam, da grem domov. Jezna sem sama nase, ker ne morem odmislit in aaaaaaaaaaaaaa.
Skratka, spet ni beline, amapak je spet še ena črtica, ampak je tko revna, res res revna, da mislim, da me testi zafrkavajo. Sem šla brat celo druge forume in stare debate, kjer pravijo, da lahko testa FC in Baby Check pokažeta obrise. In sploh ne vem, kaj naj si mislim, se mi še ni dogajalo kaj takega user posted image . Zdaj bi raje videla belino, kot da imam neko lažno upanje. Joj, ne bit jezne, da vas tkole gnjavim, ampak nekje morem ven spravit. Mojemu nočem niti omenjat, ker se mi zdi neumno, samo tukaj lahko dušo odprem.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 14:28:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.10.2013 14:28:29   
banana_ana
Tara9, jaz sem imela ravno tako samo en obris zjutraj na FS, isti dan zvečer sem delala pa CB in je bil en lep velik plus!! Tako, da jaz mislim, da ti lahko kar čestitamo user posted image

Za vse bodočke pa skoz stiskam pesti in skoooz hodim gledat, če je kakšna nova črtica!

user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.10.2013 14:38:22   
Tara9
Joj, hvala vam punce, zlate ste res in v veliko oporo. Da lahko tako človek ven vrže vse neumnosti brez obsojanja, ker moj bi mi že rekel, da sem zmešana user posted image , pa saj sem, ampak je hudo tole in edino ljudje v isti situaciji razumejo. Ubija me to, včeraj samo zmazek, danes kot nek obris, ampak viden, brez da pod različnimi koti gledam, samo je tko švoh user posted image .

Lili25, dajva res zdržat vsaj do nedelje nekako, ker to sekiranje nikamor ne pelje. Katere teste pa ti delaš? Jaz sem včeraj FS, danes pa tisti baby check mini

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.10.2013 14:50:33   
mamica deklicam
kakor sem jaz zasledila, da če je obris črtice, potem naj bi bila nosečnost, samo da je hormona še tako malo, da ne izriše dobro. Tako, da vama obema predlagam, da potrpita 2-3 dni in še enkrat testirata. Pravijo, da se hormon ravno podvaja na 2-3 dni. Nekje govorijo 2, drugje pa 3 dni.

Zdržta najmanj do nedeljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
3.10.2013 14:50:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.10.2013 14:58:12   
Tara9
Ok, nedelja naj bo user posted image . Jaz imam tudi neke opravke čez vikend in upam, da me ne bo veliko doma. Nimam nič belega toka, razen občutek, da se mi bo vlilo vsak čas, ostalo pa nič nenavadnega, kar mi še manj upanja vliva. Razen hudega, hudega pms-a ni ni drugače, vse kot običajno. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.10.2013 14:59:35   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Joj, hvala vam punce, zlate ste res in v veliko oporo. Da lahko tako človek ven vrže vse neumnosti brez obsojanja, ker moj bi mi že rekel, da sem zmešana user posted image , pa saj sem, ampak je hudo tole in edino ljudje v isti situaciji razumejo. Ubija me to, včeraj samo zmazek, danes kot nek obris, ampak viden, brez da pod različnimi koti gledam, samo je tko švoh user posted image .

Lili25, dajva res zdržat vsaj do nedelje nekako, ker to sekiranje nikamor ne pelje. Katere teste pa ti delaš? Jaz sem včeraj FS, danes pa tisti baby check mini

Ko sem jaz priletela iz kopalnice direkt k mojemu in mu pokazala listek je reku "ja fajn, pol pa v soboto ne boš pila pa kadila". Sem se sam oblekla in šla v službo, jokala k dež, ker je tko kretensko odreagiral... Sred dneva mu pošljem skor morilski sms, da kaj se gre, in mi napiše "sej sem vesel, samo ko boš naredila pa kakšen bolj konkreten test bom pa verjel, v tele listke js nč ne vrjamem" ... no, k je bil pa na CB plus se mu je pa strgal user posted image

sem pa jaz delala test en dan prej, pr prejšnjih rundah pa tud 4 dni prej pa take fore..tko, da te čist razumem. Če bi še ene pol leta trajal bi lahko dobila že količinski popust na teste user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.10.2013 15:05:35   
*tedy*
punce jest že nazaj ful lep sonček je bil in toplo smo kar zunaj kosilo jedli na terasiuser posted image user posted image

lili25, tara9 jest pa mislim , da črtica je črtica in še vedno močno držim pestiuser posted image user posted image letos na morju je men tud BC pokazal čist rahlo črtico, obris in tud nisem bila zihr, potem sem delala čez dva dni je bil test neveljaven.- ni bilo nobene črtice niti kontrolne- in potem sem še enkrta delala čez en dan i takrat je bila že lepa črtica, ko sem pa domov prišla pa še lepša črtica. žal se potem ni dobro končalo ampak to je druga zgodba.
skratka verjamem , da vama je uspelo....in kje je še nedelja...no čisto blizuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.10.2013 15:17:02   
Tara9
Banana_ana tale s količinskimi popusti na teste je dobra, jaz jih bom kmalu rabila, če bo šlo tko naprej. Od tega, da sem rekla, da testa sploh delala ne bom, do tega, da ga delam kar v službi user posted image . Mojega sem pa vseeno poklicala in mu rečem, da sem delala test, in razložim, da je črtica čisto švoh in on reče samo aja? user posted image . Tudi moj ne vrjame tem listkom. Če bo ob dejansko pozitivnem testu tko reagiral, ga bom z lopato po glavi user posted image .

tedy hvala za spodbudo. Nedelja se mi zdi pa fullllllllllllllll daleč, ampak se bom vseeno probala skulirat, ker drugače lahko samo z glavo v zid tolčem, pa ne bo efekta user posted image , oziroma primerjam obrise črtic user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.10.2013 16:02:26   
savanah
Ojla punce
Kako ste se razpisaleuser posted image sem vas cisto na hitro prebrala, ampak dovolj intenzivno, user posted image da sem videla ene crtice pri tari in lili25user posted image user posted image user posted image ...joj jaz drzim pesti da je to to, ne morejo kar obe testki hecatuser posted image ,jaz sem prepricana da jeuser posted image
Ostalo pokomentiram ko mi bo malo bolje, namrec danes ponoci nisem spala ama nic, me je kuhalo, seveda imam vrocino, in bolece grlouser posted image , no za povrh vsega je pa se tetka prislauser posted image . Ah saj sem vedela, ampak vseeno malo zaboli...

Porocajte punce same dobre noviceuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.10.2013 16:41:12   
*tedy*
Tara 9 nedelja pa ja ni daleč....danes je že skoraj konec, se pravi to ne šteje, potem greš enkrat spat in je petek, ki je dan za metek kar pomeni da ga je kmalu konec, pa je tu že sobota, k ponavadi itak cel dan pospravljaš in tukaj je nedelja k se itak ne šteje k je že dan Duser posted image user posted image torej praktično samo še en dan in še malo oz. tri risanke in tri nočkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.10.2013 18:11:26   
Žabinčica
Tara zato sem ti predlagala CB, je nekaj manj dvoma ali je plus ali ne. Ali pa če tistega digitalnega vzameš, ki ti tedne izpiše, tam je še manj dvoma.

Vsekakor pa Tara in Lili, držim pesti za nedeljo (če ne prej) user posted image user posted image .

Savanah, žal mi je da je prišla. Pozdravi se čimprej user posted image .

Ko je že Tippi takrat omenjala stare borke; malo pogrešam Mladiko in Darhaha; mogoče se nam pa v teh jesenskih dneh malo oglasita... Pa naše nosečke, da bi videla kaKo kaj so... Saj ne morem verjet da je že skoraj leto naokrog odkar se tukaj pogovarjamo user posted image (na taprvi temi mislim)....

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.10.2013 7:29:00   
Bluegirl
Jutro,

joj, koliko ste napisaleuser posted image Samo na hitro pokomentiram:

asyka, se strinjam z ostalimi. Fant je res en velik egoist pa še kaj drugega (raje ne naštevam). Poskusi se čim manj meniti za njiju (vem, da je težko) in se osredotoči na svojega fanta in taščo.

Lili25 in Tara9, kako zelo vama privoščim, da se ta zmazek/obris prelevi v eno konkretno črtico! In vesta kaj, mislim, da se bouser posted image user posted image

Savanah, pozdravi se, naj čim prej minejo ti dnevi.user posted image

Žabinčica, ste bile pa res pridne, če je že leto okroguser posted image

Ne vem, koliko se vam bom danes še uspela še javljat. Vam že kar sedaj zaželim lep vikenduser posted image Tara9 in lili25, sprostita se, kar je, je, v nedeljo se pa beremo, z lepimi novičkami, sevedauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.10.2013 8:09:43   
Tara9
Jutro punce,

evo jaz sem se naspala in umirila, tako da sem danes bolje razpoložena. Bom počakala na nedeljo, če se slučajno zmazek oziroma obris spremenita v kaj konkretnega user posted image . Nimam pa nobenega občutka, da bi bilo kaj, se ne počutim, kot da bi bila user posted image , tako da nimam velikih pričakovanj. V vsakem primeru me čaka nekaj novega, ali bo to pikica, ali pa Klomifen, tako da nekaj se bo spremenilo tako ali drugače user posted image .

asyka punce so ti prav svetovale, poskusi se odklopit od ljudi, ki ti jemljejo energijo, čeprav vem da je težko, tudi sama se sekiram za vsak hudič in težko odklopim, dejstvo pa je, da s tem škodimo sami sebi, drugih pa nažalost ne moremo spremenit. Saj bo prišlo svetlejše obdobje, boš videla.
Savanah pozdravi se čim hitreje, naj te dragi pocrklja, potem pa v nove boje user posted image , kot sva že rekli, vsem bo enkrat posijalo sonce in vse se zgodi z nekim razlogom.

Vsem vam želim naj čim hitreje mine še ta delovni dam in uživajte potem čez vikend.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.10.2013 14:50:25   
savanah
Hvala punceuser posted image
Evo danes sem ze malo bolje, se vsaj lahko normalno gibljemuser posted image .
Kaksno zatisje je danes tukaj, pomoje vse cakamo nedeljo in pluske tare in lili25user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.10.2013 14:53:15   
savanah
Aja, kaj pa ce bi se nam te "zmazke" malo pokazaleuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.10.2013 15:01:56   
Tara9
Joj, jaz ga ne znam gor pripopat, sem še malo nespretna s tem forumom. Še ko želim kateri odgovorit, ne znam dat v tisti oblaček njen odgovor,oziroma ne znam citirat user posted image , štorasta sem malo. Aja, pa tudi slika je tko švoh, da nimam kej pokazat, sem pa vseeno včeraj slikarila, kot da bom ne vem kaj dosegla s tem user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.10.2013 17:14:24   
savanah
user posted image tara tudi jaz nimam pojma o teh stvareh, sem zadnjic hotela nekaj citirat pa ni slo...pac nisem tehnicni tipuser posted image
Sicer pa sem prepricana da je ta zmazek ena majhna pikica ki ze raste pod srckomuser posted image

Punce zelim vam lep vikend, v nedeljo pa pridem precikirat vesele novickeuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.10.2013 18:56:28   
mala jagodka
Oj, kako ja...madonca ma zunaj zebe, sej ni normalno, da že zdej tako...bbbrrrrrr.

Tara in Lili, čakam novičke v nedeljo o dveh črticah ali pluskih user posted image

Lep vikend vsem

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.10.2013 19:08:37   
mamica deklicam
se bomo očitno kar morali navaditi, da bo mrzlo. Midva z možem sva že vse pokrila na vrtu, kar še uspeva.

lep vikend in čakamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.10.2013 8:39:15   
*tedy*
tara9 , lili25 pa bo kmalu nedeljauser posted image user posted image user posted image komaj čakam novičke, bom jutri zgodaj vstala user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.10.2013 13:59:41   
Tara9
Zdravo punce,

jaz se javljam že kar danes, in sicer žal ne z najboljšimi novičkami. Gospa user posted image se je danes prikazala, z močnimi krči vred. Zjutraj sem imela vodeno rjav izcedek, zdaj pa počasi teče v vseh svojih razsežnostih. Sva z možekom naredila še en BC preden se je vlilo, in je še zmeraj rahlo črtico kazal, tako da ne vem zakaj so se me testi takole lotili. Sem si pa zdaj lepo kupila samo CB, ki čaka na naslednjo rundo. Ostalih tetsov ne delam več.

Dobro je to, da nisem žalostna, itak je malo razočaranje, ampak sem čisto dobre volje, pričakovala sem solzice. Hvala vsem, da ste navijale zame, veliko pomeni. Jaz zdaj čakam 5. dan cikla in začnem s prvo rundo Klomifena, tako da sem se odločila pozabiti vse za nazaj in lepo začeti od začetka user posted image user posted image .

Zdaj pa skupaj z vami čakam na lili25, daj razveseli nas vsaj ti, jaz sem zatajila user posted image . Od srca navijam zate.

Lep vikend vsem

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.