|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.9.2013 12:04:23   
Bluegirl
Sem pridno vsrkala vse informacijeuser posted image Poročam, kako bo šlo. Resnično upam, da pride do O.

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.9.2013 12:10:22   
savanah
navijamo za ovulacijouser posted image user posted image
kaj pa je v tem čaju?

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.9.2013 12:16:21   
Tara9
Lili25 hvala za nasvete, sem se še nasmejala zraven, ker sem ravno včeraj doma rekla, da si bom nabavila boksarsko vrečo, ker bi mi velikokrat prav prišla user posted image , mogoče se res vržem v boks, bom raje jezo in tečnobo na vrečo stresla, da ne bojo drugi po nepotrebnem trpeli user posted image .

Zdaj, ko je govora o čajih, je spet tudi mene zamikalo user posted image . Sama sem zelo proti kemiji in vsem tem tabletam, veliko raje bi probleme rešila na naraven način, tako da sem zdaj čisto raztrešena. Rada bi se izognila Klomifenu, ampak sama ne vem kaj naj. Imam še nekaj dni časa, dokler se ne vlije in bom videla kakšen preblisk bom takrat dobila.

Aham , še moji podatki, ko se bo spet kaj seznamček ažuriral, saj bi ga tudi sama, pa pojma nimam kako user posted image , starost 27, otrok 0

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.9.2013 12:25:56   
savanah
user posted image user posted image tole z boksarsko vrečo pa sploh ni slaba idejauser posted image . Tudi sama sem zelo hitre jeze, mi je že dragi rekel na si malo preberem o obvladovanju jezeuser posted image , no sicer tepem ga še neuser posted image ampak mogoče bi bilo res bolje preusmeriti mojo jezo iz dragega na kakšno vrečouser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 12:43:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
30.9.2013 12:52:23   
savanah
lili25, važno da je še ni, držim pesti, da tole špikanje pomeni pikicouser posted image (ker mene tudi neki špikauser posted image ) ampak malo po sredini malo po jajčnikih, nevem več...

Neposredna povezava do sporočila: 956
30.9.2013 13:07:40   
mamica deklicam
madonca, ste se danes razpisale user posted image user posted image

me ni bilo cel dopoldne doma in sem vas komaj prebrala. Ta čaj (Ašičev) grem kupit tudi sama.
Rojstni dan uspeluser posted image . Ko mi bo uspelo naložiti slike, vam eno s torto nalimam sem gor. So bile na torti domače živali, s katerimi se sedaj lahko igrata. Je kolegici uspelo 1000%.

žabinčica, jaz imam mojega malo na sumu, da on ni hotel več naprej v postopke, ker še vedno govori, da bi imel več otrok in da bova delala na tem. TV si je pa kupil iz nekih prihrankov, ker prodaja medalje in je šel iz tega denar. Sesalec bo pa itak v stroških za firmo. kako je z njegovo službo, ga rajši ne sprašujem.

Danes sem imela spet sestanek na zavodu in mi je moja svetovalka povedala, da se bo v kratkem v Kamniku poajvila neka možnost zaposlitve. Ena dobro stoješa firma bo tu odprla nov obrat in bodo za proizvodnjo rabili 50 ljudi, najraje iz okolice. Sem se že prijavila. Res da bi bilo trenutno delo v treh izmenah, a če si brez denarja, se tudi to ne bom pritoževala. Mogoče bi pa kasneje lahko prilezla kam drugam. Lahko pa medtem še vedno iščem kakšno drugo službo. Me privlači bližina, 15min pa sem doma.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 13:20:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
30.9.2013 13:49:41   
*tedy*
joj kolk ste pridne pri pisanjuuser posted image user posted image , komaj preberem....
Če sem prov razumela te čaje pijete za ovulacijo, a ne??? Zaenkrat sem bila ena izmed srečnic ko mi zanositev ne dela težav ( vedno nama je uspelo v prvo ali drugo) ampak zdej sem imela dva ss zapored in upam da je to samo naključje. Itak me zdravnica tolaži da se 30% nosečnsoti končan s ss ( no pa tudi na urgenci me je tolažil dohtar da imajo 4 take primere na dan) in sedaj sem tudi ta "bonus" izkoristila, tako da upam damo še na najboljše user posted image user posted image user posted image

Sicer pa imam že štiri sončke doma user posted image user posted image . Malo me že emšo daje , ampak upam da nama rata še enega naredit, ker 5 je res tako lepo pravljično številouser posted image user posted image

DRžim pesti, da vam čimprej uspe in navijam za vseuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
30.9.2013 13:56:11   
lila25
lili nisem vas še zapustila, še vedno navijam za vse user posted image in vas še spremljam, edino za pisanje mam bolj malo časauser posted image v službi je ful lušno, sm bla pa še na enem razgovoru, če bi se dalo kaj skombinirat in čakam odgovor. pa še faks se mi bo začel zdaj user posted image men se pa tolk ne da več učit, je bolj lušno dnar služit user posted image
moj ma tudi čez 3 tedne rd in bi ga rada kaj presenetila, moram neki pogruntat. ne bi blo pa lepšega presenečenja kot user posted image user posted image
konopljiko pa še jemljem, pa folno in še svetlinovo olje. občasno tud čajčkam, bom zdej bolj redno, ko se mrzlo vreme začenja. drugače sm pa dobila user posted image po tistih tabletkah og g, brez bolečin in nič kaj obilno. občasno tud temperaturo merim in se sedaj opazi razliko user posted image . bom ta teden, ko bi mogla bit o probala kakšen o testek nardit. sm mogla dat pa še enkrat kri, ker so en hormon pozabl pogledatuser posted image ostala dva sta pa mende ok. moram drug teden spet kaj poklicat g.
lepo bodite punce in pričakujem en kup user posted image od vas user posted image
MD zate pa user posted image da bo služba.

Neposredna povezava do sporočila: 960
30.9.2013 14:00:01   
mamica deklicam
veš, kaj tedy, če imam jaz prav v glavi, si ti sedajle stara toliko, kot sem bila jaz ko sem prvo štruco prinesla iz porodnišnice. zato, prosim bodi katr tiho glede let.user posted image user posted image

Jaz sem morala najprej iti čez to, da ne bom več menjala plenic ko jih bom dopolnila 40. Nato sem spustila kriterij in sem rekla, da ne bom nosila otrok iz porodnišnice, ko bom 40. user posted image user posted image Ker trenutno imamo plenice samo še ponoči preventivno, ker hoče gospodična mleko še piti sredi noči, in ker nama ni sedaj uspolo, bom že 40, če bomo šli še enkrat v Rimuser posted image user posted image

Ja, punce, zarečenega kruha se največ poje.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.9.2013 14:26:35   
*tedy*
mamica deklicam hvala za kompliment, ampak jest sem že 42user posted image user posted image . Prvo sem imela pri 28 zadnjo pa pri 40, so pa stari 14, 8 (edini fant), 5 in 2.....ja, ja tako da greš pridno za manouser posted image user posted image jest sem tud zmeraj rekla da ne bom imela po 40 ampak kaj ko smo malo pozno začeli............lovimo res zadnji vlakuser posted image user posted image

Mal razmišljam da bi tamalo drugo leto dala v vrtec , ko bo stara 3 leta, pa tavečja gre v šolo in ji bo doma dolgčas, sploh če bo ratalo in bomo imeli dojenčka in s čist majhnim itak se ne more igrat....

Neposredna povezava do sporočila: 962
30.9.2013 14:57:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam hvala za kompliment, ampak jest sem že 42user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, očitno me že EMŠO daje.

No, da naju obe malo potolažim, kaj mi je dr.Vogler rekel, ko sem bila zadnjič pri njem. Me, ki smo že v teh letih, se nam zelo poveča % splavov. Tako, da res loviva zadnji vlak. Ja, bom imela eno mojih let tu gor, ker TIPPI je ušla na drugo temouser posted image

se včasih počutim še bolj staro, kot sem v resnici. Če me je moral moj včeraj učiti, kje na napi novi TV pritisniti, da lahko prestavim na programe, ker sta prej gospodični gledali Kekca preko ključka. user posted image Jaz se kar ne upam več določenih stvari pritiskat

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.9.2013 18:52:32   
Cikacaka
Pozdravljene vse..:)

Evo mene nazaj...da povem, da je tetka po pricakovanjih prisla v soboto (prejsnjo) ...kar se je izkazalo kot pozitivno, ker tisti krci ki so me dajali niso imeli veze s user posted image pac pa sem ponoci potem pristala v bolnici z vnetim zolcem.user posted image ...kar pomeni litre inlitre antibiotikov v zilo...cesar pa nobena pikica ne bi prezivela in bi bila groza se vecja. Zdaj sem ok, vendar pa ta mesec pavziram s clomidom in vsem ostalim. Moram na posvet malo kako in kaj.

A je kaj novega? Je kera rozika nova? Upam, da ste ostale vse ok in zdrave ;)

Neposredna povezava do sporočila: 964
30.9.2013 18:53:57   
*tedy*
mamica deklicam sej ni tako hudo, mam majhne otroke pa se mi sploh ne zdi da sem tolk starauser posted image user posted image .
Za splav je pa tud meni rekla da se z leti je večje možnost za splav......je pa res da sem imela prve 4 nosečnosti brez posebnosti in sem bila že februarja mal šokirana ko sem imela ss, čeprav je bil takrat v 8 tednu, zdej je pa tud zdravnica v 8 tednu na UZ rekla vse ok, čist drugač kot zadnjič pol pa šok v 12 tednu. Sicer bolje tako,kot pa da bi na AC potem izvedela da je kaj narobe....je že moglo bit tako

MOj dragi je rekel , bomo pa jesenčka imeliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
30.9.2013 20:20:53   
_pika_
tedy: user posted image user posted image user posted image
lili25: Vso srečo na razgovoru. user posted image
mamica deklicam: Držim pesti za službo!

Navijam za user posted image ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
30.9.2013 21:13:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam sej ni tako hudo, mam majhne otroke pa se mi sploh ne zdi da sem tolk starauser posted image user posted image .
Za splav je pa tud meni rekla da se z leti je večje možnost za splav......je pa res da sem imela prve 4 nosečnosti brez posebnosti in sem bila že februarja mal šokirana ko sem imela ss, čeprav je bil takrat v 8 tednu, zdej je pa tud zdravnica v 8 tednu na UZ rekla vse ok, čist drugač kot zadnjič pol pa šok v 12 tednu. Sicer bolje tako,kot pa da bi na AC potem izvedela da je kaj narobe....je že moglo bit tako

MOj dragi je rekel , bomo pa jesenčka imeliuser posted image user posted image

ja, se lahko pohvaliva da sva mladi mamici user posted image user posted image user posted image

punce, jaz sem danes s v DM - u vprašala za tale Ašičev čaj, a ga nimajo. Kje ga lahko kupim: v lekarni ali kje drugje?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.10.2013 6:57:29   
savanah
dobro jutro
cikacakauser posted image joj, upam da si sedaj že vredu. želim ti čimprejšnje okrevanje.

Punce, jaz pa sem danes naredila test...in seveda negativen. SPET! nevem, žalostna sem in jezna, in sprašujem se mi je tega sploh treba? A mi verjamete da sploh več nimam moči za vse to? Nekako ne vrjamem da mi bo sploh še kdaj uspelo zagledati dve črtici na testu. se mi zdi da je razočaranje vsakič večje...ne zmorem več. Malo sem pogledala, kdaj sva se sploh začela truditi okrog tega...In vidim da je to že 16 mesecev. Vem da se nekatere trudijo veliko dlje, in vsa čast, da še niso obupale, ampak zgleda da jaz nisem dovolj močna. Saj vem da bo jutri že bolje in da bom spet verjetno pripravljena na nove boje, ampak danes nisem za nikamor. samo še jokam. Kdaj se mi bo uresničila želja??

No da vas ne morim več, grem se pripravit za službo, in pridem vas pogledat ko mi bo malo bolje. Seveda pa še naprej navijam za vse vas, res iz srca!

Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
1.10.2013 7:06:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
   [Brisano sporočilo]
1.10.2013 7:07:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
1.10.2013 7:12:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 971
1.10.2013 7:35:54   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Včeraj smo pa res imele navdih za pisanjeuser posted image Lepo je bilo prebrat tudi vaju, Cikacaka in lilauser posted image

Cikacaka, boga. Vnet žolč, kdo bi si mislil. Upam, da si sedaj v redu.

Savanah, en user posted image zate. Verjamem, da mora biti grozno, ko si vsak mesec znova razočaran. A kot si rekla: jutri je nov dan, tudi vama bo uspelo!user posted image

MD: Jaz sem čaj kupila v neki zeliščarnici zraven Maximarketa, ga pa lahko naročiš tudi preko spleta, a tam seveda plačaš poštnino:http://www.sitik.si/Cajne_mesanice

*tedy*, res si dobra!user posted image Mi je vedno lepo prebrat oz. slišat za družino z več otrociuser posted image

lili25, pa daj naredi še enkrat testuser posted image Po pravici povedano, sem že sama živčna, ko te berem in čakam na novičkeuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 972
1.10.2013 7:38:43   
savanah
lili25, hvalauser posted image , ob tvojih besedah mi je šlo spet na jokuser posted image . Vem da ne smem obupat, ampak ob tistem praznem testu sem jezna na cel svet. Potem pa se sprašujem, kdaj mi je namenjeno, če mi sploh je. Tudi vem da imam še čas, ampak ko pa si otroka tako zeloooo želim, je vsako čakanje mučno in dolgo. Hvala, in res si me potolažila. Saj vem da nam bo vsem enkrat uspelo.

Seznamček je pa super lepuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 973
1.10.2013 8:25:30   
Tara9
Savanah user posted image  user posted image  tudi z moje strani. Rada bi te potolažila, ampak točno vem kako se počutiš. Tudi jaz imam velikokrat krizo in se sprašujem zakaj meni ni usojeno, ko pa si otročička tako zelooo želim. Ampak potem me mine in si zmeraj rečem, da za vse obstaja nek razlog, da se vse zgodi z nekim namenom. Torej se bo tudi to, ko bo čas za to. Za vsakim dežjem posije sonce, sigurna sem, da bo tako tudi pri vseh nas. Sicer smo pa ženske močne in znamo bit prave borke, tako da vem, da ne boš obupala in vem, da bo enkrat uspelo. normalno je, da smo žalostne, sesute, ampak se tudi poberemo in prav zato, ker smo vztrajne, bo posvetilo sonce tudi za nas.

Cikacaka samo da si zdaj ok, pozdravi se čim prej, stiskam pesti tudi zate, da bo zdravje čim prej takšno, kot more bit.

Lili25 tudi jaz vsak dan pokukam sem innajprej gledam, če je kakšna dobra novička s tvoje strani. Stiskam pesti in navijam za pozitiven testek user posted image .

Pozdravčki vsem ostalim

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.10.2013 8:32:54   
*tedy*
Savanah user posted image user posted image verjemem, da ti je hudo, vendar jutri je nov dan in glavo pokonci, tudi tebi se bo enkart nasmehnila sreča. Verjetno si probala že vse čajčke in tabletke, vseeno pa ti svetujem da greš morda na pregled k homeopatu, to so tudi čisto samo naravna "zdravila" . preverjeno pomaga.

bluegirl, lili 25 , res ni kar tako imeti 4, ampak jest imam otroke nezansko rada, tudi faks je šel v to smer in tudi 16 let sem delala z otroci, po tretjem sem delala po 4 ure po zadnji bejbi pa sem ostala doma. Nikoli nisva rekla koliko otrok bova imela, potem pa pride želja po še enem otroku in zaenkrat si jo še lahko uresničivauser posted image . Sem pa že dvakrat rekla , da je ta verjetno zadnji, sploh po zadnji , ki se je rodila z ritko naprej sem rekla nikoli več......no pa upam, da bom še enkrat če me narava ne prehitiuser posted image user posted image

jest sem danes že odtekla svoj jutranji krog in zdele imam kontrolo pri G po ss, bom tamalo kar sabo vzela, jo nimam kam dat , no pa saj je pridna in knjigice sabo pa bouser posted image user posted image

uživajte in želim vam lep sončen danuser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

dom
riba5

kje živite

v stanovanju (44%)

pri partnerju doma (21%)

v svoji hiši (21%)

pri svojih starših (12%)

nimam stalnega domovanja (0%)

kakor kdaj (1%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!