Žabinčica
|
Pozdravljene, po mojem bo danes res vreme krivo, še ena tukaj . Sem spet bolana, ne vem v zadnja pol leta poberem od otrok vsak najmanjši prehlad, ki me za vsaj 2,3 dni položi; če ne več, plus sem še neko infekcijo (sicer na roki) pobrala, ki upam, da bo minila v samozdravljenju in mi ne bo treba po zdravnikih skakat. Vidim, da imamo vse neke svoje dni...Ampak kot sta bluegirl in mamicadeklicam lepo napisale, pozitiva velja, tukaj smo da se bodrimo in vsak tak trenutek tudi mine in hitro spet pride lepši in boljši . Kaj bomo temo preimenovale, danes se vas je toliko javilo, da boste prestavile naraščaj ... na primer v bodoče bodočke ... Malo se hecam, mogoče pa ve katera kakšen boljši vic za dvig volje... Mamica deklicam, a je torej tako resno, potem ne bosta šla naprej v postopek? Asyka, a vidva tudi? Sicer sta še kar mlada, ampak vseeno...škoda res,mogoče pa se uspeta še pogovorit in dogovorit glede tega. Ziheraštvo...sigurnosti ni,sploh v tem času; nikoli ne veš kdaj se zadeva lahko poslabšajo ali izboljšajo. Vsak se pač mora odločat po svojih najboljših močeh, glede na lastno situacijo, presojo, občutek in želje. Tudi jaz vam, podobno kot bluegirl, želim, da bodo vaše dobre želje uspešno uslišane. Pri nas je danes zelo močno nalivalo, zdaj pa se je malo ustavilo...Danes imamo še drugi roditeljski, tokrat ima to preko mož, ker jaz takšna ne morem na okrog prehlada trosit...
|