Bluegirl
|
Dobro jutro, punce lili25, srečno s kuho in vrtom. Seveda bo uspela marmelada, kako si jo pa delala? Mi slive samo spasiramo, doooolgo kuhamo, dodamo sladkor in še kuhamo banana_ana, zdaj boš 9 mesecev deležna take skrbi s strani svojega Kar izkoristi Sta pa kar hitro povedala svojim. Verjetno so vsi skakali do stropa, a ne? Sama mislim, da bi počakala nekaj časa, da veš, da bo vse v redu (no, kolikor to sploh lahko veš), ampak ljudje smo si različni, poleg tega si lahko vmes še 100x premislim Tara9, saj bo, kar poskusi s tabletami, če imaš možnost. Se strinjam z eno od vas, ki je rekla, da je od vse kemije ta še najbolj pametna Moji jajčniki tudi mirujejo, ne vem. Nekaj me je špikalo (ampak bogsigavedi, če me ni tudi včasih kaj špikalo, pa si to sedaj samo drugače razlagam), zdelo se mi je celo, da imam bolj razmehčan vrat, temperatura ista. No, ja, mogoče bom upoštevala tvoj nasvet, banana_ana, in vse odmisla, stran vrgla termometer, prste pa še kaj. Kaj, ko vem, da bi samo par dni zdržala. Sem si pa že sedaj dala malo omejitev: na forum grem samo dopoldne, nič zvečer, zvečer telovadim (zaenkrat; bomo videli, do kam bo šla moja vztrajnost), se menim s kolegicami, in pa seveda humor - ta je pa že kar moj stalni spremljevalec in odganjalec stresa Punce, lep dan vam želim