|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
13.9.2013 8:07:01   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes

Danes mi na koledarčku piše "ovulacija" in to je prvi mesec, ko ne jemljem več KT. Sem za hec naredila ovulacijski test in *paf* takoj dve črtici. Sem bila kar presenečena da aplikacija na telefonu tako lepo pokaže čas ovulacije, pa vesela sem da jo imam tako lepo redno, zdaj pa samo še user posted image čakam in pa december. Aplikacija mi kaže da bova lahko že za novo leto začela poskušat :) a ne bi bilo noro da se prime na silvestrovo? :)

Pa punce, lepa hvala da ste mi malo odprle oči, da obstaja tudi pozitiven stres in se bolš počutim :))

midva sva drugo hčerko ravno na moj rojstni dan naredila, tako da take stvari so nekaj najlepšegauser posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.9.2013 9:17:29   
Bluegirl
Wishes, super za tako točno ovulacijouser posted image Sem ti fouš - jaz svoje nikakor ne izsledimuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.9.2013 9:36:42   
Tara9
Tudi jaz sem fouš, moja ovulacija je tako skrivnostna da je ne morem dešifrirat user posted image . Danes sem prava tečnoba, čeprav vem, da je treba bit optimist. Najbrž me pms daje, sej ne vem, ta cikel se mi je vse pobrkalo user posted image . Upam, da ste ostale boljše volje user posted image , peteeeeeeeek je

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.9.2013 10:49:43   
Wishes
Naložila sem si aplikacijo na android telefon - Woman Log - in sem si stalno vnašam user posted image , počutje, kilograme, da se pa tudi temperaturo in pa možnost alarma za ovulacijo. In potem aplikacija na podlagi vnešenega sama izračuna predviden čas ovulacije, najprej avtomatsko da povprečje 28 dnevni cikel, ko vneseš nekaj user posted image pa izračuna tvoje povprečje. Med dnevi ovulacije so narisane male rožice, za glavni dan pa ena malo večja rožica. Res me je zanimalo kako točno kaže program in mu kar zaupam :)
Takole, če katero zanima pa ima ona ali fant pametni telefon ali pa tablico. Saj najprej mi je bilo hecno vnašat, ampak je res uporabna aplikacija :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.9.2013 10:55:28   
Bluegirl
Moj telefon ni tako pametenuser posted image Drugače pa na tablici uporabljam Fertility friend in je super, ampak ti nič ne pomaga, če so cikli zmešani. Tako da je jamranje nad O bolj na to letelo. Je pa fino si beležit stvari, da imaš nek pregled. Hitro zgubiš občutek za čas/datume.

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.9.2013 10:57:42   
Wishes
Aha, torej ovulacija ni pogojena z user posted image ? Meni je mami razlagala, da je imela pred nosečnostjo na dva meseca user posted image in ovulacijo. Se torej lahko zgodi da je sploh ni med menstruacijama?

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.9.2013 10:59:44   
Bluegirl
Lahko imaš tudi kakšen ciklus brez ovulacije, npr. Pri teh zmešnih ciklih je problem, da so lahko dolgi 30 dni ali pa 60. In nikoli ne veš, kdaj po user posted image bo O; če bo. Ah, zakompliciranouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.9.2013 11:03:15   
Wishes
Evo, zdajle vam opišem moj odziv na tale tvoj odgovor Blue girl... na glas sem zavzdihnila in rekla "O beda!!" :)
Mislim, fantom tam nekaj visi med nogami, da se ne pregreva in to je to. Nobenih rednih pregledov pa noge narazen pa vsak mesec se matrat z bolečinami in vložki. Nič, tam ga imajo in prevečkrat še razmišljajo z njim in to je to. Me pa miljon enih zadev, ki se tam dogajajo. Pa skrbet, pa razna vnetja, pa potem je še mehur lahko zraven vnet, pa tiste neprijetne tablete noter tlačit, pa una kremica za zunaj, pa ovulacije ni pa je, pa menstruacija je premočna pa preboleča ali pa je ni... nimamo sreče. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.9.2013 11:04:36   
Tara9
Jaz sem primer takih ciklov, od 30 do 60 dni, s tem da je večkrat 60 user posted image  in ovulacije nimam vsak mesec, juhu. Meni prav nobena aplikacija ne koristi user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.9.2013 11:07:09   
Wishes
Hmmm. Saj jaz sem zdaj to prvič testirala :) Lahko da imam golo srečo. user posted image moram še naslednji mesec preverit da vidim če je vsak mesec ali ne :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.9.2013 11:07:37   
Tara9
Wishes s tem odgovorm si me pa prav v dobro voljo spravila in nasmejala, kljub tečnobi, ki se me loteva user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.9.2013 11:21:44   
Tara9
Hmmmmmm, zdaj, ko smo govorile o ovulaciji, se mi je kot zanalašč pojavil izcedek, prav tak, kot bi moral biti med ovulacijo (vem zato, ker včasih dešifriram pravo ovulacijo user posted image ), krče pa imam kot da se mi bo vlilo, za znoret vse skupaj. Grem se raje lotit dela, ker drugače bom sama sebe zmešala user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.9.2013 12:28:56   
Bluegirl
Haha, Wishesuser posted image , prav imaš! Veš, kolikokrat tudi sama pojamram na ta račun. Kaj čmo, punce, bodimo optimistkeuser posted image Pa hecno je, ko me kdo vpraša, če načrtujeva user posted image , pa si mislim: pri teh ciklusih nič ne načrtujeva, samo user posted image , ko nama paše, enkrat bova že ujela Ouser posted image Vsaj nisva obremenjena z dneviuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.9.2013 12:40:38   
Tara9
Bluegirl a ti imaš tudi tako zmešane cikle??

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.9.2013 12:44:31   
Bluegirl
Jaz sem po prenehanju jemanja KT imela en ciklus (40 dni), potem pa sem čez dober mesec dobila šibko menstruacijo, ki se je zavlekla v več tednov, dobila tablete, sedaj je pa tudi že mesec okrog, pa še nič. Tako nekakouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.9.2013 12:49:04   
Tara9
Uffff ja definitivno podobna situacija, samo da sem jaz že 3. leto brez KT in se mi cikel še zmeraj ni uredil in pravijo da se moram sprijaznit s tem user posted image . Prve 3 mesece po jemanju pa sem imela nekako tako kot ti. Pri tebi bo pa mogoče še vse prišlo v normalo, itak telo rabi nekaj časa po KT, jaz sem pa že pred KT imela štalo. Sej bo, a ne, optimizem in user posted image  user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.9.2013 12:52:18   
Bluegirl
Ja, ja, saj še ni tako hudo, imam še čas. Ampak sem imela tudi pred KT zmešnjavo (1x, 2x na leto user posted image ali pa še to ne). Se tolažim, da sem bila takrat zelo mlado in zeeeelo suha in da bo zdaj kaj boljeuser posted image Bomo videli. Kot si rekla: optimizem in user posted image user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.9.2013 13:36:20   
Wishes
Joj jaz samo upam da je to dober znak da se je ovulacija pojavila :( Ker bi bila res nesrečna, če bi samo po poskusnem jemanju tabletk imela vse zmedeno :(

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.9.2013 13:40:24   
Tara9
Itak, da je dober znak, sem prepričana, da je. Sprosti se in ne razmišljaj o tem, vse bo kot more bit user posted image . Pri meni je bilo že pred KT zmešano, potem pa 8 let KT in sem nazaj na istem.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.9.2013 14:18:37   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes

Joj jaz samo upam da je to dober znak da se je ovulacija pojavila :( Ker bi bila res nesrečna, če bi samo po poskusnem jemanju tabletk imela vse zmedeno :(

če si jemala KT samo nekaj mesecev, ni nobenega problema.

Jaz sem jih jemala 10let. Po prenehanju sem imela redne menstre. Po enem letu so se bolečine ob vsaki ponovile. Tako, da jaz sem se po tabletah čistila eno letouser posted image , je pa res da so se meni cikli zmešali šele po prvem porodu, prej je bila kot urica, ne samo na dan praktično na uro sem jo dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
13.9.2013 14:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
13.9.2013 20:16:02   
_pika_
No, en teden me ni, pa toliko napisanega.

Banana_ana: Čestitke za user posted image . Imam kar solzne oči.

Tara9: Pozdravljena!

Mamica deklicam: Oh, tole s službo pa ni nič lepo slišat. user posted image Grozno. V teh časih ni nič gotovo, stalno lahko živimo v strahu. Ampak verjemi, tudi za vas pride dober čas. Aja, pa user posted image

za pridnost pri hrani. Kar tako naprej, vse do željenega cilja.

Jaz danes končujem prvo rundo tablet in držim pesti, da UZ pokaže O.

Lep vikend vsem!!

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 747
15.9.2013 15:24:09   
Cikacaka
Pozdravcek vsem..

Pika drzim pesti za O in dobro nadaljevanje :)

Jaz sem na cakanju...tole dvotedensko cakanje na M je prav zoprno! Trudim se da ne iscem simptomov...taksnih in drugacnih...kar ta mesec sploh ne predstavlja problema...ker jih itak ni user posted image razen nekih neumnih ki mi potem cist zmesajo štrene...ampak se kar uspesno trudim :)

Upam da ste vse v redu in uzivate vikend...

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 748
15.9.2013 15:55:26   
_pika_
Cikacaka: Hvala. Tudi jaz ti želim, da čim bolj mirno preživiš teh 14 dni.

Mene pa danes špika v jajčnikih, očitno tableti delujejo. Tako me še ni nikoli, očitno prej res nisem imela O.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
15.9.2013 17:09:55   
Cikacaka
Meni je bil prvi mesec klomifena najhujsi...imela vse mozne stranske ucinke....naslednji mesec nic, ta mesec pa sem izredno mocno cutila O. Vsi trije meseci so bili drugacni...tako pred kot po O.

Pol cakanja sem ze dala mimo..danes je 8 dan po O...tako da se bliza al eno al,drugo...:)

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......