|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
9.4.2015 15:14:58   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow tok čudno se vse dogaja, da joj no ... pa prou včerj sm mela PMS k mi je šlo že vse na živce ... in sm res rekla 'evo jo, bo najkasneje jutri ( danes ) zjutraj prišla' .. še Lekadol sm vzela, ker me je tok ščipal močno ... pol pa kr NIČ .... in sm že prou tečna ... sama seb grem na živce, da zaboga ne poznam svojga telesa ...

Ma vedno ko delamo otročičke nam naši cikli zelo zelo radi nagajajo..... ampak pri tebi glede na tole kak te zvija čist možno da je user posted image nasporedu

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6351
9.4.2015 15:17:46   
Janchek81
MauMaw ma še nikol se mi kj tazga ni dogajal .. sej sm že bla noseča in ne enkrat user posted image pa tud midva sva blča čist sproščena in nisva niti mislla, da bi lahko v prvo ratal, še zdj mislva vseen, da bo prišla tečka, ker sm tok tečna, vse mi gre na živce, jajčniki so me včerj ORNK bolel .... ampak ob vsem tem čakanju pa valda mal postaneš živčen ... sj načeloma bi se lahko valda takoj pozanimu in šel na krvnega ... samo po eni strani se mi zdi trapast dajat 13,50€, če sva pač mela u buči, da bo pa dons res pršla ... no ja, pač bova počakala še jutr user posted image
Sej je res že vse skup smešno no user posted image user posted image sej se sam še smeji moj ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6352
9.4.2015 15:19:59   
Janchek81
Aja pa PS pred user posted image mam vedno beli tok in tud včerj in dons sm ga mela .. user posted image pa zaenkrat od nikoder, tko, da je vse skupej že prou res smešno tečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6353
9.4.2015 15:27:43   
..noname..
Jaz pa mislim, da te čaka nekaj drugega kot pa user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6354
9.4.2015 15:32:53   
chocolatecake
Janchek81 Tole me na nekoga spominja user posted image . Ponovi že enkrat tisti test, nas že vse delaš živčne user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6355
9.4.2015 16:23:34   
MauMow

Aja pa PS pred user posted image mam vedno beli tok in tud včerj in dons sm ga mela .. user posted image pa zaenkrat od nikoder, tko, da je vse skupej že prou res smešno tečno user posted image

Znaki so vedno skoraj enaki. Samo da bo tokrat rezultat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6356
9.4.2015 16:43:54   
Tara9
Oj evo hitro javljanje. Jaz sem doma, nič od akcije še. Tamalo so danes spet izmerili, zadnjih 10 dni ni več rastla tako da ostaja bajsika v mejah normale. Ker ima v trebuhu še idealne pogoje, mi poroda pred rokom ne bodo sprožali, hkrati pa ne bom šla čez rok, torej če ne prej, imam porod planiran 20.4. Probali bomo naravno,če bo prevelika pasledi CR. Zdravnica, ki me bo imela 20.je obljubila, da me ne bo dolgo mučila če bo ocenila da je bebica preveliks za mojo medenico user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6357
9.4.2015 16:45:59   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Oj evo hitro javljanje. Jaz sem doma, nič od akcije še. Tamalo so danes spet izmerili, zadnjih 10 dni ni več rastla tako da ostaja bajsika v mejah normale. Ker ima v trebuhu še idealne pogoje, mi poroda pred rokom ne bodo sprožali, hkrati pa ne bom šla čez rok, torej če ne prej, imam porod planiran 20.4. Probali bomo naravno,če bo prevelika pasledi CR. Zdravnica, ki me bo imela 20.je obljubila, da me ne bo dolgo mučila če bo ocenila da je bebica preveliks za mojo medenico user posted image

Tara9 upam da te res ne bodo predolgo matrali. Sicer pa tvoja punca mora malo prej priti user posted image 16.4. je lep datum user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6358
10.4.2015 8:24:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Janchek81 Tole me na nekoga spominja user posted image . Ponovi že enkrat tisti test, nas že vse delaš živčne user posted image .

Sm si kupla zdj baby check mini, sam jutranji urin je mim user posted image a je zdj na 35. dan že vseen kaetr urin dam da nardim test?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6359
10.4.2015 8:25:44   
MauMow

Sm si kupla zdj baby check mini, sam jutranji urin je mim user posted image a je zdj na 35. dan že vseen kaetr urin dam da nardim test?

Jaz sem enkrat brala da če nič kaj ne piješ in počakaš vsaj ene 3-4 ure je test skoraj tak ko jutranji urin user posted image Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 6360
10.4.2015 8:31:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz sem enkrat brala da če nič kaj ne piješ in počakaš vsaj ene 3-4 ure je test skoraj tak ko jutranji urin user posted image Držim pesti

Dons sem mela za tamalo sistematiko pri treh let in sem bla tm 2 uri ( ker sva mogle še v laboratorij ) in sem se zdj nalila sigurno s pol litra vode in kavo sm spila, tko da .... ma bom vidla, drgač bom pač nardila pa jutr jutranjega ... k sta v tem paketku itak dva paketka ... joj, še lačna sm tok da za znort .... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6361
10.4.2015 8:32:47   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Dons sem mela za tamalo sistematiko pri treh let in sem bla tm 2 uri ( ker sva mogle še v laboratorij ) in sem se zdj nalila sigurno s pol litra vode in kavo sm spila, tko da .... ma bom vidla, drgač bom pač nardila pa jutr jutranjega ... k sta v tem paketku itak dva paketka ... joj, še lačna sm tok da za znort .... user posted image

Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 6362
10.4.2015 8:37:44   
Janchek81
MauMow karkol bo pač bo ... samo vseen upam, če pokaže -, da jo dons al pa jutr dobim no ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6363
10.4.2015 8:45:38   
polhek2
Janchek - držim pesti!

Tara - počivaj in naj trenutki do objema male pikice minejo čimhitrejeuser posted image

Jz se borim s slabostmi, utrujenostjo itd.. ampak bo že, počasi odštevam čas do torka ko bom videla pikico in srčekuser posted image Pred tem še na polno zaseden vikend tako da bo čas hitro minil.

Drage moje pridne bodite pa uživajte v sončku

Neposredna povezava do sporočila: 6364
10.4.2015 9:05:02   
ela23
Eno hitro javljanje še od mene po dolgem času ... user posted image

Čestitke vsem frišnim nosečkam. user posted image user posted image user posted image Toliko vas je, da sploh ne dohajam (in prav je tako!). user posted image

MD, tudi tebi čestitke za službo! user posted image

Janchek, držim pesti, da test pokaže želeni črtici. user posted image

Tara, želim ti lepo porodno izkušnjo. Komaj čakam, da nam javiš, kako sta z malo princesko. user posted image

Pri meni vse po starem ... No, nekaj novega pa je. Včeraj sem v ogledalu opazila, da je moj trebuh prav po nosečniško zaobljen in velik za cca 5 mesec. Ni mi dalo miru in sem naredila test, čeprav nimam nobenih znakov. Izkazalo se je, da nisem noseča, temveč sem se zredila. user posted image Saj niti ni čudno, glede na to da zadnjih 14 dni siliram hrano ko kombajn! user posted image Se moram malo v roke vzet ... če ne drugega, mi poročna obleka ne bo več prav! user posted image

Sicer pa moje M po porodu še kar ni. Pa takoooo nestrpno je pričakujem.

Lep sončen dan vse. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6365
10.4.2015 9:37:52   
Janchek81
Evo bejbike ... javljam se .. nardila test, valda ni jutranji urin ... pokazal rahlo črtico user posted image sicer bom jutr zjutrej še enx nardila za zihr user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 6366
10.4.2015 9:38:41   
MauMow

Evo bejbike ... javljam se .. nardila test, valda ni jutranji urin ... pokazal rahlo črtico user posted image sicer bom jutr zjutrej še enx nardila za zihr user posted image

Vidiš to je to. ČESTITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6367
10.4.2015 9:40:22   
chocolatecake
Bravo! Iskrene čestike in vse dobro ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6368
10.4.2015 9:45:44   
..noname..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6369
10.4.2015 9:54:29   
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image

baby chek kmalu pokaže in če je že 35 dan, ter imaš reden cikle. Ja, je to to
Še ena, ki nam je ušla na spodnji del seznamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6370
10.4.2015 9:55:29   
mamica deklicam
Jaz imam pogodbo podpisano in začnem v sredo 15.4. DEEEEEEEEEEEELAT user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6371
10.4.2015 9:56:55   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Jaz imam pogodbo podpisano in začnem v sredo 15.4. DEEEEEEEEEEEELAT user posted image user posted image

ČESTITKEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6372
10.4.2015 9:59:55   
chocolatecake
Čestitke MD!
Sem res zelo zelo vesela zate!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6373
10.4.2015 10:03:21   
perla*
Janchek81 čestitke!!!! Bravo! Zdej pa uživat!!!! user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6374
10.4.2015 10:11:43   
Janchek81
No ... po 5minutah je pokazal kr vredu črtico user posted image
Sj bi prlimala slikico pa žal ne znam user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?