|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.4.2015 10:17:14   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Janchek81 čestitke!!!! Bravo! Zdej pa uživat!!!! user posted image

Uživat jaz tko al tko čist ne bom mogla 100%...
in kar je najlepše...danes imava z mojim obletnico ... matr sva dobila lepo darilo user posted image Upam, da se vse izteče kot je treba...

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
10.4.2015 10:18:11   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Janchek81 čestitke!!!! Bravo! Zdej pa uživat!!!! user posted image

Uživat jaz tko al tko čist ne bom mogla 100%...
in kar je najlepše...danes imava z mojim obletnico ... matr sva dobila lepo darilo user posted image Upam, da se vse izteče kot je treba...

Seveda se bo. Res lepo darilo. Sedaj pa vas čaka še eno darilo, ki bo vrjetno prišlo decembra user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6377
10.4.2015 10:35:18   
Marčevka2010
Janchek81 čestitke! Da je le konec kalavrije, da veš pri čem si. Te je bilo prav zabavno brat. user posted image Super darilo za obletnico. user posted image

MD super za službouser posted image , sedaj se pa izkaži, da ne bo noben mogel reči, da nisi primerna. In upam, da boš imela fajn plačo. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6378
10.4.2015 10:36:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Janchek81 čestitke! Da je le konec kalavrije, da veš pri čem si. Te je bilo prav zabavno brat. user posted image Super darilo za obletnico. user posted image

MD super za službouser posted image , sedaj se pa izkaži, da ne bo noben mogel reči, da nisi primerna. In upam, da boš imela fajn plačo. user posted image

Ja zabavno brat .. men se je pa včerj pa dons že pulil od vsega tega user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
10.4.2015 10:43:31   
Marčevka2010
Saj vem. user posted image Ne zamerit.user posted image Ampak bi pa vseeno bi bila na tvojem mestu, in s takim rezultatom. Pa se bo treba še malo pomatrat. Se mi bliža ovulacija. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 10.4.2015 10:44:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 6380
10.4.2015 10:46:17   
MauMow
Mogoče se bo smešno slišalo ampak od kar sem se jaz odločila da grem na off vse dobivate plusek user posted image Res vesela za prav vsako od vas

Neposredna povezava do sporočila: 6381
10.4.2015 10:52:21   
polhek2
Janchek user posted image user posted image user posted image user posted image moje prvo dete je tudi decembra rojenouser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke!

MD - iskrene čestitke za pogodbo, počivaj v sredo pa gassssa pokaži kaj znaš!user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6382
10.4.2015 10:58:19   
Janchek81

Saj vem. user posted image Ne zamerit.user posted image Ampak bi pa vseeno bi bila na tvojem mestu, in s takim rezultatom. Pa se bo treba še malo pomatrat. Se mi bliža ovulacija. user posted image

A na mojem mestu tud k sm tuki druge 'morila' k sm bla tko zmedena????
Ja, sj me čaka zdj kr neki stresa, ampak upam, da bo vse OK in da ne bo nobenih zdrah ...

Neposredna povezava do sporočila: 6383
10.4.2015 10:58:40   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Janchek user posted image user posted image user posted image user posted image moje prvo dete je tudi decembra rojenouser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke!

MD - iskrene čestitke za pogodbo, počivaj v sredo pa gassssa pokaži kaj znaš!user posted image

Moje pa januarja user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
10.4.2015 10:58:58   
leilani
Čestitke vsem za user posted image user posted image

MD čestitike za službo user posted image

Zdej ko sem v nazaj v službi, vas bolj berem.

Js čakam user posted image naslednji teden, pa bomo vidli kaj bo...glede na to, da imam O in posledično user posted image točno kot urca, me že cel celih 10 dni odkar sm imela O nekaj "tišči" v spodnjem delu trebuha...totalno neprijetno. Bomo vidli v sredo kaj bo...

Želim vam lep vikend, moj bo delaven...

< Sporočilo je popravil leilani -- 10.4.2015 10:59:52 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6385
10.4.2015 11:26:42   
Marčevka2010

Ja, sj me čaka zdj kr neki stresa, ampak upam, da bo vse OK in da ne bo nobenih zdrah ...

Jaz ne bi po moje tukaj morila, ampak mojemu. Bi bil vesel. user posted image
Vse bo OK.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6386
10.4.2015 11:29:28   
Janchek81

Jaz ne bi po moje tukaj morila, ampak mojemu. Bi bil vesel. user posted image
Vse bo OK.user posted image

Jah tuki sem spraševala določene ljudi, kaj nej svojga sprašujem o bolečih jajčnikih, če nima pojma kaj bi to lahko blo user posted image njemu sm takrt povedala, da me boli ... dons je itak vesel, da je konc te kolobocije in spraševanja kdaj bo user posted image pršla ali kdaj bo test pokazu user posted image Je pa valda pri nama prisoten kr velik strah, da bo res vse ok ... pač pozitiva velja ane....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6387
10.4.2015 11:40:11   
..noname..
waaa, danes pa same super noviceuser posted image

MD čestitam in uspešen štart user posted image
Janchek poleg + še obletnica...res super dan za vaju...čestitam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6388
10.4.2015 17:22:50   
Tara9
Na brzino vas pozdravim, ker vidim, da je polno lepih novic danes.

Čestitke novi srečki nosečki, Janchek sem kar sumila, da bo razplet takšen kot je user posted image . Čim lepšo nosečnost ti želim in eno lepo zdravo štručko. Ti spomladanski meseci so pa res plodni, kar ena za drugo pluske lulate user posted image

MD bravo za pogodbo, zdaj pa akcija. Želim ti čim bolj uspešno uvajanje, pa vse jih na rit vrzi, da vidijo, da se te splača zadržat, čeprav sem sigurna, da se boš izkazala in bo služba tvoja.

Nič šibam, tako fajn je na sončku, da mi je kar škoda notri ždet. Želim vam lep vikend, uživajte maksimalno..

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6389
13.4.2015 12:34:54   
..noname..
Čvekice, kje se potepate?user posted image
Rojevate, pluske delate??? user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
13.4.2015 12:41:42   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Čvekice, kje se potepate?user posted image
Rojevate, pluske delate??? user posted image user posted image

jaz sem prišla ravno domov user posted image user posted image

sem opravljala danes izpit iz varnosti pri delu, nato sem šla še k svoji zdravnici, da sem ji nesla izvide zdravniškega pregleda.

In trenutno sem v dilemi ali naj najprej pospravim hišo, ker so mi jo pustili v razsulu ali naj grem pograbit njivo in pripravit gredice. Bomo baje danes adili krompir user posted image user posted image . A moram počakat s tem na pomočnice.

V sredo pa štart, tako da mene bo bolj malo na tem portaluuser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6391
13.4.2015 12:44:59   
..noname..
Super..jaz sem krompir sadla v petek, tako da imam s tem že miruser posted image Solatka že lepo raste, ostalo bo pa prišlo na vrsto kasneje user posted image

Super, upam, da bo vse dobro potekalo v službi...jaz še kar čakam na odgovor...samo se bojim, da ker že toliko časa traja, da ne bo nič

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6392
13.4.2015 12:45:27   
MauMow
Ja res kako kaj Tara9 in Melanie1? Že v nižkem štartu. Jaz čakam da lahko grem pol na dopust user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6393
13.4.2015 12:47:36   
Janchek81
Uf mi pa letos niti prekopal nismo še zemle user posted image se bo pomoje vse zavleklo ...

Sem dons tok žiučna, ker se mojemu stanje ni čez vikend nč zboljšalo, in glede na to kar so mu dale zdravnice mu nč ne pomaga .. se mu pa zadeva z slabim počutjem, prekomernim odvajanjem ( shujšal 10 kg ) že vleče en mesec ... tko, da zdj ob 13h ma zdravnika in sem kar pod stresom,....niti za deu nism...sam čakam in čakam user posted image

mamica_deklicam super za službo in da že u sredo začneš user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6394
13.4.2015 12:51:43   
MauMow
Janechek81 uf tole pa ni fajn.... Upam da se uredi. Sploh zdej ko si še ti srečka nosečka!

MD super da gre vse po planu.

Neposredna povezava do sporočila: 6395
13.4.2015 12:53:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janechek81 uf tole pa ni fajn.... Upam da se uredi. Sploh zdej ko si še ti srečka nosečka!

MD super da gre vse po planu.

Ja tud sama upam, da najdejo izvor vsega tega in ga začnejo zdravt ... pa da zadihamo normalno...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6396
13.4.2015 13:18:23   
Tara9
Jaz sem še tukaj, lena tako, da se prestavljam iz enega ležalnika na drugega, malo mi je vroče, v senci frišno, tečka sem sama sebi user posted image . Imam občutek, da je moji punčki prelepo v trebuhu in bo šla v ponedeljek na silo ven user posted image . Skratka, če do ponedeljka ne bo nič, ostajam v porodnišnici na sprožanju poroda. Tako da zdaj jo prosim preko trebuha naj se me vseeno usmili in začne delat na prihodu med nas user posted image .

Janchek pošiljam pozitivne misli, da se stanje čim hitreje poboljša ter da dobi ta pravo zdravilo.

MD še malo pa akcija, upam, da boš imela čas, da nam vsaj malo poročaš kako gre, da te ne bodo takoj zasuli na polno.

Melanie kje si, kdaj je naslednji pregled? Boš tudi ti rodila naslednji teden? user posted image

Maumow še malo pa dopust? Kdaj točno gresta?

Nič, grem lenarit naprej, moram noge čim bolj v luft držat, sem včeraj začela zatekat in imam gležnje kot bufteljčke.

Neposredna povezava do sporočila: 6397
13.4.2015 13:20:10   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow še malo pa dopust? Kdaj točno gresta?

Drug teden.

Držimo pesti da tvoja mala sama pohiti na ta svet. Povej ji da je full lušno. Naj pride pogledat user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6398
13.4.2015 13:23:06   
Janchek81
Tara9 HVala ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
13.4.2015 19:04:42   
Melanie1
Hej hoj!

Čisto na hitro vas pozdravim... user posted image

Janchek- iskrene čestitke za nosečnost. Naj bo lepa, mirna in uspešna.
Pa da bo mali user posted image zdrav in krepak. user posted image

Tara - v bistvu sem šla preverit, če si še v enem kosu. user posted image
A buhteljček praviš? No, dobrodošla v klub buhteljčkov. user posted image
Pri meni ne dogaja še nič. No, je še precej časa. Trebuh se že konkretno spušča, drugih znakov
pa v bistvu ni. Porodniški dopust sem začela v soboto. Ker pa imamo res noro gužvo v službi, sem pomagala
v službi cel vikend, pa tudi danes. Ma, kar ne morem pustiti svojih punc. Trenutno imajo dela čez glavo
in mi je prav hudo, da jih zapuščam v takšni situaciji. Računam, da skočim še malo v četrtek in petek, potem pa se
res poslovim za eno leto. user posted image
Za piškota pa nimam še nič pripravljeno, pa ta teden dopolnim polnih 37. teden. Skrajni čas, da se primem v roke.

Pregled imam kot vedno v sredo. Tisti zoprni glukozni test me še čaka (ne vem, komu na čast user posted image ) in tudi prvi CTG. user posted image

MD iskrene čestitke za službo. Nisem nikoli dvomila vate in odkar si prvič omenila, sem vedela, da je to delovno mesto tvoje.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?