|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2015 13:05:51   
Tara9
Radenska dobrodošla nazaj, tudi jaz se te spomnem, sem kar čakala, da se boš kaj javila, ker te od poroda res ni bilo nič za brati. Upam, da bo malček pustil, da kakšno z nami dorečeš user posted image .

Jaz že zdaj govorim, da rabim nekaj pavze pred drugim otročkom, pa sploh še rodila nisem user posted image . Me ta trebuh zdaj že tako matra, da sem prav utrujena. Spim itak ne več, tako da komaj čakam dan D, da zadiham spet normalno. polhek 14. 4. bo fullll hitro, mora bit, tudi jaz težko pričakujem drugo polovico aprila user posted image .

Še ena, ki jo pošteno skrbi za melanie in tudi jaz sem pomislila, da se je malčica predčasno odločila na svet. Vseeno upam, da si še v enem kosu, samo javi se že enkrat, da vidimo da si ok.

Mene je zdaj doma ujel sindrom pucanja, upam, da me kmalu mine. Se mi zdi, da sem vsak dan s cunjo v rokah, dokler sem delala nisem opazila toliko svinjarije. Bom morala malo zamižat, ker ne bo šlo več dolgo tako user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
12.3.2015 13:16:26   
Neza007
Zanč me je neki zanimalo in sm vprašala dr.pušenjaka, če kero zanima naj si prebere. Sedaj vsaj vem kako se ve, da je O bila pred 6-12 urami.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,10265122

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
12.3.2015 13:20:11   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Kaj pa je z Melani? Nisem čist na tekočem.

že nekaj dni se ni nič javila in to ji ni podobno

nazadnje se je javila 6.3. in to ji res ni podobno

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 12.3.2015 13:23:39 >

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5903
12.3.2015 13:25:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Mene je zdaj doma ujel sindrom pucanja, upam, da me kmalu mine. Se mi zdi, da sem vsak dan s cunjo v rokah, dokler sem delala nisem opazila toliko svinjarije. Bom morala malo zamižat, ker ne bo šlo več dolgo tako user posted image .

potem pa gnezdiš in boš šla vsak čas nekam.....user posted image

Upam, da imaš torbo pripravljeno

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
12.3.2015 13:54:45   
ela23
Ufff, koliko za prebrat, klepetulje! user posted image

Maumow, super za maraton!user posted image Zdaj pa vse stiskamo pesti, da je bil produktiven. user posted image

MD, tole plačilo pa res ni bohve kaj ... Rznim uvajanjem in brezplačnim pripravništvom jaz pravim kar novodobno suženjstvo. Ravno zadnjič mi je ena učiteljica rekla, naj pridem k njim opravljat brezplačno pripravništvo, ker imajo ful dela in bi jim ena marljiva punca prav prišla. Seriously?! A slučajno zgledam, kot da komaj čakam, da se bom lahko raztrgala in razdajala za NIČ? Itak je možnost zaposlitve minimalna, ker je pač ceneje počakat na novega pripravnika.

Radenska, tudi jaz se te spomnim in vem, da sem bila tudi pri tvojem plusku nadvse vesela. :) Kar se pa spanja tiče se pa lahko povsem poistovetim s tabo in Bluegirl ... Danes je za nama super noč (beri brez sarkazma), ker se je mali zbudil samo 4x ... navadno se od 6-8x. Od 6h do 8h zjutraj sem ko zombi, potem pa presenetljivo dobro funkcioniram. user posted image Še pospravljeno imam kar solidno. :) Na novem članu že delava, samo še čakam na M po porodu. Še bolje bi bilo, če je sploh ne bi bilo in bi uspelo kar iz prve. user posted image

Neza, user posted image za tvojega dragega. Jaz sem včasih kar malo zgrožena, ko slišim, da bi nekateri partnerice raje poslali na operacije ali pa jih nafilali s hormoni, kot da bi šli na spermiogram. Precej egoistično s emi zdi, da ne pomislijo, kolikšen stres to predstavlja za telo.

Tara, pridna pupa, da je na glavici. :) Pucanje pa nič ne škodi, boš vsaj v boljši kondicijski pripravljenosti za porod. user posted image

Mimogrede, danes je gregorjevo. Jaz sem za dragega že naredila nutella cheesecake (potiho priznavam, da je to skoraj bolj zame kot zanj user posted image ), popoldne bom pa še tople prigrizke, da bova imela romatičen večer ob kakšnem filmu in kozarčku muškata. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
12.3.2015 14:15:42   
Neza007
O Ela23 pridna,da si se spomnila,da je danes slovenski dan zaljubljencev. Jst ga bom pa zmasirala 😀, ker valentinovega ne praznujeva ga pa lahko vsaj danes mal razvadim.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5906
12.3.2015 14:17:47   
Neza007
Aja kar se pa tiče spermiograma sm pa tud jst čist zgrožena ker eni nočjo it na to pa kao da z njimi itaq ni nč narobe...halo, zdi se mi čist ne fer do punce.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5907
12.3.2015 14:28:09   
Anonimen
Tudi jaz sem zgrožena glede moških in spermiograma. Mojemu niti ni prišlo na misel, da ga ne bi opravi, pa ga je parkrat ponavljal, pa se mu tudi ni zdel noben bav bav.

(odgovor članu Neza007)
  Neposredna povezava do sporočila: 5908
12.3.2015 14:53:36   
Bluegirl
Oooo, Gregorjevo, ja, tudi meni ljubši kot valentinovo. Ela, super za peko :) No, če bi bil vsaj čez dan priden, potem bi tudi meni kaj takega uspelo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
12.3.2015 15:08:32   
leilani

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Mimogrede, danes je gregorjevo. Jaz sem za dragega že naredila nutella cheesecake (potiho priznavam, da je to skoraj bolj zame kot zanj user posted image ), popoldne bom pa še tople prigrizke, da bova imela romatičen večer ob kakšnem filmu in kozarčku muškata. user posted image

Ali lahko prosim recept za nutella cheesecake? Pr nas je nutella bolj nujna kot kaj druzga v shrambi, pa za sigurno mora bit še ena u rezervi user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5910
12.3.2015 15:17:14   
Neza007
Leilana jst mam 5Kg nutelle doma, pa nevem kaj naj z njo :D. Jo je bolj kot ne samo partner, jst samo na palačinkah če že. Sedaj pa morm neki nardit, da teh 5 kg nav šlo kr v maloro ;)

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
12.3.2015 15:20:41   
leilani
sej js jo tudi jem samo na palačinkah...moj bi jo jedu pa za vse obroke...včasih se mi zdi da če bi mu dala zraven mesa, da bi blo tudi ok user posted image user posted image user posted image

receptov z nutello je ogromno...(chessecakea pa še nism delala)...če pa ne boš vedla kam s pecivom, mislim, da se nobena od nas ne bo pritoževala če nam boš poslala user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
12.3.2015 15:30:55   
Marčevka2010
Tia12 mi je žal za tvojo izgubo, drži se. user posted image

Tara9 ne se sekirat zaradi kg. Jaz sem jih pridelala 15 na že tako visoko težo, pa je šlo vse dol, 2 leti po porodu sem bila pa celo na -8 napram takrat, ko sem zanosila. Vse gre dol. Pa tudi velikoj vode je v telesu, več krvi, vsega je več kot normalno. Zadnji mesec sploh ni nujno, da boš še veliko pridobila, jaz vem, da sem le ene 1,5 kg. Čeprav sem se počutila kot nasedel kit na trenutke.

Hribovkati in Radenska dobrodošli na temi!

Tudi mene zanima kje je Melanie. Upam, da ni šla v Rim, je še prezgodaj. Upam, da je samo zaposlena, naša wonderwoman.

MauMow in Neza007 čestitke za rojstni dan!

MauMow upam, da je bil maraton uspešen in, da se pridružič novembrkam. Tvoj naj se pa ne pritožuje, mu sploh ni treba nikamor, da se razmiga. Drugi morajo pa na fitnes in podobne zadeve. user posted image

MD usposabljanje bo res slabo plačano, ampak, če te vzamejo tudi to požreš.

Čokoladka sem vesela, da je tudi krvni test potrdil nosečnost. Komaj čakam, da boš imela prvi pregled, nujno moraš kakšno slikico nam pokazat. Zadnja dneva se velikokrat nate spomnim in sem res vesela zate. Tako, da res daješ upanje tudi nam ostalim, ki še čakamo na plus, da ga bomo tudi me enkrat doživele.
Vožičkat se da pa tudi pozimi, nič bat, itak otroka fajn zadekaš, pa ne greš v največjem mrazu ven. Mi smo celo zimo ven hodili. Itak zime niso tako grozne, da se ne bi dalo. Bolj je važno, da se izogibaš bolnim ljudem, da se česa ne naleze.

Nam se tudi približuje čas za maraton. Danes sem bila tako zblojena dopoldne, ko sem se pripravljala za v službo, da sem pozabila pogledat test za ovulacijo. Še sedaj je v kopalnici. user posted image Moram mojemu reči naj ga odstrani, ko prideta domov, da ne bo naša začela firbcat kaj je to. Sedaj čakam nove teste, upam, da pridejo do časa, doma imam samo še 3.
Drugače pa sem dala malo zadeve na off, sedaj me bolj matra ali bo kaj s prodajo stanovanja. Smo imeli en ogled stanovanja za vikend in bodo prišli še enkrat pogledat. Tako, da punce, vas prosim za pesti, da prodamo.user posted image In bomo potem veliko lažje speljali obnovo hiše in kredit. Ker sedaj plačujemo toliko vrtec, da glava peče. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 12.3.2015 15:32:14 >

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
12.3.2015 16:25:51   
Tara9
O madonca, kje ste nutello zdaj vzele, da se mi sline cedijo. Grozne napade na sladko imam, ampak se nekako obvladam user posted image .

Tudi jaz ne razumem moških, ki se branijo spermiograma, je res najenostavnejši pregled pismo. Se mi zdi, da je še navaden pregled pri G hujši od tega, saj konec koncev še uživajo zraven user posted image . Tako da neza tudi jaz pohvalim tvojega dragega, da ne sodi v ta rang. Moj je šel tudi brez predsodkov, sem bolj jaz komplicirala kot on, pa je bila čisto ok izkušnja na koncu.

MauMow vama se vsak mesec pošteno nasmejim, toliko maratona madonca, da najbrž sploh ne rabita več dodatne telovadbe, že s tem vse kalorije sproti pokurita user posted image . Tudi jaz komaj čakam, da se po porodu vrnem v formo, zdaj mi ni več do maratonov ne nič, se že tako komaj obrnem na postelji user posted image .

Punce hvala za tolažbo glede kilogramčkov. Saj mene sama cifra toliko ne živcira, kot nadlegovanje G in sestre tam. Sta nardili cel halo, kot da sem na +30kg. No, sej bo, še malo bo treba potrpet.

MD potovalko pa res počasi pripravljam, ker me kar nekaj preganja user posted image . Moj se mi tako smeji, oziroma me celo krega, ker se vlačim brisat prah na najvišjih možnih mestih user posted image .

Marčevka stiskam pestke za prodajo stanovanja, je že dober znak, če pridejo še enkrat pogledat. Navijam za hiško, zame ni primerjave med stanovanjem in hiško, sem bolj kmečko dekle user posted image . Kljub vsemu pa ne pozabita še na bližajoči se maraton user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
12.3.2015 16:27:08   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MauMow vama se vsak mesec pošteno nasmejim, toliko maratona madonca, da najbrž sploh ne rabita več dodatne telovadbe, že s tem vse kalorije sproti pokurita user posted image . Tudi jaz komaj čakam, da se po porodu vrnem v formo, zdaj mi ni več do maratonov ne nič, se že tako komaj obrnem na postelji user posted image .

Hahaha no bi bilo fajn še kaj doti vseeno dati. Drugače pa ne glede na najine maratone nič ne pomaga... rezultata ni in niuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5915
12.3.2015 16:37:40   
Bluegirl
Maumow, vi2 pa res zmagata s temi maratoni ;) Super sta.

Tara9, še ena tolažba - skrbim, da dan D dočakaš mirna in brez sekiranja ;) Jaz sem čokoholik, nor na sladko. V nosecnosti sem se komaj bremzala. No, sedaj po porodu - zelja po sladkem minimalna! :) Ne vem, kako je to mogoče. Se pa počasi vrača, zgleda hormoni naredijo svoje.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
12.3.2015 16:51:56   
Marčevka2010
Tara9 saj g in sestra itak vedno pretiravata glede kg. Kaj rečejo šele tisti, ki jih dobi gor 30 mi ni jasno. Če nimaš diabetesa in je z otročkom vse vredu res ne vem kaj težijo. Presliši na pregledu pa bo. Saj jih boš ti dol spravljala. Meni je šele 2 meseca pred koncem rekel, da sedaj je pa dovolj redenja. Sem se samo nasmehnila in si mislila svoje. Si pa sumljiva s tem svojim gnezdenjam, mene je to prijelo šele zadnji teden. Da ne bi o tem, da ko so se začeli popadki sem jaz kar nekaj pospravljala po stanovanju, namesto, da bi šla pod tuš in v porodnišnico. Nisem vedela kaj naj delam sredi noči, ko sem štela minute med popadki. user posted image Drugače pa proti roku se splača kakšen maraton na izi naredit, meni je sprožilo porod. user posted image

Hvala za pestke, tudi meni deluje vredu, da pridejo še nekrat pogledat. Upam, da se kaj izcimi iz tega. Hišo pa sedaj prenavljamo, nekaj keramike je že položene, sedaj bo treba pa malo pospešit. Kuhinjo naročit, za sobe parket in omare. Samo moj ful dela, da ni časa sploh po trgovinah šibat. Pišuka si bo moral kaj fraj vzet. Se pa strinjam ni je čez hišo. Sedaj smo v majhnem stanovanju 3, oba sva od prej iz hiš in ponoriš ko nimaš več kam pospravljat stvari. Bo še pestro, ko se bomo selili.

MauMow saj bo rezultat, boš videla, da bo. Če je bilo 1x bo tudi drugič. Sedaj sva samo par dni razmika, upam, da obema rata. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
12.3.2015 17:26:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Leilana jst mam 5Kg nutelle doma, pa nevem kaj naj z njo :D. Jo je bolj kot ne samo partner, jst samo na palačinkah če že. Sedaj pa morm neki nardit, da teh 5 kg nav šlo kr v maloro ;)

Neža, kam jo lahko pridem iskatuser posted image user posted image , nutelo mislim. Pri nas gre tako v promet, da jo rajši čimmanj kupujem, ker jo v enem mahu zmanjka. Pri nas se nima časa pokvarituser posted image user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5918
12.3.2015 17:35:47   
Marčevka2010
Mmmm Nutella, jaz jo kar z žlico jem, kadar me prime. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5919
12.3.2015 17:40:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Mmmm Nutella, jaz jo kar z žlico jem, kadar me prime. user posted image

user posted image user posted image
zakaj pa misliš, da je nimamo doma? Moja mlajša hči je še sploh na to mahnjena. je enkrat mene videla in sedaj jo vedno vidim, kako prinese žlico in kozarec, če najde evrokrem oz. te podobne zadeveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5920
12.3.2015 17:53:04   
Neza007
V Kamnik jo pridte iskat jo dam kr po kilah,mava pa tud zaloge une ta bele ;) in jst to res nc ne jem moj je pa obseden s sladkimi zajtrki jst sm bolj mesojedec ;)

Neposredna povezava do sporočila: 5921
12.3.2015 17:57:43   
Marčevka2010
MD jaz se prav skrivam, da me moja ne vidi. Bi si drugič kar sama postregla. user posted image Kupujem pa le Muellerjevo, dobro, da je od rok, da jo kdaj celo zmanjka in ne kupimo takoj novo. Sedaj imam en prav velik kozarec, da jo naša komaj nese. Komaj čakam novo kuhinjo, bodo take stvari na najvišji polici.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
12.3.2015 18:12:36   
mamica deklicam

MD jaz se prav skrivam, da me moja ne vidi. Bi si drugič kar sama postregla. user posted image Kupujem pa le Muellerjevo, dobro, da je od rok, da jo kdaj celo zmanjka in ne kupimo takoj novo. Sedaj imam en prav velik kozarec, da jo naša komaj nese. Komaj čakam novo kuhinjo, bodo take stvari na najvišji polici.

rajši ne, ker se ti lahko zgodi, da bo tamala plezala in bo padla. Ker naša kar ni dosegla, si je kar sama šla po pručko in vzela s police. Če bo vedla, da jo imate tam, se bo sigurno nekaj spomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 5923
12.3.2015 18:24:59   
leilani

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

rajši ne, ker se ti lahko zgodi, da bo tamala plezala in bo padla. Ker naša kar ni dosegla, si je kar sama šla po pručko in vzela s police. Če bo vedla, da jo imate tam, se bo sigurno nekaj spomnila.

moja nečakinja je plezala po ročajih od predalov v kuhinji da je dosegla čokolado...sam za intermezzo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5924
12.3.2015 18:25:02   
Marčevka2010
Imaš prav. Saj sama sem bila ista. Plezala po omarah... Ampak naša nekaj časa bi jo ves čas na kruhu ali na palačinkah jedla, potem pa kar malo pozabi nanjo. Ko bi vsaj jaz lahko pozabila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.